dsx83 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Από τότε που έγινε Upgrade σε windows10 δεν έχω φωνητική πλοήγηση. Έχω κάνει 2 φορές hard reset ως τώρα και έχω περάσει από την αρχή τα 10αρια. Έχω σβήσει τους offline χαρτες για ελλαδα και τους εχω ξανακατεβασει.. Έχω βάλει σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά, μιας και εδώ μέσα αρκετοί έλεγαν ότι εάν είναι τα αγγλικά αλλά το region η ελλάδα, δεν θα δουλεύει η φωνητική πλοήγηση.. Τζίφος.. Και το περίεργο ποιο είναι? Δεν δουλεύει πλέον ούτε στα here maps φωνητική πλοήγηση.. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Από τότε που έγινε Upgrade σε windows10 δεν έχω φωνητική πλοήγηση. Έχω κάνει 2 φορές hard reset ως τώρα και έχω περάσει από την αρχή τα 10αρια. Έχω σβήσει τους offline χαρτες για ελλαδα και τους εχω ξανακατεβασει.. Έχω βάλει σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά, μιας και εδώ μέσα αρκετοί έλεγαν ότι εάν είναι τα αγγλικά αλλά το region η ελλάδα, δεν θα δουλεύει η φωνητική πλοήγηση.. Τζίφος.. Και το περίεργο ποιο είναι? Δεν δουλεύει πλέον ούτε στα here maps φωνητική πλοήγηση.. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα. Έχεις και region ελλαδα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Από τότε που έγινε Upgrade σε windows10 δεν έχω φωνητική πλοήγηση. Έχω κάνει 2 φορές hard reset ως τώρα και έχω περάσει από την αρχή τα 10αρια. Έχω σβήσει τους offline χαρτες για ελλαδα και τους εχω ξανακατεβασει.. Έχω βάλει σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά, μιας και εδώ μέσα αρκετοί έλεγαν ότι εάν είναι τα αγγλικά αλλά το region η ελλάδα, δεν θα δουλεύει η φωνητική πλοήγηση.. Τζίφος.. Και το περίεργο ποιο είναι? Δεν δουλεύει πλέον ούτε στα here maps φωνητική πλοήγηση.. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα. Δεν εχω να προτεινω κατι, όμως εχω κανονικα φωνητικη πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχεις και region ελλαδα? Ναι, region Ελλάδα, γλώσσα ελληνικά. Θα δοκιμάσω και 3ο hard reset, αλλα πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αν θυμαμε καλα οι here δεν δουλευουν στην τελευταια εκδοση των 10 (και ας τους κατεβαζει). Υποθετω οτι οταν κανεις hardreset κανεις καθαρη εγκατασταση χωρις να επαναφερεις εφαρμογες απο τα 8.1 Μου φενεται παραξενο να μην δουλευουν οι χαρτες (ειναι ενα απο τα ατου των windows) Για ποια συσκευη μιλαμε? Τους δοκιμαζεις σε πραγματικες συνθηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αν θυμαμε καλα οι here δεν δουλευουν στην τελευταια εκδοση των 10 (και ας τους κατεβαζει). Υποθετω οτι οταν κανεις hardreset κανεις καθαρη εγκατασταση χωρις να επαναφερεις εφαρμογες απο τα 8.1 Μου φενεται παραξενο να μην δουλευουν οι χαρτες (ειναι ενα απο τα ατου των windows) Για ποια συσκευη μιλαμε? Τους δοκιμαζεις σε πραγματικες συνθηκες? Ναι, καθαρή εγκατάσταση σε Lumia 730. Και φυσικά μιλάμε για πραγματικές συνθήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Έκανα ξανά σήμερα hard reset, clean install, σαν region ελλαδα, σαν γλωσσα κινητου, ελληνικα.. Σε πραγματικες συνθηκες, βρηκε την current τοποθεσια μου, βαζω σαν τοποθεσια Β αυτη του σπιτιου μου, παταω μεταβαση.. ΚΑΜΙΑ φωνητικη πλοηγηση. Παρατηρησα και κατι αλλο σημερα: οταν πατησα να σταματησει η "πλοηγηση" δεν μου ειχε το ηχειακι διπλα απο την διακοπη που ειχε αλλες φορες και μπορουσες να πατησεις σιγαση.. Βοηθεια, καποιος? Edited July 4, 2016 by dsx83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έκανα ξανά σήμερα hard reset, clean install, σαν region ελλαδα, σαν γλωσσα κινητου, ελληνικα.. Σε πραγματικες συνθηκες, βρηκε την current τοποθεσια μου, βαζω σαν τοποθεσια Β αυτη του σπιτιου μου, παταω μεταβαση.. ΚΑΜΙΑ φωνητικη πλοηγηση. Παρατηρησα και κατι αλλο σημερα: οταν πατησα να σταματησει η "πλοηγηση" δεν μου ειχε το ηχειακι διπλα απο την διακοπη που ειχε αλλες φορες και μπορουσες να πατησεις σιγαση.. Βοηθεια, καποιος? Γιατί δεν δοκιμάζεις να γυρίσεις στα 8.1 και μετά πάλι στα 10 μήπως και λυθεί το πρόβλημα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έκανα ξανά σήμερα hard reset, clean install, σαν region ελλαδα, σαν γλωσσα κινητου, ελληνικα.. Σε πραγματικες συνθηκες, βρηκε την current τοποθεσια μου, βαζω σαν τοποθεσια Β αυτη του σπιτιου μου, παταω μεταβαση.. ΚΑΜΙΑ φωνητικη πλοηγηση. Παρατηρησα και κατι αλλο σημερα: οταν πατησα να σταματησει η "πλοηγηση" δεν μου ειχε το ηχειακι διπλα απο την διακοπη που ειχε αλλες φορες και μπορουσες να πατησεις σιγαση.. Βοηθεια, καποιος? Δες αν έχεις την τελευταία έκδοση. Μπορεί να μην έχει κάτσει καλά κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής (μετά την μετάβαση στα 10) και να σου βγάζει αυτά τα προβλήματα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δες αν έχεις την τελευταία έκδοση. Μπορεί να μην έχει κάτσει καλά κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής (μετά την μετάβαση στα 10) και να σου βγάζει αυτά τα προβλήματα. Σε ποια από τις 3 φορές που τα πέρασα τα windows 10 δεν έκατσε καλά κάποια αναβάθμιση? :) Εχω την έκδοση 5.1606.1670.0. Η τελευταία δεν είναι? Επίσης παίζει κάποιο ρόλο αν είσαι logged in στους χάρτες (εαν και το εχω δοκιμασεί και με το να ειμαι λογκαρισμενος κ χωρις..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε ποια από τις 3 φορές που τα πέρασα τα windows 10 δεν έκατσε καλά κάποια αναβάθμιση? :) Εχω την έκδοση 5.1606.1670.0. Η τελευταία δεν είναι? Επίσης παίζει κάποιο ρόλο αν είσαι logged in στους χάρτες (εαν και το εχω δοκιμασεί και με το να ειμαι λογκαρισμενος κ χωρις..) Θυμάμαι πως και κάποιο άλλο παιδί είχε το ίδιο θέμα. Σε αυτόν δούλευε στα αγγλικά άλλα στα ελληνικά μουγκαμάρα. Δεν θυμάμαι πως το έλυσε. Δοκίμασε αν θέλεις αγγλικά. Επίσης τσέκαρε για ενημερώσεις των χαρτών (αν και δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα) Στα 8ρια είχε θέμα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε ποια από τις 3 φορές που τα πέρασα τα windows 10 δεν έκατσε καλά κάποια αναβάθμιση? :) Εχω την έκδοση 5.1606.1670.0. Η τελευταία δεν είναι? Επίσης παίζει κάποιο ρόλο αν είσαι logged in στους χάρτες (εαν και το εχω δοκιμασεί και με το να ειμαι λογκαρισμενος κ χωρις..) Υπέθεσα πως θα έχεις κολλήσει σε κάποια έκδοση πιο παλιά. Αλλα όχι. Αυτη είναι η τελευταία. :confused: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Θυμάμαι πως και κάποιο άλλο παιδί είχε το ίδιο θέμα. Σε αυτόν δούλευε στα αγγλικά άλλα στα ελληνικά μουγκαμάρα. Δεν θυμάμαι πως το έλυσε. Δοκίμασε αν θέλεις αγγλικά. Επίσης τσέκαρε για ενημερώσεις των χαρτών (αν και δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα) Στα 8ρια είχε θέμα? Σε καμία από τις 2 γλώσσες δεν δουλεύει.. Στα 8αρια κομπλε ήταν, με region ελλαδα και γλωσσα αγγλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε καμία από τις 2 γλώσσες δεν δουλεύει.. Στα 8αρια κομπλε ήταν, με region ελλαδα και γλωσσα αγγλικα.. Ψάχνουμε ακραίες λύσεις οπότε τσέκαρε: Ρυθμίσεις -> ειδοποιήσεις και ενέργειες-> χάρτες και δες τις ρυθμίσεις που υπάρχουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Μηπως εχει προβλημα η συσκευη και εμεις ψαχνουμε το λογισμικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Μηπως εχει προβλημα η συσκευη και εμεις ψαχνουμε το λογισμικο? Όχι, αφού με τα 8.1 δεν είχε πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Χθες έκανα κάτι τελευταίο μήπως και.. Έσβησα τον χάρτη ελλάδος και τον ξανακατέβασα.. Πλέον εμφανίζει μεν το ηχειάκι για σίγαση δίπλα στο x αλλά φωνητική πλοήγηση πάλι δεν έχω.. Τι κάνω τώρα? το παω για service? Προσπαθώ να το αποφύγω γιατί θα κάνει σίγουρα 15 μέρες και άσε είναι και θέμα λογισμικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το δοκίμασες έξω από το σπίτι;γιατί μέσα η στο μπαλκόνι καμιά φόρα κολλάει. Κάνε ένα σοφτ ρισετ πρώτα βγάζοντας την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εισαι στην επισημη εκδοση των 10 η insider? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 @tasose Όπως έγραψα αρκετές φορές, έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες, εν κινήσει, στο όχημά μου @st1313 Επίσημη έκδοση φυσικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 @tasose Όπως έγραψα αρκετές φορές, έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες, εν κινήσει, στο όχημά μου @st1313 Επίσημη έκδοση φυσικά :) Τσέκαρες και τις ρυθμίσεις που σου είπα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 @tasose Όπως έγραψα αρκετές φορές, έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες, εν κινήσει, στο όχημά μου @st1313 Επίσημη έκδοση φυσικά :) Νομίζω πως το τελευταίο που σου μένει να κάνεις είναι να γυρίσεις με το Recovery Tool στα 8.1 και απο εκεί ξανά στα 10. Είναι ταλαιπωρία, αλλά σκέψουν ότι αν το πας στο service θα σου το κρατήσουν 15 μέρες και θα κάνουν ακριβώς την ίδια διαδικασία. Αφού είναι θέμα software και όχι πρόβλημα του τηλεφώνου. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τσέκαρες και τις ρυθμίσεις που σου είπα? Ναι, είναι όλα οκ... ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως το τελευταίο που σου μένει να κάνεις είναι να γυρίσεις με το Recovery Tool στα 8.1 και απο εκεί ξανά στα 10. Είναι ταλαιπωρία, αλλά σκέψουν ότι αν το πας στο service θα σου το κρατήσουν 15 μέρες και θα κάνουν ακριβώς την ίδια διαδικασία. Αφού είναι θέμα software και όχι πρόβλημα του τηλεφώνου. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. Διορθωσέ με, αλλά αν γυρίσω στα 8.1 με το recovery tool και εν συνεχεία αναβαθμίσω σε windows 10, μετά δεν θα πρέπει να κάνω ξανά hard reset ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν χρειάζεται πάντα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ναι, είναι όλα οκ... ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθωσέ με, αλλά αν γυρίσω στα 8.1 με το recovery tool και εν συνεχεία αναβαθμίσω σε windows 10, μετά δεν θα πρέπει να κάνω ξανά hard reset ? :p :lol: :lol: :lol: Σωστά τα λες. Απλά σκέψου το ενδεχόμενο ( 1 στο 1.000.000) να μην έχει κάτσει σωστά μια αναβάθμιση (όχι τόσο σημαντική που δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή) και να σου δημιουργεί αυτά τα προβλήματα. Ίσως να μην είναι μόνο απο τους χάρτες, αλλά και θέμα συστήματος όταν έγινε η αναβάθμιση. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει "κάτσει" καλά. Το έχω πάθει και εγώ με άλλη εφαρμογή και γύρισα πίσω και το ξαναέκανα (Ήμουν στις πρώτες εκδόσεις τότε). Στην δική μου περίπτωση είχε να κάνει με μια διακοπή του ιντερνετ και όταν επανήλθε, έκανε την αναβάθμιση αλλά είχα πρόβλημα μετά. Θα μπορούσες να σβήσεις την εφαρμογή, και να την ξαναεγκαταστήσεις απο εδώ: Windows Maps. Μπαίνεις απο το κινητό και σε πετάει στο store για να την εγκαταστήσεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts