Jump to content

panos_saxo

Members
 • Δημοσιεύσεις

  116
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by panos_saxo

 1. Σε συνέχεια των παραπάνω και προς ενημέρωση , το κινητό το έστειλα προ 10 ημερών περίπου για αλλαγή οθόνης εντός εγγύησης και το παρέλαβα χθες έτοιμο , όλα καλά ! Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το μην το πάθει ξανά αυτό το θέμα; Από την πρώτη μέρα το κινητό είναι πάντα στη ρύθμιση σκοτεινή λειτουργία και αυτή τη φορά ρύθμισα τη φωτεινότητα στο αυτόματο (πριν την είχα σχεδόν πάντα στο τέρμα φωτεινό) . Ποτέ δεν μένει άσκοπα αναμμένη η οθόνη για πάνω από 15'' που το έχω βάλει να κλείνει , και οι μόνες φορές που σκέφτομαι ότι μπορεί να ζορίστηκε και να την άκουσε εν τέλη είναι κατά τη χρήση του κινητού σαν gps για τις κυριακάτικες εξορμήσεις. *Και αν τυχόν έχει βρει κανείς λειτουργική λύση για σωστή φυσαλίδα στο messenger , θα ήμουν υπερευχαριστημένος από το κινητό!
 2. Καμία σχέση με το θέμα που έχει. Τελικά είμαι εντός εγγύησης, έπεσε στα χέρια μου κατα λάθος ή απόδειξη μου και επικοινώνησα ήδη με το σέρβις. Αύριο το στέλνω για επισκευή! Εν το μεταξύ, η οθόνη χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, τώρα οι σκιές πέρασαν και στις υπόλοιπες γωνίες. Ειδομεν.
 3. Δεν έχω κανένα πλαστικό φίλε. Είπαμε δεν είμαι τόσο γκαου να έχω την μαμα προστασία 2 χρόνια. Καταρχάς έχεις δει πως είναι η μαμά προστασία; Έχει τόσα πολλά γράμματα με λευκό χρώμα μάλιστα που δε βλέπεις τίποτα αν δεν τη βγάλεις.
 4. Αυτό ακριβώς! Απλα δε φαίνεται τόσο έντονα. Κατάλαβα. Σκούρο φόντο και σκούρο θέμα έχω από την πρώτη μέρα που το αγόρασα γιατί με βολεύει καλύτερα. Την φωτεινότητα όμως επειδή δε μου άρεσε πως δούλευε ο αισθητήρας την κλείδωσα όντως στο τέρμα φωτεινό πολύ γρήγορα. Δυστυχώς είμαι εκτός εγγύησης οπότε το αφήνω. Ευχαριστώ πολύ!
 5. Να ρωτήσω ρε παιδιά, εχω το 10 pro και κάποια στιγμή παρατήρησα σκιές στην οθόνη. Φαίνονταν μόνο όταν είχε πολύ λευκό φόντο από πίσω. Κοιτάω καλύτερα και δεν ηταν σκιές. Βλέπω ξεκάθαρα ότι έχει μείνει στάμπα από το ποσοστό μπαταρίας το σήμα το wifi κλπ. Δε ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω, αλλά στην πάνω δεξιά γωνία, σε όλο το κομμάτι εκεί που είναι οι πίσω κάμερες έχει γραμμές και σκιές που είναι σαν να έχει μείνει κολλημένη η εικόνα. Τώρα αυτές οι σκιές επεκταθηκαν και κάτω αριστερή γωνία. Φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει μείνει στάμπα από ένα παιχνίδι που παίζω γιατί βλέπω να αχνοφαινονται τα κουμπιά του παιχνιδιού. Αυτό νόμιζα ότι το πάθαιναν οι παλιάς τεχνολογίας οθόνες υπολογιστών αν άφηνες συνέχεια ανοιχτή την οθόνη με την ίδια εικόνα ακίνητη, για αυτό βάζαμε screen saver. Βέβαια στο κινητό προφανώς δεν παρατάω ανοιχτή την οθόνη για ώρες αν δε το χρησιμοποιώ, στα 15'' την έχω να κλείνει. Τι φάση; Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Προφανώς μόνο με αλλαγή οθόνης φτιάχνετε, αλλά πως έγινε είναι το θέμα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτο όταν θα έχω πρόσβαση σε 2ο κινητό που να πιάνει τις σκιές που λέω.
 6. Σε ευχαριστώ δεν την γνώριζα αυτή τη ρύθμιση, τη δοκίμασα και το παρακολουθώ να δω αν θα στρώσει. Για το δεύτερο σκελος, εννοείς επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων γενικά; Αν ναι, όχι δε το έκανα δεν είμαι σε φάση για τέτοιο μπελά αλλά αλλά αν δε βγάλω άκρη θα το κάνω και αυτό.
 7. Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε 13, έχω 2 ενοχλητικά θέματα, το ένα είναι σοβαρό θα έλεγα. Μου κάνει συνεχώς αποσύνδεση από το wifi. Εκεί που σερφαρω η παίζω κάνα παιχνίδι ή οτιδήποτε, και ενώ εννοείτε είναι ενεργό το δίκτυο μου, αποσυνδέεται για κάποιο λόγο και δεν ξανά συνδέεται αυτόματα αν δε το πατήσω εγώ ενώ για κάποια δευτερόλεπτα δείχνει να μην διαβάζει και κανένα δίκτυο. Δίπλα δίπλα με της κοπέλας μου το κινητό (redmi note 9) και εκείνο δεν έχει κανένα θέμα. Ούτε το router μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα, τηλεόραση laptop κλπ δεν κάνουν τέτοιου είδους αποσυνδέσεις. Είναι σπαστικό γιατί ειδικά όταν παίζω ένα παιχνίδι, με το 4g λαγκαρω απίστευτα και μέχρι να καταλάβω ότι έχει συμβεί πάλι αυτό και με έχει βγάλει από το wifi τον έχω πιει το καφέ μου (παίζω call of duty mobile) Το 2ο θεμα που έχω που δεν είναι πρόβλημα τόσο, αλλά πολύ σπαστικό, είναι ότι έρχεται συνεχώς μια ειδοποίηση Vodafone WiFi Calling. Έχω ενεργοποιήσει εννοείτε την εν λόγω υπηρεσία γιατί στη δουλειά πχ δεν έχω καλό σήμα και δέχομαι με δυσκολία τηλέφωνα, οπότε με έχει σώσει. Αλλά κάθε φορά με το που πατάω το πόδι μου στο σπίτι χτυπάει ειδοποιήση και εκ τότε κάθε τρεις και λίγο ξανά και ξανά χτυπάει δείχνοντας και ένα εικονίδιο με ένα μπλε τηλέφωνο πάνω αριστερά στην οθόνη. Δεν έχει επιλογή απενεργοποιήσης (της ειδοποίησης) πάρα μόνο αναβολής, δεν έχει επιλογή σίγασης, ακόμα και η επιλογή που βάζω να μην έχει έστω ήχο και δόνηση αυτή η ειδοποίηση δεν πιάνει. Χτυπάει κανονικά, έρχεται ειδοποίηση και στο smartwatch και κάθε τρεις και λίγο πετάγομαι. Μου χει σπάσει τα νευρα σε σημείο να απενεργοποιήσω την υπηρεσία εντελώς πια.
 8. Πότε θα πάρουμε το Android 12?
 9. Στο 8 που είχα πριν δεν ξέρω αλλά δε νομίζω , θεωρητικά θα ήταν παλιότερη έκδοση. Δεν υπάρχει πλέον το κινητό για να δω. Στο 9 του αδερφού μου ναι το τσέκαρα έχουμε την ίδια έκδοση. Εντάξει δεν είναι και τόσο θέμα , το λύνω χρησιμοποιώντας το gmail μου που δουλεύει απλά από εκεί το στέλνω στο hotmail μου και έπειτα στον παραλήπτη που θέλω. Απλά για να γλυτώσω αυτήν την έξτρα διαδικασία το ψάχνω λίγο αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Miui δεν έχω απενεργοποιήσει πάντως που είδα και πιο κάτω πως είχε κάποιος άλλος θέμα. Είναι ξεκάθαρα θέμα της τηλεόρασης και γενικά του μέσου που τις αναπαράγεις. Εμένα σε Smart Tv 4k του 21 , είναι απολαυστικές θα έλεγα οι φωτογραφίες. Επίσης προφανώς και πρέπει να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις εικόνας στην τηλεόραση σου , οι εργοστασιακές δεν είναι σχεδόν ποτέ ικανοποιητικές.
 10. Ναι και εγώ αυτό καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να βρω αν φταίει κάποια ρύθμιση. Στο Note 8 που είχα και στο 9 του αδερφού μου που έχω δοκιμάσει λειτουργεί κανονικά όμως.
 11. Έχω πρόβλημα με επισύναψη αρχείων σε mail και συγκεκριμένα όταν μέσω e-banking κάνω κάποιες μεταφορές χρημάτων η πληρωμές , στο τέλος της διαδικασίας μου δίνει την δυνατότητα να στείλω την απόδειξη με mail επιτόπου χωρίς να την αποθηκεύσω πρώτα στο κινητό σαν pdf (Εθνική) . Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ να το κάνω αυτό με το hotmail μου , βγάζει σφάλμα ότι η επισύναψη του αρχείου δεν μπορεί να γίνει. Ενώ όταν το κάνω μέσω του gmail μου λειτουργεί κανονικά. Προφανώς θα είναι κάποια ρύθμιση του outlook , μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ;
 12. Καλησπέρα. Ήρθε ενημέρωση το πρωί. Επειδή ήμουν στη θάλασσα λέω άσε να τη κάνω αργότερα. Πάω αργότερα και τπτ. Εξαφανίστηκε. Τι φάση ; Επίσης 2ο θέμα. Ήμουν όπως είπα στη θάλασσα, πρωί, χωρίς πολύ ζέστη ακόμα. 5 λεπτά στα χέρια μου το κινητό και μου βγάζει ειδοποίηση για υπερθέρμανση. 48 βαθμούς η θερμοκρασία μπαταρίας. Είναι φυσιολογικό; Σε ένα p20 lite που είχα πριν, στα 2 χρόνια μια φορά έβγαλε τέτοια ειδοποίηση όταν το είχα αφήσει πάνω στο τραπέζι να παίζει μουσική, γύρισε ο ήλιος και το έψηνε οπότε ήταν αναμενόμενο.
 13. Καθαρά για λόγους οικονομίας στη μπαταρία το βάζω 2g. Γιατί ούτε στο σπίτι που ούτε στη δουλειά μου δε πιάνει κάτι άλλο ο συγκεκριμένος πάροχος οπότε τρώει αρκετή μπαταρία ψάχνοντας να συνδεθεί στο καλύτερο δίκτυο. Δεν χρησιμοποιώ και τα δεδομένα οπότε το έχω σε 2g. Θα το αλλάξω αν θεωρείς ότι μπορεί να διορθώσει κάτι. Πίστευα κι εγώ πως είναι θέμα sim και φθοράς της από το προηγούμενο κινητό και όντως την καθάρισα αλλά με σκέτο πανί δεν γνώριζα αν κάνει το οινόπνευμα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δείχνει να δουλεύει ακόμα και όταν σκαλώνει. Έχει σήμα κανονικά. Ίδωμεν.
 14. Παιδιά εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Λίγο πιο σοβαρό από όσα έχουμε ήδη πει παραπάνω. Στο κινητό έχω 2 sim. Ο ένας αριθμός που έχει και το πρόβλημα είναι ο εταιρικός μου. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ δείχνει πως έχω σήμα κανονικά, το κινητό διαβάζει τη sim κανονικά και εμφανίζεται και το όνομα του παρόχου κανονικότατα, παρόλα αυτά τρώει κάποιο σκάλωμα και η sim δεν λειτουργεί. Δηλαδή δε μπορώ να δεχτώ η να πραγματοποιησω κλήσεις. Το πρόβλημα εντόπισα ότι εμφανίζεται μόνο κάθε πρωί που ξυπνάω και έχει παραμείνει το κινητό κάποιες ώρες σε αδράνεια. Ο μόνος τρόπος να καταλάβω ότι έχει ξαναφάει σκάλωμα είναι όταν πάω να πάρω τηλέφωνο. Τότε στην επιλογή με ποια sim θέλω να πάρω τηλέφωνο, μου βγάζει διαθέσιμη μόνο την μια και την άλλη την βγάζει με γκρι και γράφει μη διαθέσιμη. Ξανά λέω όμως πως έχει σήμα, έχει όνομα παρόχου πάνω αριστερά και φαίνεται να λειτουργεί. Έπειτα ο μόνος τρόπος για να δουλέψει ξανά είναι να πάω στις ρυθμίσεις sim και να αλλάξω τύπο δικτύου (από 2g που το έχω πάντα σε 3g η 4g) τότε λειτουργεί αμέσως μια χαρά. Δοκίμασα αρχικά να αλλάξω θέσεις στις sim. Δεν άλλαξε τίποτα, πάλι η ίδια sim σκαλώνει. Δοκίμασα για 3 μέρες το παλιό κινητό μου, κανένα πρόβλημα. Η sim που κολλάει είναι όπως είπα εταιρικό νούμερο, κάθε 2 χρόνια αλλάζουμε sim και πάροχο οπότε δε παίζει κάποιο θέμα ασυμβατότητας η φθοράς sim. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Τις προάλλες με έπαιρναν επί 2 ώρες τηλέφωνο από τη δουλειά και αυτό ήταν νεκρό. Αναγκάστηκαν να με ψάξουν στο σταθερό μου γιατί ανησύχησαν και τότε πήρα χαμπάρι τι έχει γίνει.
 15. Καλησπέρα ! Κάτοχος και εγώ εδώ και ένα μήνα περίπου χωρίς κανένα σημαντικό θέμα. Παρατήρησα και εγώ το τρίξιμο στο πίσω πάνω μέρος μετά από 20 μέρες , στην αρχή δεν το έκανε (χωρίς πτώση ούτε από 2 εκατοστά εννοείτε) Δεν δίνω βάση , θα δούμε στη πορεία αν είναι θέμα. 2 ενστάσεις έχω που ψάχνω να βρω λύση αλλά τίποτα ακόμα 1ον : Δεν μου αρέσει καθόλου που δεν υπάρχει η φυσαλίδα στο Fb Messenger. Είναι πολύ ενοχλητικό πραγματικά, αν έχει βρει κάποιος τρόπο να το φτιάξει θα με βοηθούσε πολύ. 2ον : Είναι επίσης πολύ ενοχλητική και άκυρη η βαθμονόμιση της έντασης ακουστικού στις κλήσεις. Ακούγετε ο συνομιλητής σε όλο το δωμάτιο. Χαμηλώνοντας 2-3 κλικ δεν αλλάζει κάτι , αλλά στο 4ο-5ο κλικ κατεβαίνει τόσο πολύ η ένταση που πλέον δεν ακούς ούτε εσύ τον συνομιλητή. Ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Κατά τα άλλα πολύ τίμια αγορά , προερχόμενος από Huawei P20 lite
 16. Ρε παιδιά, έχω 2 sim στο κινητό και πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι κάνει πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να πραγματοποιήσει κλήση. Με τον ένα αριθμό των τον δεύτερο δε τον χρησιμοποιώ ιδιαίτερα οπότε δεν έχω εικόνα ακόμα. Δε ξέρω αν είναι θέμα παρόχου η του κινητού δεν έχω διαθέσιμη συσκευή να αλλάξω για να δοκιμάσω. Όταν δέχομαι κλήσεις όμως είναι οκ όσους έχω ρωτήσει δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα όταν με καλούν. Έχει παρατηρήσει κάνεις το ίδιο;
 17. Κι εγω το ίδιο σπαστικό πρόβλημα με τις κλήσεις.Η θα ακούνε όλοι την συνομιλία, η θα χαμηλώσω τόσο που δε θα ακούω ούτε εγώ. Αν όντως φταίει διαρροή ήχου από το πάνω ηχείο, τότε θα μπορούμε απο τις ρυθμίσεις ήχου να απενεργοποιησουμε την ρύθμιση Dolby Atmos. Αν αυτή η επιλογή κόβει εντελώς τον ήχο από το πάνω ηχείο ίσως διορθωθεί η κατάσταση. Εγώ θα το δοκιμάσω πάντως να δω.
 18. Και πάλι δεν διορθώθηκε το aod.
 19. Μετά από επανεκκίνηση, μου έβγαλε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή εργαλειοθήκη sim, που μου λέει welcome to Vodafone. Το θέμα ειναι ότι κάποιο σκάλωμα μάλλον έχει φάει και δεν σβήνει η ειδοποίηση με τίποτα. Ναι οκ καλώς ήρθα ξερωγω, αλλά γιατί έχει κολλήσει εκεί; Κατά τα άλλα ενημέρωση δεν έχω λάβει ούτε το aod δουλεύει συνεχόμενα ακόμα.
 20. Αν έχω καταλάβει καλά δεν υποστηρίζει φυσαλίδα. Αυτό που περιγράφεις το έκανε και σε μένα. Στην ουσία αυτό το τετράγωνο που βγάζει σαν φυσαλίδα, αν το ανοίξεις απλά βάζει σε αναδυόμενο παράθυρο την αντίστοιχη εφαρμογή με τα προβλήματα που είπες κ εσύ ειδικά στην πληκτρολόγιση. Ευελπιστώ στο μέλλον να διορθωθεί
 21. Έχει κανείς θέμα με ειδοποιήσεις στο messenger; Περίπου μία βδομάδα το έχω και προσπαθώ μάταια να εμφανίσω την φυσαλίδα ειδοποίησης (συνεφακι) .
 22. panos_saxo

  Huawei P20 Lite

  Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του κινητού περίπου 2 χρόνια, δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν διάφορες εφαρμογές.Συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχω εντοπίσει ότι δεν δουλεύουν τα : viber, efood, pizzafan, μια εφαρμογή που λέγετε 2g3g4g που είναι συντόμευση στην ουσία για να ανοιγονλεινω δεδομένα και να αλλάζω τύπο δικτύου, η εφαρμογή της LG smart TV, lidl plus. Δεν έχω εντοπίσει άλλες, ίσως υπάρχουν. Όταν λέω δεν δουλεύουν εννοώ τις ανοίγω, πάνε να ανοίξουν και κλείνουν. Χωρίς να βγάζουν κάποιο σφάλμα μνμ κλπ. Ενημερωμένα είναι τα πάντα στο κινητό. Σε viber και e food δοκίμασα καθαρισμό μνήμης cache και δεδομένων και μετά από αυτό δουλεύουν. Αλλά τι φταίει ξαφνικά και δε δουλεύουν τόσες πολλές εφαρμογές στα καλά καθούμενα; Δε μπορώ να το κάνω αυτό σε όλες τις εφαρμογές μια μια, θα χασω κωδικούς διεύθυνσεις συνδεδεμένες κάρτες κλπ. Αν είναι κάνω κατευθείαν επαναφορά στο κινητό μια και καλή το ίδιο θα μου στοιχίσει και θα είναι πιο γρήγορη η διαδικασία. Αλλά γτ να το πάθει αυτο λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά άκυρο. Το viber δούλεψε 2 λεπτά μετά την διαγραφή cache και δεδομένων. Ίσα που το σεταρισα και πάλι δεν δουλεύει, ανοίγει για 3 4 δευτερόλεπτα και ξανακλείνει. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο και το efood. Τι έπαθε ξαφνικά ρε παιδιά;;
 23. Όχι και 30w στην πρώτη σκάλα ο meaco ρε φίλε! Κάτι δεμε δεις καταλάβει καλά. 30w καίει όταν κάνει έλεγχο για τον αν έχει αυξηθεί η υγρασία, προκειμένου να μπει αυτόματα σε λειτουργία. 350w μπορεί, 30w αποκλείεται σε λειτουργία! Είναι από τους πιο ενεργοβόρους αλλά και πολύ αποδοτικός. Μιλάω εκ πείρας, 5 χρόνια τον έχω. Ξέθαψα το θέμα για να ρωτήσω αν πέφτει η απόδοση ναι στους αφυγραντηρες ζεολιθου. Πλέον αργεί πάρα πολύ να μου κατς άδει την υγρασία από 75 σε 65. Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες εντός σπιτιού Θερμοκρασία έχω από 17-19 βαθμούς όπως πάντα όμως. Τον άνοιξα πρόσφατα, τον έκανα βίδες για την ακρίβεια αν και δεν πιάνουν τα χέρια μου. Καθαριστικε σχολαστικά όλο το εσωτερικό από σκόνη. Το φτρο το καθαρίζω κάθε βδομάδα καθώς είναι το Α και το Ω σε τέτοια μηχανήματα.
 24. panos_saxo

  Huawei P20 Lite

  Καλησπέρα σε όλους . είμαι κάτοχος του κινητού περίπου 6 μήνες. Τις τελευταίες 15 μέρες μου έχει βγάλει ένα πρόβλημα με τις sim .Χρησιμοποιώ 2 και περίπου 10 φορές μέχρι τώρα που γράφω στα ξαφνικά μου ζητάει pin για την δεύτερη sim χωρίς εννοείται να έχω κάνει εγώ restart η οτιδήποτε άλλο δικαιολογεί το να μου ζητάει pin . Αντε και βάζω Pin , ενω το δέχεται κανονικά (δεν μου βγάζει μήνυμα ότι το πληκτρολόγησα λάθος ) παρόλα αυτά εξακολουθεί να μη μου ξεκλειδώνει τη sim και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξαναζητάει pin και πάει λέγοντας. (Την διαβάζει κανονικά το τηλέφωνο απλα λέει πως είναι κλειδωμένη και θέλει pin όπως πχ όταν κάνουμε restart) Παρατήρησα ότι όλες τις φορές που μου το έκανε αυτό είχα ανοιχτά δεδομένα στην συγκεκριμμένη sim και ο μόνος τρόπος για να την ξεκλειδώσει ήταν να αλλάξω τα δεδομένα από αυτή και να τα βάλω στην 1η sim. Το έκανα , ξεκλείδωνε η sim , ξαναάλλαζα τα δεδομένα από την 1η στη 2η και δούλευε κανονικά μέχρι να χαλάσει ξανά. Μέχρι που τώρα που αποφάσισα να γράψω το ποστ , εκεί που μιλούσα στο τηλέφωνο , χρησιμοποιώντας και πάλι την εν λόγω sim , ξαφνικά κόπηκε η γραμμή και κοιτάζω ότι αυτή τη φορά δεν αναγνωρίζει καν sim στη θέση 2 του κινητού. Να σημειώσω πως η εν λόγω κάρτα sim είναι περίπου 3 μηνών , ολοκάινουρια σε άψογη κατάσταση γτ πρόκειται για εταιρικό αριθμό και τον πήρα πολύ πρόσφατα. Επίσης το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ μα ποτέ κάτω ούτε από 2 εκατοστά ύψος. Και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι που έχουν την ίδια παρτίδα από sim (καθώς αλλάξαμε όλη στην εταιρία μαζί ) δεν έχουν παρόμοιο θέμα. Το μόνο που σκέφτηκα αρχικα και έκανα είναι να αλλάξω θέσεις στις sim και να δω αν θα το κάνει πάλι . Καμιά άλλη ιδέα κάποιος ?
×
×
 • Create New...