Jump to content

filip001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung A52s

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

filip001's Achievements

  1. Καμια ιδεα , πως να "σκοτωσω" τον assistant χωρις root?
  2. Καλημέρα σας , εχει καμια εβδομάδα , που προσπαθει ν ανοιξει το google assistant μόνο του. Το εχω απενεργοποιησει απο το google profile , αλλα βγαζει διαρκως μηνυμα.να το ενεργοποιησω. Πολύ σπαστικό.........
  3. Μετα την 5.1 αυτο που παρατηρησα είναι η απενεργοποιηση του Smart Lock. Δεν μπορώ να ορισω όπως πριν αξιόπιστες συσκευες ή μέρη. Έκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων , επανήλθε το μενου για 2 ημέρες , κ μετα ξαναχάθηκε. Κανείς άλλος το έχει το φαινομενο?
  4. Το επιβεβαιώνω κ εγω , καθως εχω μονιμα ακουστικο στο αυτι , ακουω ήχο ειδοποίησης , αλλά δεν εμφανίζεται κάτι.. Ξεκίνησε σαν φαινόμενο από την 5.1 μετά...
  5. Ερωτηση που ενδεχομένως δεν αφορα τη συσκευη , αλλά το δίκτυο. Εχω στο Α52s Cosmote whatsup , κ 1 στις 3 κλήσεις που κάνω , δεν εχω Internet ? Εχει κανεις , άποψη περί αυτού?
  6. Κατεβασε την εφαρμογη "Notify for Amazfit". Λύνει κ δένει αρκετα θεματακια με τις ειδοποιησεις!!
  7. Καλημερα στην ομάδα. Πρωην λάτρης LG , εχοντας το v30 ζαχαρωνω το A52s 8GB , ως αξιο αντικαταστατη της παλιας μου ναυαρχίδας , σε λογική τιμη εφοσον με απαλαγγη ΦΠΑ βγαινει κοντα στα 350€ .Ερωτηση στους κατόχους. Το v30 ειχε σαν AOD feature να μπορείς να γραψεις κατι (πχ το ονομα σου) κ να ειναι μονιμα ευδιακριτο στην οθονη , μαζι με ωρα/ημερομηνια. Υπάρχει τετοια δυνατοτητα στο Α52s?
  8. Έτσι λέει, κάποια είναι περισσότερο ή λιγότερο συμβατά
  9. Να ενημερώσω την παρέα, ότι το ούτως ή άλλως εξαιιρετικό ρολόι , εκτοξεύεται στην κυριολεξία , με την εφαρμογή NOTIFY FOR AMAZFIT .Ειναι επί πληρωμη στο Google store , της ταξης των λιγων € , αλλά το ανεβαζει επίπεδο. Καταρχάς εχει ομορφα watchfaces , τα οποια ομως τα βρισκεις κ αλλού. Η μεγαλη διαφορα , εχει να κανει στην παραμετροποίση των ειδοποιήσεων. Μπορεις ανά εφαρμογη (gmail-viber-messenger,etc) να δονειται διαφορετικά , να γίνονται clear τα notifications από το κινητο , κ πολλά - πολλά άλλα.. Δεν λειτουργει αυτόνομα , οπωσδηποτε σε συνεργασία με το Zepp. Αρκει στο Zepp να εχετε ενεργοποιημενες τις ειδοποιήσεις , όχι ομως συγκεκριμένες εφαρμογες (gmail-viber , etc). Αυτες θα δηλωθουν στο Notify app. Τέλος πάντων , θελει δουλίτσα κ πειραματισμο , αλλά θα δειτε διαφορά. Δεν ξερω αν ρουφαει τη μπαταρια , καθως εγω με always on ,κ μεγάλη διαρκεια ενεργης οθονης (10") , βγαζω περί τις 5 ημέρες , κ ειμαι ΟΚ , συγκριτικα με το Frontier s3 που ειχα. Αυτλα από εμενα , καλημέρα σε όλους!
  10. filip001

    LG V50 ThinQ

    Όχι , ακομα ψάχνομαι...
  11. filip001

    LG V50 ThinQ

    Αυτη την απορία την εχω κ εγω , οσες φορες εχω καλεσει , δεν το σηκωνουν....
  12. 3 μερες ειναι πολυ καλα.. Ευχαριστω για την απάντηση!
  13. Καλησπέρα , εχω το Frontier S3 , κ αρχισε να ξεβαφει το πλαίσιο (:mad:) , οπότε ψαχνομαι για την αλλαγη. Μπορεί κάποιος να μου πει , αν με Always On Display , βγαινει χαλαρά το 24ωρο , ή μετά βίας τα καταφερνει η μπαταρια. Έτσι χρησιμοποιω το Frontier , k το φορτιζω καθε βραδυ στο 15-20% , πραγμα ανεκτο για μενα κ τη χρηση που του κανω. Το εχει κανεις να δουλευει μονιμα ΟΝ?
  14. filip001

    LG V30

    Καλημερα σε όλους. Πάει προς απόσυρση το LGg6 της συζύγου κ γλυκοκοιταει το v30 μου. Καιρος για ανανεωση , σκεφτομαι, αλλα... Δεν βλέπω κατι καλυτερο στον ορίζοντα ρε γμτ..Ειδικα τριπτυχο 5G / IP68 / MIL-STD-810G , μονο το Velvet , κ αυτο εχει παλιοτερο επεξεργαστη , αμφιβολου ποιοτητας Gorilla Glass , ελλειψη HiFi Dac ... Βεβαια , δεν ξερω αν στην πράξη αυτες οι αλλαγες θα μου φανουν σε ενα 3 χρονια νεοτερο μοντελο... Θα ηθελα την αποψη κάποιου που να εχει προχωρησει....
  15. filip001

    LG V30

    Κανονικά,πας στα μυνήματα/ρυθμίσεις/μήνυμα υπηρεσίας . Το έκανα την επόμενη της αναγγελίας,κ αναμένω να δω αν δουλεύει
×
×
  • Create New...