Jump to content

alex_1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    467
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex_1982

  1. Κάτι που δεν παίζει σωστά μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι το διπλό πάτημα του πλήκτρου power. Το είχα να ανάβει τον φακό με διπλό πάτημα αλλά με το UI 6 ανάβει τον φακό και με 1 πάτημα και γενικά δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τη διαφορά των 2 κλικ
  2. Στα θετικά είναι ότι πλέον δουλεύει η ρουτίνα που ενεργοποιεί το NFC όταν ανοίγεις το πορτοφόλι και το κλείνει μόλις κλείσεις την εφαρμογή.
  3. Ένα ακατανόητο είναι ότι μεγάλωσαν το μέγεθος των εικονιδίων των εφαρμογών. Και δεν μπορείς να τα κάνεις μικρότερα.
  4. Δηλαδή όλοι εσείς πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας στα λειτουργικά συστήματα; Μάλιστα... Ίσως θα σας έκανε καλό μια συζήτηση με κάποιον που ασχολείται με την κυβερνοασφάλεια.
  5. Έχω φτιάξει και εγώ την ίδια ρουτίνα αλλά δεν λέει να δουλέψει με τίποτα. Αν βάλω άλλη εφαρμογή αντί για το Wallet, λειτουργεί. Με το Wallet δεν θέλει.
  6. Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση λειτουργικού; Εγώ δεν έχω το Samsung Members εγκατεστημένο. Μόνο το Smart Switch μου ζήτησε.
  7. Η λειτουργία συντήρησης βρίσκεται στις Ρυθμίσεις - Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής - Λειτουργία συντήρησης.
  8. Καλύτερα. Μια χαρά δουλεύει τώρα, δεν χρειάζεται να χαλάσουν τίποτα.
  9. Μετά το τελευταίο update μπορώ να πω ότι έχουν σταματήσει τα bugs (δυσκολία και αποτυχία στην ενεργοποίηση του BT, αυτόματο κλείδωμα μετά το ξεκλείδωμα) που είχαν εντοπιστεί σε προηγούμενες και φαίνεται να λειτουργεί αρκετά ομαλά το τηλέφωνο.
  10. Και σε εμένα το έκανε. Είπαμε, κάθε νέα ενημέρωση κάτι θα χαλάει.
  11. Καινούρια έκδοση χωρίς bug δεν γίνεται. Έχει να κάνει με το ON/OFF του Bluetooth. Αν βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης με ενεργό το Bluetooth, όταν κλείσω τη λειτουργία πτήσης, το Bluetooth αργεί πολύ να ανοίξει. Επίσης δοκιμάζοντας να κλείσω και να ανοίξω ξανά το Bluetooth είτε αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί ή ακόμα και restart στη συσκευή μου έχει κάνει.
  12. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το service mode πριν στείλει τη συσκευή για έλεγχο και επισκευή ή κάνετε wipe? (Θεωρώ δεδομένο ότι δεν πηγαίνει συσκευή με data σε χέρια τρίτου)
  13. Έχει γίνει πολύ συχνό και κουραστικό το bug με το ξεκλείδωμα της συσκευής. https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Auto-screen-lock-bug/td-p/13654471 Ελπίζω να ακουστεί και να διορθωθεί με το επόμενο update.
  14. Ειλικρινά δεν είδα καμία βελτίωση με την 5.1 παρά μόνο bugs. Αν μπορούσα θα έκανα rollback. Άραγε γίνεται;
  15. Έχω κάνει 3-4 επανεκκινήσεις αλλά δεν λύθηκε.
  16. Εγώ έχω παρατηρήσει κάποια bugs με την 5.1. Κάποιες φορές όταν ξεκλειδώνω το κινητό και ανοίγω μια εφαρμογή σαν να σκαλώνει και ξανακλειδώνει. Δεν έχω ενεργοποιημένη κάποια εξοικονόμηση ενέργειας. Στις κλήσεις έχω βάλει ένα εντελώς μαύρο φόντο και όταν καλώ κάποιον για ένα δευτερόλεπτο εμφανίζεται γκρι φόντο και μετά αλλάζει στο μαύρο. Είναι κάτι που είχα παρατηρήσει και παλιότερα αλλά είχε διορθωθεί με την προηγούμενη έκδοση.
  17. Μετά την τελευταία αναβάθμιση παρατηρώ πολύ αργή ανταπόκριση στην περιστροφή οθόνης. Περιστέφω τη συσκευή από portrait σε landscape και αργεί πολύ να ακολουθήσει και η εικόνα. Το έχει κανείς άλλος; Υπάρχει κάποιο διαγνωστικό;
  18. Αυτή ήταν η τιμή του και στην Black Friday.
  19. Φοβερό άρθρο. 5 συσκευές με λιγότερα από 300€ και έχει μέσα το Xiaomi Mi 11 Lite με 350€!
  20. Πρέπει να μπεις μέσα στο ξυπνητήρι και να πατήσεις εκεί που επιλέγεις ήχο. Εκεί θα υπάρχει, στο κάτω μέρος.
  21. Με pinch μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς, συνοπαδέ!
  22. Είμαστε τυχεροί λοιπόν που σε έχουμε να μας εκπαιδεύεις! Μη χέσω...
  23. Το χειρότερο post που έχω διαβάσει. Είναι δικό του θέμα αν θέλει ή αν μπορεί να αφιερώσει χρόνο. Το να ξέρεις την απάντηση και να μην του τη δίνεις για να τον "νουθετήσεις" έρχεται σε αντίθεση με την ιδιοσυγκρασία ενός forum. Εύχομαι όταν θα αναζητήσεις εσύ κάτι, να σου δώσουν απάντηση και να μην σε παραπέμψουν να διαβάσεις 150 σελίδες για να τη βρεις. Στην τελική αφού χαράμισες χρόνο για να γράψεις, ας έδινες την απάντηση που έψαχνε. Δεν θα πάθαινες τίποτα.
  24. Δεν θα το χαράμιζα αυτό το χαρακτηριστικό. Θα προτιμούσα να κλείσω το 5G και να έχω τα 120Ηz.
  25. Θα συγκλονιστείς από τη διαφορά στις επιδόσεις.
×
×
  • Create New...