Jump to content

Αντιπροσφορές σε φορητότητα καρτοκινητής ΑΠΟ .... Cosmote


jimmiss
 Κοινοποίηση

Φορητότητα ΑΠΟ...... καρτοκινητή Cosmote  

50 members have voted

  1. 1. Φορητότητα ΑΠΟ...... καρτοκινητή Cosmote

    • Δεν επικοινώνησαν μαζί μας από την Cosmote
    • Επικοινώνησαν και δε μας αντιπροσέφεραν κάτι ουσιαστικό
    • Επικοινώνησαν και μας αντιπροσέφεραν ΜΒ (ή...) με κάθε κάρτα >10€
    • Επικοινώνησαν και μας αντιπροσέφεραν ΜΒ (ή...) με κάθε κάρτα >5€
    • Επικοινώνησαν και μας αντιπροσέφεραν ΜΒ (ή...) χωρίς κάρτα


Recommended Posts

Ας γράφουμε όσοι το κάναμε:

 

α) Από ποιό καρτοκινητό (Cosmoκάρτα, WhatsUp, Frog),

β) Σε ποιά εταιρεία και πηγαίναμε (F2go, Q, CU κλπ)

γ) Αν επικοινωνησαν μαζί μας από την Cosmote και με ποιό τρόπο (sms πότε? , κλήση κλπ)

δ) Πως το χειριστήκαμε

ε) Τι μας αντιπροσέφεραν από την Cosmote

στ) Αν το δεχτήκαμε και πως ανακαλέσαμε τη φορητότητα

και

ζ) Τελικά τι συνέβει στη πορεία της παραμονής μας στην καρτοκινητή Cosmote.

 

 

Ας είναι 1 αρχή.....να συνέλθει η Cosmote.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 165
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες.

 

Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κατάληξη της ιστορίας και το τι τελικά πληρώνουμε ως καταναλωτές τόσα χρόνια ρε παίδες:rolleyes:

 

Λοιπόν...

αφού διάβασα για ουκ ολίγες περιπτώσεις προσφορών και αντιπροσφορών, αποφάσισα να κάνω και γω "παιχνίδι" με την κοσμοτέ.

 

Αποφασίζω να κάνω αίτηση φορητότητας από whats up σε CU. Πηγαίνω σε ενα κατάστημα βοντα, πληρώνω ενα πενταευρο :angry: την καινουργια σιμ και κάνω την αίτηση (Σάββατο θυμάμαι). Τη Δευτέρα κατά τις 10 με καλεί η κοσμοτε και μου κάνει προσφορά να μείνω. Για την ακρίβεια 2 προσφορές να διαλέξω:

 

ή 200' προς όλους καθε 1η του μήνα

ή 200' και 600mb με την 1η ανανέωση του μήνα από 10ευρω.

 

Τελικά τους λέω πως μένω με την 2η προσφορά. Μου λεει η κοπέλα από κοσμοτέ να καλέσω το 13894 και να επιλέξω την επιλογή 2... Όμως ειχα ήδη πάρει την απόφαση να κάνω το εξίς πείραμα: να παω βονταφον και μολις πάω να ξαναπάρω την κοσμοτε και να τους πω πως θέλω να γυρίσω αφού έγινε λάθος, για να δω τι θα συμβει...Ναι, ήμουν διατεθειμένος να αλλάξω, να ταλαιπωρηθώ για κάνα μήνα, αλλά και να δω τι θα συμβεί.

 

Μετά από καμια 20ριά μέρες (φοβερός χρόνος για τη βονταφον:whip:) με τραβα στο δίκτυό της. Μένω για 1 μέρα και την επόμενη καλώ "εσπευσμένα" την κοσμοτε από το 13897 ζητώντας φορητότητα από cu πίσω για whatsup και κάνοντας "παράπονα" γιατί ενώ είπα να ακυρωθεί η φορητότητα η ακύρωση δεν έγινε και τώρα βρίσκομαι να ταλαιπορούμαι κλπ...και ζητώντας να επανέρθω με την προσφορά που μου είχαν κάνει για να μείνω. Η κοπέλα ευγενέστατα κάνει το αίτημα φορητότητας, μου δίνει ραντεβού μετά από 3 μέρες για να περάσει courier από το σπίτι μου να μου παραδώσει την καινουργια σιμ ATΕΛΩΣ και να του δώσω αντιγραφο ταυτότητας. Εγγλέζος στο ραντεβού του ο κουριερ, μου φέρνει τη σιμ και τα καινουργια εγγραφα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ενεργοποιούμαι πίσω στην κοσμοτέ. Καλώ το 13888 και ζητώ το τμήμα προσφορών. Με συνδέουν και εξηγώ στην κοπέλα που μιλώ το στορι όλο, για τις προσφορές που μου είχε κάνει η κοσμοτέ να μείνω, για το "λάθος" της μη ακύρωσης κλπ. Μου λέει πως είχα μιλήσει με άλλη συνάδελφο αρχικά και πως θα με καλέσει εκείνη η συνάδελφος την επόμενη μέρα καθώς τότε είχε σχολάσει. Λέω οκ και αναμένω.

 

Όντως την επόμενη μέρα με καλεί η κοπέλα που είχα μιλήσει αρχικά μαζί της και μου λέει (αφού φαίνεται πως έχει ενημερώθεί για τα προηγούμενα τηλεφωνήματα και ερωτήματά μου) πως ισχύουν οι προσφορές που ρώταγα και πως θα μου δώσουν ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και πως λυπάται για την ταλαιπωρία μου!!!

 

Περιττό να πω πως έμεινα παγωτό...

 

Μετά λοιπόν από αυτό το "πείραμα" έχω τελικα:

200' προς όλους καθε 1η του μήνα

200' και 600mb με την 1η ανανέωση του μήνα από 10ευρω.

δηλαδή:

400' για όλους και 600mb με 10 ευρώ και το 10ρικο μένει στην κάρτα. Αν προσθέσω και το 1gb απο την online ενεργοποίηση +το 100ρι mb reloadit, δεν είναι και λίγες παροχές για 10 ευρώ το μηνα κοστος χεχεχε!

Link to comment
Share on other sites

Μόλις μίλησα με την κόκκινη για φορητότητα. Να δούμε τι θα κάνει η πράσινη.

 

Nimbus 17

 

Παιδιά,

μην "τρομάξετε" αν ΔΕΝ ..... τις πρώτες μέρες αυτές.

 

Έχουν "μάτια" κι εδώ οι της C-Ote.....

 

Μακάρι να "κρατήσει" αυτό το thread και 10 χρόνια και να γράφουμε...Ααα και μην ξεχνάτε να γράφετε για το ζ) που έγραψα στο 1ο post.

 

 

Το θέμα είναι να καλυτερέψουν οι τιμές για όλες τις εταιρείες κινητής ("Σωστά" πακέτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527678#post6527678 ανάλογα και με την "ποιότητα υπηρεσιών" της κάθε εταιρείας).

 

Αν και δεν ασχολήθηκα/δεν είχα ποτέ συμβόλαιο ,

είναι παράλογο τα συμβόλαια να έχουν υψηλότερες (x5 περίπου) τιμές για τις ίδιες "υπηρεσίες",

αλλά κάπως πρέπει να "γίνει η αρχή".

ΚΑΙ συγνώμη για τα μεγαλεπίβολα "σχέδια" που προβάλλω: Σίγουρα 2-3-5-100 "κούκοι" ΔΕ φέρνουν την "άνοιξη".

 

Επισυνάπτω "άποψη" που μου στείλανε:

.........................................................................................................................................................................................................

Απορώ για τους πανηγυρισμούς των 'υπόδουλων' των τηλεφωνικών εταιριών. Φτιάξανε τα δίκτυά τους με τις υπερβολικές έως παράλογες χρεώσεις στα σταθερά των εποχών των 'παχέων αγελάδων' και τώρα 'αράζουν' και εισπράττουν πουλώντας το δικαίωμα χρήσης των δικτύων, τα οποία στήθηκαν με δικά μας χρήματα και μάλιστα με εξωφρενικά ποσά χρεώσεων. Χειρότερα και από την Αττική Οδό, στην οποία οι εργολάβοι έκαναν απόσβεση εντός τριετίας (ή κάτι ανάλογο) και τώρα εισπράττουν υπερβολικά κέρδη και μας παρέχουν υπηρεσίες για τη δημιουργία των οποίων πάλι εμείς πληρώσαμε (εθνική συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Κονδύλια, τα οποία -πάλι- προέρχονται από την εθνική οικονομική συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση).

Είναι αυτό που λέει η παροιμία: 'Με τα πολλά στη φυλακή και με τα λίγα μέσα!'

....................................................................................................................................................................................

Link to comment
Share on other sites

Εκανα αίτηση φορητότητας στην vodafone μέσω τηλεφώνου. Αφου μου έστειλαν την κάρτα Sim αλλα και δυο πακέτα CU την επόμενη ημέρα νωρίς το πρωί με κάλεσε η cosmote. Δεν σήκωσα το τηλέφωνο και άρχισε να μου στέλνει sms.

 

"επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά της αγοράς για την σύνδεση σας..." και δεύτερο sms "σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το αίτημα φορητότητας στη vodafone καλέστε στο 13894 και πληκτρολογήστε την αντίστοιχη επιλογή"

 

Αρχικα αγνόησα τα sms, έστειλαν τα παραπάνω sms περίπου 10 φορές. Καθως προχωρούσε η ημέρα, το απόγευμα ξανακαλεσαν και το σήκωσα. Με ρώτησε τι παραπάνω μου δίνει η vodafone και θέλω να πάω εκεί. Ειπα 1 gb σε κάθε ανανέωση. Και τότε μου κάνει την εξης πρότασ: 1.2gb με κάθε ανανεσωση των 5ευρω και η κάρτα να μου μένει. Της λέω ναι αλλα η voadone μου δίνει και λεπτά ομιλίας με 5ε. Και λέει: ωραια σας δίνουμε 200 λεπτά και τα 5ευρω να μένουν στην κάρτα.

 

Επεμεινα και της ζήτησα να ξανακαλέσει γιατί ήθελα να το σκεφτώ και μου είπε ότι από στιγμή σε στιγμή η vodafone θα τραβούσε την γραμμή, της είπα δεν πειράζει και ότι ήθελα να το σκεφτώ. Λοιπον με ξαναπαίρνει μετά από περίπου 20 λεπτά και η τελική πρόταση ήταν: με ανανέωση 5ε, χωρίς να αφαιρείτε από το υπόλοιπο μου έχω: 1.2gb internet, 300 λεπτά προς όλους, και το πρώτο πακέτο δωρεάν. Ενοειτε ότι δέχτηκα :D

Link to comment
Share on other sites

Για να δουμε...μολις εκανα τηλεφωνικη αιτηση στην vodafone, ελπιζω να ειμαι τοσο τυχερος οσο εσυ guzel και να καταφερω να παρω παρομοιο πακετακι.
Link to comment
Share on other sites

Αν θέλει ο φίλος guzel ας ενημερώσει και τι κίνηση είχε περίπου το νούμερο του στην cote.

Φαντάζομαι θα έβαζε αρκετα φραγκα κάθε μήνα ή κάνω λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλει ο φίλος guzel ας ενημερώσει και τι κίνηση είχε περίπου το νούμερο του στην cote.

Φαντάζομαι θα έβαζε αρκετα φραγκα κάθε μήνα ή κάνω λάθος;

 

Αν θέλετε, να γράφουμε και πόσα χρόνια ήμασταν στην (όποια) καρτοκινητή Cosmote, πριν κάνουμε το αίτημα φορητότητας, πολλά χρόνια ή 1-2-3 χρόνια μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλει ο φίλος guzel ας ενημερώσει και τι κίνηση είχε περίπου το νούμερο του στην cote.

Φαντάζομαι θα έβαζε αρκετα φραγκα κάθε μήνα ή κάνω λάθος;

 

Συνήθως έβαζα 10ευρω το μήνα και όταν έβγαλε η frog την προσφορά με τα 2gb με 4.50 ευρώ έβαζα πεντάρες από κατάστημα

Link to comment
Share on other sites

Μολις με πήραν απο κοσμοτε (σημερα ειχε ερθει η κάρτα της vodafone που ειχα κανει αιτηση τηλεφωνικα).

 

Μου προτειναν 1.2gb, 600 λεπτα σε whats up και 200 λεπτα προς ολους με ανανέωση των 5 ευρω και τα 5 ευρω παραμενουν στην καρτα. Η διάρκεια του πακετου ειναι για 13 μήνες και εννοειται πως δεχτηκα.

Edited by snik
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα το "κόλπο" σε μια κάρτα που πήρα από το δρόμο και δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα. Το αποτέλεσμα:

 

1,2 GB

600 προς whats up

200 πρός όλους

 

με τη 1η ανανέωση 5€/ μήνα και τα 5€ στη κάρτα! :lol: και το πρώτο πακέτο δωρεάν!

Link to comment
Share on other sites

Από εκεί που έκαναν τους δύσκολους στην φορητότητα καρτοκινητής...τώρα κυνηγούν και τα ταληράκια...

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όπως είχα πει πριν μερικές μέρες ήμουν αποφασισμένος πραγματικά να φύγω από πράσινη και να πάω στην κόκκινη. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα την κάρτα της κόκκινης. Δεν προλαβαίνει να περάσει μια ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο από την πράσινη. Συνοπτικά ειπώθηκαν τα παρακάτω. Αφού με ρώτησε αν όντως ζήτησα την μεταφορά, πράγμα που επιβεβαίωσα, με ρώτησε αν έχω κάποιο παράπονο ή αν μου πρόσφεραν κάτι καλύτερο. Τους είπα ότι μου κάνουν καλύτερη προσφορά και μου αντί πρότειναν τα παρακάτω: 400' προς όλους και 600ΜΒ κάθε μήνα με κάρτα των 5€ και η κάρτα να μένει ολόκληρη. Ο πρώτος μήνας δώρο και αυτό θα ισχύει για επιπλέον 12 μήνες. Φυσικά και δέχτηκα αφού με κάλυπταν αυτά που έδωσε.

Τώρα η χρήση που έκανα ήταν 10€ το τρίμηνο μιας και το έχω σαν δεύτερο νούμερο.

 

Nimbus 17

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Ερώτηση. Η αιτήσεις φορητοτητας είναι για κάρτα έτσι. Όχι καρτοσυμβολαιο, ούτε με πάγιο έτσι δεν είναι; εγώ πχ είμαι στην Wind και δεν είμαι ευχαριστημένος από το σήμα, μπορώ να πάω στην κοσμοτε να ζητήσω τι μπορεί να μου δώσει για να παρω τον αριθμό μου σαν κάρτα πχ whats up και να τον κάνω κοσμοτε;

 

Sent from my m1 note using Tapatalk

:thanks:
Link to comment
Share on other sites

Παιδια εχω μια Whats Up και επειδη γενικοτερα η Κοσμοτε εχει τιμες φαρμακι,σκεφτομαι να το κανω CU,γιατι στις περιοχες που κινουμαι εχει το καλυτερο σημα.

 

Αξιζει να το κυνηγησω και να δω ποιος θα δωσει περισσοτερα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Link to comment
Share on other sites

Guest triptico
Όπως είχα πει πριν μερικές μέρες ήμουν αποφασισμένος πραγματικά να φύγω από πράσινη και να πάω στην κόκκινη. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα την κάρτα της κόκκινης. Δεν προλαβαίνει να περάσει μια ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο από την πράσινη. Συνοπτικά ειπώθηκαν τα παρακάτω. Αφού με ρώτησε αν όντως ζήτησα την μεταφορά, πράγμα που επιβεβαίωσα, με ρώτησε αν έχω κάποιο παράπονο ή αν μου πρόσφεραν κάτι καλύτερο. Τους είπα ότι μου κάνουν καλύτερη προσφορά και μου αντί πρότειναν τα παρακάτω: 400' προς όλους και 600ΜΒ κάθε μήνα με κάρτα των 5€ και η κάρτα να μένει ολόκληρη. Ο πρώτος μήνας δώρο και αυτό θα ισχύει για επιπλέον 12 μήνες. Φυσικά και δέχτηκα αφού με κάλυπταν αυτά που έδωσε.

Τώρα η χρήση που έκανα ήταν 10€ το τρίμηνο μιας και το έχω σαν δεύτερο νούμερο.

 

Nimbus 17

 

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό συνέβη και σε μένα

Link to comment
Share on other sites

Από άλλο thread για φορητότητα ΑΠΟ Cosmote:

 

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6673843#post6673843

 

τελικα ολα ειναι θεμα υπαλληλου δεν γινονται αυτα

 

Αν δεν γίνει μια επιθυμητή προσφορά να περιμένετε το επόμενο τηλεφώνημα.

 

Να ρωτήσω:

Φορητότητα όχι σε αριθμό φωνής αλλά σε Mobile Internet με κάρτα (το IOG) γίνεται;

Link to comment
Share on other sites

Εδώ δεν γίνεται φορητότητα σε FROG και θα γίνεται σε IOG ?
Link to comment
Share on other sites

Εδώ δεν γίνεται φορητότητα σε FROG και θα γίνεται σε IOG ?

 

Εννοείς ότι για να μεταφέρεις από άλλη εταιρεία σε Cosmote Frog κατευθείαν ΔΕΝ γίνεται, αλλά πρέπει πρώτα να πας σε Cosmokarta ή Whats'Up και μετά με ALPAL να το κάνεις Frog με -3€ κόστος;

 

Εγώ λέω για φορητότητα από Cosmote IOG ΣΕ:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/

 

http://i65.tinypic.com/34g2git.jpg

 

Δεν γίνεται; Γιατί; Το απαγορεύει κάτι ή είναι πολιτική της εταιρείας (στη Wind αναφέρομαι).

Link to comment
Share on other sites

Εχω κι εγώ κοσμοκάρτα...να το δοκιμάσω μπας και δωσουν κανα δωρεάν mb; μόνο τα 200' έχω με τα 5€ :-(

 

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Παντως στο αντιθετο δρομολογιο απο wind se cosmo εκανα τηλεφωνικα την αιτηση ηρθε κουριερ μου εφερε τη καρτα την αλλη μερα sms οτι εστειλαν το αιτημα φορητοτητασκαι σε 3 ωρες δεν ειχα σημα και δουλευε της cosmo και δε με πηρε ποτε κανεις απο wind :(
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]
Link to comment
Share on other sites

Παντως στο αντιθετο δρομολογιο απο wind se cosmo εκανα τηλεφωνικα την αιτηση ηρθε κουριερ μου εφερε τη καρτα την αλλη μερα sms οτι εστειλαν το αιτημα φορητοτητασκαι σε 3 ωρες δεν ειχα σημα και δουλευε της cosmo και δε με πηρε ποτε κανεις απο wind :(

 

Όσο είναι "έτσι" η αγορά καρτοκινητής (χωρίς "σωστά πακέτα" : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527678#post6527678 ) που θα ανεβάσουν και τους 2 παράγοντες στην εξίσωση: Κέρδη = (#sim) x (€/1#sim)

 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ η Wind (αυτή τη στιγμή)

να κάνει αντιπροσφορά στην καρτοκινητή της.

 

Η Cosmote έχει λόγο, αν "βλέπει" να χάνει και στους 2 παράγοντες της παραπάνω εξίσωσης! :)

Link to comment
Share on other sites

Να κανω μια ερωτηση σχετικα με την φορητοτητα απο κοσμοτε σε βοντα , εχει σημασια αν η αιτηση φορητοτητας γινει τηλεφωνικα, σε καταστημα η" online? Edited by nikos87a
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...