junglist Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 θα γραψω μονο την προσωπικη μου γνωμη.Την ρεβο την εχω κ ενιοτε βαζω ενα μικρο ποσο μεσα για μικροαγορες μεσω πορτοφολιου στο κινητο.Δεν κανω κατι αλλα.Σημερα ειδα κ την ανακοινωση με το που ανοιξα την εφαρμογη στο κινητο κ μου ζητησε το ΑΦΜ μου κ την επιβεβαιωση της διευθυνσης μου κ του μαιλ μου.Δεν εχω μισθοδοσια εκει ουτε αλλα ειδους επιδομα οποτε θεος φυλαξει αν γινει καμια στραβη το πολυ να χασω τα 20-50 ευρω που βαζω ενιοτε. Δεν είναι τίποτα υποχρεωτικό. Ναι οκ δικαίωμά σου να παίζεις με 20-50€, ξέρω εταιρείες που διακινούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ μέσω της Revolut. Τι ακριβώς θες να πούμε; Ότι δεν είναι σοβαρή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έχει ασχοληθεί κανένας με την zen card? Λέει κάτι για έως 15% cashback σε κάθε συναλλαγή....έχει μεν συνδρομή αλλά αν ισχύει το cashback η συνδρομή είναι έως γελοία Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 ΕΩΣ 15% δεν λέει κάτι. Μπορει να είναι για μία και μόνο συναλλαγή. Δες λεπτομερώς τις επιστροφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 ΕΩΣ 15% δεν λέει κάτι. Μπορει να είναι για μία και μόνο συναλλαγή. Δες λεπτομερώς τις επιστροφές.Έως 15% σε κάθε συναλλαγή αναφέρει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Αναφέρει ποια είναι τα brands στα οποία μπορείς να κερδίσεις μέχρι 14% αλλά το περίεργο είναι πως πρέπει να μπεις από url link που θα σου δώσει το zen και θα πρέπει να ολοκληρώσεις την αγορά εντός 30': https://www.zen.com/zenefits/instant-cashback/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έως 15% σε κάθε συναλλαγή αναφέρει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ακριβώς . Μέχρι 15 τα εκατό μπορει να σημαίνει 1 % . Μέχρι 15% ΔΕΝ μπορει να σημαίνει 16%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Έχει ασχοληθεί κανένας με την zen card? Λέει κάτι για έως 15% cashback σε κάθε συναλλαγή....έχει μεν συνδρομή αλλά αν ισχύει το cashback η συνδρομή είναι έως γελοία Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ'ότι κατάλαβα διαβάζοντας τους όρους για να ισχύσει το cashback πρέπει να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα και όχι μέσω paypal. Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να αγοράσω κάτι εκτός paypal, ειδικά από τα διάφορα κινεζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 και μέσω link διάβασα κάποιος που έγραψε εδώ. linkwise; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Δε μπορω να πιστοποισω τα στοιχεια μου στη revolut γιατι εχω παλια ταυτοτητα και οι χειρογραφοι χαρακτηρες δεν αναγνωριζονται. Υπαρχει καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Δε μπορω να πιστοποισω τα στοιχεια μου στη revolut γιατι εχω παλια ταυτοτητα και οι χειρογραφοι χαρακτηρες δεν αναγνωριζονται. Υπαρχει καμια λυση; Να χρησιμοποιήσεις διαβατήριο ή να εκδόσεις νέα ταυτότητα. Δε νομίζω ότι μπορείς να προχωρήσεις με την παλιά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Δε μπορω να πιστοποισω τα στοιχεια μου στη revolut γιατι εχω παλια ταυτοτητα και οι χειρογραφοι χαρακτηρες δεν αναγνωριζονται. Υπαρχει καμια λυση;Ναι να αλλάξεις ταυτότητα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Δε μπορω να πιστοποισω τα στοιχεια μου στη revolut γιατι εχω παλια ταυτοτητα και οι χειρογραφοι χαρακτηρες δεν αναγνωριζονται. Υπαρχει καμια λυση; Να μιλήσεις