kyle4 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλά κατάλαβες... Και είμαι η Ζαφείρα.;) Οκ.. Θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει!!! :p Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μονο εγω ρε παιδια δεν μπορω ξαφνικα να βαλω λεφτα στο paypal μεσω request? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μονο εγω ρε παιδια δεν μπορω ξαφνικα να βαλω λεφτα στο paypal μεσω request? Γιατί δεν δοκιμάζεις το send money ; zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 για να μην υπάρχει paypal fee τι πρέπει να κάνουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 για να μην υπάρχει paypal fee τι πρέπει να κάνουμε? Δεν καταλαβαίνω επακριβώς τι ρωτάς. Οπότε αναφέρω ότι εάν θες στέλνεις μέσω τραπέζης τα χρήματα στο PayPal με χρεώση 1 ευρώ. Αλλιώς send money με 3.4% συν 0.35 ευρώ. Χωρίς χρέωση δεν υπάρχει κάπου. Τουλάχιστον σε ότι είμαι εγώ ενήμερη. zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα. Εκανα μεσω του γνωστου κολπου μεταφορα χρηματων στην paypal. Ζητησα 400Ε και μπηκαν τα 386Ε. Λογικα ειναι το ποσο που παρακρατα η paypal. Παω στο online μαγαζι να αγορασω το κινητο που ηθελα, συνολο 417.97 δολαρια ή αλλιως 371,37Ε. Κανω την παραγγελια μεσω paypal και παρατηρω οτι το paypal με χρεωσε 398Ε τραβωντας 12Ε απο τον λογαριασμο στην τραπεζα. 1) Γινεται να δουλευει το paypal με διαφορετικη συναλλαγματικη ισοτιμια σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο? 2) Να φανταστω λογικα η παραγγελια μου θα ακυρωθει λογω capital controls? 3) Υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα χρηματα μου? Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα. Εκανα μεσω του γνωστου κολπου μεταφορα χρηματων στην paypal. Ζητησα 400Ε και μπηκαν τα 386Ε. Λογικα ειναι το ποσο που παρακρατα η paypal. Παω στο online μαγαζι να αγορασω το κινητο που ηθελα, συνολο 417.97 δολαρια ή αλλιως 371,37Ε. Κανω την παραγγελια μεσω paypal και παρατηρω οτι το paypal με χρεωσε 398Ε τραβωντας 12Ε απο τον λογαριασμο στην τραπεζα. 1) Γινεται να δουλευει το paypal με διαφορετικη συναλλαγματικη ισοτιμια σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο? 2) Να φανταστω λογικα η παραγγελια μου θα ακυρωθει λογω capital controls? 3) Υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα χρηματα μου? Ευχαριστω εκ των προτερων. έτσι δουλεύει το paypal αν δεν αλλάξεις τις ρυθμίσεις (για την ισοτιμία) επίσης πλέον δεν είναι το γνωστό κόλπο αυτό , σόρρυ που θα το πω έτσι είναι το χαζό κόλπο αυτό 1)μπορείς να κάνεις top up από λογαριασμό σου (αν έχεις στο όνομα σου) με προμήθεια 1 ευρώ για το έμβασμα (από internet banking) 2) μπορείς να βάλεις στο κινητό σου το πρόγραμμα revolut που σου δίνει κάρτα Mastercard που την γεμίζεις πάλι με έμβασμα ή άλλη λύση leupay κλπ κλπ , ψάξτο λίγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα και ευχαριστω. Το 1) το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα. Το 2) δεν ξερω τι ειναι, θα το ψαξω ομως. Θα δω πρωτα τι γινεται με την παραγγελια μου ωστε πρωτα να παρω τα χρηματα πισω (αν δεν γινει η παραγγελια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Προχθές έκανα δοκιμαστική μεταφορά 10€ απο τον ενα PP λογ μου στον άλλο με απλο sent m. μετα τις κρατήσεις το ποσό πήγε απευθείας στο balance. Χθές εκανα δοκιμή να αγοράσω 2$ απο ebay. Η πληρωμή έγινε κανονικότατα και αφαιρέθηκε το ποσό απο το balance. Για μεγαλύτερα ποσά δεν ξέρω μιας και δεν σκοπέυω να αγοράσω κάτι προς το παρόν. Τώρα για την ανακοίνωση ας ελπίσουμε οτι απλά το PP εχει οδηγία για GR να συνδέεται και απο IBAN ίσως για μεγάλα ποσά. Το άμεσο μέλλον θα δείξει τελ τι ισχύει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Είχα λογαριασμό στην paypal και συνδεδεμένες 2 κάρτες Alfa bank και Πειραιώς prepaid και η δύο κάρτες, έκανε λογαριασμό και ο γιος μου στο paypal και με λογαριασμό στην Eurobank και κάρτα prepaid του έστειλα χρήματα από την δική μου, και μπήκανε στο balance του μικρού όλα καλά λοιπόν το παρακάμψουμε το cc, καλές αγορές οεο! xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Προσοχή με το PayPal... Τις προάλλες έκανα μια (μικρή ευτυχώς) αγορά και εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι -για πολλοστή φορά- οι αχρείοι είχαν μπει και μου είχαν αλλάξει τις προτιμήσεις για όλες τις κάρτες που έχω συνδεδεμένες, έτσι ώστε τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνουν οι ίδιοι. Φαίνεται να το κάνουν τακτικά πλέον (ίσως κάθε 1-2 εβδομάδες) και πρέπει να προσέχουμε πριν κάνουμε την κάθε αγορά, αλλιώς κινδυνεύουμε να μας χρεώσουν -με το έτσι θέλω στην ουσία- με βάση τη δική τους (και εντελώς ασύμφορη) ισοτιμία. Η διάδοση και αποδοχή που έχει πλέον το ΡΡ το έχει κάνει πρακτικά μονοπώλιο και αυτοί έχουν αποθρασυνθεί, κάνοντας σιγά σιγά ό,τι θέλουν. Η δε απάντησή τους αν παραπονεθείς για οτιδήποτε είναι πλέον στάνταρ: Αν δε σας αρέσει, μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας στις υπηρεσίες μας χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Οπότε προσοχή με την κάθε αγορά που κάνετε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και σε μένα το ίδιο έγινε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Προσοχή με το PayPal... Τις προάλλες έκανα μια (μικρή ευτυχώς) αγορά και εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι -για πολλοστή φορά- οι αχρείοι είχαν μπει και μου είχαν αλλάξει τις προτιμήσεις για όλες τις κάρτες που έχω συνδεδεμένες, έτσι ώστε τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνουν οι ίδιοι. Φαίνεται να το κάνουν τακτικά πλέον (ίσως κάθε 1-2 εβδομάδες) και πρέπει να προσέχουμε πριν κάνουμε την κάθε αγορά, αλλιώς κινδυνεύουμε να μας χρεώσουν -με το έτσι θέλω στην ουσία- με βάση τη δική τους (και εντελώς ασύμφορη) ισοτιμία. Η διάδοση και αποδοχή που έχει πλέον το ΡΡ το έχει κάνει πρακτικά μονοπώλιο και αυτοί έχουν αποθρασυνθεί, κάνοντας σιγά σιγά ό,τι θέλουν. Η δε απάντησή τους αν παραπονεθείς για οτιδήποτε είναι πλέον στάνταρ: Αν δε σας αρέσει, μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας στις υπηρεσίες μας χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Οπότε προσοχή με την κάθε αγορά που κάνετε! και πως γίνεται αυτό για να ξέρουμε? δεν έχω ιδέα και πότε δεν το είχα ψάξει ενώ πάντα μου κρατάει προμήθεια. στείλτε μας την ρύθμιση για να το ξέρουμε για να μην την πατάμε! ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 και πως γίνεται αυτό για να ξέρουμε? δεν έχω ιδέα και πότε δεν το είχα ψάξει ενώ πάντα μου κρατάει προμήθεια. στείλτε μας την ρύθμιση για να το ξέρουμε για να μην την πατάμε! ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πας: Settings (εικονίδιο με γρανάζι πάνω δεξιά, με το καινούριο τους layout) -> Payment settings -> Preapproved payments -> Set Available Funding Sources και σου βγάζει μια λίστα με τις κάρτες που έχεις συνδεδεμένες με το PayPal. Δίπλα στην κάθε μία έχει ένα: Conversion Options. Από εκεί, επιλέγεις για την κάθε κάρτα ξεχωριστά ποιος θέλεις να κάνει τη μετατροπή. Αν θέλεις αυτή να είναι η τράπεζα/κάρτα σου, επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice". Το κακό είναι (και αυτό έγραφα παραπάνω) ότι τα... μπαγάσικα πάνε κάθε τόσο και στο ξαναλλάζουν μόνοι τους, ώστε να κάνουν και πάλι τη μετατροπή οι ίδιοι και να σε χαρατσώνουν αγρίως! Οπότε πριν επιβεβαιώσετε την κάθε πληρωμή που πάτε να κάνετε, κοιτάτε σε τι νόμισμα σας γράφει ότι θα γίνει η πληρωμή. Αν αυτό δεν είναι το νόμισμα που έγραφε ο πωλητής, σημαίνει ότι σας την έχουν κάνει! Ακυρώνετε (προσωρινά) την πληρωμή, ξαναλλάζετε (όπως παραπάνω) την επιλογή μετατροπής συναλλάγματος και ξαναξεκινάτε τη διαδικασία πληρωμής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 αντε ρε φίλε. δεν το ήξερα αυτό. Και εγώ νόμιζα ότι πάντα σου κάνουν μόνοι τους το συνάλλαγμα και ξενέρωνα γιατί κρατουν πολλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ακυρώνετε (προσωρινά) την πληρωμή, ξαναλλάζετε (όπως παραπάνω) την επιλογή μετατροπής συναλλάγματος και ξαναξεκινάτε τη διαδικασία πληρωμής...Η αλλαγή γίνεται και τελευταία στιγμή πριν την πληρωμή. Εκεί που σου ζητάει να επιβεβαιώσεις το ποσό, λέει με μικρά γράμματα "change conversion options". Πατάς, επιλέγεις από εκεί το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" και κάνεις την πληρωμή. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η αλλαγή γίνεται και τελευταία στιγμή πριν την πληρωμή. Εκεί που σου ζητάει να επιβεβαιώσεις το ποσό, λέει με μικρά γράμματα "change conversion options". Πατάς, επιλέγεις από εκεί το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" και κάνεις την πληρωμή. ;) Έτσι το έκανα κι εγώ ως τώρα, βλέπω όμως τελευταία στις σελίδες και του eBay και των διαφόρων κινεζο-μαγαζιών, όπου γίνεται host η σελίδα του paypal όταν πας να πληρώσεις, ότι δεν εμφανίζονται πλέον ούτε η επιλογή για αλλαγή των conversion options, ούτε για αλλαγή διεύθυνσης του παραλήπτη. Το έχω αποδώσει στις αλλαγές που φαίνεται να έκανε πρόσφατα το paypal στο layout των σελίδων του. Αν εσύ όμως τα βλέπεις ακόμα, ίσως να φταίει και κάτι με τον browser μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έτσι το έκανα κι εγώ ως τώρα, βλέπω όμως τελευταία στις σελίδες και του eBay και των διαφόρων κινεζο-μαγαζιών, όπου γίνεται host η σελίδα του paypal όταν πας να πληρώσεις, ότι δεν εμφανίζονται πλέον ούτε η επιλογή για αλλαγή των conversion options, ούτε για αλλαγή διεύθυνσης του παραλήπτη. Το έχω αποδώσει στις αλλαγές που φαίνεται να έκανε πρόσφατα το paypal στο layout των σελίδων του. Αν εσύ όμως τα βλέπεις ακόμα, ίσως να φταίει και κάτι με τον browser μου... Και σε μένα το ίδιο πριν 2-3 μέρες μου το εμφάνιζε το conversion options, ενώ σήμερα που έκανα 2 αγορές μια από ebay και μια από banggood δεν μου το έβγαλε σαν επιλογή. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Και σε μένα το ίδιο πριν 2-3 μέρες μου το εμφάνιζε το conversion options, ενώ σήμερα που έκανα 2 αγορές μια από ebay και μια από banggood δεν μου το έβγαλε σαν επιλογή. :mad: Επίσης στο banggood εχει σαν default πληρωμή μόνο απο το balance. (όσο και αν το έψαξα δεν αλλάζει) Ίσως αυτό να ισχύει και στα άλλα κινεζοσόπια. Για αγορά όμως απο ebay σου επιτρέπει να επιλέξεις καί κάρτα. Τάρα γιατι ετσι γιατί αλλοιώς αν κάποιος ξέρει ας πεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έτσι το έκανα κι εγώ ως τώρα, βλέπω όμως τελευταία στις σελίδες και του eBay και των διαφόρων κινεζο-μαγαζιών, όπου γίνεται host η σελίδα του paypal όταν πας να πληρώσεις, ότι δεν εμφανίζονται πλέον ούτε η επιλογή για αλλαγή των conversion options, ούτε για αλλαγή διεύθυνσης του παραλήπτη. Το έχω αποδώσει στις αλλαγές που φαίνεται να έκανε πρόσφατα το paypal στο layout των σελίδων του. Αν εσύ όμως τα βλέπεις ακόμα, ίσως να φταίει και κάτι με τον browser μου...Δεν το έχω προσέξει, θα προσπαθήσω να το έχω στο νου μου όταν ξανακάνω κάποια αγορά να δω αν μου εμφανίσει το conversion options. Αλλαγή διεύθυνσης παραλήπτη έκανα μέσα στα Χριστούγεννα με αυτό τον τρόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Καλησπέρα. Η δυνατότητα σύνδεσης ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού στο paypal είναι μπλοκαρισμένη ή πραγματοποιείται κανονικά; Υ.Γ.: Σε λάθος ενότητα το postαρα... Sorry. Edited January 17, 2016 by nikkal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ερώτηση γιατί έχω λεφτά στο paypal balance και τα έχω σε ευρώ. Όταν αγόρασα κάτι από ebay μου έκανε μετατροπή σε δολάρια το paypal και στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Ίσως να το ψάξω κι άλλο. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτό; Εάν το balance είναι σε ευρώ πως να γίνουν σε δολάρια; zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ερώτηση γιατί έχω λεφτά στο paypal balance και τα έχω σε ευρώ. Όταν αγόρασα κάτι από ebay μου έκανε μετατροπή σε δολάρια το paypal και στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Ίσως να το ψάξω κι άλλο. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτό; Εάν το balance είναι σε ευρώ πως να γίνουν σε δολάρια; Αν τα χρήματα είναι στο balance την μετατροπή την κάνει το PayPal, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν τα βάζεις στο balance με send/request money, άλλαξε το primary νομισμα στο balance σε δολλάρια και να στέλνεις δολλάρια όπου τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν τα χρήματα είναι στο balance την μετατροπή την κάνει το PayPal, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν τα βάζεις στο balance με send/request money, άλλαξε το primary νομισμα στο balance σε δολλάρια και να στέλνεις δολλάρια όπου τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα. Κατάλαβα οπότε τώρα δεν γίνεται. Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τώρα θα ξέρω, έτσι και αλλιώς μικρό το ποσό. zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 καλησπερα, μολις εκανα εμβασμα στην revolut,πρωτη φορα,και επειδη το κεφαλι ειναι καζανι απο την μικρη και την γυναικα,εκανα την πατατα και εβαλα τα στοιχεια που ειναι για λιρες Αγγλιας και οχι ευρω...τι γινετε τωρα? CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts