Mark_K Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Προφανώς άλλο λέει ο ένας και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος. Εσύ μου λες ότι είναι παράνομος και για αυτό δεν μπορεί να σου στείλει χωρίς επιβεβαίωση sms από μέρους σου. Και ξαναλέω, αν δεν τον ενδιαφέρει να είναι νόμιμος, τι τον εμποδίσει να σου στείλει χρεώνοντάς σε; Μην μπερδεύεσαι, άλλο το νόμιμο και άλλο το τεχνικά εφικτό. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Ειναι φανερό ότι δεν ξέρεις τι είναι το σμσ και το μπερδέυεις με το ιντερνετ ... γιαυτό και δεν βλέπεις την διαφορά τους και δεν καταλαβαίνεις. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω , αλλά πρέπει να με πιστέψεις ότι δεν μπορεί ο κάθε απατεώνας να στείλει σμσ από το κινητό σου η να αντιγράψει αυτην την διαδικασία , μόνο εσυ μπορείς να το κάνεις και υπάρχουν τα στοιχεία για κάθε σμσ στην εταιρία τηλεφωνίας (αποστολέας - προορισμός χρόνος και μέγεθος) και μπορούν να βρεθούν έυκολα , σε αντίθεση με το ιντερνετ . Για αυτό είναι και η τέλεια ασφάλεια ... αν ο απατεώνας πει στην wind ότι έλαβε το sms και θέλει τα λεφτά σου , η wind πλέον θα μπορεί να κοιτάξει , να δει ότι δεν έχει σταλει σμσ από εσένα και να μην του στείλει φράγκο ... ή και να τον χώσει φυλακή . Και αν η wind συνεργαστεί με τους κλέφτες και κάνει το κορόιδο για να τους στέλνει λεφτά χωρίς να υπάρχει σμσ , εσυ θα καλέσεις την αστυνομία και τώρα που έχεις αποδείξεις θα την πληρώσει wind ... Σε αντίθεση με το παλιό νόμο που δεν απαιτούσε σμσ , αλλά απλό Ναι από ιντερνετ ... ετσι δεν υπάρχουν στοιχεία πουθενά , ο καθένας μπορεί να μπει από οποιαδήποτε ip και να στείλει ενα ΝΑΙ με τον αριθμό σου, και εσύ και άσχετος , οπότε δεν είχαμε καμια ασφάλεια και κανεις δεν ήξερε αν όντος συμφώνησες ή όχι . ΥΓ ΜΗΝ είμαστε τεχνοφοβηκοί όσα και να μας έκαναν ... πλέον όσο δύσκολο είναι για τις τράπεζες να σου φάνε τα λεφτά με ψέυτικες αναλύψεις , θα είναι και να σε χρεώσουν 5ψήφια με το νόμο για τα σμσ . Το πρόβλημα ήταν με τον προηγούμενο νομο - απάτη που δεν είχε πραγματική απόδειξη για την δικιά σου συμφωνία Λυπάμαι φίλε μου εσύ δεν έχεις καταλάβει πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και πως λειτουργούν οι εφαρμογές android και τι είναι τα δικαιώματα που δίνεις στις εφαρμογές που εγκαθιστάς και τι μπορούν να κάνουν (δλδ τι καταγεγραμμένα κάνουν) με αυτά οι "απατεώνες". Που κατορθώνουν ουσιαστικά και ενώνουν (δημιουργούν γέφυρα) το δίκτυο τηλεφωνίας/sms με αυτό των δεδομένων. Να (προσπαθήσω) σου το εξηγήσω με λίγα λόγια με παράδειγμα (όπου αν θέλεις θα σου ονοματίσω και γνωστές εφαρμογές που το έχουν κάνει και όχι κατ ανάγκη κακόβουλες πχ όταν κάνεις reset κωδικό gmail). Αλλά πάμε στις "κακόβουλες".. Εγκαθιστάς εσύ την ΑΒΓ εφαρμογή "που βάζει μουστάκια σε μία φωτογραφία" και την τρέχεις για πρώτη φορά. Το λογικό είναι αυτή να ζητήσει "πρόσβαση" στο χώρο SD να γράφει και στις φωτογραφίες (να διαβάζει μία) ή/και στην κάμερα (να βάζει μουστάκι real time μετά τη λήψη). Μία "κακόβουλη" όμως ΑΒΓ ζητάει μέσα στα άλλα και πρόσβαση στα SMS (στα SMS καμία σχέση με mb) και εσύ (ή ο άλλος που δεν ξέρει καλά) μέσα στα πολλά "οκ συμφωνώ" πατάει ακόμα ένα. Δλδ έχεις δώσει στην ΑΒΓ πρόσβαση στα SMS. Τι θα πει αυτό; Η ΑΒΓ μπορεί να διαβάσει ένα SMS ΠΡΙΝ το διαβάσει η default SMS app που έχεις στο κινητό σου για να διαβάζεις SMS. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί και να στείλει SMS η ίδια και όχι μέσω της εφαρμογής SMS που έχεις προεπιλεγμένη. ΔΛΔ η ΑΒΓ λειτουργεί σαν εφαρμογή διαχείρισης των SMS στην συσκευή σου. Που θα πει ότι μπορεί (και το έχουν κάνει πολλάκις) να λάβει το challenge και να στείλει το response (είτε είναι SMS είτε να πληκτρολογήσει στο site) και να σε εγγράψει σε μία υπηρεσία ή ακόμα χειρότερα να σου κλέψει λεφτά από το ebanking παρακάμπτοντας έτσι το two factor authentication των τραπεζών σου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα επίθεση σε webanking που νικάνε το 2fa αλλά έχουμε δει αλλού (στη Βραζιλία και άλλες χώρες λατινικής Αμερικής). Διάβασε αν θες. Στην Ελλάδα έχουμε όμως δει εφαρμογές που σε εγγράφουν σε 5ψήφια λαμβάνοντας ή/και στέλνοντας SMS που εσύ δεν πήρες χαμπάρι ότι έγινε (δεν τα βλέπεις στα εισερχόμενα ή εξερχόμενα της default εφαρμογής sms του launcher σου). Y.Γ. Για αυτό το λόγο αν θες το κεφάλι σου ήσυχο ΜΗΝ εγκαθιστά web banking εφαρμογή στο ίδιο κινητό που λαμβάνεις το SMS για να συνδεθείς στο web banking. Υ.Γ2 πήγαινε στις εφαρμογές από τις ρυθμίσεις και δες (επιθεώρησε) πια app έχουν ζητήσει δικαίωμα/πρόσβαση στα ΣΜΣ και αν νομίζεις δεν πρέπει απλά ξήλωσε τες. Edited November 1, 2019 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Συγνώμη, αλλά τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις; Δεν μιλάμε για αυτούς που σέβονται τους νόμους, που σίγουρα δεν κινδυνεύουμε από αυτούς, αλλά για τους επιτήδειους που δεν λογαριάζουν τίποτα και από ότι έχω καταλάβει έχουν έδρα εκτός Ελλάδος. Υπάρχει κάτι πέρα από τον νόμο σαν δικλείδα ασφαλείας να σε προστατέψει; Για να στο κάνω πιο λιανά, εγώ ο απατεώνας - ακόμα και μετά την αλλαγή αυτή - αν αποφασίσω να πάρω μια λίστα με αριθμούς και να στέλνω χρεώσιμα sms, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τις συνέπειες της παράβασης της νομοθεσίας να με αποτρέψει; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Συνεχίζεις να μου απαντάς κάτι διαφορετικό. Δεν ρωτάω πως μπορεί να σε κάνει συνδρομητή με μαϊμουδιά. Αν επιχειρήσει να σου στείλει χρεώσιμα sms, χωρίς να ακολουθήσει την διαδικασία, ποντάροντας σε αυτούς που δεν θα το κυνηγήσουν. Μπορεί κάτι να τον μπλοκάρει, ναι ή όχι; Άσε τον νόμο τι λέει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ακούστε . Το κουράσατε το θέμα. Γυρνάτε συνέχεια την κουβέντα σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του. Πάρτε το απόφαση ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε . Αφήστε το χρόνο να δείξει ποιος θα έχει δίκιο τελικά. Οι εταιρείες αυτές απέδειξαν ότι είχαν αρκετό θράσος για να ισχυριστούν ψευδώς ότι έκανες ηλεκτρονική εγγραφή. Για να σου στέλνουν όμως χρεώσιμα sms, χωρίς να έχεις εγγραφεί προηγουμένως με sms (αυτό αποδεικνύεται πλέον) απαιτεί απύθμενο θράσος και εντελώς ξεχαρβαλωμένη δημόσια διοίκηση. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα το τολμήσουν. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Άρα θα πρέπει ο πάροχος της τηλεφωνικής υπηρεσίας (πχ wind)να ζητάει την επιβεβαίωση ότι έχει εγγραφεί ο συνδρομητής, διαφορετικά δεν θα επιτρέπει χρέωση; Sent from my SM-G970F Edited November 1, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 (edited) Σήμερα επειδή ξύπνησα με κέφια, είπα να τους αφυπνίσω λίγο με ένα mail υπενθύμισης Sent: Friday, November 1, 2019 9:14 AM To: 'info-gr@mobile-info.cc' <info-gr@mobile-info.cc> Subject: RE: 69******-ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕ ΛΥΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ.ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ SITE ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ MYPHONE.GR ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ. EDIT: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ Η ΟΧΙ , ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ EMAIL ΗΡΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Κύριε/ Αγαπητή Κυρία Καλησπέρα σας, Έχουμε λάβει το αίτημα σας και βρίσκεται υπό επεξεργασία, θα λάβετε απάντηση εντός των ημερών. Σας ενημερώνουμε πως η προθεσμία εντός της οποίας οφείλει η εταιρεία να απαντήσει, έχει οριστεί από την Αρμόδια Αρχή και είναι 20 ημέρες. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με εκτίμηση, Π. Α. Εκπρόσωπος Εξυπηρέτησης Πελατών Παρακαλείστε να αναφαίρετε πάντα τον αριθμό αναφοράς t3ZHRY που αναγράφετε στο "θέμα" του email Όταν στέλνετε μια απάντηση . Για να μπορέσουμε να αναθέσουμε την απάντηση σε εκπρόσωπο MPSC Εκπρόσωπος Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-300-9942 (απλή χρέωση κλήσης) Ηλεκτρονική αλληλογραφία: info-gr@mobileinfo.biz Εργάσιμες ώρες: Δευ-Παρ10:00-18:00 Σήμερα απάντησαν "θετικά".Σημειώνω πως δεν έκανα κάποια άλλη ενέργεια πέρα από το να τους στείλω ένα σοβαρο/ευγενικό email και άλλο ένα εκνευρισμένο/μη ευγενικό ,όπως σας τα παρέθεσα πιο πάνω. Η (προφανως κλισέ) απάντηση: Εμείς, το κέντρο εξυπηρέτησης πληρωμών MPSC, ειδικευόμαστε στον επαγγελματικό χειρισμό των αιτημάτων πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου, για καταναλωτές. Βοηθάμε - φυσικά δωρεάν - να διευκρινιστούν τα γεγονότα με τον υπεύθυνο πάροχο υπηρεσιών. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για να λύσετε το αίτημά σας. Καθώς ισχυρίζεστε ότι δεν προβήκατε εσείς σε ενεργοποίηση της υπηρεσίας , εφιστούμε την προσοχή σας μήπως τρίτο άτομο προχώρησε σε αυτήν την εγγραφή κάνοντας χρήση της συσκεύης σας, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση εσείς φέρετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη ως νόμιμος κάτοχος της τηλεφωνικής σύνδεσης , στην οποία και καταλογίζονται οι χρεώσεις . Παρά ταύτα και καθώς επιθυμούμε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση για την εγκυρότητα και την διαφάνεια των υπηρεσιών που υποστηρίζουμε τεχνικά και με κάθε διάθεση καλής πίστης έχουμε εγκρίνει την επιστροφή σε εσάς του συνόλου των χρεώσεων ,με πίστωση στον πάροχο κινητής. Το αίτημα για πίστωση στον λογαριασμό κινητής θα σταλεί εντός της εβδομάδος στον πάροχο σας και θα ολοκληρωθεί απο εκείνον.Η πίστωση θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό σας, ωστόσο να σας ενημερώσω πως αν ο επόμενος λογαριασμό θα σας σταλεί εντός των επόμενων ημερών, τότε η πίστωση θα φανεί στον αμέσως επόμενο, καθώς χρονικά δεν θα έχει προλάβει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επιπλέον θα λάβετε και δωρεάν μήνυμα απο τον πάροχο σας που θα σας ενημερώνει σχετικά. Αν πρόκειται για καρτοκινητό η επιστροφή ολοκληρώνεται εντός 7 ημερών. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με εκτίμηση, Τ. Ά. Εκπρόσωπος Εξυπηρέτησης Πελατών Edited November 8, 2019 by XP130TD Προσωπικά στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Για να λέει "στον επόμενο λογαριασμό" σημαίνει ότι έχεις συμβόλαιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 (edited) Για να λέει "στον επόμενο λογαριασμό" σημαίνει ότι έχεις συμβόλαιο. Δε το διάβασες όλο,στην προτελευταία γραμμή της παραγράφου αναφέρεται και σε καρτοκινητό και λέει εως 7 ημέρες.Ο αριθμός μου είναι κάρτα Q,το έγραψα ήδη αυτό από την αρχή. Edited November 8, 2019 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ξανά τα ίδια σήμερα. Ακόμη δεν ήρθε η επιστροφή από την πρώτη απάτη, χτύπησε δεύτερη. Ίδιο στυλ. Μου ήρθε pin σε sms και σε 15 δευτερόλεπτα είχα εγγραφεί και χρεωθεί σε άλλους ανόητους ονόματι shoopadoo. Πάλι 6,5 ευρώ... Εδώ βέβαια ανέφεραν μηνιαία χρέωση 24,8 ευρώ ... Ότι να ναι. Ξανά στο ίδιο μου νούμερο που είναι Q. Αυτή τη φορά ενεργοποίησα τη φραγή γιατί δεν έχω όρεξη κάθε τρεις και λίγο να στέλνω mails . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Έπρεπε να κάνεις φραγή από την προηγούμενη περίπτωση. Είναι το πρώτο που πρέπει να γίνεται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Επίτηδες δεν έκανα για να δω αν έτυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Πληρώνουμε για να μαθαίνουμε ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 (edited) Χωρίς αίμα και δάκρυ γνώση δεν έρχεται...:cool: Εννοείται πως με τις απαραίτητες μικροδιορθώσεις έστειλα σχεδόν το ίδιο email στους νεους απατεώνες και περιμένω κι από εκεί απάντηση.... Θέλω να πιστεύω πως με 3 λεπτά από το χρόνο μου θα ξεμπερδέψω κι από αυτούς. Edited November 15, 2019 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πάνω που πάμε να ξεφορτωθούμε τις απάτες των 5ψηφιων έρχονται άλλες. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/822020_prosohi-sas-kalesoyn-kai-sas-poyne-ayti-ti-frasi-kleiste Προσωπικά, όποιος με παίρνει εδώ και 2 χρόνια για διαφήμιση, προώθηση κλπ λέω "ευχαριστώ πολύ να είστε καλά" και το κλείνω πριν τελειώσω το τελευταίο "ά". Πλέον ένας λόγος παραπάνω. Για όποιον θέλει να μιλήσει, ας κάνει αυτό που έχει προτείνει ένα άλλο μέλος. Ας τους πει ότι θα ηχογραφήσει και αυτός. Σχεδόν όλοι, δηλαδή οι κακόβουλοι, το κλείνουν όταν το ακούσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Σε wind/q υπάρχει τρόπος άμεσης φραγής των υψηλά χρεώσιμων 5ψηφίων. Μήνυμα STOP στο 1213. Αν σταλεί αυτό δεν ξανάρχεται άλλο από πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Για το 54850 και το 54970, που είναι της VEOO, ισχύει το infogr@veoo.com; Έχω στείλει email και έχουν περάσει 15 μέρες χωρίς απάντηση. Έχει λάβει κάποιος απάντηση από την VEOO; Από το info-gr@mobileinfo.biz, απάντησαν σε όλα τα email και άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ακόμη και η Dimoco, που αναφέρεις, γράφεις στις απαντήσεις της ότι έχει προθεσμία μέχρι 21 μέρες να απαντήσει. Αλλά, αυτού του είδους οι εταιρείες δεν κρατάνε πάντα τις προθεσμίες και δεν είναι συνεπείς στις απαντήσεις, αφού πρόκειται για κλεμμένα χρήματα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 "Ο ΚΩΔΙΚΟΣ PIN ΕΙΝΑΙ **** ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2111881788 ΠΑΡΟΧΟΣ PAYDASH. ΧΡΕΩΣΗ 2,018€*3SMS=6.24 €/ΕΒΔ+ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΗΣ. ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ CONTENT4YOU 54303" Αυτά στον πατέρα μου που δεν μπαίνει στο ιντερνετ, έχει κινητό με κουμπάκια κλπ. Ευτυχώς που του είχα μπλοκάρει τα 5ψήφια από το app και γλύτωσε το υπόλοιπο που είχε από τους αεριτζήδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Ξανά τα ίδια σήμερα. Ακόμη δεν ήρθε η επιστροφή από την πρώτη απάτη, χτύπησε δεύτερη. Ίδιο στυλ. Μου ήρθε pin σε sms και σε 15 δευτερόλεπτα είχα εγγραφεί και χρεωθεί σε άλλους ανόητους ονόματι shoopadoo. Πάλι 6,5 ευρώ... Εδώ βέβαια ανέφεραν μηνιαία χρέωση 24,8 ευρώ ... Ότι να ναι. Ξανά στο ίδιο μου νούμερο που είναι Q. Αυτή τη φορά ενεργοποίησα τη φραγή γιατί δεν έχω όρεξη κάθε τρεις και λίγο να στέλνω mails . Λοιπόν ενώ οι πρώτοι .... απάντησαν και επέστρεψαν το ποσό , οι δεύτεροι δεν έχουν καν απαντήσει 10 μέρες μετά.Μόλις βρω χρόνο θα τους καλέσω. Edited November 25, 2019 by Vasileios προσωπικός χαρακτηρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Μια απ τα ίδια σήμερα με την paydash. Μου ήρθε απλά ένα μήνυμα για να με ενημερώσει ότι έχω εγγραφεί και άφαντο το υπόλοιπο. Καμια πρόταση; Λαμβάνω*πριν λίγο SMS από 54303 PIN:* xxxx THΛ:2111881788*ΠAP:PAYDASH.XPEΩΣH:2.08EYPΩX3SMS H 0.52EYPΩ ΩΣ 12SMS/EBΔ.MEΓIΣTH:6.24EYPΩ/EBΔ ΣYN TYXON TEΛH*KINHTHΣ.ΣYNΔPOMHTIKH*YΠHPEΣIA GAMEMOB απλα ανοιγοντας το SMS μου ερχεται στο καπάκι το επόμενο και*εννοείται έχει φύγει όλο το υπόλοιπο μου.* KAΛΩΣHΛΘEΣ ΣTHN GAMEMOB!PAYDASH*2111881788*XPEΩΣH:2.08EX3SMS*H 0.52E ΩΣ 12SMS/EBΔ.MEΓ:6.24E/EBΔ+TYXON TEΛH KINHTHΣ ΔIAΓP: STOP GAMO ΣTO*54006*ΣYNΔP. YΠHPEΣIA Δηλαδή έτσι απλά μας στέλνουν ένα SMS και με το που το ανοίγουμε κάνουμε*subscribe?* EDIT Δεν είμαι φαν των θεωριών συνωμοσίας αλλά νωρίτερα το πρωί έλαβα κλήση από ένα κινητό Ελλάδας στο οποίο μια κυρία μου είπε ότι η κάρτα της χρεώθηκε 85€ από μένα και προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν έχω σχέση. Μετά μου ζήτησε να επιβεβαιώσω το τηλέφωνο μου να δει ότι όντως για αυτό πρόκειται αλλά υποθέτω ότι θέλουν να κρατήσουν μόνο αυτό το κομμάτι της συνομιλιας που επιβεβαιώνω τον αριθμό μου. Στάλθηκε από το HTC U12+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 25, 2019 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Δεν μας έχει πει κανένας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που κάποιος απόλαυσε πληρώνοντας αυτούς ..... Edited November 25, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Λοιπόν ενώ οι πρώτοι .... απάντησαν και επέστρεψαν το ποσό , οι δεύτεροι δεν έχουν καν απαντήσει 10 μέρες μετά.Μόλις βρω χρόνο θα τους καλέσω. Τους πηρα.Μου ειχαν απαντησει την ακριβως επομενη ημέρα θετικά για πίστωση με κωδικο ανανεωσης χρονου η με καταθεση σε ΙΒΑΝ.Το email ειχε παει στα SPAM (τους εχει παρει χαμπαρι και η Google) που δεν σκεφτηκα να ελεγξω.Απάντησα τώρα και περιμένω... Το ιδιο mail και στις δυο περιπτωσεις ειχε ως αποτελεσμα τη θετικη απαντηση και των δυο ... Οποιος του τυχει του επιτρεπω να το κανει copy paste με τα στοιχεια της δικης του εξαπατησης :ninja: edit 26/11 Σημερα πρωι ηρθε ενας κωδικος ανανεωσης χρονου ομιλιας στο mail μου αγνωστης αξίας (καλα αν ειναι 10+ ευρω αν ειναι να ξαναενεργοποιησω τα πενταψηφια συμφερει χαχα) Οπως και να χει εκλεισε και η δευτερη υποθεση. Edited November 26, 2019 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 νεα απατη σε εξαρση απο το 54122 και την Τζενα που επιθυμει γνωριμια. :lol: Ελπιζω να πιασει η φραγη που εχω κανει μην εχουμε αλλα. Μας εχουν κανει να ελεγχουμε καθε 3 κ λιγο το υπολοιπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 (edited) Νέα απάτη ; Από το 2014 Υπάρχει. Αυτό το νούμερο είναι δωρεάν στα εισεχόμενα μηνύματα και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να μπει φραγή. Αλίμονο όμως αν απαντήσει κανείς. Η γνωριμία θα στοιχίσει ακριβά. Edited November 26, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts