Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι... φατνάσου το Mate 10 και ας κάνουμε το σταυρό μας να ξαναβάλουν FM. Είναι μια από τις επιλογές μου όταν τα κακαρώσει το passportaki.

Γιατί βγάλανε ρε μαμώτο το FM ? ξέρετε πόσο ωραία είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου αι να ακούς το ραδιάκι σου?

Καλα μην βαλεις και ορκο για το mate 10

αρχιζει η huawei Να κανει τα ιδια με την samsung.. ας βγει και βλεπουμε μετα

πχ μπορεί να το κανουν τηλεκοντρολλ? βλ όλες της νεες ναυαρχιδες

η να το κανουν σαν το mate 9 pro (αντίο ολα τα πλεονεκτήματα)

και πολλά η μετά...

για αυτο μικρο καλάθι

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Btw από περιέργεια έβαλα antuntu συμερα μου έβγαλε 144121 τώρα πολύ είναι αυτό? Λίγο? Έχω να τρέξω antuntu από της εποχές htc wildlife

• Administrators
ξέρετε πόσο ωραία είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου αι να ακούς το ραδιάκι σου?

Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να κάνεις την ποδηλατάδα σου και να ακούς το ραδιάκι σου;

Modpic.gif

Το Antutu σκορ του ΜΑΤΕ 9 ειναι καλο για τα δεδομενα της εποχης, τα ΤΟΠ σκοραρουν καπου στις 170.000.

Αλλα δεν λεει κατι, ενα ξερο νουμερο ειναι που δινει περισσοτερη βαρυτητα στο 3D.

Και το S7 Edge που εχω γραφει 135.000 στο Antutu, αλλα ειναι καραβανι με πατατες σε εμπειρiα χρηστη και ταχυτητα μπροστα στο ΜΑΤΕ 9.

Μετα την εγκατασταση της Β182 οτι κινητο και να πιασω στα χερια μου, νομιζω οτι εχει προβλημα και λαγκαρει, α ρε ΜΑΤΕ 9 τι μας κανεις !!!!!

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Kατοχος κι εγω του Mate 9, το εχω παραλληλα με το S8 για απευθειας συγκρισεις!

Προηγουμενη εμπειρια απο Huawei ηταν με το P9 Plus που ηταν αριστο σε ολα εκτος καμερας...

Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το Antutu σκορ του ΜΑΤΕ 9 ειναι καλο για τα δεδομενα της εποχης, τα ΤΟΠ σκοραρουν καπου στις 170.000.

Αλλα δεν λεει κατι, ενα ξερο νουμερο ειναι που δινει περισσοτερη βαρυτητα στο 3D.

Και το S7 Edge που εχω γραφει 135.000 στο Antutu, αλλα ειναι καραβανι με πατατες σε εμπειρiα χρηστη και ταχυτητα μπροστα στο ΜΑΤΕ 9.

Μετα την εγκατασταση της Β182 οτι κινητο και να πιασω στα χερια μου, νομιζω οτι εχει προβλημα και λαγκαρει, α ρε ΜΑΤΕ 9 τι μας κανεις !!!!!

Εχμ, ειναι αρκετα τα κινητα που δεν εχεις πιασει κι εχουν τετοια εμπειρια χρησης. Ενδεικτικα σου αναφερω Xiaomi Mi Note 2 / Mix / Mi6, Lg G6, Pixel/XL, Oneplus 3T και αρκετα αλλα...

βαγγελη τωρα ηρθες εδω να μας χαλασεις το ονειρο που ζουμε ? :lol::lol:

Χαχαχχα αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω τουλάχιστον τα όνειρα να τα κάνουμε όπως θέλουμε κι φανταζόμαστε.

Πάντως ρε παιδιά αυτό που παρατήρησα και μου έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση είναι με πόση ταχύτητα ανοίγει το wifi και συνδέεται. Δεν προλαβαίνεις να πάρεις το χέρι σου απο το shortcut και ήδη έχει ενεργοποιηθεί!!

Στο s7 edge περίμενα δευτερόλεπτα ολόκληρα.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εκει που ειχα αποφασισει να παω προς p10 plus οταν πεσει η τιμη του...κατλαθος επεσα σε αυτο το θεμα και με βαλατα σε σκεψεις.......το μονο που φοβαμαι ειναι το μεγεθος...πηγα σε public και δεν το ειχε να το δω

και εκει που ειχα αποφασισει να παω προς p10 plus οταν πεσει η τιμη του...κατλαθος επεσα σε αυτο το θεμα και με βαλατα σε σκεψεις.......το μονο που φοβαμαι ειναι το μεγεθος...πηγα σε public και δεν το ειχε να το δω

Στα Public Συντάγματος υπάρχει.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kατοχος κι εγω του Mate 9, το εχω παραλληλα με το S8 για απευθειας συγκρισεις!

Προηγουμενη εμπειρια απο Huawei ηταν με το P9 Plus που ηταν αριστο σε ολα εκτος καμερας...

Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις!

Αναμένω εντυπώσεις :)

Κυρίως λόγω 835

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

βαγγελη τωρα ηρθες εδω να μας χαλασεις το ονειρο που ζουμε ? :lol::lol:

Χαχα όχι ρε παίδες, καλα κάνετε και το γουστάρετε το κινητο, αξίζει απόλυτα τα χρήματα του.

Αλλά υπάρχουν, είναι η αλήθεια, μπόλικες επιλογές πλέον για εμπειρία βούτυρο ...

Πχ το leeco pro 3 που κρατάω στα χέρια μου (6/64 στα 330 ευρω) είναι ο ορισμός του σμουδνες ;)

Μετά την τελευταία αναβάθμιση κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το κινητό μηδενίζει τα στατιστικά και τα μετράει από την αρχή! Τραγικό. Είμαι άτομο που κοιτάει πάντα τι χρήση κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε κάτι τέτοιο! Ελπίζω να είναιbug και να το επαναφέρουν στην επόμενη αναβάθμιση.

Αλήθεια, το downgrade είναι εύκολη διαδικασία;

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά την τελευταία αναβάθμιση κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το κινητό μηδενίζει τα στατιστικά και τα μετράει από την αρχή! Τραγικό. Είμαι άτομο που κοιτάει πάντα τι χρήση κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε κάτι τέτοιο! Ελπίζω να είναιbug και να το επαναφέρουν στην επόμενη αναβάθμιση.

(Mate 9 & Tapatalk)

Από ότι ξέρω δεν είναι bug καθος περιλαμβάνεται sto security patch της Google

Από ότι ξέρω δεν είναι bug καθος περιλαμβάνεται sto security patch της Google

Για ποιο λόγο αποτελεί προστασία ο μηδενισμός των στατιστικών μετά από restart;;; :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

(Mate 9 & Tapatalk)

Nα κοψεις τα reboot! :lol:

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Για ποιο λόγο αποτελεί προστασία ο μηδενισμός των στατιστικών μετά από restart;;; :mad:

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω

Απορία....

Με ενδιαφέρει να έχω 4g δεδομένα και απο τις 2 κάρτες.

Η εναλλαγή είναι εύκολη;

4G απο τη μία και ταυτόχρονα 2g απο την άλλη;

Εαν εννοεις οτι μηδανιζουν τα στατιστικα της χρησης μπαταριας του κινητου, μολις εκανα reboot καθαρα και μονο απο περιεργεια στο δικο μου ΜΑΤΕ 9 και δεν μηδενισε τιποτα απολυτως απο στατιστικα χρησης μπαταριας (ειμαι με την Β182), αλλα για πιο λογο να του κανεις reboot ?

1 μηνα +++ το ειχα ανευ reboot και δεν νιωθει λεμε.

(Υ.Γ. Το εκανα reboot, οχι shutdown και ανοιγμα παλι)

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Εαν εννοεις οτι μηδανιζουν τα στατιστικα της χρησης μπαταριας του κινητου, μολις εκανα reboot καθαρα και μονο απο περιεργεια στο δικο μου ΜΑΤΕ 9 και δεν μηδενισε τιποτα απολυτως απο στατιστικα χρησης μπαταριας (ειμαι με την Β182), αλλα για πιο λογο να του κανεις reboot ?

Ποιο Mate έχεις

Το κλείνω το βράδυ. Θεωρώ τρομερά χρήσιμη την επιλογή για ενεργοποίηση-απενεργοποιηση της συσκευής οπότε θέλω οπότε δεν το έχω ανοιχτό το βράδυ που κοιμάμαι.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που εχω το dual και δεν έχει έρθει ακόμα η 182...να ανησυχώ;

όχι. Νομίζω το δίνει ανά παρτίδες η Huawei. Μετά από 2 εβδομάδες να αρχίσεις να ανησυχείς. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]