Jump to content

Zerga08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Zerga08

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Zerga08's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Κατάλαβα... Θα δοκιμάσω 1-2 φορτίσεις ακόμα και αν δε στρώσει το πάω για επιστροφή.
  2. Έχω πάρει το μοντέλο του 2022. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει 1-2 αναβαθμίσεις. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες. Πάντως αργεί πάρα πολύ η φόρτιση. Με το δικό του φορτιστή κάνει κανένα 6ωρο. Με ταχυφορτιστή που δοκίμασα θέλει γύρω στις 4,5 ώρες. Δε μου φαίνεται και πολύ νορμάλ. Πόσες ώρες πρέπει να κάνει κανονικά ?
  3. Άρα περιμένω το android 13... Ok. Ευχαριστώ. Δουλεύοντας το αυτές τις μέρες παρατήρησα επίσης ότι δίνει λάθος ποσοστό μπαταρίας. Όταν π.χ είναι κάτω από 30% και το κλείσω, μόλις το ανοίξω πάλι μου δίνει ποσοστό 60-65%. Αυτό τώρα τι ακριβώς είναι και πώς διορθώνεται?
  4. Eυχαριστώ. Και κάτι ακόμα... Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην microSD? Η έκδοση του είναι android 12. Λίγο που το έψαξα, δε βρήκα κάτι.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήρα το tab A7 του 2022. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά ο φορτιστής του είναι πολύ αργός. Το τάμπλετ υποστηρίζει ταχυφόρτιση έως 15w. Έχω ταχυφορτιστή από realme για το κινητό μου 30w και το ερώτημα μου είναι το εξής. Μπορώ να φορτίζω και το τάμπλετ με αυτόν ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα?
  6. Zerga08

    Realme 7

    Eγώ έχω αυτήν.... https://www.e-shop.gr/smart-magnet-flip-case-for-realme-7-navy-blue-p-TEL.073221 Φθηνή και καλή. Στα 2 χρόνια που έχω το κινητό, η φθορά της θήκης είναι ελάχιστη. Δες από τις ρυθμίσεις μήπως βρεις κάτι. Σε εμένα πάντως μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς.
  7. Zerga08

    Realme 7

    Σήμερα έλαβα android 12. Με UI 3 φυσικά. Σαν να καταναλώνει λιγάκι μπαταρία παραπάνω. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Εχει πάρει κανείς άλλος?
  8. Εαν δεν βάλουν μια μπαταρία της προκοπής και δεν μειώσουν τα bezels, θα εξακολουθεί να είναι μια κάκιστη επιλογή κατα τη γνώμη μου. Πεταμένα λεφτά, με άλλα λόγια...
  9. Zerga08

    Realme 7

    Τουλάχιστον από τη στιγμή που παίρνω ενημερώσεις ασφαλείας δεν καίγομαι και τόσο για την 11. Ολά δουλεύουν ρολόι με το 10αρι.
  10. Zerga08

    Realme 7

    Κι εγώ ακόμα τίποτα. Το 64gb/ 6gb ram έχω.
  11. Zerga08

    Realme 7

    Ωραιος. Εύχομαι να το χαρείς. Το δυνατό του σημείο για μένα είναι ο επεξεργαστής. Ο Helio g95 προσεγγίζει επιδόσεις πολύ ακριβότερων κινητών. Εξαιρετικό κινητάκι. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν οι κάμερές του. Τις περίμενα λίγο καλύτερες. Ειδικά την selfie camera. Κατα τα άλλο, όλα οκ. Και με 3 χρόνια εγγύηση είναι λουκούμι.
  12. Φίλε μου δεν κατάλαβες... Ή μάλλον ο φίλος σου δεν κατάλαβε... Δεν έχω πρόβλημα με τη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Εγω στηλίτευσα τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές γενικότερα σε αυτόν τον χώρο. Τα οποία τα έχω συναντήσει σχεδον σε όλες τις γνωστές αλυσίδες που υπάρχουν στη χώρα μας. Τελοσπαντων, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Το μόνο που θα πω κλείνοντας ειναι να έχει ο καθένας το δικό του account. Και όχι να παίρνετε ρτούζαπα ένα. Αφενός δεν είναι σωστό και αφετέρου βλέπεις ότι δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
  13. Κάτσε Λαζαρε για να καταλάβω.... Πόσοι χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό?? Εννοείται πως δεν θέλω να ανεβάζει κάποιος screenshots από δω κι από κει με τα σχόλια χρηστών από δω μέσα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτα.... Πες στον φίλο σου να βρει άλλους τρόπους να γεμίζει τον χρόνο του... Τα παράπονα του μπορεί να τα εκφράσει ο καθένας με όποιον τρόπο θέλει. Και από κοντά και από mail και από τα social media και από τα forums. Mεγαλα παιδιά είμαστε και δεν νομίζω ότι χρειάζεται η συνδρομή του για να είναι ενήμεροι αυτοί που πρέπει. Άλλωστε αν θέλουν, μπορούν να μπουν εδώ μέσα και να τα διαβάσουν απευθείας.
  14. Ωπα lazlo. Για στάσου γιατί δεν μας τα λες καλά. Πριν μας έλεγες ότι δεν δουλεύεις πια σε αυτόν τον χώρο και τώρα μας λες ότι θα κάνεις screenshot τα σχόλια και θα τα στείλεις στον Κωτσόβολο? Προσωπικά το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους σου. Είσαι και 52 χρονών όπως λες... Και σε τελική ανάλυση δεν νομίζω να περιμένουν αυτό για να ξέρουν τι λέει ο κόσμος. Δοξα τω Θεω από social media άλλο τίποτα. Εγώ λέω να το κοιτάξει κάποιος mod αυτό που λες γιατί δεν ξέρω κατα πόσο είναι οκ με τους κανόνες του φόρουμ. Εστω και με καλυμμένα τα ονόματα. Υ.Γ Φυσικά και έχω μιλήσει κατα καιρούς με υπευθυνο καταστήματος. Επίσης, έχω άτομα στο περιβάλλον μου που έχουν δουλέψει ως πωλητές σε γνωστές αλυσίδες. Μια εικόνα νομίζω ότι μπορώ να την έχω. Δε νομίζεις? Και τέλος, ξαναλέω, δεν έχουμε να κάνουμε με κβαντική μηχανική. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
×
×
  • Create New...