v@gelis Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Βαγγέλη η διαφορά δεν είναι μεγάλη, ειδικά στις ημερήσιες είναι ανώτερο το OnePlus, χάνει στις lowlight όπου το edge λόγο 1.7 παίρνει εύκολα φως αλλά εμένα όλες οι φωτογραφίες με τα παιδιά και την οικογένεια μου δεν με ικανοποίησαν η επεξεργασία στα πρόσωπα δυστυχώς είναι μείον για μένα για την συσκευή εκεί το Nexus 6p είναι έτη φωτός μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το nexus είναι όντως έτη φωτός μπροστά, αλλά η σύγκριση s7 vs op3t, Mate 9 είναι άλλη ιστορία. Ας μη βγαίνουμε όμως εκτός topic και κουράζουμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Eπειδη ειχα κι εγω το 3Τ και μαλιστα του εκανα και side by side test με i7 Plus, το 3Τ εχει 1 κακο: αρκετο θορυβο. Κατα τα αλλα τα χρωματα ειναι ακριβως οπως στην πραγματικοτητα και οι φωτο ρεαλιστικοτατες με μεγαλυτερη λεπτομερεια. Σιγουρα δεν εχει το hdr του S7 και του iPhone. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Μια ερωτηση παιδια. Και το dual και το one sim εχουν εγγύηση στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Και τα 2 έχουν αν ειναι το ευρωπαϊκό μοντέλο το dual Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) μερικά δείγματα από την camera με φως της ημέρας https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/33549685714/in/dateposted-public/ κόντρα το φως https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/34392253885/in/dateposted-public/ https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/34233557032/in/dateposted-public/ νύχτα https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/33582361943/in/dateposted-public/ https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/34262077701/in/dateposted-public/ fast shutter https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/33550499764/in/dateposted-public/ selfie https://www.flickr.com/photos/95916996@N03/34007840020/in/dateposted-public/ Edited May 1, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Κάτι μου λέει ότι οι φωτογραφίες σου έχουν μεγάλη αλλοίωση με το ανέβασμα που έκανες στο photobucket δηλαδή όταν τις ζουμάρω είναι τραγικές... Θα πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου αλλού... Έστω και στο postimage.org χωρίς να αλλάξεις το μέγεθος και ποσταροντος εδώ το hotlink για φόρουμ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Δοκίμασε flickr. Ανέβασα και εγώ στο νήμα με τις φωτογραφίες αν θέλετε δείτε να μου πείτε άποψη. :) (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Κάτι μου λέει ότι οι φωτογραφίες σου έχουν μεγάλη αλλοίωση με το ανέβασμα που έκανες στο photobucket δηλαδή όταν τις ζουμάρω είναι τραγικές... Θα πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου αλλού... Έστω και στο postimage.org χωρίς να αλλάξεις το μέγεθος και ποσταροντος εδώ το hotlink για φόρουμ κάτσε να δοκιμάσω άλλου (δεν κοιταξα καν τι ανέβασα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Δοκίμασε flickr. Ανέβασα και εγώ στο νήμα με τις φωτογραφίες αν θέλετε δείτε να μου πείτε άποψη. :) (Mate 9 & Tapatalk) Βάλε μας ένα λινκ το νήμα με τις φωτογραφίες! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Βάλε μας ένα λινκ το νήμα με τις φωτογραφίες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7176238#post7176238 Θα ήταν καλό να είχαμε και δείγματα από χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7176238#post7176238 Θα ήταν καλό να είχαμε και δείγματα από χαμηλό φωτισμό. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάει σίγουρα το γεγονός ότι είχε πολύ καλή μέρα. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 κουτσά στραβά τα ανέβασα αλλού εχω κάνει edit το προηγούμενο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έχουμε κανένα καλό γυαλάκι που να πιάνει όλη την οθόνη ή τεσπά να μην αφήνει πολλά περιθώρια στα πλάγια γιατί αυτό που έβαλα αφήνει κάνα εκατοστό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έχουμε κανένα καλό γυαλάκι που να πιάνει όλη την οθόνη ή τεσπά να μην αφήνει πολλά περιθώρια στα πλάγια γιατί αυτό που έβαλα αφήνει κάνα εκατοστό Ε τόσο αφήνουν όλα καθος κάπου εκεί ξεκινάει η κούρβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ε τόσο αφήνουν όλα καθος κάπου εκεί ξεκινάει η κούρβα Σπαστικό γιατί φαίνεται έντονα εκεί που τελειώνει το τζάμι και ξεκινάει η οθόνη. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Μπορείς να μου δώσεις 2-3 οδηγίες για να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το Mate 9; Σ'ευχαριστώ πολύ! :-) Έχουμε κανένα καλό γυαλάκι που να πιάνει όλη την οθόνη ή τεσπά να μην αφήνει πολλά περιθώρια στα πλάγια γιατί αυτό που έβαλα αφήνει κάνα εκατοστό το μικρότερο περιθώριο το αφήνει το glass της SBS απ το Public. εχω δοκιμάσει πολλά, ακόμα και ένα full cover με 35+ EUR απ το mobilefun.co.uk που με απογοήτευσε τελείως! Στάλθηκε από το Huawei Mate 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 2, 2017 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Μπορείς να μου δώσεις 2-3 οδηγίες για να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το Mate 9; Σ'ευχαριστώ πολύ! :-) το μικρότερο περιθώριο το αφήνει το glass της SBS απ το Public. εχω δοκιμάσει πολλά, ακόμα και ένα full cover με 35+ EUR απ το mobilefun.co.uk που με απογοήτευσε τελείως! Στάλθηκε από το Huawei Mate 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σκέφτομαι μήπως πάω στα Mediamrkt και βάλω αυτήν την μεμβράνη που πιάνει όλη την οθόνη. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μπορείς να μου δώσεις 2-3 οδηγίες για να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το Mate 9; Σ'ευχαριστώ πολύ! :-) το μικρότερο περιθώριο το αφήνει το glass της SBS απ το Public. εχω δοκιμάσει πολλά, ακόμα και ένα full cover με 35+ EUR απ το mobilefun.co.uk που με απογοήτευσε τελείως! Στάλθηκε από το Huawei Mate 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρίποδο + νυχτερνη λήψη + ηχνη από φώτα αυτοκινήτου mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Στο xda λένε πως άρχισε να δίνει ΟΤΑ την 182 η Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Σκέφτομαι μήπως πάω στα Mediamrkt και βάλω αυτήν την μεμβράνη που πιάνει όλη την οθόνη. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα!!! Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω, για ποια μεμβρανη ακριβως προκειται??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλημερα!!! Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω, για ποια μεμβρανη ακριβως προκειται??:wacko: Διάβασε από το #4761 και κάτω που συζητάμε για το συγκεκριμένο θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871&page=318 Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η δικαρτη συσκευή είναι dual active ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η δικαρτη συσκευή είναι dual active ; Όχι το τελευταίο dual active είναι το mate 8. Και εγώ για το 9αρι πήγαινα αλλά τελικά αγόρασα το 8αρι για αυτόν τον λόγο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Στο xda λένε πως άρχισε να δίνει ΟΤΑ την 182 η Huawei. Mόνο στο δίκαρτο MATE 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Μολις πηρα με οτα την 182 MHA-L29 C432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts