Jump to content

panoulis222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoulis222

  1. καλησπερα να ρωτησω πως μπαινει η gcam στο κινητο μας? βασικα μπαινει σε custom rom? μηπως υπαρχει καποιος οδηγος?
  2. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με τις κλήσεις του? Έχω WIND, και ορισμένες φορές ο συνομιλητής μου δεν με ακούει, η εγώ αυτούς. Ξαφνικά όμως, μπορεί στα 20 δευτερόλεπτα η πχ στα 2 λεπτά. Στο Motorola g2 που είχα πριν δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.
  3. αυτο, και κυριως το προβλημα με το you tube synch ειναι τα βασικα που με κολλανε κ εμενα αλλιως θα ηταν το ιδανικο για αγορα!
  4. ρε παιδες τελικα πυξιδα εχει το κινητο? σαν gps το εχει δουλεψει κανεις να πει εντυπωσεις? γιατι βλεπω να τελειωνει το μαυρο και αντε παλι στο περιμενε....:lol:
  5. καλησπερα σε ολους. εχω πρβλημα με το παρακατω bt. εδω και 2 μερες δεν ακουω τιποτα στις κλησεις. το ακουστικο του ομως δουλευει οταν βαζω πχ το gps η οταν το ανοιγω ακουγεται η κινεζουλα. το κιν μου ειναι ενα παλιο motorola moto g2(2014) το εσβησα απ την μνημη του τηλεφωνου μηπως και, αλλα τιποτα. υποψιαζομαι ειναι προβλημα του τηλ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ειχε κανεις κατι παρομοιο? καμια λυση?
  6. ευτυχως! τοτε μικρο το κακο υποθετω.:happy: απορια, αλλα γιατι να το κανεις αυτο? ποιο το οφελος?
  7. ναι το ψαχνω για αγορα, ειμαι αναποφασιστος μαλιστα μεταξυ των 2 συσκευων. ενδιαφερον αρθρο, ενδιαφεροντα και τα σχολια απο κατω ομως. παντως το οτι το νεοτερο μοντελο ειναι αμεσα συγκρισιμο με το προηγουμενο(χειροτερο για μερικους-καλυτερο για αλλους) ειναι fail στα ματια μου. δηλαδη η xiaomi εβγαλε το 4 για να χτυπησει ποιον? το 3? δηλαδη τον εαυτο της? και το εκανε ανεβαινωντας μισο σκαλι πανω? και αν... τεσπα συγνωμη για το οφτοπικ, αλλα η πατρα δυστηχως μου πεφτει μακρια.:mad::p
  8. τι να σου πω.... μακαρι να εχει αλλα βλεπω στο kimovil δεν αναφερεται πουθενα.
  9. χμμμμμ, δεν εχει πυξιδα? θεωρειτε πως παιζει σημαντικο ρολο στην αποδοση των gps η ελλειψη της? οπως το να αργει να κλειδωσει δορυφορους, η να μην βρισκει το σημειο που εισαι ακριβως?
  10. δελεαστικη προσφορα!!! το θεμα ειναι το παιρνεις? η περιμενεις το 4?:wacko:
  11. αρα υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει ελλαδα και βλεπουμε... ασχετο, το redmi 3 pro δεν θα παρει nougat?
  12. http://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html νομιζω αυτο πρεπει να ειναι απ οτι διαβασα διπλα στο αλλο θεμα. η οχι? δεν εχω ιδεα:p
  13. καλησπερα υστερα απο μια μικρη αναζητηση για κινητο κατεληξα? μεταξυ αυτων των 2. ας πω πρωτα ομως τι ζηταω απο το κινητο. κατοχος wind οποτε η 800 μπαντα ειναι must. φυισικα ΜΕΓΑΛΗ αυτονομια μπαταριας. πολυ καλο gps tracker αν ειναι δυνατον. επισης θα βολευε να ειναι δικαρτο λογω δουλειας. οσο γα τα υπολοιπα? τα κλασσικα που κανουμε ολοι λιγο-πολυ. δηλαδη αραιο gaming, browsing, κανα βιντεακι κτλ. ευρος τιμης κοντα στα 200$, προτιμηση αγορας εντος αττικης, αλλα γινεται και απο εξωερικο. θα προτιμουσα να μην μπλεξω με ρομ, τουλαχιστον οχι στην αρχη. υποθετω πως απλα περιγραφω το r n3p απλα δεν ξερω ποσο futureproof ειναι μεταξυ των 2. τυχον προβληματα που γνωριζετε? περα απο τον τιτλο παντως ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις, να μπλεξω ακομα χειροτερα:lol:
  14. καλησπερα. εχω αγορασει το συγκεκριμενο βτ https://www.fasttech.com/p/4134700 το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεσω με το κιν. συνηθως δεν μου το βλεπει καν. κ οταν το βρει αδυνατει να συνδεθει. υπαρχει καποια λυση? εχω την τελευταια εκδοση ανδροιδ. αααα ναι και δεν ειμαι ροοτ. ευχαριστω
  15. σ ευχαριστω πολυ. δυστηχως δεν εχω το προ αλλα μ εχει ψησει αρκετα.
  16. μπορεις να μου δωσεις μερικες λεπτομεριες πως η που να το κατεβασω? γιατι ειμαι ασχετος αλλα το ρολοι ειναι πανεμορφο!
  17. καλησπερα! ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα νομιζω εδω ειναι το σωστο. λοιπον εχω το μοτορολα g2. κατεβασα το Zedge και καθως επαιζα με τους ηχους καταλαθος εβαλα το προγραμματακι σαν default επιλογη. μπορω να το αλλαξω και να το κανω οπως πριν? (να με ρωατει δλδ με ποιο προγραμμα να μπει στους ηχους κλησης? γιατι ουτε τους στοκ ηχους δεν μπορω να βαλω πλεον):(
  18. καλησπερα! εκανα μια χαζομαρα χτες καθως επαιζα με τους ηχους του κιν το εβαλα να μου ανοιγει με το Zedge και πλεον δεν μπορω να βαλω ουτε τους στοκ ηχους του κινητου. μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? και να με ρωταει με τι προγραμμα θελω να τους ανοιγω? οπως πρωτα δλδ.
  19. και πως γινεται αυτο? επισης.... 360 λεπτα??? 360 λεπτα???????????? πωωωωω και μονο που το βλεπω οτι θελει τοση ωρα να κατεβει με τρωει το χερι μου να κανω ακυρωση:lol:
  20. σ ευχαριστω φιλε μου θα την κατεβασω κ εγω λοιπον την νεα εκδοση
  21. απο περιεργεια τι κερδιζω και τι χανω με το lollipop? δεν το εχω περασει ακομα διαβαζω εδω μεσα διαφορα και δεν ξερω αν αξιζει. δλδ γινεται ποιο αργο το κιν? επισης αν την περασω και κανω επαναφορα εργοστασιακων πως μπορω να κρατησω τα αρχεια απ τα games? τουλαχιστον στο boom beach kai sto clash of clans που παιζω. πρεπει να κανω καπου backup? η δεν χρειαζεται? ειναι συνδεδεμενα με το gmail μου οποτε οταν το περασω θα μου τα εμφανισει απο εκει που τα ειχα αφησει?:worry: να πω εδω πως τα προβληματα μου με το υπαρχων συστημα ειναι 1) η κρυπτογραφηση που του εχω κανει και βαριεμαι πλεον να βαζω κωδικο καθε φορα που κανω unlock screen 2) το οτι συχνα οταν κλεινω πχ παιχνιδια μου χανονται οι μπαρες για το back/homescreen και η πανω μπαρα των ειδοποιησεων (aka κουρτινα?)
  22. Προσπαθώ να μάθω το zooper. Για την ωρα απλα λιτά και κρυα
  23. καλησπερα!! μπορει να μου στειλει καποιος πμ με καποιο προγραμμα που να δουλευει χωρις χρηση νετ? και να ειναι και τζαμπα?:p μολις πηρα το motorola g2 και χρειαζομαι ενα σωστο gps λογω δουλειας. ευχαριστω!
  24. μετα απο κοπο τις περασα! μεσω bluetooth:wacko::lol:! να ρωτησω κατι αλλο η κρυπτογραφηση τι προσφερει? αξιζει να κανω αυτη την διαδικασια?
×
×
  • Create New...