Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαγγέλη η διαφορά δεν είναι μεγάλη, ειδικά στις ημερήσιες είναι ανώτερο το OnePlus, χάνει στις lowlight όπου το edge λόγο 1.7 παίρνει εύκολα φως αλλά εμένα όλες οι φωτογραφίες με τα παιδιά και την οικογένεια μου δεν με ικανοποίησαν η επεξεργασία στα πρόσωπα δυστυχώς είναι μείον για μένα για την συσκευή εκεί το Nexus 6p είναι έτη φωτός μπροστά

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το nexus είναι όντως έτη φωτός μπροστά, αλλά η σύγκριση s7 vs op3t, Mate 9 είναι άλλη ιστορία.

Ας μη βγαίνουμε όμως εκτός topic και κουράζουμε...;)

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eπειδη ειχα κι εγω το 3Τ και μαλιστα του εκανα και side by side test με i7 Plus, το 3Τ εχει 1 κακο: αρκετο θορυβο.

Κατα τα αλλα τα χρωματα ειναι ακριβως οπως στην πραγματικοτητα και οι φωτο ρεαλιστικοτατες με μεγαλυτερη λεπτομερεια.

Σιγουρα δεν εχει το hdr του S7 και του iPhone.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Κάτι μου λέει ότι οι φωτογραφίες σου έχουν μεγάλη αλλοίωση με το ανέβασμα που έκανες στο photobucket δηλαδή όταν τις ζουμάρω είναι τραγικές... Θα πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου αλλού... Έστω και στο postimage.org χωρίς να αλλάξεις το μέγεθος και ποσταροντος εδώ το hotlink για φόρουμ
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δοκίμασε flickr.

Ανέβασα και εγώ στο νήμα με τις φωτογραφίες αν θέλετε δείτε να μου πείτε άποψη. :)

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι μου λέει ότι οι φωτογραφίες σου έχουν μεγάλη αλλοίωση με το ανέβασμα που έκανες στο photobucket δηλαδή όταν τις ζουμάρω είναι τραγικές... Θα πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου αλλού... Έστω και στο postimage.org χωρίς να αλλάξεις το μέγεθος και ποσταροντος εδώ το hotlink για φόρουμ

κάτσε να δοκιμάσω άλλου

(δεν κοιταξα καν τι ανέβασα)

Δοκίμασε flickr.

Ανέβασα και εγώ στο νήμα με τις φωτογραφίες αν θέλετε δείτε να μου πείτε άποψη. :)

(Mate 9 & Tapatalk)

Βάλε μας ένα λινκ το νήμα με τις φωτογραφίες!

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Administrators
Βάλε μας ένα λινκ το νήμα με τις φωτογραφίες!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7176238#post7176238

Θα ήταν καλό να είχαμε και δείγματα από χαμηλό φωτισμό.

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7176238#post7176238

Θα ήταν καλό να είχαμε και δείγματα από χαμηλό φωτισμό.

Η αλήθεια είναι ότι βοηθάει σίγουρα το γεγονός ότι είχε πολύ καλή μέρα.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουμε κανένα καλό γυαλάκι που να πιάνει όλη την οθόνη ή τεσπά να μην αφήνει πολλά περιθώρια στα πλάγια γιατί αυτό που έβαλα αφήνει κάνα εκατοστό
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουμε κανένα καλό γυαλάκι που να πιάνει όλη την οθόνη ή τεσπά να μην αφήνει πολλά περιθώρια στα πλάγια γιατί αυτό που έβαλα αφήνει κάνα εκατοστό

Ε τόσο αφήνουν όλα καθος κάπου εκεί ξεκινάει η κούρβα

Ε τόσο αφήνουν όλα καθος κάπου εκεί ξεκινάει η κούρβα

Σπαστικό γιατί φαίνεται έντονα εκεί που τελειώνει το τζάμι και ξεκινάει η οθόνη.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να μου δώσεις 2-3 οδηγίες για να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το Mate 9;

Σ'ευχαριστώ πολύ! :-)

το μικρότερο περιθώριο το αφήνει το glass της SBS απ το Public.

εχω δοκιμάσει πολλά, ακόμα και ένα full cover με 35+ EUR απ το mobilefun.co.uk που με απογοήτευσε τελείως!

Στάλθηκε από το Huawei Mate 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Meraklis87

Μπορείς να μου δώσεις 2-3 οδηγίες για να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το Mate 9;

εχω δοκιμάσει πολλά, ακόμα και ένα full cover με 35+ EUR απ το mobilefun.co.uk που με απογοήτευσε τελείως!

Σκέφτομαι μήπως πάω στα Mediamrkt και βάλω αυτήν την μεμβράνη που πιάνει όλη την οθόνη.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρίποδο + νυχτερνη λήψη + ηχνη από φώτα αυτοκινήτου mod

Σκέφτομαι μήπως πάω στα Mediamrkt και βάλω αυτήν την μεμβράνη που πιάνει όλη την οθόνη.

Καλημερα!!!

Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω, για ποια μεμβρανη ακριβως προκειται??:wacko:

Καλημερα!!!

Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω, για ποια μεμβρανη ακριβως προκειται??:wacko:

Διάβασε από το #4761 και κάτω που συζητάμε για το συγκεκριμένο θέμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871&page=318

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η δικαρτη συσκευή είναι dual active ;

Όχι το τελευταίο dual active είναι το mate 8. Και εγώ για το 9αρι πήγαινα αλλά τελικά αγόρασα το 8αρι για αυτόν τον λόγο.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk