duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μιας και το ρώτησες. ;) Το οποίο σε τι μεταφράζεται Άγγελε; Περιληπτικά, δεν χρειάζεται να το κάνεις καλή μετάφραση.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το οποίο σε τι μεταφράζεται Άγγελε; Περιληπτικά, δεν χρειάζεται να το κάνεις καλή μετάφραση.... Με την κανούργια Redstone build στα PC (φαντάζομαι και στα Mobile σύντομα) παίρνουμε ενημερώσεις μέσω του Edge, για το FB πχ. Μόνο που σε σχέση με τα App, δεν θα μπορείς να απαντάς από το Action Center που θα εμφανίζεται, αλλά θα σε μεταφέρει στο site για να απαντήσεις ή να δείς την ειδοποίηση εκεί. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Να κάνω μια ερώτηση; τις εργασίες που έχουμε δημιουργήσει στο outlook που τις βλέπουμε πλέον;παλιά τις έβλεπα στο ημερολόγιο αλλα πλέον δεν υπάρχουν. Ειμαι από χθες σε w10 και ψάχνομαι ακομα. Ευχαριστώ. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με την κανούργια Redstone build στα PC (φαντάζομαι και στα Mobile σύντομα) παίρνουμε ενημερώσεις μέσω του Edge, για το FB πχ. Μόνο που σε σχέση με τα App, δεν θα μπορείς να απαντάς από το Action Center που θα εμφανίζεται, αλλά θα σε μεταφέρει στο site για να απαντήσεις ή να δείς την ειδοποίηση εκεί. Πολύ καλό και πολύ πρακτικό, σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, το tapatalk δεν δουλεύει μόνο σε έμενα καλά, ή συμβαίνει και σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, το tapatalk δεν δουλεύει μόνο σε έμενα καλά, ή συμβαίνει και σε άλλον; ούτε σε μένα, δεν μπορώ να απαντήσω σε θέμα, δεν έχει κάν κουμπιά απάντησης. Και κολλάει γενικά. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δοκιμασα σημερα το WebEx meetings και απογοητευτηκα. Δεν μπορουσα να δω την οθονη που εκανε καποιος share και εβγαζ εμηνυμα οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει αυτη την λειτουργια....σε Lumia 950...τραγικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το Viber για όσους έχουν την δοκιμαστική έκδοση, μόλις πήρε καινούργιο update, λογικά διόρθωσαν το bug που είχε δημιουργηθεί με το update της Κυριακής που εμφάνιζε με το που ερχόταν κάποιο μήνυμα τον αριθμό 99 στην οθόνη κλειδώματος, μετά το update τουλάχιστον σε εμένα, τα μηνύματα έρχονται κανονικά. Τα μηνύματα έρχονται κανονικά άλλα μετά το update μου εμφανίζει το 99 ενώ πριν σε εμένα δεν το εμφάνιζε,σε εσένα έχει στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τα μηνύματα έρχονται κανονικά άλλα μετά το update μου εμφανίζει το 99 ενώ πριν σε εμένα δεν το εμφάνιζε,σε εσένα έχει στρώσει; Το 99 μου το εμφανίζει και σε μένα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Στην αρχή μου έδειξε κανονικά δυο μηνύματα, και με το που τα διάβασα γύρισε πάλι στο 99.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το 99 μου το εμφανίζει και σε μένα. Έκανα soft reset αλλά και πάλι τα ίδια (99),ελπίζω σε κάποιο update!!!!!!!! Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχει κανένας Viber beta για windows 10 mobile? Από το δεύτερο update και μετά λέει μόνιμα 99 μηνυματα αδιάβαστα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχει κανένας Viber beta για windows 10 mobile? Από το δεύτερο update και μετά λέει μόνιμα 99 μηνυματα αδιάβαστα Ναι αυτό το έχουμε όλοι, η σχεδόν όλοι, με την 6.0,ελπίζω να στρώσει με το επόμενο update. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Από όταν αναβαθμίστηκα στα 10αρια, στο tubecast ουσιαστικά δεν μπορώ να δω βίντεο σε full screen μιας και κάτω παραμένουν ανοιχτά τα κουμπιά βελάκι - αρχικό μενού - αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Από όταν αναβαθμίστηκα στα 10αρια, στο tubecast ουσιαστικά δεν μπορώ να δω βίντεο σε full screen μιας και κάτω παραμένουν ανοιχτά τα κουμπιά βελάκι - αρχικό μενού - αναζήτηση. Αναβαθμίστηκες στην στην .318; Υποτίθεται ότι διόρθωσαν σχετικό πρόβλημα! Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Από όταν αναβαθμίστηκα στα 10αρια, στο tubecast ουσιαστικά δεν μπορώ να δω βίντεο σε full screen μιας και κάτω παραμένουν ανοιχτά τα κουμπιά βελάκι - αρχικό μενού - αναζήτηση. Μπορεί να μην αποφύγεις hard reset. Εμένα ευτυχώς διορθώθηκε σε όσες εφαρμογές είχαν αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Χθες βράδυ αναβαθμίστηκα στην .318 μα δεν άλλαξε κάτι. Είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω από την μετάβαση και δεν τον θεωρώ σοβαρό για να καταφύγω σε hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Χθες βράδυ αναβαθμίστηκα στην .318 μα δεν άλλαξε κάτι. Είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω από την μετάβαση και δεν τον θεωρώ σοβαρό για να καταφύγω σε hard reset. Αυτό το διάβασα σε ξένα φόρουμ και γράφανε ότι είναι η εσχάτη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το έχει άλλος αυτό ή μόνο το 930 της αδερφής μου??? Όσο κι αν το έψαξα στην έβγαλα άκρη. https://db.tt/q52Gj93t Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το έχει άλλος αυτό ή μόνο το 930 της αδερφής μου??? Όσο κι αν το έψαξα στην έβγαλα άκρη. https://db.tt/q52Gj93t Είναι γνωστό θέμα και γίνεται από το update. Λύση εγώ δε βρήκα με όσα κι αν προσπάθησα, παρά μόνο φυσικά με Hard Reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Είναι γνωστό θέμα και γίνεται από το update. Λύση εγώ δε βρήκα με όσα κι αν προσπάθησα, παρά μόνο φυσικά με Hard Reset. Μα εγώ δεν το βλέπω σαν πρόβλημα. Θα το ήθελα στο 950 μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εμένα το viber τώρα τελευταία δεν ακούγεται. Του βάζω ήχο ειδοποίησης, λειτουργεί για λίγο και μετά πηγαίνει μόνο του στην προεπιλογή. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και άλλη universal εφαρμογή για youtube videos με download για offline και cast σε tv http://mspoweruser.com/developer-submission-alltube-player-uni-goes-sale/ πρέπει πλέον να υπάρχουν μια ντουζίνα από δαύτες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και άλλη universal εφαρμογή για youtube videos με download για offline και cast σε tv http://mspoweruser.com/developer-submission-alltube-player-uni-goes-sale/ πρέπει πλέον να υπάρχουν μια ντουζίνα από δαύτες :lol: Όταν λες καστ εννοείς απεριόριστο throw σε smart TV όπως συμβαίνει και με το YouTube app σε android; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Όταν λες καστ εννοείς απεριόριστο throw σε smart TV όπως συμβαίνει και με το YouTube app σε android; Θεωρητικά ναι. Δεν ξέρω αν δουλεύει για όλες τις συσκευές και τηλεοράσεις σωστά όμως. Στην δικιά μου τηλεόραση με αυτή την εφαρμογή ξεκινάει και παίζει το βίντεο κανονικά αλλά χάνει την σύνδεση μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι η εφαρμογή οπότε το τεστάρεις αν σου δουλεύει χωρίς κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts