Jump to content

panoulis222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panoulis222

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

panoulis222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπερα να ρωτησω πως μπαινει η gcam στο κινητο μας? βασικα μπαινει σε custom rom? μηπως υπαρχει καποιος οδηγος?
  2. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με τις κλήσεις του? Έχω WIND, και ορισμένες φορές ο συνομιλητής μου δεν με ακούει, η εγώ αυτούς. Ξαφνικά όμως, μπορεί στα 20 δευτερόλεπτα η πχ στα 2 λεπτά. Στο Motorola g2 που είχα πριν δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.
  3. αυτο, και κυριως το προβλημα με το you tube synch ειναι τα βασικα που με κολλανε κ εμενα αλλιως θα ηταν το ιδανικο για αγορα!
  4. ρε παιδες τελικα πυξιδα εχει το κινητο? σαν gps το εχει δουλεψει κανεις να πει εντυπωσεις? γιατι βλεπω να τελειωνει το μαυρο και αντε παλι στο περιμενε....:lol:
  5. καλησπερα σε ολους. εχω πρβλημα με το παρακατω bt. εδω και 2 μερες δεν ακουω τιποτα στις κλησεις. το ακουστικο του ομως δουλευει οταν βαζω πχ το gps η οταν το ανοιγω ακουγεται η κινεζουλα. το κιν μου ειναι ενα παλιο motorola moto g2(2014) το εσβησα απ την μνημη του τηλεφωνου μηπως και, αλλα τιποτα. υποψιαζομαι ειναι προβλημα του τηλ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ειχε κανεις κατι παρομοιο? καμια λυση?
  6. ευτυχως! τοτε μικρο το κακο υποθετω.:happy: απορια, αλλα γιατι να το κανεις αυτο? ποιο το οφελος?
  7. ναι το ψαχνω για αγορα, ειμαι αναποφασιστος μαλιστα μεταξυ των 2 συσκευων. ενδιαφερον αρθρο, ενδιαφεροντα και τα σχολια απο κατω ομως. παντως το οτι το νεοτερο μοντελο ειναι αμεσα συγκρισιμο με το προηγουμενο(χειροτερο για μερικους-καλυτερο για αλλους) ειναι fail στα ματια μου. δηλαδη η xiaomi εβγαλε το 4 για να χτυπησει ποιον? το 3? δηλαδη τον εαυτο της? και το εκανε ανεβαινωντας μισο σκαλι πανω? και αν... τεσπα συγνωμη για το οφτοπικ, αλλα η πατρα δυστηχως μου πεφτει μακρια.:mad::p
  8. τι να σου πω.... μακαρι να εχει αλλα βλεπω στο kimovil δεν αναφερεται πουθενα.
  9. χμμμμμ, δεν εχει πυξιδα? θεωρειτε πως παιζει σημαντικο ρολο στην αποδοση των gps η ελλειψη της? οπως το να αργει να κλειδωσει δορυφορους, η να μην βρισκει το σημειο που εισαι ακριβως?
  10. δελεαστικη προσφορα!!! το θεμα ειναι το παιρνεις? η περιμενεις το 4?:wacko:
  11. αρα υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει ελλαδα και βλεπουμε... ασχετο, το redmi 3 pro δεν θα παρει nougat?
  12. http://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html νομιζω αυτο πρεπει να ειναι απ οτι διαβασα διπλα στο αλλο θεμα. η οχι? δεν εχω ιδεα:p
  13. καλησπερα υστερα απο μια μικρη αναζητηση για κινητο κατεληξα? μεταξυ αυτων των 2. ας πω πρωτα ομως τι ζηταω απο το κινητο. κατοχος wind οποτε η 800 μπαντα ειναι must. φυισικα ΜΕΓΑΛΗ αυτονομια μπαταριας. πολυ καλο gps tracker αν ειναι δυνατον. επισης θα βολευε να ειναι δικαρτο λογω δουλειας. οσο γα τα υπολοιπα? τα κλασσικα που κανουμε ολοι λιγο-πολυ. δηλαδη αραιο gaming, browsing, κανα βιντεακι κτλ. ευρος τιμης κοντα στα 200$, προτιμηση αγορας εντος αττικης, αλλα γινεται και απο εξωερικο. θα προτιμουσα να μην μπλεξω με ρομ, τουλαχιστον οχι στην αρχη. υποθετω πως απλα περιγραφω το r n3p απλα δεν ξερω ποσο futureproof ειναι μεταξυ των 2. τυχον προβληματα που γνωριζετε? περα απο τον τιτλο παντως ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις, να μπλεξω ακομα χειροτερα:lol:
  14. καλησπερα. εχω αγορασει το συγκεκριμενο βτ https://www.fasttech.com/p/4134700 το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεσω με το κιν. συνηθως δεν μου το βλεπει καν. κ οταν το βρει αδυνατει να συνδεθει. υπαρχει καποια λυση? εχω την τελευταια εκδοση ανδροιδ. αααα ναι και δεν ειμαι ροοτ. ευχαριστω
  15. σ ευχαριστω πολυ. δυστηχως δεν εχω το προ αλλα μ εχει ψησει αρκετα.
×
×
  • Create New...