Jump to content

scrollgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scrollgr

  1. Αν δεν το αγορασεις απο καποιο συνοικιακο καταστημα που θα εχει καποιο απο τα πρωτα κομματια ξεχασμενο στα ραφια του, το πιθανοτερο ειναι να το παρεις με την 5.1 μαμα φορεμενη και να σου κανει update στην 6.0 αμεσως μετα την πρωτη ενεργοποιηση. Για την χρηση που περιγραφεις ειναι το απολυτο tablet.
  2. 16gb εχει . 3.90gb καταλαμανει το λειτουργικο και τα υπολοιπα 12gb ειναι διαθεσιμα.
  3. Ασυρματo και δυκτια -> περισσοτερα -> Προσ. και φορητο σημ.προσβ. -> ενεργο σημειο WLAN (κλικ πσνω του) -> Ρυθμιση φορητου σημειου προσβασης WLAN και οριζεις κωδικο. Ανοιγεις το WIFI στο laptop και συνδεσαι στο δικτυο Lenovo... με τον κωδικο που ορισες στο tablet.
  4. scrollgr

    Alcatel Idol 3

    Οταν λες στοκ ρομ ?
  5. PLUS > http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7896&idPhone2=7641
  6. Είναι τα ίδια μοντέλα. Απλά ενδέχεται να προορίζεται για άλλες χώρες (αγορές). Αν στείλεις το imei ή τον σειριακό αριθμό στο live chat της samsung , θα σου πούνε άμεσα αν προορίζεται για τη ευρωπαϊκή αγορά και κατ' επέκταση καλύπτεται από την διετή εγγύηση. Αλλιώς θα πρέπει να περιοριστείς στην εγγύηση του καταστήματος. Για την θήκη δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε κάτι ανάλογο, δεν έχω άποψη.
  7. Σε φωτογραφιες δεν νομιζω να δεις διαφορα. Εκει παιζει πρωτευον ρολο ο φακος. Ισως σε κακης ποιοτητας εικονα, πχ σε ταινια απο cam , οπου το pixel/frame ειναι ιδιαιτερα χαμηλο, αλλα και παλι σε 10 inc οθονη ισως η διαφορα να μην ειναι ιδιαιτερα αισθητη. Σιγουρα θα δεις καποια διαφορα στο internet σε οτι αφορα την ποιοτητα του scrolling η στην αποτυπωση των σελιδων στην οθονη. (ποιο ζωντανα χρωματα , ποιο crisp γραμματοσειρες κτλ) . Για το gaming δεν εχω αποψη, καθως δεν ασχολουμαι. Για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη, θα πρεπει να εχεις δυο ιδιες οθονες που παιζουν το ιδιο περιεχομενο με διαφορετικες ρυθμισεις στην καθε μια. Αλλα βγαινουμε εκτος θεματος στο νημα αναλυωντας τεχνικους ορους που γενικοτερα ισχυουν σε ολες τις συσκευες. Οτι αλλη απορια εχεις, μπορεις να μου στειλεις pm.
  8. miravision > Είναι εφαρμογη της mediatek με σκοπο την βελτιωση στην ποιότητα της εικονας όπως η απόχρωση, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα, την ανάλυση και το frame rate. http://www.mediatek.com/blog/what-is-miravision Contrast είναι η τιμή της αντίθεσης (ratio) μεταξύ των φωτεινών (white areas) και του σκοτεινών (dark areas) περιοχών που προβάλει η οθόνη σου. Αν πχ η οθόνη σου έχει contrast ratio 100:1 , σημαίνει ότι οι "φωτεινές περιοχές" είναι 100 φόρες ποιο φωτεινές απο της σκοτεινές που προβάλει η οθόνη σου. Το dynamic contrast ειναι μια λειτουργιά που αναλύει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει το υπόβαθρο (backlight) της εικόνας, δίνοντάς σου την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης τιμής contrast και κατ επέκταση καλύτερης εικόνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό και δεν είναι ενεργό εξ ορισμού. To daydream, ειναι εφαρμογή που όταν το τηλέφωνο σου/tablet είναι σε αδράνεια ή φορτίζει, σου εμφανίζει στην οθόνη διάφορα. Αν πχ επιλέξεις φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο φάκελο , όταν το tablet σου θα είναι σε αδράνεια, θα σου εμφανίζει στην οθόνη τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου φακέλου. Κάτι σαν αυτές ηλεκτρονικές κορνίζες δηλ. Υπάρχουν στο play store εφαρμογές σχετικές με το daydream που το παραμετροποιούν και σου δίνουν πολλές επιλογές. Αν και το έχω πάντα ανενεργό. πιστεύω ότι επειδή κατά κάποιο τρόπο είναι ένα live screen saver , θα έχει αρνητική επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας
  9. Το έχω διαβάσει αυτό που αναφέρεις (και όλο το νήμα:D). Πρόβλημα δεν έχω, άπλα πίστευα ότι λόγο χαρακτηριστικών θα είχε καλύτερο ήχο και το tweak μεσώ της εφαρμογής του dolby δεν είναι και ότι ποιο εύχρηστο. Antivirus ούτε εγώ χρησιμοποιώ.
  10. Με την 5.0.1 και όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τόσο από την πρώτη χρήση ,όσο και με τις αναβαθμίσεις έπειτα. Το ανέφερα και ποιο πάνω.
  11. Με την 5.0.1 και όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τόσο από την πρώτη χρήση ,όσο και με τις αναβαθμίσεις έπειτα. Μικρο παράπονο από τον ήχο , που βάση των χαρακτηριστικών του, τον περίμενα ίσως λίγο καλύτερο. Για θήκη, λόγω μεγέθους το book case δεν βολεύει .Επίσης τα περισσότερα book case καλύπτουν τις εξόδους των ηχείων που είναι και το "special" χαρακτηριστικό του. (υποκειμενικό αυτό). Από το amazon η ebay ίσως σε βολέψουν "τσάντες" τύπου messenger η shoulder. Βρίσκεις μέσω amazon κάποιες πολύ καλές πρόσφορες ειδικά σε επώνυμα στοκ κομμάτια . Εγώ πήρα και είμαι απολυτά ικανοποιημένος. Αν θες και extra θήκη για όταν το βγάζεις έξω από την τσάντα , χωράει άνετα μέσα και την sleeve case σου στο διαμέρισμα αποθήκευσης του tablet/laptop + τα περιφερειακά του (φορτιστής και ίσως κάποιος portable hard disk) + προσωπικά αντικείμενα (πορτοφόλι, κινητό,γραφική ύλη) κτλ. Αν οικονομικά είσαι οκ, πιστεύω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. 10 ευρω με free μεταφορικά η κανα 25ευρω με μεταφορικά http://i.imgur.com/L9JJr0z.jpg
  12. Δεν νομιζω να βρεις καινουριο με την εκδοση 4.4. Εκτος και αν το αγορασεις απο μαγαζι που το εχει stock πολυ καιρο. (απο την αρχη της κυκλοφοριας του) Πλεον οι "καινουριες" συσκευες κυκλοφορουν με την εκδοση 5.1. Στην δικια μου περιπτωση, απροβληματιστα μεχρι στιγμης με την 5.1 εγκατεστημενη out of the box
  13. Κλήσεις όχι. Sms ναι. Το χρησιμοποιώ για cosmote tv go απροβλημάτιστα σχεδόν 4 μήνες.
  14. Να υποθέσω ότι λέγοντας ότι παίζει ote go, εννοείς ότι παίζει εντός της εμβέλειας του wifi που βρίσκεται η τηλ σύνδεση ?
  15. scrollgr

    Alcatel Idol 3

    Διαβαζοντας στο πρωτο σου μηνυμα οτι πηγες στην Αρβατο και εξυπηρετήθηκες αναρωτθηκα αν οντως διαβαζω σωστα. Οκ μετα διαβασα και το δευτερο και ηρεμησα. Μ Η Ν Ξ Α Ν Α Π Α Σ Π Ο Τ Ε Σ Τ Η Ν Α Ρ Β Α Τ Ο. Το κινητό το έχω σχεδόν 9 μήνες και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Έκτος από μια θραύση οθόνης η οποία αντικαταστάθηκε από το servis του public εντός 6 ημερών δωρεάν (είχα δώσει +25 ευρό έξτρα ασφάλιση κατά την αγορά και τελικά δικαιώθηκα) δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αν το κινητό ήταν εντός εγγυήσεως θα έπρεπε να ζητήσεις αντικατάσταση και να επικοινωνήσεις απευθείας με την αντιπροσωπεία. Το πρόβλημα σου οφείλετε καθαρά σε αστοχία υλικού. Όσο για την ΤCL και την αξιοπιστία της , νομίζω υπερβάλλεις λόγω ίσως και θυμού για το ατυχές περιστατικό με το κινητό σου.
  16. scrollgr

    Alcatel Idol 3

    Προς το παρων διαθεσιμο μονο για την Αμερικανικη αγορα.Ας ελπισουμε οτι δεν θα αργησει να ερθει και απο εδω :)
  17. scrollgr

    Alcatel Idol 3

    Ναι διαβάζει. Έχω δοκιμάσει καιi micro usb και εξωτερικό σκληρό με καλωδιο hub
  18. scrollgr

    Lenovo S820

    Να ευχαριστησω και δημοσια τον χρηστη ntinos_g7 για την πολυτιμη βοηθεια του και για την υπομονη του να απαντησει σε ολες τις αποριες μου. Σε ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...