geoanto555 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) TWRP comes to the Xiaomi Redmi Note 3 Αυτό είναι καινούργιο; Όχι δεν θα το λεγα.... edit: άλλο νόμιζα...χαχα Edited June 29, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 καλησπερα παιδια...εχω ενα προβλιμα me το pleystor.αγορασα το κηνιτο με την Official Developer Rom και ειχαι την miui 7,και εκανα update ...κατα λαθοσ και περασε την miui 8 6.6.23.αν ειναι καλο δεν ξερω..χαχαχα.παντοσ ειναι μια χαρα..αλα το pleystore ενω το κατεβαζω και το κανv εγκαταστήσει,παω να κατεβάσω κατι και μου γράφει eror..τι μπορω να κανω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 καλησπερα παιδια...εχω ενα προβλιμα me το pleystor.αγορασα το κηνιτο με την Official Developer Rom και ειχαι την miui 7,και εκανα update ...κατα λαθοσ και περασε την miui 8 6.6.23.αν ειναι καλο δεν ξερω..χαχαχα.παντοσ ειναι μια χαρα..αλα το pleystore ενω το κατεβαζω και το κανv εγκαταστήσει,παω να κατεβάσω κατι και μου γράφει eror..τι μπορω να κανω.ευχαριστω Βγαζεις google λαγαριασμό , πας εφαρμογες playstore .. εκκαθάριση δεδομένων... ξαναβάζεις λογαριασμό και θα είσαι οκ..(πιστεύω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Βγαζεις google λαγαριασμό , πας εφαρμογες playstore .. εκκαθάριση δεδομένων... ξαναβάζεις λογαριασμό και θα είσαι οκ..(πιστεύω) ok ευχαριστω..το εφτιαξα..το οτι ζεστενετε λιγο οταν φορτιζει ειναι προβλιμα..ΠΧ 40c βαθμουσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 σε ευχαριστούμε για τις οδηγίες αλλά αν σου πω ότι τις κατάλαβα θα σου πω ψέμματα!!! Δες αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ok ευχαριστω..το εφτιαξα..το οτι ζεστενετε λιγο οταν φορτιζει ειναι προβλιμα..ΠΧ 40c βαθμουσ Με 1700ma φόρτιση εννοείται πως θα ζεσταίνεται,,, μην αγχώνεσαι,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 φιλε μου, πηγα να βαλω την nillkin αλλα δεν την εβαλα καλα και την ξαναβγαλα.. αλλα εχει γεμισει σκονη απο την μερια που κολλαει... καθαριζει με καποιο τροπο;;; βλεπω να μου πηγαινει χαμενη!!!!!!!!!!! σε ευχαριστούμε για τις οδηγίες αλλά αν σου πω ότι τις κατάλαβα θα σου πω ψέμματα!!! Αναφέρει την Hinge method. Ψαξτο στο YouTube και θα το δεις. Πάντως αν δεν βρεις λύση με την σκόνη, από το να το πετάξεις όπως είχα κάνει εγώ, δοκίμασε να το πλύνεις κάτω από την βρύση με σαπούνι απλό. Δεν το έχω δοκιμασει, αλλά το διάβασα σε ένα topic στο xda όταν μου χε τύχει μαο μένα, αλλά εγώ ήδη το είχα σπάσει από τα νευρα μου, χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δες αυτό Παρα πολύ καλο... :) Ευχαριστωωωωωωωω Αλλα δυστυχως το εχω ηδη "χαλασει" το Nillkin tempered glass !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ένα πολύ καλό τίπ για tempered glass είναι να κολλάς και να ξεκολλας σε όλο το μήκος της οθόνης, ταινία συσκευασίας για να πάρει ότι σκόνες έμειναν. Τεσπα σήμερα έκλεισε από κδ αεροδρομίου και ελπίζω Παρασκευή να το έχω στα χέρια μου. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπερα και απο εμενα. Χθες παρελαβα και εγω το κινητο απο vickmall με global stable μεσα σε 20 περιπου μερες με NL. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες και ειδικα με τη διαρκεια της μπαταριας. Εχω ενα προβληματακι ομως κ θελω τη βοηθεια σας. Εχω ενα εταιρικο e-mail και χρησιμοποιω την εφαρμογη K-9 mail για να λαμβανω την αλληλογραφια. Ενω εχω ρυμθιση την εφαρμογη να τσεκαρει για e-mail καθε 5 λεπτα κατι μου σκοτωνει την εφαρμογη στο παρασκηνιο και δεν λαμβανω e-mail παρα μονο οταν ξανανοιξω την εφαρμογη. Βρηκα μια ρυθμιση στη μπαταρια που ειχε σχεση με τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο αλλα δεν αλλαξε κατι. Εχετε υποψη κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπερα και απο εμενα. Χθες παρελαβα και εγω το κινητο απο vickmall με global stable μεσα σε 20 περιπου μερες με NL. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες και ειδικα με τη διαρκεια της μπαταριας. Εχω ενα προβληματακι ομως κ θελω τη βοηθεια σας. Εχω ενα εταιρικο e-mail και χρησιμοποιω την εφαρμογη K-9 mail για να λαμβανω την αλληλογραφια. Ενω εχω ρυμθιση την εφαρμογη να τσεκαρει για e-mail καθε 5 λεπτα κατι μου σκοτωνει την εφαρμογη στο παρασκηνιο και δεν λαμβανω e-mail παρα μονο οταν ξανανοιξω την εφαρμογη. Βρηκα μια ρυθμιση στη μπαταρια που ειχε σχεση με τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο αλλα δεν αλλαξε κατι. Εχετε υποψη κατι??? εκει στην μπαταρια δοκιμασε στο κομματι που επιλεγεις εφαρμογες,να αλλαξεις στην συγκεκριμενη εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τεσπα σήμερα έκλεισε από κδ αεροδρομίου και ελπίζω Παρασκευή να το έχω στα χέρια μου. Και το δικό μου το ίδιο. Αύριο λογικά θα σου γράψει ότι είναι στο ΚΚ της περιοχής σου (το μεσημεράκι λογικά) οπότε και θα μπορείς να πας να το πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 εκει στην μπαταρια δοκιμασε στο κομματι που επιλεγεις εφαρμογες,να αλλαξεις στην συγκεκριμενη εφαρμογη! Την εχω απενεργοποιησει τελειως την επολογη για εξοικονομηση μπαταριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 εμενα εδω και 2 μερες κολλησε στο The item has arrived in the country of destination,2016-06-27 15:31. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 εμενα εδω και 2 μερες κολλησε στο The item has arrived in the country of destination,2016-06-27 15:31. Σήμερα αύριο θα ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaChoo Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 δες το δικο μου για να "ηρεμησεις" 2016-06-27 18:12 The item has been delivered successfully 2016-06-21 21:39 The item has been processed in the country of destination 2016-06-21 18:49 The item has been processed in the country of destination 2016-06-21 09:48 The item has arrived in the country of destination 2016-06-18 19:31 The item is on transport to the country of destination 2016-06-18 09:14 The item is at the PostNL sorting center 2016-06-13 06:54 The item is pre-advised http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 καλα εχω ξανα παρει απο εξω.. αλλα δεν σας το κρυβω ζηελυω.. θελω να μ ερθει.. ξερω ακουγομαι παιδι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Την εχω απενεργοποιησει τελειως την επολογη για εξοικονομηση μπαταριας... Δοκίμασε να κλειδώσεις την εφαρμογή. Πατάς αριστερό κουμπί και στην λίστα με τις φορτωμένες στη μνήμη εφαρμογές, σέρνεις προς τα πάνω αυτή που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouts1 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 το πηρα και εγω χθες, το τηλεφωνο είναι τρομερο! Η μπαταρια απλα δεν υπαρχει και η καμερα αν και την φοβομουν είναι ικανοποιητικη Παιδια ξερει κανεις πως μεταφέρουμε φωτογραφιες και μουσικη από pc στο τηλεφωνο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 το πηρα και εγω χθες, το τηλεφωνο είναι τρομερο! Η μπαταρια απλα δεν υπαρχει και η καμερα αν και την φοβομουν είναι ικανοποιητικη Παιδια ξερει κανεις πως μεταφέρουμε φωτογραφιες και μουσικη από pc στο τηλεφωνο???? airdroid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Έχω αναφέρει και παλιότερα το πρόβλημα μου.. Έχω πολλά wakelocks από το "Android System". Δοκιμάζω τώρα διαφορά μήπως το λύσω τελείως καθώς άλλοτε συμβαίνει και άλλοτε όχι.. Τέλος πάντων. Τώρα πρόσεξα πως έχει ένα uninstall στο κάτω μέρος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160629/ff43f4f3b3e967abdb72ca09f20348fc.jpg Και πατώντας το βγάζει αυτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160629/9b649b9ff6664ba3bbdd9470a453adb2.jpg Τι είναι αυτό; :-P Γιατί να έχω επιλογή να το κάνω uninstall? Πολύ άχρηστο πράμα ρε σεις το miui.. Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δοκίμασε να κλειδώσεις την εφαρμογή. Πατάς αριστερό κουμπί και στην λίστα με τις φορτωμένες στη μνήμη εφαρμογές, σέρνεις προς τα πάνω αυτή που θες Τι εννοείς να την κλειδωσω...? Αν συρω προς τα πάνω την εφαρμογή απλά τη διαγράφει από τις προσωρινές εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τι εννοείς να την κλειδωσω...? Αν συρω προς τα πάνω την εφαρμογή απλά τη διαγράφει από τις προσωρινές εφαρμογές... Προς τα κάτω εννοεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ωπς λάθος... Προς τα κάτω όπως λέει ο Geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπέρα Το ξέρω ότι είναι λίγο off topic Όμως γνωρίζει κανείς κανέναν τρόπο για να μπορέσω να πάρω Back up μηνύματα σημειώσεις κτλ από το παλιό μου Samsung Και να τα μεταφέρω στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts