Jump to content

patrinos2711

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About patrinos2711

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

patrinos2711's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update του Samsung wear, στις αναπάντητες κλήσεις δεν μου εμφανίζει την πορτοκαλί κουκίδα στην aod, συνδεδεμένο με huawei honor 9. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
  2. Παιδιά μια ερώτηση, μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού στο Samsung wear, δεν μου βγάζει την πορτοκαλί κουκίδα στην aod, όταν έχω αναπάντητη κλήση, συνδεδεμένο με huawei honor 9.
  3. Καλησπέρα, σκέφτομαι για αγορά του huawei watch gt 2,ειμαι κάτοχος του s3 frontier, ήθελα να ρωτήσω αν στην aod μου βγάζει κάποιο σημάδι όταν έχω SMS ή αναπάντητη κλήση, στο s3 frontier έβγαζε μια πορτοκαλί κουκίδα στο παρά τέταρτο του ρολογιού.
  4. Χειροκίνητα την έχω την φωτεινότητα και στο φουλ, δείχνει αλλά σε πολύ έντονη ηλιοφάνεια θα πρέπει να το φέρω μπροστά στο πρόσωπο για να δω, πάντα σε aod, αν είναι αναμμένη η οθόνη όλα καλά κανένα πρόβλημα, γι αυτό ρωτάω αν έχει βελτίωση το galaxy watch. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με το s3, και από ομιλία σε ανοιχτούς χώρους και όλα.
  5. Ευχαριστώ πολύ περιμένω τα νέα σου, αυτός θα είναι ο μόνος λόγος για εμένα να πάω από το s3 στο galaxy.
  6. Μπορείς φίλε μου αφού τα έχεις και τα δύο, να κάνεις μια δοκιμή με aod κάτω από ήλιο, με το ίδιο watch face, να μου πεις αν έχει διαφορά το ένα με το άλλο;
  7. Φίλε Νίκο σε ευχαριστώ για την απάντηση, όταν με παίρνουν τηλέφωνο μια χαρά δείχνει και κάτω από έντονο ήλιο, το πρόβλημα μου είναι όταν κοιτάω την ώρα στην aod, εκεί φαίνεται πολύ αχνά έως καθόλου.
  8. Καλησπέρα σκέφτομαι για αγορά του galaxy watch, και να δώσω το s3 frontier. Ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι αν στην aod κάτω από ήλιο δείχνει πιο καθαρά από το παλιό ρολόι. Οδηγώ μηχανάκι και πολλές φορές όταν πάω να δω την ώρα ή την κουκίδα, αν έχω ειδοποιήσεις, δεν φαίνεται τίποτα. Στο καινούργιο έχει διορθωθεί αυτό;
  9. Γιατί φίλε μου στο galaxy watch δεν μπορείς να μιλήσεις και να ακούσεις κατευθείαν από το ρολόι, χωρίς να βγάλεις το τηλέφωνο;
  10. Αν το δοκιμάσεις με always on display, κάτω από το φως του ήλιου, πες μας εντυπώσεις.
  11. Έχει δόνηση, αλλά πολλές φορές με τους κραδασμούς από το τιμόνι στο μηχανάκι, μπορεί να μην το καταλάβεις.
  12. Εγώ φίλε το έχω φουλ φωτεινότητα, και δείχνει μια χαρά όταν με καλούν. Το πρόβλημα είναι στην always on οθόνη, στο μηχανάκι με δυνατό ήλιο, δυσκολεύεσαι να δεις την ώρα, και την κουκίδα αν έχεις κάποιες ειδοποιήσεις που δεν πήρες χαμπάρι.Πιστευω στο galaxy watch να το έχουν λύσει αυτό το θέμα.
  13. Λέτε στο καινούργιο SmartWatch της Samsung, να φαίνεται καλύτερα η ώρα, κάτω από το φως του ήλιου στην aod? Εδώ και δύο εβδομάδες που το δουλεύω, το μόνο μου πρόβλημα είναι αυτό.
  14. Και εμένα στο ψηφιακό με λευκά τα ψηφία κάτι γίνεται, αλλά το περίμενα καλύτερο.Ξερεις αν έχω ενεργοποιήσει την always on οθόνη, αν μπορώ να απενεργοποιησω το άνοιγμα της οθόνης με το άγγιγμα της οθόνης; Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω, και κάθε φορά που καθαρίζω την οθόνη από δαχτυλιές, για να φαίνεται καλύτερα στον ήλιο, πατιέται ο, τι να ναι.
×
×
  • Create New...