zerv_5800 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα παρει πριν κατι μηνες (δυστυχως) απο το oppmart ενα (γνησιο) γιατι το τσεκαρα tempered glass για το s7 που ειχα και εχω δωσει στην γυναικα μου !! Σημερα πηγα να το βαλω και το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ χαλια εχει τρελα περιθωρια δεξια και αριστερα..!!! Περιεργο ειναι σαν να ειναι για αλλο κινητο..!!Εχει βαλει κανεις tempered nillkin στο s7 να μου πει αν ειναι ολα ετσι η το δικο μου ειναι μουφα?? :wacko: :wacko: Edited May 9, 2017 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα παρει πριν κατι μηνες (δυστυχως) απο το oppmart ενα (γνησιο) γιατι το τσεκαρα tempered glass για το s7 που ειχα και εχω δωσει στην γυναικα μου !! Σημερα πηγα να το βαλω και το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ χαλια εχει τρελα περιθωρια δεξια και αριστερα..!!! Περιεργο ειναι σαν να ειναι για αλλο κινητο..!!Εχει βαλει κανεις tempered nillkin στο s7 να μου πει αν ειναι ολα ετσι η το δικο μου ειναι μουφα?? :wacko: :wacko: Δυστυχώς, έπεσες σε περίπτωση που δεν είναι full Cover και ουσιαστικά καλύπτει το επίπεδο κομμάτι της οθόνης...Ειχα πάρει κι εγώ μιας άλλης μάρκας, το οποίο δε με βόλευε και έχει μπει στην ατέλειωτη συλλογή αποτυχημένων protectors .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Υπάρχει κάνα καλό δοκιμασμένο tempered glass που να είναι όσο το δυνατόν full cover και να καλύπτει πολύ ποιο παραπάνω από αυτό της nillkin?? Αν δεν επιτρέπεται εδώ στήλτε μου σε p.m..!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Υπάρχει κάνα καλό δοκιμασμένο tempered glass που να είναι όσο το δυνατόν full cover και να καλύπτει πολύ ποιο παραπάνω από αυτό της nillkin?? Αν δεν επιτρέπεται εδώ στήλτε μου σε p.m..!! Δυστυχώς, αν ψάξεις πολύ πίσω στο νήμα, δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα παρει πριν κατι μηνες (δυστυχως) απο το oppmart ενα (γνησιο) γιατι το τσεκαρα tempered glass για το s7 που ειχα και εχω δωσει στην γυναικα μου !! Σημερα πηγα να το βαλω και το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ χαλια εχει τρελα περιθωρια δεξια και αριστερα..!!! Περιεργο ειναι σαν να ειναι για αλλο κινητο..!!Εχει βαλει κανεις tempered nillkin στο s7 να μου πει αν ειναι ολα ετσι η το δικο μου ειναι μουφα?? :wacko: :wacko: Τιποτα φιλε . Αστα. Ολα ετσι είναι. Μεχρι πριν ενα μηνα δεν υπήρχε τίποτα . Εφαγα τον τοπο ( και ενα καρο λεφτα ) . Τελικα εβαλα screen protector . Τωρα αν βγηκε κάτι πολυ πρόσφατα πες και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Χαιρετω την παρεα. Σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα του s7 edge δωρο για τη συζυγο. Διαβαζω πως τζαμακι σε s7 edge δε καθεται σωστα κ πως πρεπει να παω σε κλασσικο screen protector. Κ το λεω αυτο γιατι θελω να της παρω το ημιδιαφανο flip top της samsung αλλα καπου διαβασα πως μπορει να πληγωσει το κυρτο τζαμακι. Υπαρχει τελικα ολοκληρωμενη λυση προστασιας του; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Τιποτα φιλε . Αστα. Ολα ετσι είναι. Μεχρι πριν ενα μηνα δεν υπήρχε τίποτα . Εφαγα τον τοπο ( και ενα καρο λεφτα ) . Τελικα εβαλα screen protector . Τωρα αν βγηκε κάτι πολυ πρόσφατα πες και σε εμένα. Ποιο screen protector φορας? Ψαχνω και εγω για κατι που να καλυπτει ολοκληρη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Το ξερω το εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα ειναι το μεγα κολλημα μου για να προβω στην αγορα του κινητου. Μπορει σας θερμοπαρακαλω πολυ να με βοηθησει καποιος να βρω μια wallet s-view ή clear-view θηκη η οποια να ειναι και μπαταρια για την μη edge εκδοση του κινητου? Σας ευχαριστω πολυ προκατααβοληκα για το χρονο και τις απαντησεις σας. Σας ζηταω ταπεινα συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με αυτη την ερωτηση απλα οπως προειπα με καιει να βρω μια τετοιου ειδους θηκη. Edited May 11, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το ξερω το εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα ειναι το μεγα κολλημα μου για να προβω στην αγορα του κινητου. Μπορει σας θερμοπαρακαλω πολυ να με βοηθησει καποιος να βρω μια wallet s-view ή clear-view θηκη η οποια να ειναι και μπαταρια για την μη edge εκδοση του κινητου? Σας ευχαριστω πολυ προκατααβοληκα για το χρονο και τις απαντησεις σας. Σας ζηταω ταπεινα συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με αυτη την ερωτηση απλα οπως προειπα με καιει να βρω μια τετοιου ειδους θηκη. Δεν βρίσκω κάτι άλλο εκτός από αυτή http://www.skroutz.gr/s/9005411/Samsung-Inductive-Charging-Backpack-Cover-Black-G935F-Galaxy-S7.html , η οποία μου φαίνεται πολύ ακριβή. Με πολύ μικρότερο κόστος μπορείς να πάρεις ένα power bank 10000mah και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Το ξερω το εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα ειναι το μεγα κολλημα μου για να προβω στην αγορα του κινητου. Μπορει σας θερμοπαρακαλω πολυ να με βοηθησει καποιος να βρω μια wallet s-view ή clear-view θηκη η οποια να ειναι και μπαταρια για την μη edge εκδοση του κινητου? Σας ευχαριστω πολυ προκατααβοληκα για το χρονο και τις απαντησεις σας. Σας ζηταω ταπεινα συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με αυτη την ερωτηση απλα οπως προειπα με καιει να βρω μια τετοιου ειδους θηκη. Φιλε μια απορία.με φουλ λιωσιμο,βγαζει 24 με 26 ωρες.Δε σου φτανουν και θες xtra μπαταρια?:confused: Κοιτα τι βρηκα? https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s7-edge-battery-cases/ Edited May 12, 2017 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 https://www.skroutz.gr/s/9507984/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7-Edge.html H συγκεκριμένη θήκη υπάρχει περίπτωση να κάνει σημάδια στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 https://www.skroutz.gr/s/9507984/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7-Edge.html H συγκεκριμένη θήκη υπάρχει περίπτωση να κάνει σημάδια στο κινητό; Την έχω βάλει στο απλό S7 χωρίς κάποιο σημάδι μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppjims Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παιδιά αν είναι εύκολο να μου προτείνετε μια αξιόπιστη επιλογή για προστασία οθόνης στο s7 edge?? Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ανατρέξω πίσω πίσω στο topic Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δεν βρίσκω κάτι άλλο εκτός από αυτή http://www.skroutz.gr/s/9005411/Samsung-Inductive-Charging-Backpack-Cover-Black-G935F-Galaxy-S7.html , η οποία μου φαίνεται πολύ ακριβή. Με πολύ μικρότερο κόστος μπορείς να πάρεις ένα power bank 10000mah και είσαι κομπλέ. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση αλλα αυτο ειναι απλη θηκη και οχι wallet στυλ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μια απορία.με φουλ λιωσιμο,βγαζει 24 με 26 ωρες.Δε σου φτανουν και θες xtra μπαταρια?:confused: Κοιτα τι βρηκα? https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s7-edge-battery-cases/ Τετοιου ειδους θηκες/μπαταριες εχω βρει στο ebay παρα πολλες αλλα δυστυχως δεν θελω τετοιου στυλ θηκη αλλα wallet case. Και οχι δεν μου φτανουν γιατι οι ωρες πουλες ειναι αν δεν μιλας καθολου στο κινητο. Δηλαδη ειναι ωρες αναμονης του κινητου οχι ομιλιας. Και αν εχω ανοιχτο το wifi/bluetooth/4g εκει να δεις ποσο λιγο κραταει η μπαταρια. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Σε ευχαριστω πολυ για την προταση αλλα αυτο ειναι απλη θηκη και οχι wallet στυλ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τετοιου ειδους θηκες/μπαταριες εχω βρει στο ebay παρα πολλες αλλα δυστυχως δεν θελω τετοιου στυλ θηκη αλλα wallet case. Και οχι δεν μου φτανουν γιατι οι ωρες πουλες ειναι αν δεν μιλας καθολου στο κινητο. Δηλαδη ειναι ωρες αναμονης του κινητου οχι ομιλιας. Και αν εχω ανοιχτο το wifi/bluetooth/4g εκει να δεις ποσο λιγο κραταει η μπαταρια. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση ομως. Οι ώρες που σου λέει είναι για όταν μιλάς πολύ αλλά και επίσης ασχολείσαι πολύ μαζί του. Ειδικά αν είναι το περισσότερο ομιλία, τότε κρατά ακόμα περισσότερο, διότι από ομιλία δε καταλαβαίνει τίποτα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ο φορτιστης που δινετε μαζι με το κινητο ειναι quick charge? Δηλαδη μπορει να φορτισει μεχρι το 80% της μπαταριας του κινητου σε ενα μισαωρο και μετα αργει λιγο για να παει μεχρι το 100%. Και αυτο δεν μαμαει τη μπαταρια γενικως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ο φορτιστης που δινετε μαζι με το κινητο ειναι quick charge? Δηλαδη μπορει να φορτισει μεχρι το 80% της μπαταριας του κινητου σε ενα μισαωρο και μετα αργει λιγο για να παει μεχρι το 100%. Και αυτο δεν μαμαει τη μπαταρια γενικως? Quick charge είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να το πάει από το 15% με 20% στο 50% με 60% εκεί περίπου στη μισή ώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο φορτιστης που δινετε μαζι με το κινητο ειναι quick charge? Δηλαδη μπορει να φορτισει μεχρι το 80% της μπαταριας του κινητου σε ενα μισαωρο και μετα αργει λιγο για να παει μεχρι το 100%. Και αυτο δεν μαμαει τη μπαταρια γενικως? Quick charge είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να το πάει από το 15% με 20% στο 50% με 60% εκεί περίπου στη μισή ώρα. και ναι οτιδήποτε << πιέζει >> σαφώς και φθείρει. Άλλη αντοχή έχει ένας απλός ατμοσφαιρικός κινητήρας και άλλη άμα του βάλεις τούρμπο ( μεγάλη κουβέντα αυτή, αλλά χοντρά και μπακάλικα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Παιδιά, όποιος είναι Αθήνα και ενδιαφέρεται, έχω στη κατοχή μου το γνήσιο screen protector Samsung και μια iq shield case friendly, για το edge, σφραγισμένες και οι 2 προστασίες, από φίλο που έδωσε τη συσκευή και του έμειναν. Όποιος ενδιαφέρεται p.m. me. Edit: δόθηκαν και οι 2 παιδιά. Ευχαριστώ. Edited May 13, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδια ποιο Tempered Glass για το S7 λετε να παρω ? Εβαλα ενα αλλα δεν καλύπτει ολη την οθονη και ειναι πραγματικα άσχημο και εκνευριστικό. Εχω δει ομως σε αλλο κινητό που ηταν μια χαρα πανω του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Θελω να παρω τη μαυρη δερμάτινη θηκη πλατης της samsung αλλα δεν τη βρισκω πουθενα.. την εχει βρει κανεις? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αυτη εδω τι λεει παιδια ? Φαινεται να ειναι ενταξει ? http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=41180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Θα ξεκολλησει φιλε μου στην πορεια συν οτι θα εχεις προβλημα με το touching!μια απλη μεμβρανη βαλε του! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Θα ξεκολλησει φιλε μου στην πορεια συν οτι θα εχεις προβλημα με το touching!μια απλη μεμβρανη βαλε του! Εχεις λινκ φιλε μου να μου δώσεις? Γιατι τα εχω παιξει στο να ψαχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Εχεις λινκ φιλε μου να μου δώσεις? Γιατι τα εχω παιξει στο να ψαχνω... Εδώ είσαι... http://www.ebay.co.uk/itm/ScreenKnight-Samsung-Galaxy-S7-Edge-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-CURVED-FIT-/161994219563?hash=item25b79ba02b:g:Vn8AAOSwP~tW1hho Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papantoniou Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω σε s7 edge, τζάμι και την Spigen Ultra Hybrid Θήκη Crystal Clear,μου είχαν πει ότι αν βάλω τζάμι και θήκη μαζί η θήκη θα χαλάσει το τζάμι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts