Jump to content

pgpmx5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pgpmx5

  1. Σε Samsung TV και Samsung soundbar δουλεύει κανονικά, στην tv αλλάζεις κανάλια τον ήχο κάνεις returne στο προηγούμενο κανάλι και mute, στο soundbar έχει play- rev.- frw. - Vol - mute.
  2. Mόλις μου έβγαλε update 160mb για βελτιώσει και σταθερότητα το ρολόι είναι από Ελλάδα https://doc.samsungmobile.com/SM-R890/EUR/doc.html
  3. έχει και βαρόμετρο και αλτίμετρο, είναι στην πυξίδα την κάνεις προς τα επάνω μικραίνει και στα βγάζει από κάτω με μεγάλη ακρίβεια
  4. Σήμερα το ρολόι μου έβγαλε fw update 10mb μετά από πολυυυυυ καιρό.
  5. Το update σε EUR μόλις μου ήρθε 301mb
  6. Καλησπέρα από χθες προσπαθώ να μπω στο YouTube και να δω ένα hdr video σε S21 Ultra και με απορρίπτει συνεχώς, έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Να αναφέρω ότι σε ένα S8 με android 9 παίζει κανονικά το hdr με την ίδια έκδοση του YouTube.
  7. Μου έβγαλε το update σήμερα το πρωί κάπου 150mb (CSC-EUR) G975FXXS5CTD1 G975FOXM5CTD1
  8. Μόλις πήρα ένα update σε eur BSL4 128mb 1/1/2020
  9. Πέρασα το update του Αυγούστου και μόλις τέλειωσε και έκανε restart μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει update η LED θήκη και σε 60 δευτερόλεπτα θα είναι ok (έχω LED cover view) το update δεν γίνετε με τίποτα και η θήκη είναι νεκρή. Aν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει, τώρα αν έχει κάποιος την ίδια θήκη προσοχή μην είναι κανένα γενικό πρόβλημα και έχει το ίδιο θέμα. PS: μετά από 10+ αποτυχημένες προσπάθειες με restart από το τηλέφωνο με βγάλε βάλε την θήκη, έκανα μια τελευταία προσπάθεια πιέζοντας το τηλέφωνο την ώρα που κάνει το update και έπιασε και πέρασε κανονικά, δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση πάντως το αποτέλεσμα μετράει και όλα ok.
  10. Σήμερα που κοίταξα μου έχει να κάνω update στο fw, είναι αγορασμένο από αλυσίδα καταστημάτων Ελλάδα.
  11. Εχει επιλογή να μην είναι κινώ το "μην ενοχλείται" σε ρολοι και κινητό, είναι από την εφαρμογή στο κινητό "συχρονισμος ρυθμίσεων τηλεφώνου" η πρώτη επιλογή.
  12. Για δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7849565#post7849565
  13. Mόλις μου έβγαλε (και πολύ γρήγορα νομίζω) update 1 Mαΐου σε ευρωπαϊκό τηλέφωνο (πλαίσιο) 420mb
  14. Καλησπέρα, έχει ενεργοποιήσει κάποιος το vodafone wifi calling στο κινητό, ενεργοποιώ την επιλογή αλλα δεν παίζει, πήρα και τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο στο νούμερο μου. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό ?
  15. Kαλημέρα, έχω κολλήσει και ψάχνω πως μπορώ να κάνω το youtube να παίζει σε PiP Mode, γίνετε σε Pie η δεν το υποστηρίζει, δεν θέλω με το PiP της samsung ψάχνω αυτό που είναι αυτόνομο χωρίς πλαίσια.
  16. Aυτό που λέτε είναι πολύ σημαντικό γιατί μου είπανε από μεγάλης αλυσίδας κατάστημα ότι αύριο μπορώ να πάρω το S10+ 1tb, και μου κάνουν και έκπτωση, μήπως είναι παραεισαγωγή
  17. Kαλησπέρα, κάτοχος του S8+ εδώ και 2 χρονια αποφάσισα να πάω στο S10+ 1tb, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει αυτή η αλλαγή σε συγκρίσει με το S10+ 512gb, να τονίσω ότι έχω έκπτωση γύρο στα 200€ και απαλλαγή από το ΦΠΑ, η διαφορα μεταξύτους θα είναι γύρο στα 140€ παραπάνω.
  18. Καλημέρα, σήμερα που πρόλαβα και φυσικά έχει ήλιο έκανα το test aod με τα 2 ρολόγια (S3-GWatch) με το ίδιο καντράν και τα 2 με full φωτεινότητα και για τα ματια μου είναι ακριβώς το ίδιο, προσπάθησα να βγάλω photo αλλα δεν βγαίνει μου γυαλίζουν η οθόνες από τα ρολόγια. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει ρυθμίσει φωτεινότητας ειδικά για aod?
  19. Ναι φυσικά, αύριο θα το δοκιμάσω να δω και εγώ αν έχει κάποια διαφορα μου έβαλες και εμενα την περιέργεια
  20. Καλησπέρα, έγινα και εγώ κάτοχος το Watch, είναι πολύ ωραίο (είμαι και κάτοχος του S3), το δοκίμασα και με κανονικό μπρασελέ και του πάει πολύ, φυσικά δεν είναι τόσο εφαρμοστό στο χέρι και δεν ξέρω αν κάνει σωστά τις μετρήσεις. Tώρα το ερώτημα μου είναι με σβηστό το καντράν περίπου λίγο πιο κάτω από το κέντρο στην ευθεία το 6 φαίνεται ένα μικρό τετραγωνάκι, παρατηρούσα και το S3 αλλα νομίζω ότι δεν το έχει παρόλο ότι είδα μια σκιά στο ίδιο σημείο. Eχετε παρατηρήσει κάτι, να είναι κάποιο σένσορας για την φωτεινότητα η κάτι παρόμοιο.
  21. Gear S3 has software version R760XXU2CRH1 11.79MB CHANGELOG: Improved battery charging algorithm and stability Security enhancement for features/apps in Gear S3
  22. Το πέρασα και εγώ, αγορά από Ελλάδα (Πλαίσιο).
  23. pgpmx5

    Phone 8 Plus

    Καλημέρα, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανεστη. Προσπαθώ να βρω σε ένα iphone 7 plus της κοπελιάς και σε ένα 8 plus της ανιψιάς πως μπορουν να στέλνουν sms στα Eλληνικά και ο παραλήπτης να το διαβάζει με μικρά γραματα και όχι με κεφαλαια, δεν το έχω καταφέρει, γίνετε η τσάμπα παιδεύομαι να το βρω, και τα 2 τηλέφωνα είναι με vodafone. Eυχαριστώ για το χρόνο σας.
  24. pgpmx5

    iPhone 7 Plus

    Xαιρετώ και την παρεα του iPhone, δεν γνωρίζω πολλα για το λιτουργικό iOS, υπάρχει επιλογή να στέλνουμε sms στα Eλληνικά και ο παραλήπτης να τα διαβάζει στα μικρά και oxi στα κεφάλια. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...