Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίτα να δεις.. η samsung με την καραντίνα δεν είχε τι να κάνει και ασχολήθηκε και με το Gear S3... για να δούμε τι θα έχει κάνει σε θέματα αυτονομίας.

κοίτα να δεις.. η samsung με την καραντίνα δεν είχε τι να κάνει και ασχολήθηκε και με το Gear S3... για να δούμε τι θα έχει κάνει σε θέματα αυτονομίας.

έκανα το κόλπο για να αλλάξω χώρα πέρασα το update αλλα μετά δεν μπορώ να του ξανά αλλάξω χώρα και το έχουν πολλοί το θέμα αυτό

spacer.png

Γιατί μπήκες σε αυτή τη διαδικασία και πήρες τέτοιο ρίσκο; Σήμερα πήρα το update κανονικά.

Πάντως δεν φαίνεται να είναι το συγκεκριμένο "μεγάλο update" που γράφουν. Δεν έγινε αλλαγή σε bixbie από s voice. Επίσης δεν έδωσε καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο update. Πατάς και η απάντηση είναι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το update.

Edited by noisex

Γιατί μπήκες σε αυτή τη διαδικασία και πήρες τέτοιο ρίσκο; Σήμερα πήρα το update κανονικά.

Πάντως δεν φαίνεται να είναι το συγκεκριμένο "μεγάλο update" που γράφουν. Δεν έγινε αλλαγή σε bixbie από s voice. Επίσης δεν έδωσε καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο update. Πατάς και η απάντηση είναι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το update.

απο ελλαδα αγορασμενο ?

Από Ελλάδα και μάλιστα από μεγάλο πολυκατάστημα. Τώρα για το αν είναι όντως ελληνικό άλλη ιστορία... Δεν ξέρω κι από που μπορώ να το τσεκάρω. Δεν το έχω ψάξει είναι η αλήθεια.

Από Ελλάδα και μάλιστα από μεγάλο πολυκατάστημα. Τώρα για το αν είναι όντως ελληνικό άλλη ιστορία... Δεν ξέρω κι από που μπορώ να το τσεκάρω. Δεν το έχω ψάξει είναι η αλήθεια.

Δεν είπε κανείς ότι έχει βγει ενημέρωση για Ελλάδα ακόμα.. μπορεί να ήταν κάποιο μικρό update.

αγορασμένο εδώ και 2 χρονια από κωτσόβολο και ποτέ δεν πήρε update, όλοι εδώ στην Ελλάδα το έπαιρναν και εγώ τίποτα για αυτό μπαίνω σε αυτή την διαδικασία

spacer.png

Το δικό μου είναι γερμανικό και χτες έκανα χειροκίνητο έλεγχο για ενημερώσεις και μου ήρθε το μεγάλο update Το s voice έγινε Bixby η κουρτίνα πάνω με τις συντομεύσεις έγινε πιο μεγάλη και την χειρίζεσαι πιο εύκολα και άλλες μικροαλλαγές. Όχι κάτι τρομερό για εμένα

• 2 weeks later...

Καλήμέρα στην παρεά. Κάτοχος εδώ και σχεδόν χρόνο του honor band 5. Ευχαριστημένος πολύ με αυτά που προσφέρει. Απλά μικρή οθόνη. Ετοιμαζόμουν να μεταβώ στο huawei watch GT. Ένας καλός φίλος μου έδωσε το S3 Frontier να το δοκιμάσω και αν μου αρέσει να το κρατήσω. Προφανώς πρόκειται για μία τεράστια αναβάθμιση απο το band και με σαφώς περισσότερες δυνατότητες απο το GT. Αυτό που με χαλάει είναι η διάρκεια μπαταρίας του S3 2 με 3 ημέρες αντί 7 με 10 του GT. Επίσης είναι βαρύ αλλά αυτό συνηθίζεται πιστέυω. Ας με ενημερώσει όποιος έχει την καλοσύνη

- Διάρκεια μπαταρίας

- Χρόνος φόρτισης με ανοιχτή ή κλειστή συσκευή. Με ανοιχτό το S3 μου φάνηκε ότι πηγαινε σαν χελώνα.

- Ένα καλο πρόγραμμα για αθλητικές δραστηριότητες. Βασικά περπατάω - τρέχω ερασιτεχνικα. Να δείχνει στο κινητό χάρτη με την διαδρομή, χρόνους ανα χιλιόμετρο, διακύμανση καρδιακού ρυθμού κλπ

- Κάποια χρήσιμα προγράμματα

- Εάν το έχω και να λαμβάνει κλήσεις και έχω και bluetooth ear band μπορώ να απαντάω είτε από το τηλέφωνο έιτε από το ΒΤ? Μπορώ εκτός από το να απορίψω κλήση να της κάνω σίγαση?

- Μπορώ να κάνω κλήση από το S3 και να μιλήσω με το ΒΤ που έχω συνδεδεμένο με το MI 9 Lite μου? Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με το S3 και να δουλέυει σωστά

- Μπάινει στην θάλασσα για κολύμβηση?

Γενικά έχω πάντα μαζί μου το τηλέφωνο όταν ασκούμε και ακούω μουσική από εκεί.

Αξίζει να το κρατήσω ή έχει προχωρήσει η τεχνολογία τόσο σε 3 χρόνια που βγήκε και να πάω σε κάτι αλλο κοντά στα 100€ εαν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση

Όσο πιο σύντομα μπορώ να σου απαντήσω.

Εάν θέλεις λεπτομέρεια και ακρίβεια σε αθλητικές δραστηριότητες δεν σου κάνει το s3. Ίσως εκεί κερδίσει το gt. Όπως και στην μπαταρία.

Εάν θέλεις φουλ ειδοποιήσεις από εφαρμογές δυνατότητα να απαντάς σε αυτές, αλληλεπίδραση με το κινητό σου σου κάνει το s3 και πιθανώς όχι το gt. Άρα ίσως πρέπει να διαλέξεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα.

Μπαταρία θα υπολογίζεις ότι θα σου βγάζει 2 ημέρες. Η φόρτιση δεν μου φαίνεται αργή εμένα.

Τα ασύρματα ακουστικά ναι είναι συμβατά στις κλήσεις. Μέσω του ρολογιού μπορείς να καλέσεις και να απαντήσεις. Απόρριψη σίγουρα για mute νομίζω όχι. Δεν είμαι και σίγουρος γι αυτό.

Θάλασσα με το ρολόι την ξεχνάς. Ακόμη και πιο ακριβά μοντέλα που θεωρητικά έχουν αντοχή για πιέσεις, ατμόσφαιρες κλπ ποιός τα βάζει στο αλάτι; Κάποια άλλα μοντέλα το πολύ καμιά πισίνα. Ναι είναι αδιάβροχο. Θα πλύνεις τα χέρια σου, δεν θα το φοβηθείς στη βροχή, μέχρι εκεί.

Το ρολόι στέκεται αξιοπρεπώς σήμερα. Απόδειξη ότι πήρε και νέο update. Τώρα για λύσεις των 100€, που συζητάς, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Και σίγουρα το s3 και μάλλον και το gt δεν είναι στην κατηγορία των 100€

Edited by noisex

Μόλις ήρθε και σε μένα έστω και καθυστερημένα η αναβάθμιση σε ιταλικό μοντέλο. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Μου άρεσε που πρόσθεσαν το εικονίδιο με την εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο στο κυρίως καντράν του ρολογιού. Η bixby σαφώς ανώτερη από το svoice, ίσως αποκτήσει μια μικρή χρησιμότητα. Κάποιες μικρές αισθητικές αλλαγές μικρή σημασία έχουν. Δεν βλέπω κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά αλλά και μόνο που πήρε αναβάθμιση συσκευή 3 ετών είναι θετικό. Μένει να δούμε αν υπάρξει διαφορά στην αυτονομία και στην ακρίβεια των μετρήσεων.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καθόλου καθυστερημένα. Κι εγώ σήμερα την πήρα.

Όντως θα δούμε στη πράξη αν υπάρχουν διάφορες.

ελληνικο ?

Όσο πιο σύντομα μπορώ να σου απαντήσω.

Εάν θέλεις λεπτομέρεια και ακρίβεια σε αθλητικές δραστηριότητες δεν σου κάνει το s3. Ίσως εκεί κερδίσει το gt. Όπως και στην μπαταρία.

Εάν θέλεις φουλ ειδοποιήσεις από εφαρμογές δυνατότητα να απαντάς σε αυτές, αλληλεπίδραση με το κινητό σου σου κάνει το s3 και πιθανώς όχι το gt. Άρα ίσως πρέπει να διαλέξεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα.

Μπαταρία θα υπολογίζεις ότι θα σου βγάζει 2 ημέρες. Η φόρτιση δεν μου φαίνεται αργή εμένα.

Τα ασύρματα ακουστικά ναι είναι συμβατά στις κλήσεις. Μέσω του ρολογιού μπορείς να καλέσεις και να απαντήσεις. Απόρριψη σίγουρα για mute νομίζω όχι. Δεν είμαι και σίγουρος γι αυτό.

Θάλασσα με το ρολόι την ξεχνάς. Ακόμη και πιο ακριβά μοντέλα που θεωρητικά έχουν αντοχή για πιέσεις, ατμόσφαιρες κλπ ποιός τα βάζει στο αλάτι; Κάποια άλλα μοντέλα το πολύ καμιά πισίνα. Ναι είναι αδιάβροχο. Θα πλύνεις τα χέρια σου, δεν θα το φοβηθείς στη βροχή, μέχρι εκεί.

Το ρολόι στέκεται αξιοπρεπώς σήμερα. Απόδειξη ότι πήρε και νέο update. Τώρα για λύσεις των 100€, που συζητάς, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Και σίγουρα το s3 και μάλλον και το gt δεν είναι στην κατηγορία των 100€

Σε ευχαριστω ιδιαίτερα για την απάντηση. Δεν χρειάζομαι ιδιαίτερη ακρίβεια στις μετρήσεις απλώς να έχω και τους καρδιακούς παλμούς κατά την διάρκεια της άσκησης. Η φόρτιση μου πέρνει περίπου 2 μιση ώρες. Απώλεια μπαταρία 5% το βράδυ. Το GT σήμερα κάνει 85€. Είναι πολύ καλό σε παρακολούθηση ασκήσεων και υπνου. Σαν έξυπνο ρολόι σχεδόν τίποτα. Το S3 είναι σε άλλη κατηγορία. Έλαβα και την μεγάλη αναβάθμιση. Κάτι έκανα μάλλον στις ρυθμίσεις και όταν με καλούν δεν εμφανίζεται στο ρολόι η κλήση. Όταν πάω να καλέσω από αγαπημένη επαφή μου βγάζει μη επιτρεπτή κλήση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις γι αυτό? Έχω Mi 9 Lite με android 10

** Το βρήκα. Είχα απενεργοποιήσει από την συσκευή στο bt τον ήχο τηλεφωνου

Edited by kirdim71

Ειναι δυνατον το xiaomi mi των 12 ε να μετραει πιεση και το δικο μας που το πηραμε 400 ε να μην μετραει?

Έχω το s3 frontier και θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω για παράδειγμα και το active 2 και φοράω μια το ένα και όταν θέλω να φοράω το άλλο, γίνεται να τα έχω συγχρονισμένα με τον ίδιο λογαριασμό ώστε να συνεχίζει τις δραστηριότητες αυτό που θα φορέσω ακριβώς εκεί που είχε φτάσει το προηγούμενο ή θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστό λογαριασμό για το active 2;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Έχω το s3 frontier και θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω για παράδειγμα και το active 2 και φοράω μια το ένα και όταν θέλω να φοράω το άλλο, γίνεται να τα έχω συγχρονισμένα με τον ίδιο λογαριασμό ώστε να συνεχίζει τις δραστηριότητες αυτό που θα φορέσω ακριβώς εκεί που είχε φτάσει το προηγούμενο ή θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστό λογαριασμό για το active 2;

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα μπορείς να έχεις το ίδιο Samsung account και να συνδέονται στο Samsung health και να βλέπεις εκεί το συνολικό (περπάτημα για παράδειγμα).

Τεχνικά γίνεται, τωρα στην πράξη δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα δουλέψει.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα μπορείς να έχεις το ίδιο Samsung account και να συνδέονται στο Samsung health και να βλέπεις εκεί το συνολικό (περπάτημα για παράδειγμα).

Τεχνικά γίνεται, τωρα στην πράξη δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα δουλέψει.

Ευχαριστώ πολύ. Το ρωτάω επειδή υπάρχει μία πιθανότητα να μου έρθει ως δώρο οπότε να μην αχρηστεύσω το s3 (εννοώ να μην το έχω στο ντουλάπι). Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνεται, εξάλλου το ένα θα το έχω κλειστό όταν θα συνδέω το άλλο.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Εάν φύγουμε εκτός εμβέλειας και αποσυνδεθεί μετά συνδέεται από μονο του εάν επανέλθουμε?

Σχετικά άμεσα το δικό μου σε lg v30

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ευχαριστώ παιδιά. Μέχρι στιγμής βλεπω εμοτι προκειται για πολυ δυνατό ρολόι. Το χρησιμοποιώ μια εβδομάδα. Θα μπορούσε να είχε και δυνατότητα νά ανοίγει και viber whatsapp κλπ αλλά ας μην τα θελουμε όλα δικά μας. Μέρα την βγάζει χαλαρά και με aod ενεργοποιημένη. Εδω θα μπορουσε να κραταει καποιες μερες γιατι η φορτιση θελει 2.5 ωρες. Κόσμημα στο χέρι. Αγόρασα σήμερα και λουρί Milanese από θεσσαλονίκη σε μαύρο. Κουμπώνει μαγνητικά. Αναβαθμίζει την αισθητικη του. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.