Jump to content

Microsoft Lumia 650

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στο φορουμ..χρήστης wp 2μισι χρόνια και τελευταία κάτοχος 730..είχα πεί ότι θα μείνω μέχρι να τα φτήσει αλλά να που έσπασε η οθόνη και δείχνει μάυρα τα πάντα. μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και συγρκιση ήμουνα μεταξύ 640 lte και 650..παραπάνω διάβασα καλά σχόλια και πρόσφατα και από ήδη δοκιμασμένες συσκευές.. λέω να το χτυπήσω μιας και η τιμή είναι πολυ δελεαστική στα 120 ευρώ.
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

• Απαντήσεις 761
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα στο φορουμ..χρήστης wp 2μισι χρόνια και τελευταία κάτοχος 730..είχα πεί ότι θα μείνω μέχρι να τα φτήσει αλλά να που έσπασε η οθόνη και δείχνει μάυρα τα πάντα. μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και συγρκιση ήμουνα μεταξύ 640 lte και 650..παραπάνω διάβασα καλά σχόλια και πρόσφατα και από ήδη δοκιμασμένες συσκευές.. λέω να το χτυπήσω μιας και η τιμή είναι πολυ δελεαστική στα 120 ευρώ.

Στην τιμή που είναι αυτήν την στιγμή δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείς για το 650. Εγώ είμαι πολύ ευχαρίστημένος και χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.

Απο κάμερα και επεξεργαστή τι λέει;

Κι εμενα μ' αρέσει η αίσθηση που έχει στο χέρι! Θα προτιμούσα να είχαν βγάλει και το 950 κάπως έτσι! ;)

Με γειά κι από μένα! :)

Δεν ξέρω για το 950, αλλά πραγματικά είναι υπέροχο στο κράτημα και στο premium feel που σου αφήνει όπως προείπα. Η κάμερα θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για χρήματα που ζητάει. Άλλωστε δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό μου. Τα ίδια και στον επεξεργαστή, δεν κολλάει καθόλου, το λειτουργικό κυλάει υπέροχα και ανταποκρίνεται γρήγορα. Εντάξει έχει μικρότερη μπαταρία από το 550, αλλά με ένα Powerbank κάνεις τη δουλειά σου.

Δεν ξέρω για το 950, αλλά πραγματικά είναι υπέροχο στο κράτημα και στο premium feel που σου αφήνει όπως προείπα. Η κάμερα θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για χρήματα που ζητάει. Άλλωστε δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό μου. Τα ίδια και στον επεξεργαστή, δεν κολλάει καθόλου, το λειτουργικό κυλάει υπέροχα και ανταποκρίνεται γρήγορα. Εντάξει έχει μικρότερη μπαταρία από το 550, αλλά με ένα Powerbank κάνεις τη δουλειά σου.

Ναι, εχει και μικρότερη οθόνη το 550! Οποτε μονο στην αυτονομία υπερτερεί το 550.

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7859&idPhone2=7612

Στα υπόλοιπα υπερτερεί το 650! Ίσως η πιο όμορφη συσκευή της Microsoft!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

καλησπερα

αρεσει στην αδερφη μου που ομως εχει αντροιντ μεχρι τωρα

βλεπει μεηλ , κανα φεις μπουκ και ειδησεις , και φυσικα τηλεφωνα

θα μπορεσει να συγχρονισει τις επαφες απο το gmail ως επαφες τηλεφωνου?

με το λειτουργικο δε νομιζω να εχει θεμα μιας και ειναι πολυ λαιτ χρηστης

κουκουρουκου

καλησπερα

Νομίζω θα χρειαστεί outlook λογαριασμό!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μια χαρά θα μπορέσει αν έχει google contacts, απλά βάζει το email και στο sync βάζει να συγχρονίζονται και τα contacts.
Sent neither from iphone nor android phone

καλησπερα

Θα μπει στο Google Contacts, θα τις εξαγάγει από κει, και μετά, θα μπει με το Outlook της (που θα της χρειαστεί για να κατεβάζει πράγματα από το Store κτλ) στο people.live.com και θα ανεβάσει εκεί το αρχείο της. Έτσι, με έναν λογαριασμό θα έχει τις επαφές της από το Gmail , εκτός κι αν θέλει να κάνει συγχρονισμό των δεδομένων της από αυτόν, οπότε εκεί υπάρχει επιλογή να γίνει και συγχρονισμός των επαφών.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Θα μπει στο Google Contacts, θα τις εξαγάγει από κει, και μετά, θα μπει με το Outlook της (που θα της χρειαστεί για να κατεβάζει πράγματα από το Store κτλ) στο people.live.com και θα ανεβάσει εκεί το αρχείο της. Έτσι, με έναν λογαριασμό θα έχει τις επαφές της από το Gmail , εκτός κι αν θέλει να κάνει συγχρονισμό των δεδομένων της από αυτόν, οπότε εκεί υπάρχει επιλογή να γίνει και συγχρονισμός των επαφών.

Σε ένα φίλο έβαλα gmail στο λογαριασμό Microsoft, και μια χαρά κατεβάζει εφαρμογές, έχει όλες τις επαφές από το gmail, ενημερώσεις κάνει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε ένα φίλο έβαλα gmail στο λογαριασμό Microsoft, και μια χαρά κατεβάζει εφαρμογές, έχει όλες τις επαφές από το gmail, ενημερώσεις κάνει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

+1000 ετσι ειναι

Το μόνο που έκανα για να συγχρονίσω τις επαφές του Gmail account ήταν -όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι- να επιλέξω απο τα Settings---Accounts---Manage την δυνατότητα να συγχρονίζει εκτός απο emails + contact's. Και λειτουργεί άψογα. Εχεις και την επιλογή των επαφών στις ρυθμίσεις να ορίσεις ποιές επαφές θέλεις να σου εμφανίζει επιλέγοντας τον αντιστοιχο λογαριασμο αν εχεις εεγκαταστησει παραπάνω απο εναν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα...

μόλις παρέλαβα από kaizer store και είναι branded από vodafone.. το άνοιξα και μπήκε κατ ευθείαν στο μενού με ρουμανικηη γλώσσα και μου σπασε τα νευρα μεχρι να βρω τα ελληνικά. Από το λίγο που το έψαξα είδα ότι δεν θα χω θέμα με τις αναβαθμίσεις της MS. Πρέπει να το κάνω unbranded φλασάροντας άλλη rom;

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Καλησπέρα...

μόλις παρέλαβα από kaizer store και είναι branded από vodafone.. το άνοιξα και μπήκε κατ ευθείαν στο μενού με ρουμανικηη γλώσσα και μου σπασε τα νευρα μεχρι να βρω τα ελληνικά. Από το λίγο που το έψαξα είδα ότι δεν θα χω θέμα με τις αναβαθμίσεις της MS. Πρέπει να το κάνω unbranded φλασάροντας άλλη rom;

Δεν ειναι android καπου τα εχεις μπερδεψει

Δεν ειναι android καπου τα εχεις μπερδεψει

Άρα δεν θα έχω θέμα εφόσον διάβασα ότι οι αναβαθμίσεις δεν έχουν να κάνουν με τον πάροχο. Απλά ρώτησα επειδή έχει ήδη προεγκατεστημένα τα 10αρια.

Άρα δεν θα έχω θέμα εφόσον διάβασα ότι οι αναβαθμίσεις δεν έχουν να κάνουν με τον πάροχο. Απλά ρώτησα επειδή έχει ήδη προεγκατεστημένα τα 10αρια.

Πηγαινε στις ρυθμισεις-συστημα -πληροφοριες-και κοιτα ποια εκδοση εχεις

Την 107 έχω και τώρα περνάει κατευθείαν την 494.

ωραια σας ευχαριστω ολους

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

ταρατατζουμ!

υπαρχει εφαρμογη που να συγχρονιζει με google calendar ?

διοτι ΟΛΗ η γραμματιεακη υποστηριξη στη δουλεια της συντονιζεται μεσα απο αυτο!

ευχαριστω και παλι

ΥΓ μη σας πω οτι θα προσπαθησω να τσιμπησω και γω ενα (ειχα το 630 με 8.1 και παλι μαρεσε)

κουκουρουκου

ταρατατζουμ!

ευχαριστω και παλι

ΥΓ μη σας πω οτι θα προσπαθησω να τσιμπησω και γω ενα (ειχα το 630 με 8.1 και παλι μαρεσε)

Εγώ που δοκίμασα να κάνω export το ημερολόγιο απο το google σε αρχειο και μετά να το κάνω import στο hotmail δεν δούλεψε , για την ακρίβεια έχασε πολλές εγγραφές απο τα περασμένα χρόνια....

Edited by alex_gate_7
[sIGPIC][/sIGPIC]

ταρατατζουμ!

ευχαριστω και παλι

One calendar, συγχρονίζει κανονικά με Google Calendar

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αληθεύει ότι δεν παίρνει το update γιατί ήταν στα υπόψη.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Τι εννοείς δεν παίρνει update?

ευχαριστω και παλι

Αν πας ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί και βάλεις το Google Account σου θα συγχρονίσει το Google Calendar με την εφαρμογή Ημερολόγιο που είναι προεγκαταστημένη...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 650