t_alexios Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλημέρα, σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα SONY M5 με μια υπέρβαση σε € και συμβιβασμό στις 5''.Διαφορετικά,θα έψαχνα ένα καλό μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Πραγματικά κορυφαία κάμερα θα βρείς μόνο σε ακριβά μοντέλα (s7 ,htc10, g5...). Αν όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με το λειτουργικό (Βασικά να μη χρειάζεται συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν υπάρχει) τότε η πιο οικονομική λύση σε τηλέφωνο με κάμερα πρώτης κατηγορίας είναι το Lumia 950XL. Βέβαια το κόστος είναι περίπου 70-80€ παραπάνω από το ταβάνι που έθεσες. :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν είναι μόνο για ηλικιωμένους , είναι και για δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Bluetooth που έχει είναι και για ακουστικό ή αν είναι μόνο για ανταλλαγή δεδομένων. Επίσης στην περίπτωση που το Bluetooth κάνει και για ακουστικό αν μπορεί να συνδεθεί με ακουστικό Bluetooth v4.0 επειδή το flamefox έχει Bluetooth v2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Και γιατι να μη προτιμησω ενα απλο νοκια η σαμσουνκ ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Και γιατι να μη προτιμησω ενα απλο νοκια η σαμσουνκ ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Aυτό ακριβώς αναρωτιέμα και εγώ... Εκτός και χάνουμε κάτι όσον αφορά το Flamefox... Πριν κάνα χρόνο είχα πάρει για τον στρατό το (εξαιρετικό) Nokia 130... Design μια χαρά, dual sim, μπαταρία να ξεχνάς να το φορτίσεις, κάρτα μνήμης, ράδιο, mp3 player... Τι άλλο για 25 ευρώ; :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ένα μικρο συγκριτικό των παραπάνω με βάση την κάμερα, εμπειρία χρήσης και την αυτονομία. Οι συσκευές που βρήκα είναι 4/64 και 3/64 αντίστοιχα. Ευχαριστώ SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο αλλά έχω τό xiaomi mi pad 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Oneplus 2 ασυζητιτί. Κυρίως για την δυνατότητα custom roms που απογειώνουν την εμπειρία. Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Τελικά αγόρασα το Sony xa ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο αλλά έχω τό xiaomi mi pad 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Από που το παρήγγειλες και πόσο το πήρες; Επειδή έχω 2+ χρόνια να ασχοληθώ με android και με tablets, παίρνει την πιο νέα έκδοση; Ή να μην με απασχολεί αυτό το κομμάτι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Από που το παρήγγειλες και πόσο το πήρες; Επειδή έχω 2+ χρόνια να ασχοληθώ με android και με tablets, παίρνει την πιο νέα έκδοση; Ή να μην με απασχολεί αυτό το κομμάτι; Xiaomi Mi pad 2 παρτο απο gearbest ειναι φοβερό!δουλευει πολυ καλα όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω. Sent from my MI 5s using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για την πρόταση. Το Google play που διαβάζω ότι δεν έχει, θα δυσκολευτώ να το περάσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Οι εντυπώσεις σου όσον αφορά την κάμερα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα. Θέλω ένα κινητό για την πεθερά μου. Να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Οθόνη το πολύ 5'', αν γίνεται και μικρότερη. Και ταβάνι τα 160 ευρώ. Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Huawei Honor 8 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435099 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Δες κατι σε χιαομι ρεντμι 3/4 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Γει χαρα, ψαχνω ενα tablet με 8 ιντσες οθονη Dual boot :δυο λειτουργικα windows 10 και android οσο πιο καινουριο γινεται (να εχει κανονικο playstore ) να παιρνει καρτα sim για χρηση ως τηλεφωνο με τουλαχιστον 3G 2 giga Ram τουλαχιστον 32 G μνημη bluetooth οσο πιο τελευταια εκδοση. Εχετε κατι υποψιν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 τελικα πηρα το lumia 950 η καμερα του ειναι απιστευτη. τα windows mobile μου αρεσουνε παρα πολυ. πολυ αδικημένο λειτουργικο. Σε τι τιμή το πήρες και από που ; Το XL είναι πιο φθηνό από το "μικρό" :blink: ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Φιλος ενδιαφερεται για ενα απο τα παρακατω tablet. Ποιο απο τα δυο προτεινετε και γιατι; Εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, δλδ μεχρι 200 ευρω. Εγω προσωπικα εχω το lenovo, το ειχα παρει 220 ευρω και πλεον με 190 ευρω παιρνεις το Samsung Tab A, το οποιο πιστευω οτι ειναι καλυτερο, εκτος απο τα ηχεια που ειναι στη δεξια πλευρα και την "ακους" μονοφωνικα οταν το εχει σε landscape mode. Το Samsung απο την αλλη λογικα εχει καλυτερη οθονη, μπαταρια, και καλυτερες επιδοσεις στα παιχνιδια.. Επισης παιρνει και android 6, ισως μελλοντικα και 7. Η διαφορα τους ειναι στα 10-15 ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Κοίτα εφόσον είναι στα ίδια λεφτά ας πάει στο samsung..Ειναι πολυ κοντά και οι 2 συσκευές..Λίγο καλύτερο επεξεργαστή το samsung..Στα 200 ευρώ είναι καλές επιλογές και τα 2.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δες και το coolpad torino s. Αυτή τη στιγμή παίζει στα 109 ευρώ και φαίνεται αρκετά ποιοτικό και τίμιο. Εχει και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. https://www.skroutz.gr/s/9098838/Coolpad-Torino-S-16GB.html?from=autocomplete&keyphrase=coolpad+torino+s Καλή περίπτωση φαίνεται και το zte blade v7 lite. https://www.skroutz.gr/s/10680367/ZTE-Blade-V7-Lite-8GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Καλη περιπτωση και το TP-LINK Neffos C5 Max (16GB). Με 8 πυρηνες, 2 γιγα ραμ, 16αρα μνημη και 3000 μπαταρια! Edited February 27, 2017 by iliasleon40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Συμφωνώ με telefoneri για Xiaomi Redmi 4a... Με εξαίρεση την 800άρα, είναι άριστη επιλογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 καλησπερα υστερα απο μια μικρη αναζητηση για κινητο κατεληξα? μεταξυ αυτων των 2. ας πω πρωτα ομως τι ζηταω απο το κινητο. κατοχος wind οποτε η 800 μπαντα ειναι must. φυισικα ΜΕΓΑΛΗ αυτονομια μπαταριας. πολυ καλο gps tracker αν ειναι δυνατον. επισης θα βολευε να ειναι δικαρτο λογω δουλειας. οσο γα τα υπολοιπα? τα κλασσικα που κανουμε ολοι λιγο-πολυ. δηλαδη αραιο gaming, browsing, κανα βιντεακι κτλ. ευρος τιμης κοντα στα 200$, προτιμηση αγορας εντος αττικης, αλλα γινεται και απο εξωερικο. θα προτιμουσα να μην μπλεξω με ρομ, τουλαχιστον οχι στην αρχη. υποθετω πως απλα περιγραφω το r n3p απλα δεν ξερω ποσο futureproof ειναι μεταξυ των 2. τυχον προβληματα που γνωριζετε? περα απο τον τιτλο παντως ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις, να μπλεξω ακομα χειροτερα:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Αν βγηκε ή βγει το 4 με 800αρα, προτιμησε το Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts