Jump to content

Georgio81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    651
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Georgio81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Georgio81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω, το κακο με το Amazon ειναι πως αποστολη εχει μετα απο 10-15 ημερες αλλα αν δεν βγαλω ακρη μεχρι τη Δευτερα θα το παραγγειλω απο εκει.
  2. Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν εχει συζητηθει στο παρελθον αλλα μου συνεβη το εξης. Κατα τη διαρκεια ταξιδιου εχασα το στρογγυλο adaptorακι που φορτιζει το ρολοι. Και διαπιστωνω πως αυτο δεν πωλειται ΠΟΥΘΕΝΑ. Πηγα σε ολες τις αλυσιδες στην Αθηνα (εκτος απο το media) και σε διαφορα μικρα καταστηματα αλλα τιποτα. Μονο σε ενα καταστημα βρισκω της ΟΕΜ το οποιο δεν με ψηνει. Καταρχην μου φαινεται ολιγον αδιανοητο. Αλλα τελος παντων μηπως εχει τυχει σε κανεναν αλλον και γνωριζει καποια λυση; Παραγγελια στο service της Huawei σαν ιδιωτης μπορω να κανω και να μου το στειλουν σε διευθυνση εκτος Αθηνων (καθως θα ειμαι εκτος Αθηνων απο Δευτερα); Η μονο μεσω παραγγελιας σε καποιο καταστημα λιανικης το οποιο θα το παραγγειλει απο Huawei; Ευχαριστω!
  3. Georgio81

    Huawei P30

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Εκανα μια αναζήτηση και κατέληξα στο ιδιο συμπερασμα. Περίεργο feature ειναι η αληθεια. Εχει τα καλά του και τα αρνητικά του. Ισως θα ηταν καλυτερο να σου δινει τη δυνατότητα να το επιλέξεις αν ο ηχος θα ειναι ενιαιος απο το πρωτο χτυπημα ή αυξανόμενος.
  4. Georgio81

    Huawei P30

    Καλημέρα σε όλους! Αφοτου εχω συνδέσει με το κινητό το ρολόι της Huawei (το οποιο δονείται οταν δεχομαι κλήσεις) πρόσεξα πως το τηλέφωνο έχει το εξής θέμα. Οταν λαμβάνω κλήσεις ενώ χτυπάει το τηλέφωνο κανονικά ο ήχος κλήσης ξεκινάει να χτυπάει/ακούγεται περίπου 4-5 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της κλήσης. Που δεν το λες και μικρό χρονικό διάστημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που την χάνω;
  5. Παιδια με τις επαφες που ειναι περασμενες σε google φανταζομαι μεταφερονται με clone στην καινουρια συσκευη. Μετα κανας τροπος να συγχρονιζονται με αλλες συσκευες υπαρχει, αν δεν ειναι περασμενα τα google services.
  6. Νεος χρηστης του ρολογιου, ακομα δεν το εχω σετταρει. Οταν το κανω θα επανελθω και με γνωμες. Μια ερωτηση καθοτι πρωτο Smartwatch: προτεινεται κι εδω η τοποθετηση προστατευτικης μεμβρανης/ καλυμματος; Εαν ναι εχετε καποια να προτεινετε; Ευχαριστω πολυ!!
  7. Georgio81

    Huawei P30

    Τελικα το προτιμησα απο το P30 Pro. Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες, οπως το περιμενα. Το μονο θεμα ειναι που οπως και στο P20 το app twin δεν υποστηριζει το viber. Δεν καταλαβαινω το λογο αλλα υπαρχει κανεις αξιοπιστος τροπος για 2 viber accounts? Κατι parallel space και clone app τα ειχα δοκιμασει στο P20 αλλα αφενος δεν λειτουργουσαν οπως ηθελα (με ειδοποιησεις κλπ) αφετερου ειναι τιγκα στις διαφημίσεις και τελος δεν ειμαι βεβαιος πως ειναι ασφαλη.
  8. Georgio81

    Huawei P30

    :lol::lol::lol: Το ιδιο σκέφτηκα! Και μενα το UI της Huawei μου φαινεται αιωνες καλύτερο αλλά γουστα του καθενός ειναι αυτά!!
  9. Ναι δυστυχως τρωει αρκετα lags μετα την αναβαθμιση. Ελπιζω να ακολουθησει διορθωτικο update. Στο chrome το κανει και σε μενα και οταν πατησω κεντρικο πληκτρο βγω στην αρχικη οθονη και ξαναμπω στο chrome αυτοματως επανερχεται.
  10. Αλλο ενα θεμα που εμφανισε μετα το update. Παω να κατεβασω ενα αρχειο απο το email δεν κατεβαινει ποτε και παραμενει κολλημενο στο downloading και το cancel δεν λειτουργει. Πρεπει να κανω restart για να σταματησει το δηθεν downloading.
  11. Μετα απο λιγες μερες χρησης με το emui 10 μπορω να πω οτι δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απο εκει που ηταν εντελως smooth τωρα μου κανει μερικα lags ειδικα οταν γραφω email ή οταν γραφω στο ιντερνετ οπως τωρα. Δεν εκανα factory reset - ποτε δεν κανω. Θα δοκιμασω ενα wipe cache μηπως και..
  12. Georgio81

    Huawei P30

    Εχεις δικιο. Η αληθεια ειναι πως καταρχην εξιταρει η μεγαλυτερη οθονη. Αλλα το Samsung A51 που εχω σαν δευτερη συσκευη παρατηρω οτι με κουραζει το μεγεθος και το βαρος του. Μαλλον για το P30 θα παω που ειναι πιο compact αν και ισως θα το ηθελα ενα τσικ πιο μεγαλο απο το P20.
  13. Δεν βλεπω σημαντικες αλλαγες μετα το update. Το format με τις γραμματοσειρες κλπ δεν με τρελενει, προτιμουσα το προηγουμενο. Επισης εχω την εντυπωση πως ειναι ενα τικ πιο αργο οταν πληκτρολογω. Για την καταναλωση μπαταριας δεν εχω ακομα αποψη. Αν παρατηρησω σημαντικη διαφορα θα επανελθω.
  14. Georgio81

    Huawei P30

    Καλημέρα παιδιά, κάτοχος του P20 εδώ και 15 μηνες και ειμαι (ακομα) εξαιρετικα ευχαριστημένος. Αξίζει η μετάβαση στο P30 ή να περιμένω 4-5 μήνες ακομα να πέσει η τιμή του P30 Pro και να παω γι αυτό; Κανεις που εκανε παρόμοια μετάβαση για εντυπώσεις;
  15. 2 συσκευες εχω χρησιμοποιησει - καθως την μια την επεστρεψα θεωρωντας πως ειναι ελαττωματικη - και οι 2 ηταν φουλ στο στατερινγκ και στα λαγκς. Βεβαια η εμπειρια χρησης ειναι υποκειμενικη. Προερχομενος απο 2 Huawei δυστυχως η εμπειρια χρησης -αν εξαιρεσεις την οθονη- ειναι ακρως απογοητευτικη. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα δεν ειναι λογικο. Κινεζικες νο νειμ συσκευες του κατοσταρικου εν ετει 2020 δεν εμφανιζουν λαγκς και στατερινγκ.
×
×
  • Create New...