Jump to content

efbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    643
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efbill

  1. Καλησπέρα. Δεν είναι δύο θήκες. Μια είναι. Αυτό που βλέπεις είναι αυτοκόλλητο που βάζεις πάνω στην θήκη. https://dbrand.com/shop/grip/galaxy-s23-ultra-cases Έχει πολύ όμορφα να διαλέξεις. Τώρα που πήρα την θήκη μόλις βαριέμαι θα αλλάζω skin.
  2. Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα για την κινητάρα μας. Ότι καλύτερο έχω βάλει. Το κράτημα απίστευτο. Ακριβή βέβαια.
  3. Σε video που είδα, από τον supersaf αν θυμάμαι, έλεγε πως έτσι είναι η οθόνη. Οφείλεται στην επίστρωση που έχει για να την αντανάκλαση. 75 %λιγότερη αντανάκλαση διαφημίζει η samsung. Ελπίζω να μην ισχύει και να είναι θέμα software. edit δυστυχώς αρκετά τα παράπονα https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/Very-dull-colors-on-the-s24-ultra/td-p/2789239/page/6
  4. Καλησπέρα. Για εφαρμογή τηλεφώνου έχεις της Google ή της Samsung; Στάλθηκε από το S23 ultra.
  5. Πολύ καλά κάνουν. Αφού εμείς τρέχουμε και τα αγοράζουμε. Αυτοί θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους κι εμείς τους βοηθάμε. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  6. Με τον 200mp φακό έχει επιλογή να τραβάς 50mp φωτογραφίες. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  7. Καλή χρονιά. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να μπεις σε κινητό. Τότε ποιος ο λόγος να έχει κάποιος κωδικό ή μοτίβο; Για να κρύβει μηνύματα από την/τον σύζυγο; Στάλθηκε από το S23 ultra.
  8. Καλημέρα. Έχω εγώ galaxy watch 6 classic 47 mm. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  9. Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Μία πρόταση για τους δρομείς της παρέας. Gear tracker 2. Πολλή ωραία εφαρμογή. Διαλειμματικές, ειδοποιήσεις για παλμούς, ρυθμό κλπ Σύνδεση με ζώνη παλμών και πολλά άλλα. Το μόνο αρνητικό ότι είναι με συνδρομή και όχι αγορά της μιας φοράς. 2.5 τον μήνα. Δίνει έναν μήνα δοκιμή. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  10. Η curve παίζει για ανέπαφες σε κινητό. apk ΔΕΝ μπορείς να εγκαταστήσεις στην σειρά gt. Μόνο σε watch 3 pro ή watch 4 pro. Αλλά και πάλι δεν παίζει μόνο με το πορτοφόλι της google. Πρέπει να τρέχουν και google services. Το έχω ψάξει πραγματικά πολύ. Έχω μιλήσει με huawei. Όπως γράφει και ο φίλος. Μόνο αν huawei και Ελληνικές τράπεζες το επιτρέψουν θα δουλέψει. Το βίντεο είναι με huawei watch 2. Το τελευταίο ρολόι της εταιρείας με wear os. Χρονιά πολλά σε όλους. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  11. Καλημέρα. Είχα watch 5, watch 5 pro και τώρα watch 6 classic 47 mm. Ταχύτητα σε άνοιγμα εφαρμογών, μενού κλπ πολλή μικρή διαφορά. Ειδικά αν πειράξεις στις επιλογές προγραμματιστή λίγο τις ρυθμίσεις. Μπαταρία λίγο καλύτερη από του 5,αρκετά χειρότερη από του 5 pro. Αλλά αυτό το bezel κάνει την διαφορά. Το touch δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε καμία περίπτωση. Επίσης η τεράστια και διπλά φωτεινή οθόνη είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Και τέλος το ασημί που έχω πάρει είναι πανέμορφο. Ότι πιο όμορφο έχω φορέσει σε smart watch. Αυτά από εμένα. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  12. Μήπως για κάποιον λόγο το τηλέφωνο έχασε την άδεια για πρόσβαση στις επαφές; Δείτε ρυθμίσεις - εφαρμογές - λίστα - τηλέφωνο - άδειες. Με την τελευταία έκδοση σε watch 6 classic δεν έχω θέμα. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  13. Μόλις το δοκίμασα, δουλεύει στο δικό μου. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  14. Καλημέρα είχα βάλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/30954806/Ringke-Bezel-Styling-se-Mayro-chroma-gia-to-Galaxy-Watch-4-44mm.html όταν είχα το ρολόι. Άλλαξε τελείως, προς το καλύτερο. Έγινε πιο εύκολη και η πλοήγηση με το touch bezel. Λέει watch 4 αλλά εφαρμόζει άψογα στο 5. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  15. Έχεις δοκιμάσει ρυθμίσεις - εφαρμογές - η εφαρμογή που σε ενδιαφέρει - μπαταρία - χωρίς περιορισμό; Είμαι με 14 και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  16. Τελευταία φορά που είχα pin στην sim πρέπει να ήταν πριν 20 χρόνια :) Στάλθηκε από το S23 ultra.
  17. Εγώ για youtube χρησιμοποιώ igeblock και για music το innertune. Μικρές εφαρμογές που κάνουν αυτό που θέλω. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  18. Εγώ για θήκη έχω την Caseology Parallax Back Cover Σιλικόνης Matte Black. Πολύ καλό κράτημα και προστασία. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  19. Πρώτη φορά, μετά από χρόνια, δουλεύω κινητό με τις χειρονομίες. Και με τα animation στο 1. Απίστευτο κινητό. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  20. Καλησπέρα. Τι γίνεται με το text scanner στην συλλογή; Έχει καιρό που δεν βγάζει σωστά τα Ελληνικά. Όταν πήρα το κινητό δούλευε άψογα. Το χάλασαν μετά από κάποια αναβάθμιση κι έχει μείνει έτσι. Καμία δωρεάν εφαρμογή, χωρίς διαφημίσεις, που κάνει την ίδια δουλειά; Στάλθηκε από το S23 ultra.
  21. Τώρα πρόσεξα το ίδιο user name :) Στάλθηκε από το S23 ultra.
  22. Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν βρήκες στο αϋπνία πουλάει κάποιος ένα στα 20 ευρώ. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  23. https://dbrand.com/shop/grip/galaxy-s23-ultra-cases Στάλθηκε από το S23 ultra.
  24. Καλησπέρα. Έχει πάρει κανείς θήκη από dbrand; Ξέρουμε τι παίζει με το τελωνείο; Είναι από μόνη της ακριβή μην βγει κανένα 100αρι. Στάλθηκε από το S23 ultra.
  25. Καλησπέρα. Μπορεί να είναι έτσι στην Αμερική γιατί δεν του ενδιαφέρει, τσάμπα τους τα δίνουν. Με αυτήν την στατιστική εσύ, εγώ κι όλοι εδώ μέσα θα έπρεπε ένα στα τρία κινητά μας να το έχουμε σπάσει. Δεν έχω σπάσει ποτέ, κανένα. Δεν έχω βάλει ποτέ προστασία σε κυρτή οθόνη. Τα τελευταία 6 κινητά μου κυρτή είχαν. Στάλθηκε από το S23 ultra.
×
×
  • Create New...