Jump to content

st1313

Members
  • Δημοσιεύσεις

    711
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by st1313

  1. st1313

    Huawei P10 Lite

    Γιατι όμως το πουλαει η αλυσιδα ηλεκτρονικων με 10 μηνες υποστηριξη? Δεν λεω για αναβαθμιση σε νεωτερη εκδοση android λεω για τις μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλειας της google. Η Huawei σε επικοινωνια που ειχα μου λεει ότι εχω την τελευταια εκδοση. Στην ουσια δεν θελει να παραδεχτει αυτό που λες. Δηλαδη ότι το τηλεφωνο εχει υποστηριξη 2 χρονια από την κυκλοφορια του ασχετα αν το πουλαει ακομα στην ουσια χωρις ενημερώσεις.
  2. st1313

    Huawei P10 Lite

    Εχω το Huawei p10 lite. Το πρόβλημα είναι ότι στους 10 μηνες από την αγορα του σταματησε να παιρνει ενημερώσεις ασφαλειας. Εχω ένα τηλεφωνο αυτή την στιγμη εντος εγγυησης χωρις υποστηριξη στην ουσια.
  3. st1313

    Huawei P10 Lite

    Το led ειδοποιήσεων δουλευει κανονικα με την ενημερωση?
  4. st1313

    Huawei P10 Lite

    Μεσα στην εφαρμογή αρχεια του τηλ. και συγκεκριμένα στα προσφατα ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεσα στην εφαρμογή αρχεια του τηλ. και συγκεκριμένα στα προσφατα
  5. st1313

    Huawei P10 Lite

    Εγω πηρα την αναβαθμιση με καπως περιεργο τροπο. Ψάχνοντας για αναβαθμίσεις μεσα από το μενου δεν εβρισκε τιποτα. Ψάχνοντας τυχαια τα (αρχεια) βρισκω ένα με το ονομα(emoui8 apk). Το ανοιξα (αν και με ειδοποιησε το τηλ. να μην ανοιγω αρχεια από αγνωστες πηγες) και η αναβαθμιση εγινε. Τωρα πως βρεθηκε εκει αυτό το αρχειο πως κατεβηκε μη με ρωτάτε γιατι δεν γνωρίζω.
  6. Δεν ξερω για τα νοκια αλλα θεςλω να πω για τοlumia 640. Το εχω 2χρονια. Δεν εχει ουτε ένα σημαδι . Με την ιδια χρηση ένα j5 5μηνων εχει γρατσουνισμενη οθονη βαθουλώματα στην πλατη και αντι για Samsung γραφει sam Μπορει και να ετυχε δεν ξερω
  7. Αυτά τα windows βρε παιδια σαν να σου μιλανε είναι. Κανω την συγκριση με android και δεν μπορω να τα αποχωριστω. Βγαλε καμια συσκευή ρε Microsoft ετσι να χουμε να γουστάρουμε.
  8. Απορω γιατι ασχοληστε ακομα με το συγκεκριμενο ατομο. Δυο χρονια τωρα ολοι εχουμε καταλαβει τι ρολο παιζει.
  9. Σιγα μην ξερει. Συνεχιζει το ιδιο βιολι εδώ και δυο χρονια.
  10. Γυρισε το τηλ στα αγγλικα (ΗΠΑ) και δοκιμασε μετα να κατεβασεις τις προτασεις κειμενου για το ελληνικο πληκτρολογιο.
  11. ηρωες γιατι? Κοντευω 2 χρονια με το 640 και δηλωνω πολύ ευχαριστημένος.
  12. Οσοι ψάχνετε για μπαταρια ρωτήσατε στην Microsoft? Είναι υποχρεωμένοι να εχουν.
  13. πολύ σωστα.Αυτη είναι η συμπεριφορά των περισσοτερων πωλητων από την αρχη,
  14. Γιατι offtopic για εφαρμογες δεν συζηταμε? Παντως αυτό που στα windows το εκανα ευκολα με εφαρμογή, στην πλατφορμα με τις απειρες εφαρμογες δεν το εχω καταφερει ακομα.
  15. Την ιδια απορια εχω και εγω ως προς τους αγωνες ποδοσφαιρου. Ειμαι νεος χρηστης και αν και δοκιμασα πολλες εφαρμογες δεν εμεινα ευχαριστημένος από καμια.
  16. Πλοηγηση χωρις δεδομενα δεν υπαρχει μετα την μεγαλη αναβαθμιση. Μικρο το κακο(η καταναλωση δεδομενων είναι πολύ μικρη) αλλα είναι το γιατι κατι που δουλευε δεν δουλευει. Το σινικ πως το λενε δεν είναι τσαμπα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι ακριβως είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια εκδοση του λειτουργικου εισαι?
  17. Off topic αλλα θα το γραψω εδώ μια που γνωριζόμαστε αφου τα λεμε 2 χρονια. Εφαρμογή για offline radio υπαρχει στο android γιατι η ενσωματωμενη που εχει το j5 για καποιο λογο δεν δουλευει. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα. Στο 640 όταν αντιμετωπισα το ιδιο πρόβλημα βρηκα πολύ καλη εφαρμογή και ελληνικη και χωρις διαφημησεις.
  18. Τελικα αυτό που βλεπω είναι ότι ολοι εμεις που εχουμε η είχαμε windows δεν μπορούμε να ξεφυγουμε από αυτά. Εχουν αυτό το κατι που σε κανουν να κολλας. Μακαρι να βγαλει κατι καινουργιο η Microsoft γιατι τον λιγο καιρο που δοκιμαζω android δεν μπορω να προσαρμοστω με τιποτα.
  19. Ολες εχουν διαφημισεις και ζητανε ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψουν σε αντιθεση με αυτές που εχω στο 640. Γιατι τωρα μια εφαρμογή κατεβάσματος πρεπει να εχει προσβαση στις επαφες μου η στη θεση μου αγνωστο.
  20. Το ενσωματωμενο ραδιοφωνο δουλευει? Γιατι στο δικο μου όχι.
  21. my tube πολύ καλη. Αν θες να κατεβάζεις από youtube δοκιμασε το youDownloand for youtube.(Εφαρμογή σαν και αυτή δεν βρηκα στο android)
  22. Επειδή δουλευω κανα μηνα και μια android συσκευή. Οι επαφες από το outlook είναι και εκει αχταρμάς. Συμπερασμα. Αν εχετε windows μονο outlook και αν εχετε android μονο gmail.
  23. Δεν ξερεις? Αφου το εχω γραψει.
  24. Αμα βρεις τον τροπο να το κανεις αυτό με ενδιαφερει και μενα. Εγω δεν το εχω καταφερει.
×
×
  • Create New...