xabos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Sony IMX398 sensor? Ο αισθητήρας είναι που θα δώσει την μεγάλη διαφορά στην συσκευή. Θέλει να προλάβει πρώτη την είδηση ή εταιρεία ότι λανσάρει σε συσκευή της, το νέο δημιούργημα της Sony. Εγώ πάντως θα είμαι πάλι από τους πρώτους, όπως πριν 5 μήνες, που θα προχωρήσει στην αναβάθμιση...γιατί ήμουν συνολικά πολύ ευχαριστημένος. Την τρίτη η συσκευή μου βγαίνει προς πώληση ... είμαι από αυτούς που περιμένουν με αγωνία, αυτές τις λίγες μέρες που έμειναν. Edited November 11, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Κάτι από εδώ, κάτι από εκεί...σιγά σιγά θα αιτιολογει την χρηματικη διαφορά τελικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πάντως αν βγει το OnePlus 3T με Android 7.0 λογικά σύντομα μετά θα πρέπει να το δούμε και στο 1+3 (κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει την ίδια χρονική στιγμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Υπάρχει ενημέρωση ότι ή Nougat θα έρθει πριν το τέλος του χρόνου. Σε community build μέσα στο μήνα. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Υπάρχει ενημέρωση ότι ή Nougat θα έρθει πριν το τέλος του χρόνου. Σε community build μέσα στο μήνα. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Αν περασω community build 3.5.5, θα μου ερθει η 7.0 ΟΤΑ αυτοματα? Η θα πρεπει να την φλασαρω και την 7.0 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Κλήσεις volte μέσω COSMOTE..... Να περιμένουμε carrier update? Έχει γνώσεις επ αυτού κανείς ...αν είναι έτοιμη η συσκευή μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μπορώ να βάλω icon packs από playstore; Υπάρχει συμβατότητα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ναι μπορείς. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Κλήσεις volte μέσω COSMOTE..... Να περιμένουμε carrier update? Έχει γνώσεις επ αυτού κανείς ...αν είναι έτοιμη η συσκευή μας... Τι είναι το volte? Το βλέπω το ζητάνε πολλοί στην σελίδα της one plus 3 στο Facebook. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τι είναι το volte? Το βλέπω το ζητάνε πολλοί στην σελίδα της one plus 3 στο Facebook. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk http://www.iefimerida.gr/news/300657/gia-proti-fora-stin-ellada-ypiresies-vowifi-kai-volte-apo-tin-cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Αν περασω community build 3.5.5, θα μου ερθει η 7.0 ΟΤΑ αυτοματα? Η θα πρεπει να την φλασαρω και την 7.0 ? Λογικά θα σου έρθει ΟΤΑ η 7.0. Περιμένουμε και θα δούμε. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 OTA θα σου έρθει όταν γίνει διαθέσιμη.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής απορία, κάθε φορά που καλώ κάποιον μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: http://i.imgur.com/Ule30uu.jpg H κλήση γίνεται κανονικά, απλώς έχω απορία τι ακριβώς είναι αυτό. Γνωρίζει κάποιος? Thanks Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Μάλλον είσαι στην βοντα και έχεις ενεργοποιησει την προώθηση αν σε καλούν και μιλάς. Να πω μια κουτοπονηρια; Αφού δεν έχει στοκ αν παθει κάτι το τηλ μου σε μερικούς μήνες θα μου δώσουν το 3Τ; loool Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 καλησπερα παιδια,βλεπω ενα προβλημα στο τηλ.τις 2 τελευταιες μερες.προχτες το ειχα φορτισει το βραδυ,και ηταν στο 95%.αντε το πρωι λεω να του κανω μια φορτιση να παει στο 100%.ομως το λεντ δεν αναψε ενω στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει οτι φορτιζει.λεω τυχαιο θα ειναι,και χτες το βραδυ που πηγα να το φορτισω,αναβει το λεντ κανονικα και φορτιζει,μεχρι καποια στιγμη που πηγα να το βγαλω απο την πριζα,που βλεπω να εχει φορτισει στο 86%,καμμια ενδειξη απο το λεντ,και το εικονιδιο της μπαταριας να δειχνει οτι ειναι στην πριζα,αλλα να μην φορτιζει.σημερα ενω παραμενει στο 85% ακομα με μια δοκιμη που εκανα μου κανει ακριβως το ιδιο.Εχει συμβει σε καποιον,γνωριζει καποιος να μου πει τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 καλησπερα παιδια,βλεπω ενα προβλημα στο τηλ.τις 2 τελευταιες μερες.προχτες το ειχα φορτισει το βραδυ,και ηταν στο 95%.αντε το πρωι λεω να του κανω μια φορτιση να παει στο 100%.ομως το λεντ δεν αναψε ενω στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει οτι φορτιζει.λεω τυχαιο θα ειναι,και χτες το βραδυ που πηγα να το φορτισω,αναβει το λεντ κανονικα και φορτιζει,μεχρι καποια στιγμη που πηγα να το βγαλω απο την πριζα,που βλεπω να εχει φορτισει στο 86%,καμμια ενδειξη απο το λεντ,και το εικονιδιο της μπαταριας να δειχνει οτι ειναι στην πριζα,αλλα να μην φορτιζει.σημερα ενω παραμενει στο 85% ακομα με μια δοκιμη που εκανα μου κανει ακριβως το ιδιο.Εχει συμβει σε καποιον,γνωριζει καποιος να μου πει τι παιζει; Είσαι στοκ; send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Είσαι στοκ; send from my oneplus 3 ναι στοκ δεν εχω πειραξει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Αν δεν έχεις κάνει κάνε επανεκκίνηση αλλιώς δες τις τελευταίες εφαρμογές που εγκαταστησες τελευταία λύση hard reset αφου φορτίζει κανονικά και κολλάει σε κάποιο ποσοστό δεν έχει πρόβλημα ο φορτιστής ή η θύρα κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Μάλλον είσαι στην βοντα και έχεις ενεργοποιησει την προώθηση αν σε καλούν και μιλάς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Thanks, θα το τσεκάρω, αν και απ όσο θυμάμαι όταν με καλούν και μιλάω ήδη, χτυπάει κανονικά και η 2η κλήση.. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Αν δεν έχεις κάνει κάνε επανεκκίνηση αλλιώς δες τις τελευταίες εφαρμογές που εγκαταστησες τελευταία λύση hard reset αφου φορτίζει κανονικά και κολλάει σε κάποιο ποσοστό δεν έχει πρόβλημα ο φορτιστής ή η θύρα κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω,μαλλον εφαρμογη ειναι εγκατεστησα τις τελευταιες μερες μια το, smart tools,για να δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Thanks, θα το τσεκάρω, αν και απ όσο θυμάμαι όταν με καλούν και μιλάω ήδη, χτυπάει κανονικά και η 2η κλήση.. Αυτό εννοεί ο φίλος με τη προώθηση. Αναμονή κλήσης λέγεται, για τη ακρίβεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 στην σελιδα στο fb, πεφτει πολυ κραξιμο, για την νεα συσκευή και κατα ποσο θα συνεχιζουν να δινουν updates. αν διαβασετε τα σχολια, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 στην σελιδα στο fb, πεφτει πολυ κραξιμο, για την νεα συσκευή και κατα ποσο θα συνεχιζουν να δινουν updates. αν διαβασετε τα σχολια, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα Λογικό είναι μιας και εκεί συμμετέχουν ως επί το πλείστων κάτοχοι της ήδη υπάρχουσας συσκευής και όχι μελλοντικοί κάτοχοι της επερχόμενης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 βλακεια κάνουν σε τόσο μικρό διάστημα 2η συσκευή. μπορεί να θέλουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό αλλά ο κόσμος που το αγόρασε ήδη θα τους κραξει. εντελώς ανοητη κίνηση και θα το πληρώσει μελλοντικά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts