Leonid111 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Διαβάζω ότι το περιστρεφόμενο bezel είναι ιδιαίτερα ευπαθές σε γρατσουνιές και χτυπήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος προστασίας του; Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα εγώ. Το τι χτυπήματα και τριβές πάνω σε τοίχους του έχω κάνει κατά λάθος δε λέγεται. Εντάξει δεν ήταν και << με όλη μου τη δύναμη >> αλλά μερικά από αυτά μέχρι να το ελέγξω, μου είχε << φύγει η ψυχή >>. Λοιπόν είναι χωρίς το παραμικρό σημάδι!!! Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η αντοχή του. Να ήταν μια δύο φορές, θα έλεγα ήμουν τυχερός, αλλά έχει γίνει πάνω από έξη επτά φορές μέσα σε ένα χρόνο και κάτι λιγότερο που το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Διαβάζω ότι το περιστρεφόμενο bezel είναι ιδιαίτερα ευπαθές σε γρατσουνιές και χτυπήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος προστασίας του; https://www.ebay.com/itm/Replacement-Silicone-Protective-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Gear-S3-Watch/232737004358?hash=item363034db46%3Am%3AmNPjZX4xeGqFPqMgcLqEh4w&var=532251850152 https://www.ebay.com/itm/S3-Shockproof-Gear-Case-resistant-Protective-Band-Cover-for-Samsung-watch/253489763507?hash=item3b052ad4b3%3Am%3Amo8AO9x8i9TjFD3wiSD1zgw&var=552674185849 https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Gear-S3-Classic-Case-Silicone-Smart-Watch-Protective-Cover/391898938408?hash=item5b3eff3c28%3Am%3AmzRzmqezk6Dqny3tcueoDyg&var=660874063513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα εγώ. Το τι χτυπήματα και τριβές πάνω σε τοίχους του έχω κάνει κατά λάθος δε λέγεται. Εντάξει δεν ήταν και << με όλη μου τη δύναμη >> αλλά μερικά από αυτά μέχρι να το ελέγξω, μου είχε << φύγει η ψυχή >>. Λοιπόν είναι χωρίς το παραμικρό σημάδι!!! Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η αντοχή του. Να ήταν μια δύο φορές, θα έλεγα ήμουν τυχερός, αλλά έχει γίνει πάνω από έξη επτά φορές μέσα σε ένα χρόνο και κάτι λιγότερο που το έχω. Με καθησυχάζεις γιατί δε διαβάζω τα καλύτερα. Το διαδίκτυο βρίθει από αναφορές για τα ξεφλουδίσματα του bezel ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.ebay.com/itm/Replacement-Silicone-Protective-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Gear-S3-Watch/232737004358?hash=item363034db46%3Am%3AmNPjZX4xeGqFPqMgcLqEh4w&var=532251850152 https://www.ebay.com/itm/S3-Shockproof-Gear-Case-resistant-Protective-Band-Cover-for-Samsung-watch/253489763507?hash=item3b052ad4b3%3Am%3Amo8AO9x8i9TjFD3wiSD1zgw&var=552674185849 https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Gear-S3-Classic-Case-Silicone-Smart-Watch-Protective-Cover/391898938408?hash=item5b3eff3c28%3Am%3AmzRzmqezk6Dqny3tcueoDyg&var=660874063513 Είχα περισσότερο στο μυαλό μου κάτι που να προστατεύει μόνο το bezel, καμιά ζελατίνα μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Γεια σας παιδια. Να ρωτήσω θα ήθελα το floor σε τι χρησιμεύει ; Δηλαδή ποιος ανεβαίνει και κατεβαίνει ορόφους με τα πόδια; Και ακόμα κι αν το κάνει κάποιος είναι τόσο σημαντικό για να υπάρχει στη βασική οθόνη; Έχω το Samsung Gear Fit 2 Pro και επειδή δεν βλέπω να γράφει κανείς σ εκείνο το θέμα γράφω εδώ την απορία μου. Και το default αλλά και τα περισσότερα watch faces εμφανίζουν στη βασική οθόνη μεταξύ άλλων και το floor. Ποια είναι ακριβώς η χρήση του floor; Σας ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Eσκασε και αλλο update ασφαλείας και βελιστοποίηση μπαταρίας.11.8Mb:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Γεια σας παιδια. Να ρωτήσω θα ήθελα το floor σε τι χρησιμεύει ; Δηλαδή ποιος ανεβαίνει και κατεβαίνει ορόφους με τα πόδια; Και ακόμα κι αν το κάνει κάποιος είναι τόσο σημαντικό για να υπάρχει στη βασική οθόνη; Έχω το Samsung Gear Fit 2 Pro και επειδή δεν βλέπω να γράφει κανείς σ εκείνο το θέμα γράφω εδώ την απορία μου. Και το default αλλά και τα περισσότερα watch faces εμφανίζουν στη βασική οθόνη μεταξύ άλλων και το floor. Ποια είναι ακριβώς η χρήση του floor; Σας ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk Υπάρχει πράγματι κόσμος (κ ειναι αρκετος) που ανεβοκατεβαίνει σκαλια. Ο λόγος ειναι οτι η συγκεκριμένη ασκηση , αυξάνει τη μυική δύναμη των κάτω άκρων, την αντοχή, την ευελιξία του σώματος και βοηθάει στο γρήγορο κάψιμο θερμίδων και λίπους. Οπότε ενας μετρητής, εχει λόγο να ειναι pinned σ ένα fitness smartwatch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos2711 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Λέτε στο καινούργιο SmartWatch της Samsung, να φαίνεται καλύτερα η ώρα, κάτω από το φως του ήλιου στην aod? Εδώ και δύο εβδομάδες που το δουλεύω, το μόνο μου πρόβλημα είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Παιδιά εγώ έχω το nokia 8 και ενώ συνδέθηκα κομπλέ,έρχονται ειδοποιήσεις και τα πάντα,όταν απομακρύνομαι από το ρολόι και αποσυνδέεται το bluetooth μετά δεν ξανασυνδέεται ποτέ μόνο του.Πρέπει να το κάνω εγώ manual.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Eσκασε και αλλο update ασφαλείας και βελιστοποίηση μπαταρίας.11.8Mb:) Το έκανα χειροκίνητα και μου φαίνεται πως πέφτει πολύ αργότερα η μπαταρία από τι πριν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 απο που μηδενιζουμε τα βηματα, τα χιλιομετρα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Το έκανα χειροκίνητα και μου φαίνεται πως πέφτει πολύ αργότερα η μπαταρία από τι πριν!!! Βάλε απλό watchface. Εκεί θα δεις διαφορά μεγάλη. Πχ το στοκ Gear dashboard. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Το έκανα χειροκίνητα και μου φαίνεται πως πέφτει πολύ αργότερα η μπαταρία από τι πριν!!!Είναι εύκολο ένα link για κατέβασμα και διαδικασία? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Είναι εύκολο ένα link για κατέβασμα και διαδικασία? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.samsung.com/ca/support/mobile-devices/gear-s3-frontier-how-can-i-update-the-software-on-my-samsung-gear-s3-frontier/ (Από το κινητό, την εφαρμογή gear) Update your software 1. From the Home screen of your mobile device, touch Apps. 2. Touch Samsung Gear. Note: The Samsung Gear app may be located in the Samsung folder by default on some devices. 3. Touch the SETTINGS tab. 4. Scroll to and touch About Gear. 5. Touch Update Gear software. 6. Touch Download updates manually. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon21 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Λέτε στο καινούργιο SmartWatch της Samsung, να φαίνεται καλύτερα η ώρα, κάτω από το φως του ήλιου στην aod? Εδώ και δύο εβδομάδες που το δουλεύω, το μόνο μου πρόβλημα είναι αυτό. ...εγω που το δουλευω ετσι, θεμα δεν εχω με την οθονη βλεπω πολυ καθαρα την ωρα.Ενεργοποιησε την "χειρονομια ενεργοποιησης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 απο που μηδενιζουμε τα βηματα, τα χιλιομετρα κλπ? Κάποιος που να γνωριζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Κάποιος που να γνωριζει; Τι εννοείς; Μηδενίζουν κάθε μεσάνυχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Τι εννοείς; Μηδενίζουν κάθε μεσάνυχτα... Ναι οντως τωρα το παρατηρησα... Αλλα αν θελω π.χ να παω για περπατημα αυριο απόγευμα θα εχουν καταγραφει τα βηματα απο το πρωι π.χ που εχω κανει στο γραφείο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ναι οντως τωρα το παρατηρησα... Αλλα αν θελω π.χ να παω για περπατημα αυριο απόγευμα θα εχουν καταγραφει τα βηματα απο το πρωι π.χ που εχω κανει στο γραφείο; :) Δεν το γνωρίζω αλλά γιατί δεν κάνεις απλά αφαίρεση; π.χ. αν έχεις κάνει 1000 βήματα το πρωί, πριν ξεκινήσεις το περπάτημα ή το τρέξιμο, δες στο περίπου πόσα έχεις κάνει μέχρι τότε. έτσι και 10 πάνω ή κάτω δεν νομίζω να είναι κρίσιμης σημασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ο μετρητής βημάτων ξεκινάει από τις 12 το βράδυ και μετράει για ένα ολόκληρο 24ωρο. Στην αλλαγή της μέρας μηδενίζει. Επίσης κρατάει εβδομαδιαία από Κυριακή σε Κυριακή. Μπορείς να δεις τα στατιστικά της εβδομάδας που επίσης μηδενίζει στην αλλαγή της εβδομάδας. Αυτά φίλε μου και καλημέρα Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ναι οντως τωρα το παρατηρησα... Αλλα αν θελω π.χ να παω για περπατημα αυριο απόγευμα θα εχουν καταγραφει τα βηματα απο το πρωι π.χ που εχω κανει στο γραφείο; :) Μπορεί να καταγράψει ξεχωριστά την άσκηση, υπάρχει εφαρμογή του λες τι κάνεις (περπάτημα, τρέξιμο κλπ). Το κάνει και αυτόματα, αν περπατάς 10 λεπτά το καταλαβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Gear S3 has software version R760XXU2CRH1 11.79MB CHANGELOG: Improved battery charging algorithm and stability Security enhancement for features/apps in Gear S3 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Πηγαίνω στην εφαρμογή του κινητού για το gear να κατεβασει το update,το κλικάρω αλλά δεν κάνει τίποτα. Να υποθέσω ότι δεν έρχεται σε όλους αλλά σταδιακά? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon21 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Πηγαίνω στην εφαρμογή του κινητού για το gear να κατεβασει το update,το κλικάρω αλλά δεν κάνει τίποτα. Να υποθέσω ότι δεν έρχεται σε όλους αλλά σταδιακά? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk ...ειναι συνδεμενο το ρολοι με το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παιδιά εγώ έχω το nokia 8 και ενώ συνδέθηκα κομπλέ,έρχονται ειδοποιήσεις και τα πάντα,όταν απομακρύνομαι από το ρολόι και αποσυνδέεται το bluetooth μετά δεν ξανασυνδέεται ποτέ μόνο του.Πρέπει να το κάνω εγώ manual.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Κάνε ένα clean στη cache του bluetooth στο κινητό σου και λογικά δεν θα έχεις το πρόβλημα που περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts