Jump to content

Petros_android

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Petros_android

  1. Το πήρε προχτές η μάνα μου το κινητό και έκανα εγώ τις ενημερώσεις. Χωρίς να αλλάξω χώρα μου έβγαλε μια απλή ενημέρωση και αμέσως μετά την HyperOs.
  2. Και εγώ το Pro plus έχω αλλά από 1.0.1.0 πήγα στην 1.0.3.0.
  3. Λογικά έγινε το κλασσικό την έβγαλαν για λίγο και μετά την πήραν πίσω για να δουν πως θα πάει. Σε λίγες μέρες θα στην ξαναεμφανίσει.
  4. Εγώ όχι το είχα Ελλάδα. Εμένα σήμερα μόλις άνοιξα το κινητό μου έβγαλε ειδοποίηση στην αρχική οθόνη ότι υπάρχει η ενημέρωση HyperOs.
  5. Και μένα ήρθε η 14.0.12. Αφού βέβαια πρώτα "έπαιξα" με την "Περιοχή" στις ρυθμίσεις από Ελλάδα έβαλα Ινδία. Πρώτη φορά το δοκίμασα και ακόμα δεν ξέρω γιατί έπιασε.🤪
  6. Πιάνει αυτό? Γιατί στο κινητό μου (Redmi note 12 pro plus) μόλις το βάλω μετά από 1-2 μέρες δεν μου πιάνει ίντερνετ με δεδομένα και μου βγάζει ειδοποίηση "αδυναμία dns" και κάτι ακόμα. 🙄🤔
  7. Σε μένα πάντως όχι δεν ήρθε.
  8. Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως μετά την ενημέρωση.
  9. Καλημέρα, σ' ευχαριστώ πολύ! Πιο απ' όλα είναι? Έχει 6 λινκς.
  10. Καλησπέρα, για gcam υπάρχει κάποιο λινκ?
  11. Λοιπόν, μέχρι στιγμής το κινητό πάει πιο γρήγορα, έγινε εγκατάσταση και σε 2-3 νέες εφαρμογές της Google. Διαφορά που είδα είναι 1) το σύμβολο της δόνησης από αριστερά πάνω τώρα πήγε δεξιά και 2) όταν πατάς το πλαϊνό κουμπί απενεργοποίησης πλέον σου βγάζει μια κάθετη μπάρα και σου έχει επιλογή να σύρεις προς τα κάτω για επανεκκίνηση ή προς τα πάνω για απενεργοποίηση. Επίσης αυτό που είδα σήμερα, από χτες μετά την εγκατάσταση ήμουν μόνο με WiFi σήμερα το πρωί που έβαλα δεδομένα δεν υπήρχε το εικονίδιο (4g, 4g+ ή 5g). Τσέκαρα τις ρυθμίσεις εκτός του ότι από το 5G η ρύθμιση είχε πάει 4G όλα ήταν οκ αλλά και πάλι δεν μου έπιανε ίντερνετ με δεδομένα. Το έψαξα λίγο και είδα ότι μπορεί να το κάνει με μεγάλα updates του Android. Αυτό που έκανα και έφτιαξε ήταν 1) στις ρυθμίσεις APN το άλλαξα από ipv4 σε ipv4/ipv6 και ενεργοποίησα και μετά απενεργοποίησα το flight mode. Αυτά τα δύο τα βρήκα στο Google ως λύση σε περίπτωση που δεν δουλεύουν τα δεδομένα του κινητού.
  12. Ναι κανονικά. Γενικά το συγκεκριμένο στο Pro Plus που έχω και πριν σε Redmi note 9 pro δεν δούλευε. Μετά από 1-2 μέρες λέει το κλασσικό που με δεδομένα δεν έχεις ίντερνετ.
  13. Στο Pro plus που έχω μετά από μία μέρα έκανε τα ίδια δυστυχώς.
  14. Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Μάλιστα. 🤔😕
  15. Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία. Το κινητό έχει ρύθμιση όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβουν δυο γραμμές στην άκρη της οθόνης δεξιά και αριστερά. Το ενεργοποίησα αλλά δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς γιατί? Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  16. Αν μάθεις πες μας και εδώ γιατί πραγματικά αυτό το "κόλλημα" που τρώει δεν παλεύεται. 😞
  17. Κατάλαβα. Κρίμα. 😞
  18. Καλησπέρα σας, έχω το Amazfit T-Rex και προχτες είδα μια γρατζουνιά πάνω στο τζάμι του smartwatch. Δεν είχα βάλει προστατευτικό τζαμάκι οπότε λογικά είναι το τζάμι του ρολογιού. Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση του?
  19. Καλησπέρα, το dns.adguard.com σου δουλεύει κανονικά? Γιατί σε μένα αν το βάλω μετά από 2-3 μέρες βγάζει ειδοποίηση ότι δεν μπορεί να βρεθεί ή ανταποκρηθεί ο dns. Όταν το κάνει αυτό συν ότι με δεδομένα δεν δουλεύει το ίντερνετ. Μήπως κάνω κάτι λαθός?
×
×
  • Create New...