stewe Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Viber Windows 10 UWP app coming soon. Beta testers invited. Συμπλήρωσα χθες αίτηση να γίνω πειραματόζωο, αλλά τίποτα ακόμα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Συμπλήρωσα χθες αίτηση να γίνω πειραματόζωο, αλλά τίποτα ακόμα... Μόνο 10 χρήστες θα πάρουν για αρχή. Απ'οτι καταλαβαίνεις οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τόσο λίγοι? Που το διάβασες? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τόσο λίγοι? Που το διάβασες? Ή στη σελίδα τους στο fb ή όταν έκανα την αίτηση μου το έβγαλε. Δεν θυμάμαι που το πήρε το μάτι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν νομίζω για κανένα λόγο να επιλέξουν να πάρουν feedback από 10 μόνο άτομα στον κόσμο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Υπαρχει τροπος ηχογραφησης κλησεων στα 10? Υπάρχει κουμπί την ώρα που μιλάς στην οθόνη της κλήσης. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Υπάρχει κουμπί την ώρα που μιλάς στην οθόνη της κλήσης. Στο 640ds ,δεν εχει(σε μένα τουλάχιστον). Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Που ειναι ρε παιδια το κουμπι? Στο 640 που εχω δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Οπως και να το κανουμε αλλο ενα μειον για τα 10αρια. Ψαχνοντας λιγο ειδα οτι ενα νοκια παλιο(ASA 308) εχει την δυνατοτητα εγγραφης.(αρε νοκια αθανατη) Edited April 12, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Από το λειτουργικό σύστημα υποστηρίζεται εγγενώς η ηχογράφηση κλήσης αλλά νομίζω απαιτείται ενημερωμένο firmware. Οπότε συσκευές που αναβαθμίστηκαν στα W10M, από τα 8.1, δεν πρέπει να την υποστηρίζουν ακόμα αυτή τη λειτουργία εν αντιθέσει με τις συσκευές που βγήκαν στην αγορά με την νέα έκδοση του λειτουργικού. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλο ειναι οποιος εχει συσκευη που ηρθε με τα 10αρια να μας λυσει την απορια. Στα 8.1 υπηρχε η δυνατοτητα αυτη? Δεν το ειχα ψαξει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Εμένα στην κάμερα εμφανίζει αυτό το μήνυμα όταν το γυρνάω να τραβήξει βίντεο. https://onedrive.live.com/redir?resid=B404300B9275395!160297&authkey=!AFCCtoNFZAT_JGs&v=3&ithint=photo%2cpng Edited April 12, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλημέρα, ξέρει κάποιος αν αυτό αλλάζει? Όταν σβήνω μια φωτογραφία από το τηλέφωνο (SD βασικά) μου βγάζει μήνυμα ότι θα διαγραφεί και από το OneDrive. Αυτό με τα 8.1 δεν το έκανε, τις έσβηνα από το τηλέφωνο αλλά παρέμεναν στο OneDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Καλο ειναι οποιος εχει συσκευη που ηρθε με τα 10αρια να μας λυσει την απορια. Στα 8.1 υπηρχε η δυνατοτητα αυτη? Δεν το ειχα ψαξει καθολου. Στα 8.1 δεν υπάρχει! ;) Ψαχνοντας λιγο ειδα οτι ενα νοκια παλιο(ASA 308) εχει την δυνατοτητα εγγραφης.(αρε νοκια αθανατη) ...κι έχω και Nokia! Ειναι θέμα λογισμικού όχι Nokia! Το Asha δεν έχει Windows επάνω! ;) Edited April 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ...τα έχω δοκιμάσει όλα... ...τα καλύτερα είναι : striver, run the map, cycle tracks gps... https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/striver/9nblggh18520 https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/run-the-map/9wzdncrfhznm https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/cycle-tracks-gps/9wzdncrfhzjj Σ'ωραίος... :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Συμφωνα με το forum των windows η δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων υπαρχει. Μου λενε να παω πισω στα 8.1 δηλαδη ολη η διαδικασια απο την αρχη. Δεν ξερω ποια τι να πιστεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Συμφωνα με το forum των windows η δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων υπαρχει. Μου λενε να παω πισω στα 8.1 δηλαδη ολη η διαδικασια απο την αρχη. Δεν ξερω ποια τι να πιστεψω. Η ηχογράφηση κλήσεων υπάρχει μόνο στις συσκευές που κυκλοφόρησαν με Windows10. Οι παλαιότερες θα λάβουν το feature αυτό, όταν με το καλό έρθει το firmware update. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα. Καμία εφαρμογή που να δουλεύει σαν το Find my Friends της Apple υπάρχει; Έψαξα στο market και βρήκα 2-3 που δείχνουν καλές. Έχετε υπόψη σας καμία που να την έχετε χρησιμοποιήσει και να δουλεύει απροβλημάτιστα και να μήν έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας; Εάν έχει και ενημέρωση για άφιξη ή αναχώρηση από συγκεκριμένο μέρος ακόμα καλύτερα. Για να ξέρουμε που βρίσκονται τα παιδιά μας...:happy: Υ.Γ Τα windows 10 υποτίθεται ότι έχουν ενσωματωμένη αυτήν την λειτουργία. Δυστυχώς όμως τα 640 που έχω πάρει στα παιδιά δεν έχουν λάβει ακόμη ενημέρωση για 10άρια (περιμένουν τον πάροχο) οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω την υπηρεσία. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Υ.Γ Τα windows 10 υποτίθεται ότι έχουν ενσωματωμένη αυτήν την λειτουργία. Δυστυχώς όμως τα 640 που έχω πάρει στα παιδιά δεν έχουν λάβει ακόμη ενημέρωση για 10άρια (περιμένουν τον πάροχο) οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω την υπηρεσία. Μέσω της εφαρμογής upgrade advisor μπορούν να πάνε στα 10 νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μέσω της εφαρμογής upgrade advisor μπορούν να πάνε στα 10 νομίζω! όχι όσα είναι σε κάποιον "κλειδωμένο" πάροχο δεν μπορούν ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδια,μια πρακτικη εφαρμογη που θα σας λυσει τα χερια με Bluetooth gadgets και συσκευες ειναι οι μικροεφαρμογες.Εχω παρει ενα ηχειο και πραγματικα ειναι βολικο.Εχω ρυθμισει για προειδοποιηση χαμηλης μπαταριας και φυσικα οταν το συνδεω μου δινει συντομευσεις για διαφορα Apps που θελω,χωρις να ψαχνω στο μενου ή να βρω τα tiles.Πολλοι μπορει να μην μπειτε στον κοπο να το ψαξετε αλλα αμα εχετε αξεσουαρ ή ηχειο με Bluetooth χρησιμοποιηστε το. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Και αλλη εφαρμογη για youtube (εχουμε χασει το μετρημα) δωρεαν για σημερα http://m.windowscentral.com/awesome-tube-todays-adduplex-hero-app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Χωρίς καμία αξιολόγηση... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Χωρίς καμία αξιολόγηση... Απο το λιγο που την δοκιμασα μια χαρα φαινεται. Πριν μερικες μερες την ανεβασε ο ανθρωπος. Στο us store που ειμαι εχει καμια δεκαρια αξιολογησεις με μεσο ορο 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Διάβασα οτι χάθηκε το fm radio με το τελευταίο update Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Διάβασα οτι χάθηκε το fm radio με το τελευταίο update Αυτό ισχύει μόνο για την τελευταία έκδοση της Redstone technical preview και όχι για την κανονική έκδοση των 10αριων που επίσημα τρέχε στις συσκευές με τελευταία έκδοση την .218. Και σίγουρα θα φτιαχτεί και στην technical preview με την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts