Jump to content

LeonidasT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    484
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LeonidasT

  1. LeonidasT

    OnePlus 11

    Ήρθε και ΟΤΑ σε εμένα.
  2. LeonidasT

    OnePlus 11

    Ήρθε σήμερα, δεν την πέρασα ακόμα. Είναι ΟΚ τώρα;
  3. LeonidasT

    OnePlus 11

    Και εγώ είμαι σε σοβαρές σκέψεις αγοράς από γνωστή αλυσίδα που το έχει 799... Το P30 pro μου κλείνει 4 χρόνια στα χέρια μου και αρχίζει να υπολειτουργεί η μπαταρία.
  4. Φυσικά έχει, γιατί να έχει διακόπτη όμως; Όταν ξεκινήσεις άσκηση σε εξωτερικό χώρο ενεργοποιείται.
  5. Καλησπέρα σε όσους έχουμε απομείνει, πήραμε χθες OTA αναβάθμιση (security Φεβρουαρίου).
  6. Κάτοχος του GT2 Pro από Δεκέμβριο 2020, ας γράψω μερικές γενικές παρατηρήσεις. Να σημειωθεί ότι και το κινητό μου είναι σταθερά Huawei όλο αυτό το διάστημα. Στα υπέρ, η μπαταρία και η εμφάνιση (αν και το τελευταίο είναι υποκειμενικό). Επίσης είναι σταθερό, έχει φάει 1-2 φορές κάποιο "σκάλωμα" που λύθηκε με restart, κατά τα άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Στα κατά, και αυτό είναι μεγάλο κατά αν το θέλετε για καταγραφή άθλησης, το κλειστό σύστημα (δε συνεργάζεται με Strava πχ), δε γίνεται export σχεδόν σε τίποτα. Ένα άλλο ενοχλητικό πρόβλημα είναι ότι μπορεί να καταγράψει κατά λάθος ύπνο μέσα στην ημέρα (αν π.χ. είσαι στον καναπέ μια ώρα) και δε δίνει δυνατότητα να σβήσε ή επεξεργαστεί κάποιος την καταγραφή. Στο Samsung που είχα πριν υπήρχε η δυνατότητα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα αλλά δε θα το πρότεινα αν κάποιος αθλείται συστηματικά και θέλει να κρατάει τα δεδομένα του σε βάθος χρόνου.
  7. Ήρθε και εδώ, security Μαΐου. Γρήγοροι αυτή τη φορά.
  8. Σε εμένα δεν έχει φανεί ακόμα. Το δικό μου, σχεδόν 2,5 ετών, είναι αξιοπρεπέστατο σε μπαταρία. Πρώτη φορά πέρασα 2 χρόνια με το ίδιο smartphone χωρίς να με τρώει για αλλαγή. Ίσως επειδή πρώτη φορά πήρα ναυαρχίδα.
  9. Καλησπέρα, η 159 ήρθε σήμερα και στο δικό μου με ασφάλεια Ιουνίου.
  10. Εγώ δε βλέπω κάτι περίεργο στην 153 πάντως.
  11. Δεν κλειδώνει η οθόνη κάπως (τουλάχιστον δεν το έχω βρει), αλλά αν βάλεις ΡΙΝ και βγάλεις το ρολόι απ'το χέρι θα στο ζητήσει την επόμενη φορά.
  12. Στο pro πάντως πρόσθεσαν PIN και κλειδώνει αυτόματα όταν το βγάλεις.
  13. Έχω το GT 2 Pro και έχω κάνει 6-7 πεζοπορίες σε βουνό, ακολουθώντας συνήθως το Osmand που έχει απόσταση και υψομετρικές, παρέα με φίλο με ένα καλό Garmin. Στις αποστάσεις οι αποκλίσεις είναι ελάχιστες, στο υψόμετρο το GT 2 Pro δίνει σταθερά ένα +10%. Όλες οι πεζοπορίες με συνδεδεμένο κινητό και ανοιχτό location & data στο κινητό (ίσως συνεργάζονται και βοηθάει στην ακρίβεια).
  14. Και εγώ βλέπω ονόματα κανονικά (Huawei κινητό, Android 10.1).
  15. Αυτό ακριβώς
  16. Δοκίμασε *43# και κλήση, σου λέει ότι ενεργοποιήθηκε;
  17. Όχι απαραίτητα. Υπάρχουν εφαρμογές που δεν μπαίνουν καθόλου σε tablets. π.χ. samsung ρολόι δε συνδέεται με tablet.
  18. Στο pro που έχω εγώ πας Πίεση αέρα που είναι το βαρόμετρο και στη δεύτερη οθόνη είναι το Υψόμετρο και έχει βαθμονόμηση. Με το pro η δική μου εμπειρία είναι σε περπάτημα και ορεινές πεζοπορίες. Συγκρίνοντας με garmin φίλου η απόσταση είναι πολύ κοντά (1% -2% απόκλιση) αλλά οι υψομετρικές +5% - 6% περίπου στο Huawei. Νομίζω είναι φυσιολογικό γιατί οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για GPS (δάσος).
  19. Έχετε κάνει ποτέ βαθμονόμηση του αλτίμετρου;
  20. Ενδεχομένως, αλλά ήταν πολύ απότομο το πρόβλημα οπότε μπορεί να είναι κάποιο drain.
  21. Έχει παρατηρήσει κανένας αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας; Υποψιάζομαι ότι φταίει μια πρόσφατη αναβάθμιση "Samsung accessory service" αλλά μπορεί και όχι (έχω κλείσει 3 χρόνια με το ρολόι). Ξαφνικά ενώ έφτανα 11-12 τη νύχτα με 40% - 50% άνετα (από τις 8 το πρωί), τώρα είμαι στο 15% κατά τις 6-7 το απόγευμα. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη χρήση που κάνω.
  22. Δε βλέπω πρόβλημα στην 161. Security είναι. PIN της SIM ή PIN της συσκευής; Αν είναι για τη συσκευή τότε όχι, δεν έκανε επανεκκίνηση. Ισχύει ότι είπε ο fotisbasm: ανά 3 μέρες (νομίζω) ζητάει το ΡΙΝ, αν το ανοίγεις μόνο με το αποτύπωμα ή face recognition.
  23. Μάλλον είχε κάνει επανεκκίνηση για κάποιο λόγο. Νομίζω μου έχει συμβεί 1 φορά στον 1 χρόνο που το έχω. Μήπως έκανε update;
  24. Μάλλον κανένας δεν κλείνει πια το κινητό - ποτέ. :rolleyes: Για πιο αργή φόρτιση όχι, δεν υπάρχει software επιλογή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργό φορτιστή, αν και δε νομίζω ότι κερδίζεις κάτι (αλλά ας μην ανοίξουμε εδώ αυτή τη συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά).
×
×
  • Create New...