Jump to content

apotsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    737
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apotsi

  1. Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις backup και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα sim σου σε άλλο τηλέφωνο, μήπως είναι κάποιο θέμα του παρόχου; Χλωμό, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
  2. Έχει βγει εδώ και καιρό η 14.0.3, αλλά εγώ έχω κολλήσει στην 14.0.1. Δεν μου την δείχνει.
  3. Μόνο 11 ώρες; Όχι , δεν είναι φυσιολογικό.
  4. Υποστηρίζει το κινητό μας βίντεο με bokeh effect?
  5. Εγγυηση κατευθειαν. Πήγαινέ το στα MM να το στείλουν Infoquest
  6. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
  7. Μπααααα.... είναι νωρίς ακόμα
  8. Όταν λες την έβαλες... τί εννοείς; Δεν υπήρχε μέσα by default ?
  9. Είσαι λίγο εριστικός και επιθετικός, παλικάρι. Δεν θα το συνεχίσω άλλο όμως. Μπορεί απλά να είχες μια άσχημη ημέρα ή είσαι κουρασμένος από την δουλειά σου. Καλή συνέχεια. Δεν έχω κάτσει ποτέ να μετρήσω πόσο είναι το SOT. Σας είπα τί χρήση κάνω. Αν δεν σας καλύπτει κάτι τέτοιο, λυπάμαι. Ούτε πρόκειται να κάτσω 4-5 ή 6 ώρες μπροστά από μια οθόνη, για να δω πόσο SOT θα φτάσει. Με την χρήση που κάνω, τόσες ώρες μου κρατάει. Το αν ο φίλος παραπάνω το έχει Always on και τον βολεύει να το φορτίζει 5 φορές την ημέρα, τί να πω. Με γειά του και χαρά του. Αν πάλι με κάτι από το σχόλιό μου είστε δυσαρεστημένοι, απλά αγνοήστε το και προσπεράστε το. Καλή συνέχεια και καλό βράδυ σε όλους. Πάω να βγάλω βόλτα το σκυλάκι μου... 😉
  10. Ναι, 92 ώρες. Όπως το βλέπεις. Δεν είμαι και συνέχεια στα social media, δεν ξημεροβραδιάζομαι στο tiktok, δηλαδή. Δεν κοιτάζω Sot και τέτοια. Το λειτουργώ σαν τηλέφωνο, να ελέγξω mails, social media, reddit, etoro, κτλ, κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια. Αυτά.
  11. Δεν ξέρω τί λέτε, πάντως η δική μου η μπαταρία με την 12.5.7 είναι ΑΣΤΕΡΙ !! (φτου φτου φτου)... 92 ώρες λειτουργίας του κινητού και είμαι στο 5%. Το βράδυ το βάζω σε λειτουργία πτήσης, για να λειτουργεί το ξυπνητήρι μου και είναι συνέχεια συνδεδεμένο με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
  12. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πιάνει εύκολα. Στο προηγούμενό μου Huawei P20 Pro, έπαιζε αέρα. Μάλλον δεν έχουν κάνει καλή υλοποίηση του feature.
  13. Για στείλε PM τί έχεις...
  14. Δε σου λειτουργεί ενώ το έχεις επιλέξει κανονικά;
  15. Όσοι έχουν την 12.5.7, μπορούν να μου επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί κανονικά το screenshot με drag προς τα κάτω των τριών δάκτυλων, ή με double knuckle tap (εφόσον τα έχετε ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις) ;
  16. apotsi

    Jiayu S3

    Ποια TWRP έχεις βάλει και ποιά ROM πας να φλασάρεις;
  17. αν το πήρε αυτός παραεισαγωγή, εσύ τι φταίς; Δικαιούσαι διετή εγγύηση, εφόσον η αγορά έχει γίνει από EU.
  18. apotsi

    Jiayu S3

    Θα πρότεινα να το ξανακάνεις από την αρχή με SP Flash στην 5.0 RC5, και μετά να φτάσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις.
  19. Όλα καλά. Μπήκε κανονικά. Ευχαριστώ πολυ !!!!
  20. Την κατέβασα... πως την περνάς όμως ρε παίδες...; Θυμόμουν ότι πήγαινα επάνω δεξιά στις τελείες και επέλεγα κάτι σαν τοπική ενημέρωση. Τώρα δε μου δείχνει κάτι τέτοιο.
  21. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό... Πολύ ενδιαφέρον.
  22. Φίλος, εγώ το βάζω σε λειτουργία πτήσεις, πάλι με ξυπνητήρι, όπως εσύ. Δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου μπαταρία. Αφού το βάζεις σε πτήση ή χωρίς internet, δεν δοκιμάζεις να κλείνεις και τις background εφαρμογές;
  23. Η αδερφή μου που έχει το ίδιο κινητό και έχει Vodafone, δεν έχει κάποιο θέμα.
×
×
  • Create New...