στο chat μαζί τους πρώτα. Αν είναι λατινικοί χειρόγραφοι θα στην δεχτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έκανα εγγραφή στο application της Revolut. Είναι καινούργιος, άπειρος, και με μηδενική γνώση επί του αντικειμένου. Έχω μια απορία : Θέλω να δέχομαι πληρωμές μέσω PayPal και τα χρήματα να μπαίνουν κατευθείαν στην Revolut. Δε θέλω να εμπλέκονται δηλαδή ελληνικές τράπεζες. Γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έκανα εγγραφή στο application της Revolut. Είναι καινούργιος, άπειρος, και με μηδενική γνώση επί του αντικειμένου. Έχω μια απορία : Θέλω να δέχομαι πληρωμές μέσω PayPal και τα χρήματα να μπαίνουν κατευθείαν στην Revolut. Δε θέλω να εμπλέκονται δηλαδή ελληνικές τράπεζες. Γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να συνδέσεις το ΙΒΑΝ στο λογαριασμό σου, και μπορείς να τα μεταφέρεις απευθείας από το PayPal λογαριασμό σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Να μιλήσεις στο chat μαζί τους πρώτα. Αν είναι λατινικοί χειρόγραφοι θα στην δεχτούν.Σε εμένα δε τη δέχτηκαν και αναγκάστηκα να βγάλω νέα ταυτότητα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Σε εμένα δε τη δέχτηκαν και αναγκάστηκα να βγάλω νέα ταυτότητα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε δύο περιπτώσεις κοντινών μου ανθρώπων αυτόν τον μήνα που είχαν το ίδιο θέμα με σένα τις δέχθηκαν μετά από συνομιλία στο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Σε δύο περιπτώσεις κοντινών μου ανθρώπων αυτόν τον μήνα που είχαν το ίδιο θέμα με σένα τις δέχθηκαν μετά από συνομιλία στο chat.Μήνες πριν είχα θέμα, όχι τώρα στα κοντά δηλαδή. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advocate Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Χρησιμοποιεί κανείς την bunq? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Από την στιγμή που θέλει 10 ευρώ αρχική εγγραφή, και 0.5% προμήθεια σε κάθε γέμισμα για μένα είναι εκτός Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Η zen δίνει και δωρεάν εγγύηση για ένα χρόνο. Επεκτείνει την εγγύηση του εκάστοτε προϊόντος για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ρε παιδιά, έχει ένα μήνα που δεν μπορώ να συνδέσω την Curve στο Google Pay (πριν την είχα συνδεδεμένη). Με είχαν πει με email πως υπάρχει πρόβλημα με μερικούς να συνδέσουν την κάρτα τους. Ένας μήνας; Δεν ξέρω, κάτι βρομάει εδώ. Εσείς έχετε πανομοιότυπο θέμα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ρε παιδιά, έχει ένα μήνα που δεν μπορώ να συνδέσω την Curve στο Google Pay (πριν την είχα συνδεδεμένη). Με είχαν πει με email πως υπάρχει πρόβλημα με μερικούς να συνδέσουν την κάρτα τους. Ένας μήνας; Δεν ξέρω, κάτι βρομάει εδώ. Εσείς έχετε πανομοιότυπο θέμα;Όχι, κανένα απολύτως πρόβλημα. Μαζί με τη δική μου έχω κάνει άλλους 2 λογαριασμούς σε συγγενείς μου, και έχουν συνδεθεί και οι 3 κάρτες σε 3 Android συσκευές. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Όχι, κανένα απολύτως πρόβλημα. Μαζί με τη δική μου έχω κάνει άλλους 2 λογαριασμούς σε συγγενείς μου, και έχουν συνδεθεί και οι 3 κάρτες σε 3 Android συσκευές. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Θα μιλήσω με αυτούς αύριο να δω τι παίζει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Έχω την ίδια curve σε διαφορετικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά κινητά, κανένα πρόβλημα (μέχρι στιγμής) :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts