Jump to content

firefrog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by firefrog

  1. Τέλειο... Ότι πρέπει για να κάνω το βήμα παραπάνω από το op5t μου
  2. Ωραίο δώρο. Μακάρι να είναι τυχερός
  3. Εξαιρετική συσκευή. Την θέλω πολύ να την κερδίσω!
  4. Πάντα κάνω ροοτ στις συσκευές μου. Και ένας από τους λόγους που δεν ξαναγωρασα σαμσουνγκ συσκευη μετά το note2 μου ήταν το knox αφού προτίμησα συσκευές που σου επιτρέπουν να κάνεις ροοτ χωρίς να χάνεις την εγγύηση, όπως πχ τα nexus.
  5. Ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα.
  6. Καλή Ανάσταση και ο ποιο τυχερός να το χαρεί
  7. Καλή επιτυχία και ο πιο τυχερός ας το χαρεί.
  8. Tempered glasses και θήκη σιλικόνης ultra hybrid crystal clear slim και το κινητό όσο πιο κοντά στο να είναι naked. Δυστυχώς απαραίτητα καθώς τα ατυχήματα παραμονεύουν.
  9. Να μην τους ενδιαφερει αποκλειεται. Εδω κυνηγαν το 5ευρο. Σίγουρα θα βρισκόταν στις "δύσκολες" μέρες η συγκεκριμένη κοπέλα.
  10. Τη sim την περνεις επιτοπου με την αιτηση στο καταστημα της βοντα. Εμενα τοτε μου ειπαν ή χρεωση 5€ τη σιμ ή πληρωνω 20€ και γινεται πιστωση του ποσου σε υπόλοιπο λογαριασμού. Η κοσμοτε σε καλει μολις περαστει η αιτηση από τη βονταφον στο συστημα. Μπορει και την ιδια μερα αν πας νωρις ή μεσα στις επομενες 2-3 εργασιμες σιγουρα.
  11. Καλησπέρα παίδες. Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κατάληξη της ιστορίας και το τι τελικά πληρώνουμε ως καταναλωτές τόσα χρόνια ρε παίδες:rolleyes: Λοιπόν... αφού διάβασα για ουκ ολίγες περιπτώσεις προσφορών και αντιπροσφορών, αποφάσισα να κάνω και γω "παιχνίδι" με την κοσμοτέ. Αποφασίζω να κάνω αίτηση φορητότητας από whats up σε CU. Πηγαίνω σε ενα κατάστημα βοντα, πληρώνω ενα πενταευρο :angry: την καινουργια σιμ και κάνω την αίτηση (Σάββατο θυμάμαι). Τη Δευτέρα κατά τις 10 με καλεί η κοσμοτε και μου κάνει προσφορά να μείνω. Για την ακρίβεια 2 προσφορές να διαλέξω: ή 200' προς όλους καθε 1η του μήνα ή 200' και 600mb με την 1η ανανέωση του μήνα από 10ευρω. Τελικά τους λέω πως μένω με την 2η προσφορά. Μου λεει η κοπέλα από κοσμοτέ να καλέσω το 13894 και να επιλέξω την επιλογή 2... Όμως ειχα ήδη πάρει την απόφαση να κάνω το εξίς πείραμα: να παω βονταφον και μολις πάω να ξαναπάρω την κοσμοτε και να τους πω πως θέλω να γυρίσω αφού έγινε λάθος, για να δω τι θα συμβει...Ναι, ήμουν διατεθειμένος να αλλάξω, να ταλαιπωρηθώ για κάνα μήνα, αλλά και να δω τι θα συμβεί. Μετά από καμια 20ριά μέρες (φοβερός χρόνος για τη βονταφον:whip:) με τραβα στο δίκτυό της. Μένω για 1 μέρα και την επόμενη καλώ "εσπευσμένα" την κοσμοτε από το 13897 ζητώντας φορητότητα από cu πίσω για whatsup και κάνοντας "παράπονα" γιατί ενώ είπα να ακυρωθεί η φορητότητα η ακύρωση δεν έγινε και τώρα βρίσκομαι να ταλαιπορούμαι κλπ...και ζητώντας να επανέρθω με την προσφορά που μου είχαν κάνει για να μείνω. Η κοπέλα ευγενέστατα κάνει το αίτημα φορητότητας, μου δίνει ραντεβού μετά από 3 μέρες για να περάσει courier από το σπίτι μου να μου παραδώσει την καινουργια σιμ ATΕΛΩΣ και να του δώσω αντιγραφο ταυτότητας. Εγγλέζος στο ραντεβού του ο κουριερ, μου φέρνει τη σιμ και τα καινουργια εγγραφα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ενεργοποιούμαι πίσω στην κοσμοτέ. Καλώ το 13888 και ζητώ το τμήμα προσφορών. Με συνδέουν και εξηγώ στην κοπέλα που μιλώ το στορι όλο, για τις προσφορές που μου είχε κάνει η κοσμοτέ να μείνω, για το "λάθος" της μη ακύρωσης κλπ. Μου λέει πως είχα μιλήσει με άλλη συνάδελφο αρχικά και πως θα με καλέσει εκείνη η συνάδελφος την επόμενη μέρα καθώς τότε είχε σχολάσει. Λέω οκ και αναμένω. Όντως την επόμενη μέρα με καλεί η κοπέλα που είχα μιλήσει αρχικά μαζί της και μου λέει (αφού φαίνεται πως έχει ενημερώθεί για τα προηγούμενα τηλεφωνήματα και ερωτήματά μου) πως ισχύουν οι προσφορές που ρώταγα και πως θα μου δώσουν ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και πως λυπάται για την ταλαιπωρία μου!!! Περιττό να πω πως έμεινα παγωτό... Μετά λοιπόν από αυτό το "πείραμα" έχω τελικα: 200' προς όλους καθε 1η του μήνα 200' και 600mb με την 1η ανανέωση του μήνα από 10ευρω. δηλαδή: 400' για όλους και 600mb με 10 ευρώ και το 10ρικο μένει στην κάρτα. Αν προσθέσω και το 1gb απο την online ενεργοποίηση +το 100ρι mb reloadit, δεν είναι και λίγες παροχές για 10 ευρώ το μηνα κοστος χεχεχε!
  12. Ωραιο δωρακι για τους τυχερους. Καλη μας τυχη.
×
×
  • Create New...