Jump to content

gkouts1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkouts1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

gkouts1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το πηρα και εγω χθες, το τηλεφωνο είναι τρομερο! Η μπαταρια απλα δεν υπαρχει και η καμερα αν και την φοβομουν είναι ικανοποιητικη Παιδια ξερει κανεις πως μεταφέρουμε φωτογραφιες και μουσικη από pc στο τηλεφωνο????
  2. Παιδια μια ερώτηση πριν παραγγείλω! H official dev παιρνει αυτόματα αναβαθμίσεις? Θελω τα Αγγλικα αλλα που ξερεις στο μελλον...
  3. παιδια μια βοηθεια! Αρχικα σκεφτομουν το Redmi 3 pro α!λλα μπαινω στο πειρασμο και για την 5.5' οθονη των αλλων 2! Προβληματίζομαι μηπως το g3 που εχει κλεισει ηδη 2 χρονια ζωης τα εφαγε τα ψωμια του! Θα ηθελα κατι που να μπορω να κρατησω καμια 2ετια. Η καμερα των xiaomi είναι ισαξια του lg???
  4. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! τελικα το πηρα και εγω και να για πω την αληθεια εχω μεινει εκπληκτος ! εξαιρερικο για την τιμη του! πολυ καλο το wifi, καμια αποσυνδεση καθως και πολυ καλη εμβελεια αφου πιανει σε σε σημειο που δεν παινει τι κινητο ή το laptop καλη οθονη , γρηγορο και το usb διαβαζει τα παντα! Μπαταρια επισης πολυ καλη καθως με το πρωτο ανοιγμα με 50 τις εκατο εβγαλε 4 ωρες το συνιστω ανεπιφυλακτα !
  5. μια ερωτηση ακομα... πως τα παει σε αναπαραγωγη βιντεο 720, 1080p ???
  6. η εμβελεια του wifi πως ειναι? αλλαξες drivers για το wifi η απλως έστρωσε?
  7. παιδια εχει κανεις γνωμη για το συγκεκριμενο????
×
×
  • Create New...