Jump to content

achilleas10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    219
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by achilleas10

  1. Καλησπέρα. Με τις τραπεζικές εφαρμογές τι γίνεται? Δουλεύουν κανονικά?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν γνωρίζεις, η ελληνική που βασίζεται στην Los, είναι όντως τόσο καλή όσο λένε αρκετοί ή να πάω από xda?
  3. Καλημέρα. Σε λίγες μέρες τελειώνει η διετής μου εγγύηση της infoQuest, οπότε σκέφτομαι να περάσω σε custom rom, καθώς το miui έχει πρόβλημα με τα gestures του Nova Launcher. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή rom για το κινητό μας? Ιδανικά θα ήθελα να είχα την LineageOS, αλλά βλέπω ότι βγαίνει μόνο σε unofficial.
  4. Καλησπέρα. Το πρόβλημα ασυμβατότητας της miui 12.5 με τα gestures της Nova διορθώθηκαν?
  5. Δυστυχώς, δεν θα πάρουμε android 12.
  6. Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μισά site γράφουν ότι έχει και άλλα ότι δεν έχει, ενώ στο site της xiaomi δεν αναφέρουν καμία πληροφορία.
  7. Καλημέρα σας. Το κινητό έχει fm radio? Γιατί άλλα site γράφουν ότι έχει και άλλα ότι δεν έχει.
  8. Καλησπέρα σας. Θέλω να πάρω κινητό στην αδερφή μου. Αυτή τη στιγμή έχει το LG G6. Υπάρχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνω. 1) Καλή κάμερα, γιατί της αρέσουν οι φωτογραφίες (βλέποντας τις φωτογραφίες που βγάζει το Redmi 9T Pro που έχω, η ποιότητά τους την καλύπτει) 2) Να έχει ραδιόφωνο. Υπολογίζω να της αγοράσω κινητό στη Black Friday, γύρω στα 350€. Ευχαριστώ πολύ!!
  9. Καλησπέρα. Από 100% σε 30%, κάνει περίπου 24 ώρες, με 3,5 ώρες sot (με την εξοικονόμηση ανοιχτή). Δεν κάνω βαριά χρήση, έχω κλειστό τον συγχρονισμό και το gps, απλά έχω ανοικτά δεδομένα ή wifi όλη τη μέρα εκτός το βραδυ. Αλλά δεν είναι αυτοί οι χρόνοι που με απογοητεύουν. Είναι ότι βλέποντας το γράφημα για την χρήση της μπαταρίας, ακόμα και το βράδυ η μπαταρία πέφτει περίπου 7-10%. Πολύ πιθανό να έχω κάποιο drain και να θέλει επαναφορά, αλλά αν είναι να ξαναστήσω το κινητό, λέω να βάλω καμιά καλύτερη rom.
  10. Καλημέρα και καλή χρονιά. Μιας και έχω απογοητευτεί από την μπαταρία, ψάχνω για καμιά rom με καλή μπαταρία. Έχει κανένας να προτείνει καμια Dev ή custom rom?
  11. Όταν έρχεται ειδοποίηση εμφανίζεται στο πλάι αυτή η επιλογή 1 φορά. Αν για κάποια ώρα όμως δεν ανοίξεις τις ειδοποιήσεις, ξανεμφανίζεται για να στην θυμίσει. Απλά δεν έχω τσεκάρει ανά πόση ώρα.
  12. Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο smart case, με λειτουργικό πορτάκι με παράθυρο? Στο RN4 είχα μία τέτοια θήκη λοπου εμφανιζόταν η εισερχόμενη κλήση στο παράθυρο και μπορούσα να απαντήσω χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το πορτάκι.
  13. Το ράδιο όντως παίζει με παράσιτα. Είναι από τα λίγα που με ξενέρωσαν...
  14. Καλημέρα. Το κινητό το πήρα την Παρασκευή, οπότε έχω προλάβει να κάνω μόνο μία πλήρη φόρτιση. Τα πρώτα σημάδια: 1) Αυτή τη στιγμή, έχω 35% μπαταρία με 47 ώρες λειτουργίας και 4 ώρες οθόνη. Για την χρήση που κάνω είναι καλά (όχι τέλεια), περίπου σαν το Redmi Note 4 που είχα. Καλύτερα συμπεράσματα λογικά σε καμιά εβδομάδα. 2) Πολύ καλή κάμερα. Οι βραδινές όχι και τόσο, αλλά με την GCam 7.0 φτιάχνουν ως ένα σημείο. 3) Πολύ γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Ενυπωσιακό design. 4) Το μόνο μου θέμα είναι ότι δεν έχω καλό σήμα fm radio και σε κάποια σημεία της Θεσσαλονίκης (ανάμεσα σε κτίρια) που με το RN4 είχα 4g, με το 9T Pro δεν έχω καλό σήμα. Ίσως σε 1-2 εβδομάδες να επανέλθω, οταν θα το έχω χρησιμοποοιήσει περισσότερο και να αναφέρω αν τα προβλήματα έχουν λυθεί ή παρατηρήσω κάτι επιπλέον.
  15. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να πέφτει σχετικά γρήγορα. Βέβαια, εγώ το έχω 2 μερες, οπότε σε μερικές φορτίσεις πιστεύω πως θα στρώσει.
  16. Έβαλα την 7 και δουλεύει μια χαρά. Εγώ δεν έχω θέμα με το ίντερνετ, αλλά χάνω πολύ εύκολα σήμα στο 4g, σε σημεία της πόλης που με το Redmi Note 4 δεν είχα κανένα θέμα.
  17. Περίεργο, γιατί στο mi.com έχει μόνο τα 3 γνωστά χρώματα. Παίζει να είναι το K20 pro και να το πουλάνε ως 9T pro.
  18. Από τις δύο ποια προτείνεις? Επίσης, έχεις γνώμη για την GCam 7.0? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο για χθες, 389.99E.
  19. Το έκανα χθες κράτηση στα public με την προσφορά. Ενώ στο mail έλεγαν ότι θα το είχαν από Δευτέρα έως Τετάρτη, μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι είναι έτοιμο προς παράδοση...
  20. Από σήμερα, ευτυχής κάτοχος του κινητού. Πανεμορφο το μπλε. Λιγο πιο μεγάλο από το Redmi Note 4 που είχα, αλλά σε λογικά πλαίσια. Προς το παρόν το σετάρω, το Σ/Κ θα το σκαλίσω περισσότερο. Μια ερώτηση, ποια GCam θεωρείτε ότι αξίζει να εγκαταστήσω?
  21. Λέω να περιμένω να βγάλουν την LOS 17.0 official. Ως τότε, θα δω τι πιάνει η miui. Προς το παρόν, θα ψαχτώ για ποια GCam είναι η καλύτερη.
  22. Μπλε. Από την αρχή πήγαινα για το μπλε (το μαύρο το απέρριψα από την αρχή). Σκεφτόμουν και το κόκκινο, αλλά το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε τόσο. Καλά, custom rom θα μπει σίγουρα, αλλά μετά από κανά μήνα. Να δούμε λίγο τι παίζει με την νέα miui, γιατί είμαι 2 χρόνια με custom rom σε Redmi Note 4 και έχω ξεχάσει τι πάει να πει miui...
  23. Μόλις το χτύπησα κι εγώ από γνωστή αλυσίδα συσκευών. Με διαφορά μικρότερη των 30€ που το βρίσκεις σε κρουτζομάγαζα και 2ετή εγγύηση από Infoquest, νομίζω αξίζει. (δεν ξέρω μόνο, μήπως ρίξουν την τιμή απότομα και τα μικρά μαγαζιά) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
  24. Καλησπέρα. Αφήνει μεγάλα κενά, ή ίσα ίσα για να μην υπάρχουν θέματα με την θήκη?
  25. Το μαύρο γύρω - γύρω, είναι μεγάλο, σε σημείο να καλύπτει οθόνη? Γιατί στις φωτό φαίνεται να είναι πιο μεγάλο από το μαύρο περίγραμμα της οθόνης.
×
×
  • Create New...