Jump to content

maik356

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    s23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

maik356's Achievements

  1. ευχαριστω το εχει η samsung hellas στα 949 ευρω με "δωρο" τα buds live και θα το παρω
  2. μια γρηγορη ερωτηση μιας και ειμαι ετοιμος να ριξω παραγγελια. Διαβασα για θεματα στις κλησεις και στο gps.....αυτα εχουν διορθωθει ή ακομα υπαρχει θεμα ή μαλ....ες διαβαζω? Ευχαριστω
  3. Διαβασα οτι το Pixel 6Α θα κυκλοφορήσει και σε αρκετες αλλες ευρωπαικες χωρες. Η Ελλαδα δεν ειναι μια απο αυτες, αλλα μηπως τωρα υπαρχει ελπιδα για να παιζουν Volte κλπ και στην Ελλαδα?
  4. οι καμερες ειναι ακριβως ιδιες.....το "σηκωμα" δεν ειναι ακριβως ιδιο, αλλα στις θηκες δεν παιζει ρολο, ΕΚΤΟΣ και βγει καμμια τυπου "lew later case" με ανθρακονημα .....ε ναι αυτη δεν θα καθετε ακριβώς
  5. Ενημερωτικα σαν μεγεθος αλλα και σε κοψιματα για ηχεια,μικροφωνα κλπ , ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με το ONEPLUS NORD CE 5G. Οποτε ταιριαζουν και οι θηκες ακριβως..!!! Το 5G δουλευει κανονικα σε μενα (COSMOTE).
  6. Θα εχει λειτουργια τηλεφωνου ή θα ειναι μονο για data η καρτα sim? γιατι αν δουλευει και σαν κινητο θα ειναι απιθανο!!!!!!!!
  7. https://gr.gizchina.com/2021/07/02/redmi-9-xekinise-i-anavathmisi-se-android-11-stin-ellada-kai-pagkosmios/ ηρθε και στην Ελλαδα ROM update ver 12.0.1.0
  8. redmi 9t εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=489016
  9. προσπαθω να κανω add device (στο επισημο site )και να βαλω το imei του κινητου και ολο μου λεει Oops, the store is too crowded. Please try again later. αυτο συμβαινει εδω και δεκα μερες (ολες τις ωρες).....κινητο αγορασμενο απο το site το ελληνικο κατευθειαν.....μιλαω με το support....ακρη δεν εβγαλα εχετε καμμια ιδεα?
  10. Μουρθε σημερα το κινητο και οταν βαζω γλωσσα αγγλικα δεν εχει σαν περιοχη την Ελλαδα.... εντωμεταξυ την Κυπρο την εχει σαν επιλογη αμα βαλεις γλωσσα Αγγλικα...!!!!
  11. Για οσους ηρθε η 12.5 η φαση με τον proximity sensor εφτιαξε ή τα ιδια?
  12. αυτο το θεμα με τον proximity το εχω και γω....εκανα κανα δυο factory reset αλλα το κανει παλι. Σπαστικο ειναι στις κλησεις που σβηνει η οθονη....πολυ σπαστικο Εχω την 12.1.5.0 RJDEUXM (το κινητο ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα της επισημης αντιπροσωπειας) Οταν βγει επισημα η 12.5 θα δουμε αν θα φτιαξει, αν και δεν το πιστευω γιατι ειναι μαλλον θεμα hardware ......αλλα μακαρι γιατι κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο κινητο.
  13. Γεια χαρα, νεος κατοχος Για θηκουλα και τζαμακι που κοιταμε?
  14. Ουτε τρελοι ειμαστε ουτε τρολακια. Το κινητο εχει θεματα και ΔΕΝ τα φτιαχνουν. Δεν μιλαμε οτι ειναι android one και θα επρεπε να εχει γρηγορα ειδικα τα security updates. Ο λογος που το αγορασα ειναι οτι αυτο το hardware ηθελα και αυτο πηρα.Μας εσκισε ομως το software. το notification led το ηθελα ωποσδηποτε (λογος αγορας για μενα).Δουλευει σε ολες τις περιπτωσεις ΕΚΤΟΣ απο τις κλησεις....χαχαχα ο ηχος στο notification ειναι για καποιο λογο (δεν ξερω γιατι) και σε καποιες περιπτωσεις πολυ δυνατος και χωρις να εχω ελεγχο σε αυτο..!!!!! χαχαχα πηρα android one (λογος αγορας ειδικα για security updates) και το miui αναβαθμιζεται γρηγοροτερα και το βασικο πιο σωστα..!!!! χαχαχα Εδω εχουν ξεκινησει petition για να γινει επιστροφη χρηματων και μερικοι ζειτε στον κοσμο του milko. ειμαι στην xiaomi απο το MI5 που τοχω δωσει σε ενα φιλο και πεταει λεμε ΑΚΟΜΑ...χωρις προβληματα software κλπ. εχω παρει 5-6 ακομα xiaomi χωρις θεματα. Αλλα αυτο με το mi a3 ΔΕΝ παιζεται. πηρα το 7Α μεχρι να δω τι θα κανω.......υποψην το κινητο ειναι πολυ καλο (για το hardware που εχει )...χαχαχα..70 ευρω κινητο και επειδη πουλησε τρελα στην ινδια το software ειναι ΑΨΟΓΟ. χαχαχα ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ ουτε εγω ουτε ολοι οσοι εχουν θεματα. Η xiaomi μας την εκανε με το Α3. Αυτη ειναι η αληθεια.
×
×
  • Create New...