Jump to content

vdimitriou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vdimitriou

  1. Το γνωρίζω απλά νομίζω πως είναι αρκετοί που έχουν προμηθευτεί τη συσκευή με CSC διαφορετικό από το EUR.
  2. Καινούργια αναβάθμιση, διορθώσεις συστήματος και οθόνης αφής.
  3. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει φίλτρο μπλε φωτός; Εμένα μια χαρά εμφανίζεται και το σύγκρινα με iphone 12 pro max , την ίδια γαλαζουλί αίσθηση έχουν.
  4. Κάνε και ένα wipe cache μήπως και έχει κρατήσει κανένα σκουπίδι.
  5. S20FE 5G καθημερινά για όλες τις αγορές ( από φούρνο μέχρι καφέ και μανάβη καθώς τα υπόλοιπα είναι απαγορευμένα :( ) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γράφεις language στο finder ( όχι στο google search ) και στη συνέχεια επιλέγεις language and input , προσθέτεις τα ελληνικά και μετά τα βάζεις πάνω ή απλά διαγράφεις τα English .
  6. Δυστυχώς δεν θα είναι αντικειμενική η σύγκριση καθώς στο δικό μου των 8GB έχω εντελώς διαφορετικές εφαρμογές από αυτό με τα 6GB (στο δικό μου έχω 6 email accounts τα 5 με Push, παίζω με VPN, RDP, Microsoft Authenticator, Bluetooth, AOD, Viber, Whatsapp, Google Home, NFC Payments, Spotify, 24/7) ενώ στο άλλο το οποίο είναι της γυναίκας μου τρέχει 2 email accounts με Push, Instagram, Facebook, Viber και ένα παιχνίδι ... κάτσε να δεις πως το λένε.... ααα Candy Crash :lol: . Πάντως όποτε το έχω πιάσει στα χέρια μου έχει όλες τις παραπάνω εφαρμογές ανοιχτές + καμία 30αριά tabs στον Chrome και όποια εφαρμογή και να ανοίξω ανοίγει μπαμ. Εγώ από την άλλη με τα 8GB έχω το κακό να κάνω close τις εφαρμογές. Νομίζω πάντως ότι τα 6GB είναι υπεραρκετά για καθημερινή χρήση χωρίς τρελές απαιτήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα επειδή σήμερα μου έδωσαν ένα S20+ για setup τα χρώματα και η φωτεινότητα ήταν η ίδια, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά, τουλάχιστον όχι σε βαθμό που θα με κάνει να πω: Πωωωω τυφλώθηκα. Τα χρώματα νομίζω πως είναι τα ίδια pushαρισμένα της Amoled οθόνης Samsung. Βέβαια αν δεν τα δεις με τα δικά σου μάτια δεν μπορείς να πεις με σιγουριά (εγώ είμαι και κάποιας ηλικίας βλέπεις :D ) Τώρα αν έχει διαφορά το S20 με το S20+ τι να σου πω, αν τύχει να μου φέρουν θα σας πω. Αν θέλετε σύγκριση για Fold2 OK :ninja:
  7. Σε δυο συσκευές, μια από wind με 6GB και σε μια άλλη από ETOREN με 8GB δεν έχω δει κανένα απολύτως πρόβλημα σε όποια εφαρμογή και αν έχω χρησιμοποιήσει εκτός από το test menu *#0*# το οποίο όμως δεν υποστηρίζει multi-touch οπότε εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα. Σε όποια άλλη εφαρμογή έχω χρησιμοποιήσει δεν έχω δει κάποιο άλλο πρόβλημα και στα δύο τηλέφωνα
  8. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε A50 και σε S8+ πάντα με *#0*# και πάντα με την εναλλαγη δεξι αριστερό swipe . Όμως πραγματικά σε καθημερινή χρήση και με zoom και με προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα, δεν εμφανίζεται κάτι. Σε κανένα από τα τηλέφωνα που έχω δοκιμάσει σε test μενου δεν εμφανίζεται πρόβλημα στην κανονική χρήση. Δεν νομίζω ότι είναι προβληματικό το touch panel, περισσότερο μου κάνει για πρόβλημα οδηγών σε σχέση με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για test multi touch .
  9. Αν αναφέρεσαι στο πρόβλημα με το multi touch το οποίο έχει εμφανιστεί στο Youtube, ναι. Και στην Global έκδοση αλλά και στην ευρωπαική Greek πατώντας *#0*# , touch test, swipe left -right εμφανίζονται ghost touch. Το δοκίμασα σε Ελληνικό S20FE 5G 6GB/128GB από Wind με εργοστασιακή μεμβράνη και σε Global από ΗΑΕ S20FE 8GB/128GB χωρίς την εργοστασιακή μεμβράνη - την έβγαλα για να κάνω τη δοκιμή. Σε καθημερινή χρήση δεν παρατήρησα δυσλειτουργία ή εμφάνιση ghost touch. Περιμένω μήπως και εξαφανιστεί με κάποιο update.
  10. Έβαλα δύο κάρτες Wind/Cosmote , παίζει άψογα. Η πρώτη κάρτα είναι 5G/LTE/3G/2G και η δεύτερη LTE/3G/2G. VoLTE σε wind παίζει κανονικά VoLTE/VoWIFI σε Cosmote λειτουργεί κανονικά. Όλα καλά λοιπόν.
  11. Μωρέ εμείς οι Έλληνες μια χαρά τα καταφέρνουμε και ας μην ξέρουμε αγγλικά. Λοιπόν παρέλαβα, η συσκευή είναι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μέσα έχει UK φορτιστή. Έτρεξα την πρώτη αναβάθμιση. Η συσκευή είναι καινούργια όπως ακριβώς πωλείται και στην Ελλάδα. Μερικές αλλαγές στο κουτί όσο αφορά τους σειριακούς αριθμούς. Το δίκτυο του παρόχου είναι TRA . Κάρτα θα βάλω σε λίγο και θα ενημερώσω. Ελληνικά έχει κανονικά.
  12. Την αντρίλα Cloud Navy. Και η Λεβάντα είναι ωραία αλλά φοβήθηκα το κράξιμο :)
  13. Την Πέμπτη θα παραλάβω από DHL, 498€ με τα μεταφορικά. Σχετικά με τον αν στέλνεται για επισκευή απευθείας στη Σιγκαπούρη από τον ιδιοκτήτη ή όχι , η απάντηση μπορεί αν δωθεί μόνο μετά από αίτημα επισκευής καθώς μόνο τότε ενημερώνεσαι για τον προορισμό. Ενδέχεται λοιπόν να σταλεί σε κάποιο υποκατάστημα εντός ΕΕ και στην συνέχεια να προωθηθεί στη Σιγκαπούρη για την τελική επισκευή. Πάντως τιμή 498€ με μεταφορικά , 5G και 8GB δεν νομίζω να δούμε ποτέ Ελλάδα.
  14. Καλησπέρα, με αυτό τον τρόπο δεν απενεργοποιείται η ασφάλεια της συσκευής σε περίπτωση απώλειας η κλοπής; Αν δεν κάνω λάθος έτσι έχουμε απενεργοποίηση της κρυπτογράφησης.
  15. Για το θέμα του VoLTE τους παίρνεις τηλέφωνο (Wind) και στο ενεργοποιούν. Θα χρειαστεί reboot για να παίξει. Θα σου εμφανίσει κανονικά το σήμα VoLTE
  16. Αναβάθμιση σήμερα, Security Update. Περίπου 128MB το μέγεθος, αρκετή ώρα για να ολοκληρωθεί (καθυστερεί πολύ στο bootloader update) Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το ένα δακτυλικό από τα δυο που έχω καταχωρημένα φαίνεται να λειτουργεί όπως πρέπει, θα δείξει όμως γιατί πολλές φορές επηρεάζεται από το αν είναι κρύο το δάκτυλο ή αν είναι βρεγμένο
  17. vdimitriou

    Nova 4G

    Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα ανακάλυψα ότι στο Samsung A50 έχει διαθέσιμη την επιλογή VoLTE για τη SIM της WIND. Στα ονόματα σημείων πρόσβασης έχω δυο καινούργια, ένα Wind IMS και ένα Wind XCAP. Ξέρεις κάποιος κάτι περισσότερο; Εννοείται ότι το VoLTE δεν λειτουργεί ότι και αν έχω πειράξει.
  18. vdimitriou

    Nokia 8

    Πρέπει να πάρεις τη wind για το συγκεκριμένο πρόβλημα , κάτι έχουν κάνει αχταρμά ( ή ταραμά )
  19. vdimitriou

    Nokia 8

    Λογικά έκανες μεταφορά τη σύνδεσή σου από άλλο πάροχο και μετά την μεταφορά δεν ενημερώθηκαν τα routing. Θα πρέπει να μιλήσεις με τη Wind και να τους αναφέρεις το πρόβλημα και επίσης - αν γνωρίζεις - από ποια δίκτυα συμβαίνει αυτό ( οι φίλοι σου σε ποιο πάροχο είναι).
  20. vdimitriou

    Nokia 8

    Να δώσω και εγώ τα φώτα μου για την διαδικασία που ακολούθησα και πήρα OTA την αναβάθμιση Ιουλιου. 1. Μάιο κατέβασα την 5.150 από τα links στο xda . Ακολούθησα την απλή διαδικασία μεταφοράς του zip στο root directory της SD card, rename σε αυτό που έλεγε στο XDA και στη συνέχεια shutdown , connect σε PC , Power + Vol Up, no command και power + Vol up once για να μπω στο boot menu. Επέλεξα update από SD CARD και στη συνέχεια επέλεξα το αρχείο που έκανα rename . Το update ολοκληρώθηκε με επιτυχία . 2. Τέλη Ιουνίου πήρα το update Ιουνίου με OTA. 3. Τέλη Ιουλίου πήρα το update Ιουλίου με OTA. Η έκδοση του κινητού που έχω είναι TA-1012. Είχα δοκιμάσει και με VPN workaround αλλά δεν μου δούλεψε. Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι με update από SD που δεν χρειάζεται γνώσεις ούτε υπολογιστή .
  21. Άκυρο, με μπέρδεψαν οι ημερομηνίες. Μάιο και της Cosmote.
  22. vdimitriou

    Nokia 8

    Ok ευχαριστώ. Θα μείνω με αυτή τη gcam που κατέβασα λοιπόν μιας και όλα λειτουργούν σωστά χωρίς bugs. Καλή συνέχεια .
  23. vdimitriou

    Nokia 8

    Καλησπέρα, κατέβασα την εφαρμογή Camera με αριθμό έκδοσης 6.2.024.239729896. Η συγκεκριμένη εφαρμογή από ότι καταλαβαίνω καθώς δεν έχω ασχοληθεί με τις gcam, είναι η GCAM ported για το Nokia 8. Λειτουργούν όλα (μπρος, πίσω, flash, HDR+, NightSight, UHD 4K 30fps etc) και δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα από τις ρυθμίσεις. Στις σύνθετες ρυθμίσεις από ότι είδα έχει μοντέλο Pixel 3 XL για την πίσω και Nexus 6P για την μπροστινή. Τους Arnova, BSG και cstark δεν τους είδα πουθενά. Έχει και σταθεροποίηση βίντεο που δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Να τη βγάλω και να ψάξω μια από τις εκδόσεις των DEV ή να κρατήσω αυτή; Ξέρει κανείς;
  24. Ακομα τιποτα με το update 06/2019. Για Cosmote εχει βγει, ξερει κανεις αν περάσεις manual το cosmote firmware με Odin αν αλλάζει κάτι στο branding της συσκευής;
×
×
  • Create New...