bfc Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Έχω φοιτητική ιδιότητα αλλά έχω ξεπεράσει κατά πολύ το ν+2 γιατί τα είχα παρατήσει για μερικά χρόνια. Τώρα γράφτηκα ξανά και έχω και φοιτητική ταυτότητα αλλά στη κοσμοτέ μου λένε ότι δε δικαιούμαι φοιτητικό whats up. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Δεν ισχύει αυτο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πάσο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 δευτερο φοιτητικό με πάσο στο ίδιο όνομα δεν δίνουν στην cosmote. Ίσως μόνο αν στείλεις αίτημα για "δικαίωμα στην λήθη" ώστε να διαγραφτεί από τα αρχεία τους η προηγούμενη φορά που πήρες φοιτητικό. Αλλά αν εξακολουθεί να παίζει το πρώτο φοιτητικό δεν μπορείς να το διαγράψεις. Αλλά με ν+2 δύσκολο το βλέπω να σε δεχτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Αυτή τη στιγμή έχω φοιτητικό με δεύτερο πάσο, απλά το προηγούμενο ήταν προπτυχιακό και αυτο μεταπτυχιακό. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά έγινε κανονικα δεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Έχω φοιτητική ιδιότητα αλλά έχω ξεπεράσει κατά πολύ το ν+2 γιατί τα είχα παρατήσει για μερικά χρόνια. Τώρα γράφτηκα ξανά και έχω και φοιτητική ταυτότητα αλλά στη κοσμοτέ μου λένε ότι δε δικαιούμαι φοιτητικό whats up. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό? Προσπάθησες να κάνεις κάποιον αριθμό φοιτητικό και σου απέρριψαν το αίτημα με τη συγκεκριμένη δικαιολογία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Προσπάθησες να κάνεις κάποιον αριθμό φοιτητικό και σου απέρριψαν το αίτημα με τη συγκεκριμένη δικαιολογία; Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά δυο φορές και δεν πήρα απάντηση. Πήγα σε κατάστημα και μου είπαν ότι δε γίνεται για τον παραπάνω λόγο. Μου είπαν ότι στο πάσο πρέπει να φαίνεται ημερομηνία λήξης και μάλλον εννοούν μέχρι πότε ισχύει το πάσο για έκπτωση εισιτηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Με φοιτητική ταυτότητα (ακαδημαϊκή) που δεν αναγράφει ημερομηνία λήξης, επίσης δεν είχα θέμα. Η ταυτότητά μου έχει μόνο ημερομηνία έναρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά δυο φορές και δεν πήρα απάντηση. Πήγα σε κατάστημα και μου είπαν ότι δε γίνεται για τον παραπάνω λόγο. Μου είπαν ότι στο πάσο πρέπει να φαίνεται ημερομηνία λήξης και μάλλον εννοούν μέχρι πότε ισχύει το πάσο για έκπτωση εισιτηρίου. Τα καταστήματα είναι για κλάματα. Κανε μια προσπάθεια επικοινωνίας μέσω τσατ στο σάιτ της κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Κι εγώ με δεύτερό πτυχίο τώρα εκανα αίτηση μόνο με τη βεβαίωση σπουδών καθώς δεν εχω ακόμα παραλάβει πασο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Μίλησα με έναν γνωστό μου στον ΟΤΕ και μου είπε ότι επειδή στο πάσο μου φαίνεται η ημερομηνία εγγραφής η οποία είναι αρκετά παλιά 10 έτη + δε γίνεται να κάνω το καρτοκινητό μου φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Αυτο ίσως να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Εμένα ακόμα τίποτα ......ποσό είναι ο ελάχιστος χρόνος παραμονής σε watch up για να κάνω φορητότητα σε άλλο δίκτυο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Δεν χρειάζεται να περιμένεις, αν και λενε ότι απαιτείται ένα τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Εχοντάς κάνει αίτηση από τις 5/11 και εχοντάς επίκοινωνήσει 3 φορές με την εταιρία (σε κατάστημά τηλεφωνικώς και με τσατ) επιτέλους χθες ολοκληρώθηκε η μετατροπή του πακέτου μου σε φοιτητικό! Εμενα ακομα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Εμενα ακομα τιποτα.... Και εγώ από το περασμένο Σάββατο τίποτα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Καλό θα ηταν να τους ενοχλήσετε ξανά.. εγώ επέμενα πολύ..στη δεύτερη επικοινωνία καταθέσαμε αίτημα εκ νέου..στην τρίτη επικοινωνία μου είπαν οτι βλέπουν το αίτημα και οτι θα το προωθήσουν άμεσα..και μου έδωσαν δώρο για την καθυστέρησή. Μιλήσαμε Σάββατο..τη Δευτέρα έγινε η μετατροπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Λέτε να πάρει παράταση και μετά τις 3/12? Δε θα έλεγα όχι σε ένα πακέτο των 45GB (3x15GB) με 9€/μήνα (3x3€)! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Σήμερα πέρασα από δυο καταστήματα τα οποία είχαν κόσμο, ουρά έξω στο κρύο. Δεν σταμάτησα. Δηλαδή σε περίοδο πανδημίας όπου προτρέπονται οι συναλλαγές να γίνονται με όσο το δυνατόν λιγότερη φυσική παρουσία εγώ θα πρέπει να στηθώ στην ουρά κ στο κρύο να χαλάσω βενζίνη κ να χάσω κ το χρόνο μου επειδή αυτοί δεν μπορούν με με εξυπηρετήσουν ούτε στα βασικά ? Αυτοί δεν απαντάνε ούτε στο τηλέφωνο ..... Δεν νομίζω bye bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Εγώ την πάτησα, έβαλα κάρτα 12€ και αντάλλαξα mb με το πάρε μοίρασε για 80 λεπτά προς όλους και τα ξεπέρασα με αποτέλεσμα να φάω σε μερικά λεπτά ομιλίας όλη την κάρτα! Πολύ σπαστικο που δεν έχει κάποιο περιορισμό να σταματάει η κλήση μόλις τελειώσει το πακέτο, αλλά έτσι είναι κάπου πρέπει να κερδίζουν και οι εταιρείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 2 μηνύματα σου έστειλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Εγώ την πάτησα, έβαλα κάρτα 12€ και αντάλλαξα mb με το πάρε μοίρασε για 80 λεπτά προς όλους και τα ξεπέρασα με αποτέλεσμα να φάω σε μερικά λεπτά ομιλίας όλη την κάρτα! Πολύ σπαστικο που δεν έχει κάποιο περιορισμό να σταματάει η κλήση μόλις τελειώσει το πακέτο, αλλά έτσι είναι κάπου πρέπει να κερδίζουν και οι εταιρείες! Αρχικά λέγεται πάρε δώσε αυτό που λες. Επίσης, όταν έχεις περιορισμένα λεπτά ομιλίας, είναι νόμος να έχεις το νου σου και όχι να μιλάς ξεγνοιαστα. Είσαι σίγουρος ότι δε σου εστάλη μήνυμα ότι έληξαν τα λεπτά, όπως είπε ο Βασίλειος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 ....13888....ςκτιμωμενη αναμονη 1 ωρα και 37 λεπτα...εννοειται οτι ειχα ζητησει να με καλεσουν....τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 εχω whats up στο όνομά μου αλλά το πάσο ανήκει στον αδερφό μου. Στη διαδικασία εγγραφής στο φοιτητικό whats up, τι πρεπει να βάλω σα στοιχεία; τα δικά μου ή του αδερφού μου; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 εχω whats up στο όνομά μου αλλά το πάσο ανήκει στον αδερφό μου. Στη διαδικασία εγγραφής στο φοιτητικό whats up, τι πρεπει να βάλω σα στοιχεία; τα δικά μου ή του αδερφού μου; ευχαριστώ Πάντα βάζεις τα στοιχεία του πασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Πάντα βάζεις τα στοιχεία του πασο. Αρα το νουμερο θα ανήκει στον αδερφό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts