Jump to content

7710nmvx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About 7710nmvx

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    orange

7710nmvx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. شركة كشف تسربات المياه بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض

    كشف تسربات المياه بدون تخريب كشف تسربات المياه بدون تخريب

    شركة كشف تسربات المياه شرق الرياض شركة كشف تسربات المياه شرق الرياض

    اجهزة كشف تسرب المياه اجهزة كشف تسرب المياه

    سعر كشف التسربات بالرياض سعر كشف التسربات بالرياض

    اصلاح التسربات في المنزل اصلاح التسربات في المنزل

    اخبار الطارق اخبار الطارق

  2. كشف تسربات المياه بدون تكسير كشف تسربات المياه بدون تكسير

    كشف تسرب المياه الكترونيا كشف تسرب المياه الكترونيا

    تهريب الحمامات والمطابخ تهريب الحمامات والمطابخ

    ارتفاع فاتورة المياه بالرياض ارتفاع فاتورة المياه بالرياض

    الطارق لكشف التسربات بالرياض الطارق لكشف التسربات بالرياض

  3. το γνωριζω αυτο:happy:....ειμαι σε 2g με απενερργοποιημενα τα data!και μενω εξω απο πολη και εχουμε προβλημα με το 3g!οποτε δεν καταλαβαινω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να εχει προβλημα η να κανει διαφορα!το εχω δοκιμασει με ολες τις ρυθμισεις και δεν κανει κυματα η οθονη!μεχρι και σε βουνο που πηγα χτες τπτ!
  4. σε 2G (GSM) ειμαι σχεδον παντα!ιντερνετ εχω της δουλειας wifi!:) και γενικα καποιο τετοιο προβλημα δεν εχω δει ουτε απο ενος φιλου που το πηρε προχτες!:rolleyes:
  5. οχι οχι δεν μου εκανε κατι τετοιο...μολις το δοκιμασα!!:confused: οσον αφορα την θερμοτητα μονο ειδα οτι ανεβαζει αλλα ολα οκ!
  6. καλημερα σας,ειμαι και εγω κατοχος του υπερτατου κινητου nokia lumia 930 και πρωην κατοχος νokia lumia 920!:lol: το κινητο ειναι αψογο και δεν διαπιστοσα τπτ το παραξενο απο αυτα που ειπαν οι φιλοι μας παραπανω!ουτε βαθουλοματα ουτε τριξιματα ουτε μπλε -μοβ οθονες! μεχρι στιγμης ειναι τελειο σαν το προηγουμενο!:cool:
  7. ωραια και καλη επιλογη φιλε μου.λοιπον εγω πανω εχω την kingstone64gb micro sdxc class 10!poli kali kai grigori! http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-64gbsp-64gb-micro-sdhc-cl10-uhs-i-single-pack-p-PER.550942
  8. Το τηλ έγινε τρομερό μετά την αναβάθμιση και η μπαταρία κρατάει κατά την γνώμη μου παραπανω.τελικα ωραία η αναβάθμιση και σε κάμερα 720/60 αλλά μακάρι να ήταν και στα 1080 τα 60π.λετε να γίνει η θα έχουμε hardware limit?
  9. χτες το βράδυ έγινε 10.3! το κινητό πεται απλά! μπράβο στην εταιριαρα!:lol: death to lagdroid!!!!
  10. Καλησπέρα σας είμαι και εγώ έναν ευτυχισμένος κάτοχος. Ζ30. Αλλά έχω ένα θέμα Με το το πισω καπακι.κατω δεξιά δεν κουμπωνει.δεν θυμάμαι αν ήταν από προχτές που το πήρα αλλά δεν μου έπεσε η κάτι τέτοιο. Μπορώ να βρω κάπου καπάκι?
  11. καλησπέρα σας παιδιά.... το στικακι δουλεύει μια χαρα σε 3G vodafone!το wifi ειναι πολυ καλο το κινιτο μου επιανε στο ιδιο σημειο 4 δικτυα ενω το ταμπλετ 8!!!απο μπαταρια αν την πιεσης με βιντεο ταινειες και παιχνιδια σε βγαζει 7.5 ωρες συνεχους λειτουργίας!με chrome για περιηγηση μόνο, τοτε με εβγαλε 10-11 ωρες!οι θύρες usb micro 2.0(otg) ειναι απο δεξια μαζι με πλήκτρα ον/οφ και εντασης και αριστερα ειναι full usb 2.0,micro hdmi και θύρα φόρτισης!στην full usb εβαλα hub 4 usb και λειτούργησε κανονικά! ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αφου δεν το εχει κανει κανενας ,ναι ρε φιλε πρεπει να βαλω ενα βιντεο εχεις δικιο!κριμα ομως ειναι πολυ καλο ταμπλετ!
  12. ναι ναι bing ειναι!:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οθονη ειναι οκ για το δεδομενο οτι εχει αναλυση 1280*800 σε 10.1". βεβαια θα εδειχνε λιγο καλυτερα αυτη η αναλυση σε 8", δεν θα pixeliaze(το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα εμφανη):lost: αλλα σε 720p τενειες που ειδα ειναι πολυ καλη! ηχειο οχι,ηχεια στερεο ναι πολυ δυνατα τα οποια μαλιστα ακουγονται και στο αλλο δωματιο! οντως το παρατηρησα και γω οτι δεν υπαρχει ουτε ενα βιντεο πουθενα!αλλα σε γενικες γραμμες τα αξιζει τα χρηματα καλυτερα αποτι να τα εδινα σε ενα 8αρι που ειναι μικρο πιστευω για windows!:worry:
  13. καλησπέρα φιλαράκι είναι κανονικα windows 8.1 και οχι RT, στα οποια μπορεις να εγκαταστησεις οποια εφαρμογη απο το "κανονικο" pc, laptop που εχεις! εμενα μου ελυσε τα χερια κανονικα! 3-4 εφαρμογες που εχω και στο Η/Υ μου της εχω μεσα και μετα παντου!
  14. [ATTACH]51954[/ATTACH] τετοια θύρα εχει μήπως υπαρχει κατι συμβατικο με αλλα tablet που να κανει!
×
×
  • Create New...