Jump to content

gkouts1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkouts1

  1. το πηρα και εγω χθες, το τηλεφωνο είναι τρομερο! Η μπαταρια απλα δεν υπαρχει και η καμερα αν και την φοβομουν είναι ικανοποιητικη Παιδια ξερει κανεις πως μεταφέρουμε φωτογραφιες και μουσικη από pc στο τηλεφωνο????
  2. Παιδια μια ερώτηση πριν παραγγείλω! H official dev παιρνει αυτόματα αναβαθμίσεις? Θελω τα Αγγλικα αλλα που ξερεις στο μελλον...
  3. παιδια μια βοηθεια! Αρχικα σκεφτομουν το Redmi 3 pro α!λλα μπαινω στο πειρασμο και για την 5.5' οθονη των αλλων 2! Προβληματίζομαι μηπως το g3 που εχει κλεισει ηδη 2 χρονια ζωης τα εφαγε τα ψωμια του! Θα ηθελα κατι που να μπορω να κρατησω καμια 2ετια. Η καμερα των xiaomi είναι ισαξια του lg???
  4. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! τελικα το πηρα και εγω και να για πω την αληθεια εχω μεινει εκπληκτος ! εξαιρερικο για την τιμη του! πολυ καλο το wifi, καμια αποσυνδεση καθως και πολυ καλη εμβελεια αφου πιανει σε σε σημειο που δεν παινει τι κινητο ή το laptop καλη οθονη , γρηγορο και το usb διαβαζει τα παντα! Μπαταρια επισης πολυ καλη καθως με το πρωτο ανοιγμα με 50 τις εκατο εβγαλε 4 ωρες το συνιστω ανεπιφυλακτα !
  5. μια ερωτηση ακομα... πως τα παει σε αναπαραγωγη βιντεο 720, 1080p ???
  6. η εμβελεια του wifi πως ειναι? αλλαξες drivers για το wifi η απλως έστρωσε?
  7. παιδια εχει κανεις γνωμη για το συγκεκριμενο????
  8. καλησπερα σε όλους! Σκεφτομαι και εγω για την αγορα του συγκεκριμενου tablet οποτε θα εκτιμουσα την βοηθεια σας για να καταληξω. 1. ποσα χωρο αφηνει ελευθερο για τον χρηστη το λειτουργικο 2. ποσο δυνατο ειναι το wifi (την εχω πατησει με αλλο κινεζικο που ειχε συνεχως αποσυνδεσεις και πολυ μικρη εμβελεια στο σημα του) 3. αν ειναι ok το store των windows (απλα παιχνιδια και εφαρμογες). Σιγουρα δεν φτανει το android αλλα ειναι αρκετο? 4. Τι λεει σαν ταχυτητα για surfing, video hd , κτλ 5. εντυπωσεις που σας εχει αφησει? ευχαριστω πολυ!
  9. ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!τελικα εκλεισε το htc one λογω των 32gb, .σημερα περιμενω παραλαβη. για να δουμε...
×
×
  • Create New...