Jump to content

alieus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    471
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alieus's Achievements

  1. Κλείδωσε το κινητό μόλις πέρασα ένα walipaper από τα theme. Έβγαλε μήνυμα ότι το τηλεφ. είναι κλειδωμένο ανήκει σε άλλο λογαριασμό και να βάλω password. Δοκίμασα τα πάντα. Δε γίνεται τίποτε. Πήγα στο Mi store αλλά θέλουν απόδειξη αγοράς που δεν έχω γιατί έληξε η εγγύηση από πολύ καιρό. Περιμένω μια βδομάδα νέα από το Mi Global που έγραψα. Είχε κανείς άλλος τέτοιο θέμα;
  2. Μάλιστα!! Ευχαριστώ!!
  3. Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα ένα σύμβολο κεφαλαίο R μέσα σε κύκλο στην οθόνη επάνω δεξιά δίπλα στο εικονίδιο σύνδεσης και μπαταρίας. Έρχεται και φεύγει. Ο πάροχος είναι Q-CARD. Δεν έχω ιδέα τι είναι.
  4. Κρατάει και τα δύο και σε ρωτάει ποιό θέλεις για προεπιλεγμένο. Επειδή όσο δεν το εγκαθιστούσα με έβγαζε συνέχεια ειδοποίηση να το βάλω, το έβαλα, επέλεξα το παλιό και ησύχασα από ειδοποιήσεις.
  5. πήρατε από την xiaomi ειδοποίηση να περάσετε το messages της google; Αγνόησα το μήνυμα και κάθε λίγο μου βγαζει ειδοποίηση να το βάλω. Το έβαλε κανείς; Είναι τίποτε αξιόλογο;
  6. Το γύρισα σε Κύπρο και πήρα την 11...
  7. Γειά σας. Πήρα προχτές το redmi note 7...Στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω σ' αυτή την έκδοση android την επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης απενεργοποίησης συσκευής.Μήπως είναι "κρυμμένη" πουθενά με άλλη ορολογία ή όντως δεν υπάρχει; Ευχαριστώ.
  8. alieus

    Meizu M5

    Μπορείς να πάρεις με apk extractor την εφαρμογή από κάποιον φίλο ή να την κατεβάσεις από κάποιο σάϊτ και να την εγκαταστήσεις. Ισως χρειαστεί και με τον ίδιο τρόπο να εγκαταστήσεις και το apk υπηρεσίες google play. Το 'χω κάνει παλιότερα και δούλεψε.
  9. Εδώ και λίγες μέρες οπότε έχω ενημέρωση για εφαρμογή η θέλω να εγκαταστήσω καινούργια το google play store μου δείχνει "λήψη σε εκκρεμότητα" και δεν κατεβαίνει τπτ. Βρήκα κάποια λύση με το να καθαρίζω δεδομένα και cache του play store στις εφαρμογές αλλά πρέπει να το κάνω κάθε φορά έστω και για μία εφαρμογή. Τι συμβαίνει;
  10. alieus

    Redmi Note 5

    Άκυρο. Το βρήκα μέσα από την επιλογή για προγραμματιστές. Το πρόβλημα είναι ότι είχα γίνει προγραμματιστής, την δούλεψα τη σύνδεση τηλεφ και υπολογοστή και για κάποιο λόγο η επιλογή χάθηκε και αναγκάστηκα να την ξαναενεργοποιήσω.
  11. alieus

    Redmi Note 5

    Μια βοήθεια. Είχα βρει πώς να ανταλλάσσω αρχεία μεταξύ τηλεφ και υπολογιστή, έδειχνε και εσωτ. χώρο και sd, αλλά έχασα ή ξέχασα από πού πάω από τις ρυθμίσεις. Μια υπενθύμιση; κάπου κόλλησα 2 ώρες τώρα ψάξιμο :lol:
  12. alieus

    Redmi Note 5

    Δεν έτυχε να δω άλλο ips, θα γελάσεις αλλά είχα το meizu m5 note (που δυστυχώς κλάπηκε και πήγα στα xiaomi) που από οθόνη ήταν καλύτερο, κάτι σαν amoled, ζωηρό. Τεσπα, το τηλέφωνο κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.
  13. alieus

    Redmi Note 5

    Επέστρεψα το redmi 6 λόγω οθόνης, με λίγη ηλιοφάνεια έβλεπες πολύ δύσκολα, πήρα το redmi note 5 με μεγαλύτερη ανάλυση και στο ύπαιθρο η οθόνη είναι ικανοποιητική, πάντως τα χρώματα είναι σαν ξεπλυμένα, ωχρά όπως και στο προηγούμενο, δεν είναι ζωηρά. Άραγε όλα τα ΧΙΑΟΜΙ έτσι είναι; ...κατά τα άλλα, για μένα (όχι παιχνίδια, ινερνετ σοσιαλ μηντια καμια φωτό και κλήσεις μόνο) είναι πάρα πολύ καλό.
  14. alieus

    Meizu M6 Note

    Δεν παίζω παιχνίδια και δεν βάζω πολλές εφαρμογές. Όλα τα κινητά που είχα μέχρι τώρα ήταν στα 16 χωρίς πρόβλημα. Παρ' όλ' αυτά, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, δεν θα είχα αντίρρηση για 32άρι μόνο να μη ξεφεύγει πολύ η τιμή. Τα γνωστά μαγαζιά προωθούν μόνο τη 16άρα. Εχεις υπ' όψη κάπου, για Ελλάδα πάντα, το 32άρι να δω; Ευχαριστώ.
  15. alieus

    Meizu M6 Note

    Ευχαριστώ πολύ:D Δεν το είχα προσέξει στο eshop. Πρόκειται για το gold που είδα και άλλοι πωλητές στο skroutz να το έχουν σε προσφορά. Κάνει έκπτωση η meizu άραγε λόγω χρώματος; παρτίδας;
×
×
  • Create New...