konstantinoslp Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλο μεσημερι. Για δυο χρονια το συγκεκριμενο ταμπλετ δουλευε απροβλημετιστα. Και ΞΑΦΝΙΚΑ ηχος στοπ. Και απο τα ηχεια και απο την εξοδο ακουστικων.Τι κανουμε??? Reset για αρχή. Να αποκλεισουμε ενδεχόμενο software. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas_t Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Reset για αρχή. Να αποκλεισουμε ενδεχόμενο software. Εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?Ναι. Αν δεν παίξει κι έτσι, καλύτερα και επαναπρογραμματισμός με SPFlashTool. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas_t Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ναι. Αν δεν παίξει κι έτσι, καλύτερα και επαναπρογραμματισμός με SPFlashTool. Αν θελεις γραψε σχετικα με το SPFlashTool. Δεν εχω τις δικες σας γνωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6876349&highlight=flash#post6876349 Αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas_t Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Σ ευχαριστω. Θα δοκιμασω το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karnarolis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το Kodi το το παίρνει το tablet; Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας... Έχω την 4.4.4. και root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το Kodi το το παίρνει το tablet; Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας... Έχω την 4.4.4. και root Μια χαρά παιζει το kodi σε 4.4.4,πεταει.κατι θα παιζει με την έκδοση μαλλον που έβαλες Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μια χαρά παιζει το kodi σε 4.4.4,πεταει.κατι θα παιζει με την έκδοση μαλλον που έβαλες Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η νεα εκδοση του Kodi η 17.1 απαιτει Android 5 και νεοτερο. Πρεπει να βρεις την προηγουμενη εκδοση 16.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Έχω το L (4g) δεν έχω περάσει την 5... Το έχω με την 4.4.4 αν θυμάστε πέρσι που έγινε κ*** με το update το αποφεύγω.. Να το περάσω τελικά τώρα?? Το υποστηρίζουν ή το έχουν παρατήσει στην μοίρα του το tablet? Έχει βγει νεότερη έκδοση update?? Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdboy Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 εχω το l και μου εβγαλε ενημερωση σε S000119 αλλα οταν παω να τη κανω δε τη περναει και λεει aborted, το εχει κανεις αυτο το προβλημα η μονο σε μενα Παράθεση Don't trust anyone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 εχω το l και μου εβγαλε ενημερωση σε S000119 αλλα οταν παω να τη κανω δε τη περναει και λεει aborted, το εχει κανεις αυτο το προβλημα η μονο σε μεναΒλακεία της Lenovo. Δες εδώ: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/Tab-2-A10-70L-update-failure-S00018-to-S000119/td-p/3674033 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdboy Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 **** τη lenovo πηγα και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι νομιζα οτι επειδβη το εχω ρουτ δε γινεται και μετα εγκατεστησα παλι πο την αρχη τη ρομ μηπως δουλεψει....να μη πω τωρα καμια αλλη κουβεντα, ευχαριστω παντως Παράθεση Don't trust anyone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Σ ευχαριστω. Θα δοκιμασω το βραδυ.Τελικά; Σου έπαιξε; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tachav Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλημέρα σε όλους και συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί. Είμαι κάτοχος του Tab 2 A10-70F το οποίο έχω ακόμη στην αρχική έκδοση δεν το έχω κάνει update σε lollipop γιατί όταν το πήρα είχα δει πολλά αρνητικά σχόλια. Τον τελευταίο καιρό 2 φορές εκεί που λειτουργούσε έσβησε μόνο του παρότι ήταν συνδεδεμένο στο φορτιστή (χρησιμοποιώ τον δικό του φορτιστη). Σε προσπάθεια να το ανοίξω έκανε μόνο μια δόνηση χωρίς να ανοίγει η οθόνη. Ανοιξα το καπάκι, έβγαλα για λίγα λεπτά τη μπαταρία και μετά από αρκετές προσπάθειες άνοιξε. Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο; και αν ναι, πως το επιλύσατε; επίσης να ρωτήσω αν έχει πλέον νόημα να το αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Είμαι κάτοχος αυτού του τάμπλετ εδώ και μια βδομάδα. Απροβλημάτιστο. Το πήρα από μέντιαμαρκτ 229 €. Ζήτησα άτοκες και είπαν μόνο αν πάρω την ενισχυμένη εγγύηση για 2 χρόνια θα έκαναν 24 άτοκες. Δέχτηκα γιατί βγαίνει 12€ το μήνα. Νομίζω είναι καλή συμφωνία αν κρίνω διαβάζοντας το νήμα από την αρχή, ότι οι τιμές δεν πέφτουν ούτε με σφαίρες. Σε σχέση με ρουτάρισμα, δεν έχω κάνει και το σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο. Όσοι φίλοι λοιπόν το ρουτάρισαν μόνο ως προς τα δικαιώματα χρήστη είδαν σημαντική διαφορά; Όσοι τυχόν πέρασαν άλλη Ρομ ποια προτίμησαν; Πήγαν σε μαρσμάλλοου; Βάλτε κάνα λινό να μαζέψουμε λίγο. Να ΣτΕ καλά όλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εγώ το έχω ακόμα με KitKat. Μου πάει πολύ πιό γρήγορα απ' όταν του είχα κάνει αναβάθμιση σε Lolipop. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εγώ το έχω ακόμα με KitKat. Μου πάει πολύ πιό γρήγορα απ' όταν του είχα κάνει αναβάθμιση σε Lolipop. Γίνεται downgrade επίσημο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Επίσημα δυστυχώς όχι. Γίνεται πάντως σχετικά εύκολα, αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με SPFlashtool. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Επίσημα δυστυχώς όχι. Γίνεται πάντως σχετικά εύκολα, αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με SPFlashtool. Έχω ασχοληθεί με μαγειρέματα γενικώς απλά τώρα το ζητούμενο είναι αν τρέξει καλύτερα με το downgrade. Θα του κάνω για αρχή ένα ρουτάρισμα και το ξανασυζητάμε. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 έχε το νού σου ότι υπάρχει και non-official android 6. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά την έχουν βάλει κάποιοι από εδώ μέσα. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται με ανοικτά δεδομένα στο 4g να συνδέεται ένα λαπτοπ που έχω. Αν ναι, πως? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scrollgr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ασυρματo και δυκτια -> περισσοτερα -> Προσ. και φορητο σημ.προσβ. -> ενεργο σημειο WLAN (κλικ πσνω του) -> Ρυθμιση φορητου σημειου προσβασης WLAN και οριζεις κωδικο. Ανοιγεις το WIFI στο laptop και συνδεσαι στο δικτυο Lenovo... με τον κωδικο που ορισες στο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Ασυρματo και δυκτια -> περισσοτερα -> Προσ. και φορητο σημ.προσβ. -> ενεργο σημειο WLAN (κλικ πσνω του) -> Ρυθμιση φορητου σημειου προσβασης WLAN και οριζεις κωδικο. Ανοιγεις το WIFI στο laptop και συνδεσαι στο δικτυο Lenovo... με τον κωδικο που ορισες στο tablet. Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε! Edited July 4, 2017 by nickpapag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Επίσημα δυστυχώς όχι. Γίνεται πάντως σχετικά εύκολα, αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με SPFlashtool. Αν μπορεις να δωσεις καμια πληροφορια γιατι δεν εχω την παραμικρη ιδεα :rolleyes: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts