Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sony IMX398 sensor?

Ο αισθητήρας είναι που θα δώσει την μεγάλη διαφορά στην συσκευή.

Θέλει να προλάβει πρώτη την είδηση ή εταιρεία ότι λανσάρει σε συσκευή της, το νέο δημιούργημα της Sony.

Εγώ πάντως θα είμαι πάλι από τους πρώτους, όπως πριν 5 μήνες, που θα προχωρήσει στην αναβάθμιση...γιατί ήμουν συνολικά πολύ ευχαριστημένος.

Την τρίτη η συσκευή μου βγαίνει προς πώληση ... είμαι από αυτούς που περιμένουν με αγωνία, αυτές τις λίγες μέρες που έμειναν.

Edited by xabos

Κάτι από εδώ, κάτι από εκεί...σιγά σιγά θα αιτιολογει την χρηματικη διαφορά τελικά...
Konakis.

Πάντως αν βγει το OnePlus 3T με Android 7.0 λογικά σύντομα μετά θα πρέπει να το δούμε και στο 1+3 (κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει την ίδια χρονική στιγμή).

Υπάρχει ενημέρωση ότι ή Nougat θα έρθει πριν το τέλος του χρόνου. Σε community build μέσα στο μήνα.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Υπάρχει ενημέρωση ότι ή Nougat θα έρθει πριν το τέλος του χρόνου. Σε community build μέσα στο μήνα.

Αν περασω community build 3.5.5, θα μου ερθει η 7.0 ΟΤΑ αυτοματα? Η θα πρεπει να την φλασαρω και την 7.0 ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Κλήσεις volte μέσω COSMOTE.....

Να περιμένουμε carrier update? Έχει γνώσεις επ αυτού κανείς ...αν είναι έτοιμη η συσκευή μας...

Κλήσεις volte μέσω COSMOTE.....

Να περιμένουμε carrier update? Έχει γνώσεις επ αυτού κανείς ...αν είναι έτοιμη η συσκευή μας...

Τι είναι το volte? Το βλέπω το ζητάνε πολλοί στην σελίδα της one plus 3 στο Facebook.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Τι είναι το volte? Το βλέπω το ζητάνε πολλοί στην σελίδα της one plus 3 στο Facebook.

http://www.iefimerida.gr/news/300657/gia-proti-fora-stin-ellada-ypiresies-vowifi-kai-volte-apo-tin-cosmote

Αν περασω community build 3.5.5, θα μου ερθει η 7.0 ΟΤΑ αυτοματα? Η θα πρεπει να την φλασαρω και την 7.0 ?

Λογικά θα σου έρθει ΟΤΑ η 7.0. Περιμένουμε και θα δούμε.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω την εξής απορία, κάθε φορά που καλώ κάποιον μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

http://i.imgur.com/Ule30uu.jpg

H κλήση γίνεται κανονικά, απλώς έχω απορία τι ακριβώς είναι αυτό. Γνωρίζει κάποιος?

Thanks

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Μάλλον είσαι στην βοντα και έχεις ενεργοποιησει την προώθηση αν σε καλούν και μιλάς.

Να πω μια κουτοπονηρια; Αφού δεν έχει στοκ αν παθει κάτι το τηλ μου σε μερικούς μήνες θα μου δώσουν το 3Τ; loool

καλησπερα παιδια,βλεπω ενα προβλημα στο τηλ.τις 2 τελευταιες μερες.προχτες το ειχα φορτισει το βραδυ,και ηταν στο 95%.αντε το πρωι λεω να του κανω μια φορτιση να παει στο 100%.ομως το λεντ δεν αναψε ενω στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει οτι φορτιζει.λεω τυχαιο θα ειναι,και χτες το βραδυ που πηγα να το φορτισω,αναβει το λεντ κανονικα και φορτιζει,μεχρι καποια στιγμη που πηγα να το βγαλω απο την πριζα,που βλεπω να εχει φορτισει στο 86%,καμμια ενδειξη απο το λεντ,και το εικονιδιο της μπαταριας να δειχνει οτι ειναι στην πριζα,αλλα να μην φορτιζει.σημερα ενω παραμενει στο 85% ακομα με μια δοκιμη που εκανα μου κανει ακριβως το ιδιο.Εχει συμβει σε καποιον,γνωριζει καποιος να μου πει τι παιζει;

καλησπερα παιδια,βλεπω ενα προβλημα στο τηλ.τις 2 τελευταιες μερες.προχτες το ειχα φορτισει το βραδυ,και ηταν στο 95%.αντε το πρωι λεω να του κανω μια φορτιση να παει στο 100%.ομως το λεντ δεν αναψε ενω στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει οτι φορτιζει.λεω τυχαιο θα ειναι,και χτες το βραδυ που πηγα να το φορτισω,αναβει το λεντ κανονικα και φορτιζει,μεχρι καποια στιγμη που πηγα να το βγαλω απο την πριζα,που βλεπω να εχει φορτισει στο 86%,καμμια ενδειξη απο το λεντ,και το εικονιδιο της μπαταριας να δειχνει οτι ειναι στην πριζα,αλλα να μην φορτιζει.σημερα ενω παραμενει στο 85% ακομα με μια δοκιμη που εκανα μου κανει ακριβως το ιδιο.Εχει συμβει σε καποιον,γνωριζει καποιος να μου πει τι παιζει;

Είσαι στοκ;

send from my oneplus 3

Αν δεν έχεις κάνει κάνε επανεκκίνηση αλλιώς δες τις τελευταίες εφαρμογές που εγκαταστησες τελευταία λύση hard reset αφου φορτίζει κανονικά και κολλάει σε κάποιο ποσοστό δεν έχει πρόβλημα ο φορτιστής ή η θύρα κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον είσαι στην βοντα και έχεις ενεργοποιησει την προώθηση αν σε καλούν και μιλάς.

Thanks, θα το τσεκάρω, αν και απ όσο θυμάμαι όταν με καλούν και μιλάω ήδη, χτυπάει κανονικά και η 2η κλήση..

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Αν δεν έχεις κάνει κάνε επανεκκίνηση αλλιώς δες τις τελευταίες εφαρμογές που εγκαταστησες τελευταία λύση hard reset αφου φορτίζει κανονικά και κολλάει σε κάποιο ποσοστό δεν έχει πρόβλημα ο φορτιστής ή η θύρα κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω,μαλλον εφαρμογη ειναι εγκατεστησα τις τελευταιες μερες μια το, smart tools,για να δοκιμασω...

Thanks, θα το τσεκάρω, αν και απ όσο θυμάμαι όταν με καλούν και μιλάω ήδη, χτυπάει κανονικά και η 2η κλήση..

Αυτό εννοεί ο φίλος με τη προώθηση. Αναμονή κλήσης λέγεται, για τη ακρίβεια..

στην σελιδα στο fb, πεφτει πολυ κραξιμο, για την νεα συσκευή και κατα ποσο θα συνεχιζουν να δινουν updates.

αν διαβασετε τα σχολια, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα

• Administrators
στην σελιδα στο fb, πεφτει πολυ κραξιμο, για την νεα συσκευή και κατα ποσο θα συνεχιζουν να δινουν updates.

αν διαβασετε τα σχολια, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα

Λογικό είναι μιας και εκεί συμμετέχουν ως επί το πλείστων κάτοχοι της ήδη υπάρχουσας συσκευής και όχι μελλοντικοί κάτοχοι της επερχόμενης.

Modpic.gif

βλακεια κάνουν σε τόσο μικρό διάστημα 2η συσκευή. μπορεί να θέλουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό αλλά ο κόσμος που το αγόρασε ήδη θα τους κραξει.

εντελώς ανοητη κίνηση και θα το πληρώσει μελλοντικά

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed