Jump to content

apotsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    737
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apotsi

  • Ημ. Γέννησης 05/07/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

apotsi's Achievements

  1. Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις backup και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα sim σου σε άλλο τηλέφωνο, μήπως είναι κάποιο θέμα του παρόχου; Χλωμό, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
  2. Έχει βγει εδώ και καιρό η 14.0.3, αλλά εγώ έχω κολλήσει στην 14.0.1. Δεν μου την δείχνει.
  3. Μόνο 11 ώρες; Όχι , δεν είναι φυσιολογικό.
  4. Υποστηρίζει το κινητό μας βίντεο με bokeh effect?
  5. Εγγυηση κατευθειαν. Πήγαινέ το στα MM να το στείλουν Infoquest
  6. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
  7. Μπααααα.... είναι νωρίς ακόμα
  8. Όταν λες την έβαλες... τί εννοείς; Δεν υπήρχε μέσα by default ?
  9. Είσαι λίγο εριστικός και επιθετικός, παλικάρι. Δεν θα το συνεχίσω άλλο όμως. Μπορεί απλά να είχες μια άσχημη ημέρα ή είσαι κουρασμένος από την δουλειά σου. Καλή συνέχεια. Δεν έχω κάτσει ποτέ να μετρήσω πόσο είναι το SOT. Σας είπα τί χρήση κάνω. Αν δεν σας καλύπτει κάτι τέτοιο, λυπάμαι. Ούτε πρόκειται να κάτσω 4-5 ή 6 ώρες μπροστά από μια οθόνη, για να δω πόσο SOT θα φτάσει. Με την χρήση που κάνω, τόσες ώρες μου κρατάει. Το αν ο φίλος παραπάνω το έχει Always on και τον βολεύει να το φορτίζει 5 φορές την ημέρα, τί να πω. Με γειά του και χαρά του. Αν πάλι με κάτι από το σχόλιό μου είστε δυσαρεστημένοι, απλά αγνοήστε το και προσπεράστε το. Καλή συνέχεια και καλό βράδυ σε όλους. Πάω να βγάλω βόλτα το σκυλάκι μου... 😉
  10. Ναι, 92 ώρες. Όπως το βλέπεις. Δεν είμαι και συνέχεια στα social media, δεν ξημεροβραδιάζομαι στο tiktok, δηλαδή. Δεν κοιτάζω Sot και τέτοια. Το λειτουργώ σαν τηλέφωνο, να ελέγξω mails, social media, reddit, etoro, κτλ, κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια. Αυτά.
  11. Δεν ξέρω τί λέτε, πάντως η δική μου η μπαταρία με την 12.5.7 είναι ΑΣΤΕΡΙ !! (φτου φτου φτου)... 92 ώρες λειτουργίας του κινητού και είμαι στο 5%. Το βράδυ το βάζω σε λειτουργία πτήσης, για να λειτουργεί το ξυπνητήρι μου και είναι συνέχεια συνδεδεμένο με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
  12. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πιάνει εύκολα. Στο προηγούμενό μου Huawei P20 Pro, έπαιζε αέρα. Μάλλον δεν έχουν κάνει καλή υλοποίηση του feature.
  13. Για στείλε PM τί έχεις...
×
×
  • Create New...