egodemis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Πράγματι... φατνάσου το Mate 10 και ας κάνουμε το σταυρό μας να ξαναβάλουν FM. Είναι μια από τις επιλογές μου όταν τα κακαρώσει το passportaki. Γιατί βγάλανε ρε μαμώτο το FM ? ξέρετε πόσο ωραία είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου αι να ακούς το ραδιάκι σου? Καλα μην βαλεις και ορκο για το mate 10 αρχιζει η huawei Να κανει τα ιδια με την samsung.. ας βγει και βλεπουμε μετα πχ μπορεί να το κανουν τηλεκοντρολλ? βλ όλες της νεες ναυαρχιδες η να το κανουν σαν το mate 9 pro (αντίο ολα τα πλεονεκτήματα) και πολλά η μετά... για αυτο μικρο καλάθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Btw από περιέργεια έβαλα antuntu συμερα μου έβγαλε 144121 τώρα πολύ είναι αυτό? Λίγο? Έχω να τρέξω antuntu από της εποχές htc wildlife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ξέρετε πόσο ωραία είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου αι να ακούς το ραδιάκι σου? Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου και να ακούς το ραδιάκι σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το Antutu σκορ του ΜΑΤΕ 9 ειναι καλο για τα δεδομενα της εποχης, τα ΤΟΠ σκοραρουν καπου στις 170.000. Αλλα δεν λεει κατι, ενα ξερο νουμερο ειναι που δινει περισσοτερη βαρυτητα στο 3D. Και το S7 Edge που εχω γραφει 135.000 στο Antutu, αλλα ειναι καραβανι με πατατες σε εμπειρiα χρηστη και ταχυτητα μπροστα στο ΜΑΤΕ 9. Μετα την εγκατασταση της Β182 οτι κινητο και να πιασω στα χερια μου, νομιζω οτι εχει προβλημα και λαγκαρει, α ρε ΜΑΤΕ 9 τι μας κανεις !!!!! Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Kατοχος κι εγω του Mate 9, το εχω παραλληλα με το S8 για απευθειας συγκρισεις! Προηγουμενη εμπειρια απο Huawei ηταν με το P9 Plus που ηταν αριστο σε ολα εκτος καμερας... Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το Antutu σκορ του ΜΑΤΕ 9 ειναι καλο για τα δεδομενα της εποχης, τα ΤΟΠ σκοραρουν καπου στις 170.000. Αλλα δεν λεει κατι, ενα ξερο νουμερο ειναι που δινει περισσοτερη βαρυτητα στο 3D. Και το S7 Edge που εχω γραφει 135.000 στο Antutu, αλλα ειναι καραβανι με πατατες σε εμπειρiα χρηστη και ταχυτητα μπροστα στο ΜΑΤΕ 9. Μετα την εγκατασταση της Β182 οτι κινητο και να πιασω στα χερια μου, νομιζω οτι εχει προβλημα και λαγκαρει, α ρε ΜΑΤΕ 9 τι μας κανεις !!!!! Εχμ, ειναι αρκετα τα κινητα που δεν εχεις πιασει κι εχουν τετοια εμπειρια χρησης. Ενδεικτικα σου αναφερω Xiaomi Mi Note 2 / Mix / Mi6, Lg G6, Pixel/XL, Oneplus 3T και αρκετα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 βαγγελη τωρα ηρθες εδω να μας χαλασεις το ονειρο που ζουμε ? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 βαγγελη τωρα ηρθες εδω να μας χαλασεις το ονειρο που ζουμε ? :lol::lol: Χαχαχχα αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω τουλάχιστον τα όνειρα να τα κάνουμε όπως θέλουμε κι φανταζόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Πάντως ρε παιδιά αυτό που παρατήρησα και μου έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση είναι με πόση ταχύτητα ανοίγει το wifi και συνδέεται. Δεν προλαβαίνεις να πάρεις το χέρι σου απο το shortcut και ήδη έχει ενεργοποιηθεί!! Στο s7 edge περίμενα δευτερόλεπτα ολόκληρα. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 και εκει που ειχα αποφασισει να παω προς p10 plus οταν πεσει η τιμη του...κατλαθος επεσα σε αυτο το θεμα και με βαλατα σε σκεψεις.......το μονο που φοβαμαι ειναι το μεγεθος...πηγα σε public και δεν το ειχε να το δω Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 και εκει που ειχα αποφασισει να παω προς p10 plus οταν πεσει η τιμη του...κατλαθος επεσα σε αυτο το θεμα και με βαλατα σε σκεψεις.......το μονο που φοβαμαι ειναι το μεγεθος...πηγα σε public και δεν το ειχε να το δω Στα Public Συντάγματος υπάρχει. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Kατοχος κι εγω του Mate 9, το εχω παραλληλα με το S8 για απευθειας συγκρισεις! Προηγουμενη εμπειρια απο Huawei ηταν με το P9 Plus που ηταν αριστο σε ολα εκτος καμερας... Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις! Αναμένω εντυπώσεις :) Κυρίως λόγω 835 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 βαγγελη τωρα ηρθες εδω να μας χαλασεις το ονειρο που ζουμε ? :lol::lol: Χαχα όχι ρε παίδες, καλα κάνετε και το γουστάρετε το κινητο, αξίζει απόλυτα τα χρήματα του. Αλλά υπάρχουν, είναι η αλήθεια, μπόλικες επιλογές πλέον για εμπειρία βούτυρο ... Πχ το leeco pro 3 που κρατάω στα χέρια μου (6/64 στα 330 ευρω) είναι ο ορισμός του σμουδνες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το κινητό μηδενίζει τα στατιστικά και τα μετράει από την αρχή! Τραγικό. Είμαι άτομο που κοιτάει πάντα τι χρήση κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε κάτι τέτοιο! Ελπίζω να είναιbug και να το επαναφέρουν στην επόμενη αναβάθμιση. Αλήθεια, το downgrade είναι εύκολη διαδικασία; (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το κινητό μηδενίζει τα στατιστικά και τα μετράει από την αρχή! Τραγικό. Είμαι άτομο που κοιτάει πάντα τι χρήση κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε κάτι τέτοιο! Ελπίζω να είναιbug και να το επαναφέρουν στην επόμενη αναβάθμιση. Αλήθεια, το downgrade είναι εύκολη διαδικασία; (Mate 9 & Tapatalk) Από ότι ξέρω δεν είναι bug καθος περιλαμβάνεται sto security patch της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Από ότι ξέρω δεν είναι bug καθος περιλαμβάνεται sto security patch της Google Για ποιο λόγο αποτελεί προστασία ο μηδενισμός των στατιστικών μετά από restart;;; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το κινητό μηδενίζει τα στατιστικά και τα μετράει από την αρχή! Τραγικό. Είμαι άτομο που κοιτάει πάντα τι χρήση κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε κάτι τέτοιο! Ελπίζω να είναιbug και να το επαναφέρουν στην επόμενη αναβάθμιση. Αλήθεια, το downgrade είναι εύκολη διαδικασία; (Mate 9 & Tapatalk) Nα κοψεις τα reboot! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Για ποιο λόγο αποτελεί προστασία ο μηδενισμός των στατιστικών μετά από restart;;; :mad: Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Απορία.... Με ενδιαφέρει να έχω 4g δεδομένα και απο τις 2 κάρτες. Η εναλλαγή είναι εύκολη; 4G απο τη μία και ταυτόχρονα 2g απο την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Εαν εννοεις οτι μηδανιζουν τα στατιστικα της χρησης μπαταριας του κινητου, μολις εκανα reboot καθαρα και μονο απο περιεργεια στο δικο μου ΜΑΤΕ 9 και δεν μηδενισε τιποτα απολυτως απο στατιστικα χρησης μπαταριας (ειμαι με την Β182), αλλα για πιο λογο να του κανεις reboot ? 1 μηνα +++ το ειχα ανευ reboot και δεν νιωθει λεμε. (Υ.Γ. Το εκανα reboot, οχι shutdown και ανοιγμα παλι) Edited May 15, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εαν εννοεις οτι μηδανιζουν τα στατιστικα της χρησης μπαταριας του κινητου, μολις εκανα reboot καθαρα και μονο απο περιεργεια στο δικο μου ΜΑΤΕ 9 και δεν μηδενισε τιποτα απολυτως απο στατιστικα χρησης μπαταριας (ειμαι με την Β182), αλλα για πιο λογο να του κανεις reboot ? 1 μηνα +++ το ειχα ανευ reboot και δεν νιωθει λεμε. (Υ.Γ. Το εκανα reboot, οχι shutdown και ανοιγμα παλι) Ποιο Mate έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εγώ που εχω το dual και δεν έχει έρθει ακόμα η 182...να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εαν εννοεις οτι μηδανιζουν τα στατιστικα της χρησης μπαταριας του κινητου, μολις εκανα reboot καθαρα και μονο απο περιεργεια στο δικο μου ΜΑΤΕ 9 και δεν μηδενισε τιποτα απολυτως απο στατιστικα χρησης μπαταριας (ειμαι με την Β182), αλλα για πιο λογο να του κανεις reboot ? 1 μηνα +++ το ειχα ανευ reboot και δεν νιωθει λεμε. (Υ.Γ. Το εκανα reboot, οχι shutdown και ανοιγμα παλι) Το κλείνω το βράδυ. Θεωρώ τρομερά χρήσιμη την επιλογή για ενεργοποίηση-απενεργοποιηση της συσκευής οπότε θέλω οπότε δεν το έχω ανοιχτό το βράδυ που κοιμάμαι. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εγώ που εχω το dual και δεν έχει έρθει ακόμα η 182...να ανησυχώ; όχι. Νομίζω το δίνει ανά παρτίδες η Huawei. Μετά από 2 εβδομάδες να αρχίσεις να ανησυχείς. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδιά σκέφτομαι και εγώ να δώσω το κινητό μου(s6 edge+) και να το πάρω.....αχχχχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts