skiace Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα, μόλις το απέκτησα και εγω. Στήνοντας την συσκευή στο κομμάτι που πρεπει να εισαχθεί ο google λογαριασμός (το email δηλαδή), μόλις τον συμπληρώσω και πατήσω επόμενο, μου βγάζει μήνυμα πως ο λογαριασμός δεν υπαρχει. Εννοείται εχω ελέγξει ορθογραφία, κτλ. Μηπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα, μόλις το απέκτησα και εγω. Στήνοντας την συσκευή στο κομμάτι που πρεπει να εισαχθεί ο google λογαριασμός (το email δηλαδή), μόλις τον συμπληρώσω και πατήσω επόμενο, μου βγάζει μήνυμα πως ο λογαριασμός δεν υπαρχει. Εννοείται εχω ελέγξει ορθογραφία, κτλ. Μηπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ; Sent from my iPhone using Tapatalk Καινούργια η συσκευή ή μεταχειρισμένη ; επίσης πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα για παράβλεψη ή για δημιουργία νέου λογαριασμού. Παίζει κάτι από αυτά ; Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Καινούργια η συσκευή ή μεταχειρισμένη ; επίσης πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα για παράβλεψη ή για δημιουργία νέου λογαριασμού. Παίζει κάτι από αυτά ; Όλα καλά. Καινούργια είναι η συσκευή. Η δυνατότητα για παράβλεψη υπήρχε αλλά ήταν πρόβλημα να μην μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό. Αφού όμως έκανε όλες τις ενημερώσεις μετά τον πήρε κανονικά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halwei Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τώρα με την αναβάθμιση εχει παρατηρήσει κανένας αν στο εικονίδιο του φβ υπάρχει ο αριθμός των ειδοποιήσεων; επάνω δεξια στο εικονίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να δω ένα video που έχω αποθηκευμένο στο κινητό ασύρματα σε μια sony smart tv διότι δεν το έχω καταφέρει. Προσπάθησα με wifi direct αλλά δεν μπόρεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να δω ένα video που έχω αποθηκευμένο στο κινητό ασύρματα σε μια sony smart tv διότι δεν το έχω καταφέρει. Προσπάθησα με wifi direct αλλά δεν μπόρεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk MirrorShare λέγεται και υπάρχει και στις συντομεύσεις Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλημερα, καλό μήνα! Έχει ο αδερφός μου ένα P9 lite (2sim, 2gb ram) VNS-L21C432B160 (undranded, αγορά από κωτσοβολο) και δεν του έχει έρθει αναβάθμιση σε 7. Ούτε μέσω hicare που τσεκαρω. Φυσιολογικό; Έχει έρθει σε κάποιον με τέτοια έκδοση; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλημερα, καλό μήνα! Έχει ο αδερφός μου ένα P9 lite (2sim, 2gb ram) VNS-L21C432B160 (undranded, αγορά από κωτσοβολο) και δεν του έχει έρθει αναβάθμιση σε 7. Ούτε μέσω hicare που τσεκαρω. Φυσιολογικό; Έχει έρθει σε κάποιον με τέτοια έκδοση;Καλημέρα, έχει έρθει σε αυτή την έκδοση η 7. Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλημέρα, έχει έρθει σε αυτή την έκδοση η 7. Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει ενημέρωση, ούτε από τις ρυθμίσεις του κινητού, ούτε μέσω hicare. Μήπως με hisuite? Θυμάσαι πως είχε έρθει/γίνει; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Kαλημέρα σας! Είμαι ένας ευτυχής νέος κάτοχος ενός λευκού p9 lite dual (2016)! Το πήρα προ ημερών, ελαφρώς μεταχειρισμένο και μπορώ να πώ ότι είναι απλά άψογο! Το κινητό πραγματικά πετάει! Τέλεια οθόνη, ωραίες φωτός, γρήγορο, πανέμορφο! Βλέπω μέσα android 7. Δεν ξέρω αν ήταν επίσημη αναβάθμιση ή την έκανε το προηγούμενο παιδί που το είχε αλλά το μόνο ίσως μικρό μειονέκτημα που θα έβρισκα στο τηλ. είναι η μπαταρία. Με κανονική χρήση, internet 3g κλπ, (χωρίς facebook κλπ) κρατάει καμμιά μέρα.Έτσι είναι ή υπάρχει καμμιά λύση? Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν το θέμα αυτό έχει συζητηθεί. Edited August 2, 2017 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) παιδια εγω πηρα το κινητο την προηγογμυρνη εβδομαδα απο το seven spot και εβαλα σημερα το νεο emui 5 και δεν ενθουσιαστηκα τοσο πολυ η δικια σας αποψη ποια ειναι για το emui Edited August 2, 2017 by chrisfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 παιδια εγω πηρα το κινητο την προηγογμυρνη εβδομαδα απο το seven spot και εβαλα σημερα το νεο emui 5 και δεν ενθουσιαστηκα τοσο πολυ η δικια σας αποψη ποια ειναι για το emui Και εμένα το 4 μου φαινόταν πιο γρήγορο και ελαφρύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 @lost Ευχαριστώ για την απάντηση.Απλά με το mirror share βλέπεις το κινητό στην τηλεόραση.Εγώ ήθελα να κάνω κάτι σαν cast από το κινητό στην τηλεόραση. Δηλαδή να παίζει το video στην τηλεόραση και από το κινητό να ελέγχεις την αναπαραγωγή παύση rewind κλπ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinblu Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στις εισερχόμενες κλήσεις, ενώ υπάρχουν οι αριθμοί αποθηκευμένοι - με +30 ή όχι - δεν εμφανίζεται πάντα το όνομα. Έχετε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στις εισερχόμενες κλήσεις, ενώ υπάρχουν οι αριθμοί αποθηκευμένοι - με +30 ή όχι - δεν εμφανίζεται πάντα το όνομα. Έχετε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα? Το ειδα και εγω αυτο το προβλημα αλλα μεσα κανα 2 μερες εφτιαξε απο μονο του...απο τοτε δεν μου το ξαναπαρουσιασε! Κανε ενα reset καλου κακου Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδια, αν ξερει καποιος...Οταν καλω καποιον και απαντησει, ακουγεται στιγμιαια μια δονηση.Προφανως καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι.Ξερει κανεις απο που το απενεργοποιω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο την εκδοση με τα 3GB RAM VNS-L31 VNS-L31C440B132 Και στο δικο μου δεν εχω παρει καμια αναβαθμιση απο τοτε που το αγορασα,τον Ιανουαριο... Δεν εχω παραπονο,παει σφαιρα το τηλεφωνο,αλλα μου φαινεται περιεργο που δεν εχει βγαλει ουτε μια αναβαθμιση,εστω και καποιο update της 6...Εννοειται εχω κανει ελεγχο και απο τις ρυθμισεις του κινητου,και μεσα απο το HiCare που ειχε η συσκευη οταν την αγορασα,αλλα και απο μια πιο καινουρια εκδοση που βρηκα στο Play store Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδια, αν ξερει καποιος...Οταν καλω καποιον και απαντησει, ακουγεται στιγμιαια μια δονηση.Προφανως καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι.Ξερει κανεις απο που το απενεργοποιω? Ευχαριστω Δεν απενεργοποιείται αυτό και κατ' εμέ είναι ωραία δυνατότητα, αν και με έχει παραξενέψει κι εμένα στην αρχή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δεν απενεργοποιείται αυτό και κατ' εμέ είναι ωραία δυνατότητα, αν και με έχει παραξενέψει κι εμένα στην αρχή. Ωχ...εντελώς εκνευριστικό κατ' εμε΄!:mad: Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπέρα. Είμαι με την 380 και εδώ και 2 μέρες άρχισε να χαμηλώνει αυτόματα η ένταση ήχου κλήσης. Είχα διαβάσει πριν πολύ καιρό το ίδιο πρόβλημα αλλά δε το βρίσκω τώρα και δε θυμάμαι αν δόθηκε λύση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Χαμηλώνει μέχρι τη μέση μόνο του και χάμω κλήσεις ειδικά στη δουλειά μου δεν ακούγετε τπτ κ το έχω σαν εταιρικό, μου δημιουργεί πρόβλημα. Να ενημερώσω ότι δεν έχω κάνει καμία αλλαγή το τελευταίο μήνα στο κινητό ούτε εφαρμογές πέρασα ούτε τπτ. Έτσι ξαφνικά άρχισε να το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ωχ...εντελώς εκνευριστικό κατ' εμε΄!:mad: Ευχαριστώ για την απάντηση! Το ίδιο πίστευα στην αρχή και έψαχνα να το απενεργοποιήσω (χωρίς αποτέλεσμα). Τελικά το έχω βολευτεί πολύ. Οταν δεν χρησιμοποιώ hands-free αποφεύγω να κρατώ το τηλέφωνο στο αυτί μου και να το ακούω να καλεί.... Περιμένω πότε θα αισθανθώ τη δόνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλημέρα σας! Είμαι ένας ευτυχής νέος κάτοχος ενός λευκού p9 lite dual (2016)! Το πήρα προ ημερών, ελαφρώς μεταχειρισμένο και μπορώ να πώ ότι είναι απλά άψογο! Το κινητό πραγματικά πετάει! Τέλεια οθόνη, ωραίες φωτός, γρήγορο, πανέμορφο! Βλέπω μέσα android 7. Δεν ξέρω αν ήταν επίσημη αναβάθμιση ή την έκανε το προηγούμενο παιδί που το είχε αλλά το μόνο ίσως μικρό μειονέκτημα που θα έβρισκα στο τηλ. είναι η μπαταρία. Με κανονική χρήση, internet 3g κλπ, (χωρίς facebook κλπ) κρατάει καμμιά μέρα.Έτσι είναι ή υπάρχει καμμιά λύση? Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν το θέμα αυτό έχει συζητηθεί. Πόσο screen on time σου δίνει μέσα σε μια μέρα; Γιατί κι εγώ κάθε βράδυ το φορτίζω αλλά το πεθαίνω στη χρήση και μου βγάζει 5-6 ώρες SOT που το θεωρώ πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 @lost Ευχαριστώ για την απάντηση.Απλά με το mirror share βλέπεις το κινητό στην τηλεόραση.Εγώ ήθελα να κάνω κάτι σαν cast από το κινητό στην τηλεόραση. Δηλαδή να παίζει το video στην τηλεόραση και από το κινητό να ελέγχεις την αναπαραγωγή παύση rewind κλπ φίλος κάτι μπερδεύεις , cast είναι και το mirror share , απλά αν κατάλαβα καλά θέλεις να δουλεύεις με το κινητό την smart tv, αυτό δεν είναι cast αλλά smart remote control , αν ψάξεις θα βρεις πολλά ,και ανάλογα με την μάρκα της τηλεόρασης μπορεί να έχει και εφαρμογή για την συγκεκριμένη π.χ. μερικά είναι τα παρακάτω : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities https://play.google.com/store/apps/details?id=org.twinone.irremote Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς καμία καλή εφαρμογή που να δουλεύει στο Huawei P9 lite Dual sim για αλλαγή γραμματοσειράς? Ρώτησα τη Huawei και μου είπε ότι το κινητό δεν διαθέτει τέτοια επιλογή στο κινητό οπότε ψάχνω καμία καλή εφαρμογή αλλά δεν ξέρω καμία καλή και αν κάνει για το κινητό μου. :confused::confused::confused: """Την ερώτηση αυτή την έκανα επίσης και στο "[Επίσημο] Huawei P9" του myphone.gr""" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Κατέβασε αυτό από το play Huawei Themes Manager εκτός από θέματα κατεβαίνουν και γραμματοσειρές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Το ψάχνω σε λευκό χρώμα από την προσφορά της vodafone αλλά καμία τύχη :( Έχω ρωτήσει 4-5 καταστήματα αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts