motojohnnys Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Εμένα πάλι κάποια άτομα όταν πήρα το mi8 μου είπαν για κάποιες ρυθμίσεις από το μενού της συσκευής , τα οποία είχα κάνει και δεν ξανά βγάλε ποτέ. Τώρα το ξανά ψάχνω με το mi9. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Εμένα πάλι κάποια άτομα όταν πήρα το mi8 μου είπαν για κάποιες ρυθμίσεις από το μενού της συσκευής , τα οποία είχα κάνει και δεν ξανά βγάλε ποτέ. Τώρα το ξανά ψάχνω με το mi9,και τις βρήκα. Ρυθμίσεις εξουσιοδότηση ανάκληση , κλείσιμο το msa . Μετά πας λήψεις , τελίτσες επανω δεξιά ρυθμίσεις και κλείσιμο της εμφάνισης προτεινόμενου περιεχομένου. Sent from my iPad using Tapatalk Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 msa? Τι είναι αυτό, δεν βλέπω κάτι σχετικό σε mi note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Υπάρχει κάποιο vpn όπως blokada για iPhone? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) @Andreas_1977 Θα βάλεις εφαρμογή dns changer πχ DNS Override Και θα βάλεις χειροκίνητα ad guard dns διεύθυνσης 176.103.130.130 8.8.8.8 (Google dns δεν κόβει αλλά σαν backup αν πέσει το adguard) Και αν δέχεται up v6 διευθύνσεις 2a00:5a60::ad1:0ff 2001:4860:4860:0:0:0:0:8888 (Google ipv6) Sent from my MI 9 using Tapatalk Edited October 20, 2019 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 @Andreas_1977 Θα βάλεις εφαρμογή dns changer πχ DNS Override Και θα βάλεις χειροκίνητα ad guard dns διεύθυνσης 176.103.130.130 8.8.8.8 (Google dns δεν κόβει αλλά σαν backup αν πέσει το adguard) Και αν δέχεται up v6 διευθύνσεις 2a00:5a60::ad1:0ff 2001:4860:4860:0:0:0:0:8888 (Google ipv6) Sent from my MI 9 using TapatalkΕυχαριστώ φίλε μου. Το δοκίμασα λίγο στο Pixel και δουλεύει μια χαρά. Να δούμε και στο iPhone Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Black Friday για το Adguard. 3 Lifetime άδειες 40 ευρώ. Τσάμπα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Πληροφοριακά, σε Xiaomi redmi 4A το Blockada μπλοκάρει την αναβάθμιση των εφαρμογών συστήματος, βγάζει μόνο την ειδοποίηση και δεν κατεβάζει τίποτα. Η αναβάθμιση γίνεται κανονικά μόλις κλείσουμε το Blockada. Έψαξα λίγο αλλά δεν κατάφερα να βρω ποια εφαρμογή πρέπει να εξαιρέσουμε για να προχωράει κανονικά, δοκίμασα τα updater και system updater χωρίς αποτέλεσμα και μετά βαρέθηκα και το έκλεισα. :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Black Friday για το Adguard. 3 Lifetime άδειες 40 ευρώ. Τσάμπα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό που αγοράζουμε την προσφορά; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Από το site Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πληροφοριακά, σε Xiaomi redmi 4A το Blockada μπλοκάρει την αναβάθμιση των εφαρμογών συστήματος, βγάζει μόνο την ειδοποίηση και δεν κατεβάζει τίποτα. Η αναβάθμιση γίνεται κανονικά μόλις κλείσουμε το Blockada. Έψαξα λίγο αλλά δεν κατάφερα να βρω ποια εφαρμογή πρέπει να εξαιρέσουμε για να προχωράει κανονικά, δοκίμασα τα updater και system updater χωρίς αποτέλεσμα και μετά βαρέθηκα και το έκλεισα. :lol:Βάλε Adguard και μην ασχολείσαι με τη βλακεία. Έχει και προσφορά σήμερα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Από το site Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε Adguard και μην ασχολείσαι με τη βλακεία. Έχει και προσφορά σήμερα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το adguatd ξηλωθηκε γιατί περαστηκε στην (νέα) κύρια συσκευή. Το συγκεκριμένο 4Α χρησιμοποιείται πλέον ως δεύτερο και φυσικά δεν θα αγοράσω το adguard και για αυτό, μια χαρά δουλεύει το blockada. Άλλωστε, εκτός της περίπτωσης που ανέφερα, μπορώ να πω ότι δε βρήκα άλλη διαφορά με το adguard. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Υπάρχει επιλογή μέσα από το Adguard για μπλοκάρισμα διαφημίσεων σε YouTube; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Υπάρχει επιλογή μέσα από το Adguard για μπλοκάρισμα διαφημίσεων σε YouTube;Νομίζω δεν υπάρχει καμία λύση για 'κόψιμο' διαφημίσεων στο YouTube μέσω των γνωστών εφαρμογών adblock που υπάρχουν. Μία λύση είναι YouTube Vanced + MicroG, και ξενοιάζεις. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Νομίζω δεν υπάρχει καμία λύση για 'κόψιμο' διαφημίσεων στο YouTube μέσω των γνωστών εφαρμογών adblock που υπάρχουν. Μία λύση είναι YouTube Vanced + MicroG, και ξενοιάζεις. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ναι το ξέρω για το vanced αλλά έλεγα μπας και έπαιζε κάτι στο Adguard που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.gizchina.com/2019/11/11/watch-out-youtube-could-ban-your-account-if-you-block-ads/amp/ Προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε YouTube με adblock. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Νομίζω δεν υπάρχει καμία λύση για 'κόψιμο' διαφημίσεων στο YouTube μέσω των γνωστών εφαρμογών adblock που υπάρχουν. Μία λύση είναι YouTube Vanced + MicroG, και ξενοιάζεις. Δοκιμασε κανεις, το Vanced + MicroG σε Xiaomi Note 8 pro ? δεν με αφηνει να δηλωσω τον λογαριασμο.... Στο Redmi Note 4x , μια χαρα εργαζεται.... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Νομίζω δεν υπάρχει καμία λύση για 'κόψιμο' διαφημίσεων στο YouTube μέσω των γνωστών εφαρμογών adblock που υπάρχουν. Μία λύση είναι YouTube Vanced + MicroG, και ξενοιάζεις. Δοκιμασε κανεις, το Vanced + MicroG σε Xiaomi Note 8 pro ? δεν με αφηνει να δηλωσω τον λογαριασμο.... Στο Redmi Note 4x , μια χαρα εργαζεται....Η κάνεις prime subscription και ξενοιαζεις για πάντα! Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Η κάνεις prime subscription και ξενοιαζεις για πάντα! Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Η συνδρομή θα είχε μεγαλύτερο νόημα αν η ποιότητα στο YouTube Music ήταν εφάμιλλη του Spotify, ώστε να βγεις κερδισμένος. Τώρα να πληρώνεις ολόκληρη συνδρομή μόνο για να μη βλέπεις διαφημίσεις μου ακούγεται χαζό. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Η συνδρομή θα είχε μεγαλύτερο νόημα αν η ποιότητα στο YouTube Music ήταν εφάμιλλη του Spotify, ώστε να βγεις κερδισμένος. Τώρα να πληρώνεις ολόκληρη συνδρομή μόνο για να μη βλέπεις διαφημίσεις μου ακούγεται χαζό. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιπλέον έχει background play (μπορείς να κάνεις minimize την εφαρμογή και να συνέχισει να παίζει) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το ξέρω αλλά και πάλι δεν αξίζει. Βάζεις Vanced που είναι το ίδιο πρόγραμμα σπασμένο. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το ξέρω αλλά και πάλι δεν αξίζει. Βάζεις Vanced που είναι το ίδιο πρόγραμμα σπασμένο. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι να τα μπλοκάρει τα accounts η Google κι να τρέχουμε όλοι. Υπάρχει και το οικογενειακό πακέτο που συμφέρει πιο πολύ. Εγώ βλέπω πολύ YouTube σε πολλές συσκευές. Μου κοστίζει 3 καφέδες το μήνα η συνδρομή. Δεν είναι μεγάλο το κόστος - αλλά πάντα μιλάω για την τσέπη μου. Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Μέχρι να τα μπλοκάρει τα accounts η Google κι να τρέχουμε όλοι. Υπάρχει και το οικογενειακό πακέτο που συμφέρει πιο πολύ. Εγώ βλέπω πολύ YouTube σε πολλές συσκευές. Μου κοστίζει 3 καφέδες το μήνα η συνδρομή. Δεν είναι μεγάλο το κόστος - αλλά πάντα μιλάω για την τσέπη μου. Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Ναι δεν είπα ότι είναι μεγάλο το κόστος, αλλά αν ήδη πληρώνεις Netflix, Spotify, Cosmote TV, Cosmote Play Now Unlimited, μέχρι πέρσι είχα συνδρομή και στο NBA, καταλαβαίνεις ότι άλλα 12 ευρώ είναι πολλά. Επειδή όμως στη συνδρομή αυτή εμπεριέχεται και το YouTube Music, για αυτό είπα πρωτύτερα ότι θα είχε σημασία μια τέτοια συνδρομή αν η ποιότητα της μουσικής του ήταν εφάμιλλη του Spotify. Δηλαδή να σταματήσω να πληρώνω Spotify, και να τα δίνω στο YouTube. Πολύ ευχαρίστως. Αλλά δυστυχώς η ποιότητα της μουσικής του είναι χάλια γιατί ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει. Οπότε για μένα δεν αξίζει μέχρι στιγμής. Για πιο μετά θα δούμε. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) -- λάθος νήμα, ας σβηστεί. -- Edited April 16, 2020 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Γεια σας παιδιά, Έχω στήσει τον dns changer, έχω βάλει τις ip που αναφέρονται εδώ και όλα δουλεύουν τέλεια. Το πρόβλημα μου είναι το τοπικό μου δίκτυο στο σπίτι και στη δουλειά μου, όπου δεν το βλέπω. Αν απενεργοποιησω το vpn το βλέπω κανονικά.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορέσω να έχω πρόσβαση και στο τοπικό μου δικτυο.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Παιδια δουλευω εδω και ενα χρονο το BloΚada και ημουν ευχαριστημενος φουλ μέχρι χθες που εντελως ξαφινκα σταμάτησε να κοβει τις διαφημίσεις .δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα ..εχει κανεις σας παρομοιο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts