Jump to content

nickpapag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickpapag

  1. Τελικά για το wifi με reset του ρούτερ έστρωσε. Είχε ορίσει και μέγιστο αριθμό χρηστών και γινόταν μπέρδεμα. Σας ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με το tablet μας, νομίζω ότι μόνο το yoga λίγο πριν βγει το δικό μας (το οποίο ήταν και αρκετά ακριβό) μπορούσε να σταθεί δίπλα του. Τώρα κάτι νέα που βγάζει η lenovo δε μου γεμίζουν το μάτι. Το δικό μας είναι σκυλί!:superman:
  2. Έβγαλε κανονική αναβάθμιση για 6άρα (μιλάμε για το L) και μάλιστα το tablet πετάει! Εγώ είμαι στην κατηγορία που κάνω πάντα αναβάθμιση. Ακόμη και με την 5 δεν είχα παράπονο! Χρόνος εκκίνησης 35 δευτερόλεπτα και με 5άρα και με 6άρα Να κάνω και μια ερώτηση αν έχει τύχει σε κανέναν. Φίλος χρησιμοποιούσε το wifi του αδερφού του που μένει στο διπλανό ακριβώς διαμέρισμα. Αγόρασε νέο tablet και ενώ με το προηγούμενο έμπαινε κανονικά internet με το νέο έχει τα εξής θέματα. Μπαίνει chrome, βλέπει αρχική google. Αναζητά κάτι, παίρνει κανονικά αποτελέσματα αναζήτησης και στις 9/10 σελίδες δεν ανοίγει η σελίδα λέγοντάς του ότι είναι εκτός σύνδεσης. Πήγα κι εγώ με το tablet μας (το L) και έχω τα ίδια. Σημείωση: έχει ένα windows phone και στο ίδιο wifi όλα τέλεια με Internet explorer!!! Καμιά ιδέα;
  3. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Αγόρασα το L πριν 2 χρόνια περίπου 5/1/2016 από public μαζί με 3ετη εγγύηση για τα πάντα μέχρι 5/1/2019. Τζαμακι και θήκη για το συγκεκριμένο με σωστές οπές για ηχεία. Κόντεψε 400€ παρά κάτι ψιλά μαζί με 64αρα uhs sd. Το θέμα είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και το χειρότερο μου δώσανε ένα xiaomi προσφατα και το ταμπλετ το έχω σχεδόν παροπλισμένο. Το ανοίγω μόνο για να κινείται η μπαταρία και για να γίνονται σωστά φορτίσεις. Γνωρίζετε λοιπόν που μπορώ να το βάλω αγγελία; Είναι αγρατσουνιστο ,έχω κουτιά αποδείξεις και τον ένα χρόνο εγγύηση ακόμη. Δεν καταλαβαίνεις ότι το έχει αγγίξει άνθρωπος. Καινούργιο! Ελπίζω να μην έχω παραβεί κάποιο κανόνα του φόρουμ για το ερώτημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Από το suuport της Lenovo μου ειχαν πει ότι έχει να κάνει με παρτίδες μηχανημάτων που μπορεί να έχουν μια πολύ μικρή διαφοροποίηση στο υλικό με αποτέλεσμα να δίνεται και η αναβάθμιση όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι με το συγκεκριμένο υλικό. Όπως και να'χει... άξιζε η αναμονή! Μας ήρθε και το απολαμβάνουμε!
  5. Στην 6 προειδοποίησε σαφέστατα ότι θα διαγραφούν τα πάντα. Να σας πω την έκανα και δεν έκανα καμία επαναφορά μετά, το άφησα καθαρό και το έστησα από την αρχή. ΈΠΟΣ!!! Πετάει σαν καινούργιο. Θυμίζει εποχές kitkat. Ταχύτατο και δε με έχει προβληματίσει κάτι ακόμη. Το μόνο που θέλω να δω είναι η μπαταρία. Όπως και να'χει το χάρηκα!
  6. Μόλις σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση στο L και καπάκι μια δεύτερη που είναι η 6! Την πρώτη την έκανα, να πάω κ στην 6?
  7. Αν κολλάει κάνε μια επαναφορά. Εμένα πάντως δεν κολλάει (δεν παίζω παιχνίδια). Είχα ένα διάστημα με πολύ ψάξιμο για το χρόνο εκκίνησης. Σε διάφορες φάσεις τα 3 χρόνια που το έχω παίζει από 30 δεύτερα μέχρι 1,5 λεπτό. Νομίζω πως παίζει ρόλο για αυτό και η τοποθεσία (επειδή μετακινούμαι συχνά). Εξακολουθεί πάντως να είναι κορυφή για τα λεφτά που κάνει. Έχω πιάσει κάτι "μοδάτα" - για να μην πω μάρκες - στα χέρια μου και σερνόταν μπροστά στο lenovo. για την 6 πάντως οι απόψεις διίστανται, όπως είχε γίνει και όταν πήγαμε από 4.4 σε 5. Είδωμεν!
  8. Έχω το L και δε μου έχει έρθει ούτε εμένα. Έχω την 5.0.1 εγώ. Επειδή έχω διαβάσει το forum της Lenovo σχετικά με το ότι δεν πρόκειται να μου έρθει.... έχω μιλήσει με επίσημη ελληνική lenovo και μου είπαν τα εξής: Υπάρχουν μερικές διαφοροποιήσεις στο hardware σε κάποιες συσκευές με αποτέλεσμα μέχρι να είναι ασφαλής και σταθερή η αναβάθμιση να μη δίνεται σε αυτά. Η lenovo το γνωρίζει και θα πρέπει να περιμένω μέχρι να επιλύσει τα θέματα. Μου είπε να μην το κάνω χειροκίνητα!!! Να περιμένω και θα έρθει το update αργότερα. Δεν υφίσταται θέμα έκδοσης! Αυτά σε 3 συνομιλίες (Ιούλιο, Νοέμβριο, και πριν 2 ημέρες). Οπότε θα περιμένω!
  9. σίγουρα μόνο 5; στην 5άρα έκδοση έχω 8gb με εγκατεστημενες τις εφαρμογες που χρησιμοποιώ. Έχω βάλει 64άρα κάρτα, αλλά ξέρω κόσμο που έβαλε 128 και δούλεψε κανονικά!
  10. Διαβάζω που όλοι πάτε σιγά σιγά στην 6 και ζηλεύω. Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμη η ειδιποίηση. Η επίσημη lenovo μου είπε μέχρι τέλος χρονιάς θα έρθει σε όλους. Ακόμη περιμένω με την 5.0.1 (έχω το L)... Από μπαταρία πως πάει στην 6; είστε ευχαριστημένοι;
  11. εγώ δεν το ειδα ποτέ! ακόμη την περιμένω....
  12. ούτε σε μένα βγήκε που έχω το L. Μίλησα με Lenovo και μου είπαν ότι βγαίνει σε "δόσεις" λόγω φόρτου στους servers και πιθανών μικρών διαφοροποιήσεων των συσκευών σε τμήματα του υλικού. (π.χ. σε κάποιομικροεξέρτημα). Αυτά μου είπαν και περιμένω. Μόλις λάβω θα ενημερώσω. Άραγε αξίζει η αναβάθμιση; Ας μας γράψουν λίγο όσοι την έκαναν τι κερδίζουμε και τι χάνουμε.
  13. Αγαπητοί μου φίλοι μίλησα με lenovo και μου είπαν ότι λόγω παρτίδων συσκευών αλλάζουν οι ημερομηνίες διάθεσης των ενημερώσεων. Εν καιρώ θα βγει και για το δικό μου. Ειδωμεν... Σας ευχαριστώ όλους για απαντήσεις. Θα σας ενημερώσω όταν βγει. Καλό καλοκαίρι!
  14. :blink: αγαπητοί μου φίλοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά. δε θα έπρεπε να μου εμφανίσει αυτόματα ενημέρωση όπως τις προηγούμενες φορές; πχ όπως από τη μαμά kitkat πήγα στη lollipop; τώρα δε βγάζει τέτοια ενημέρωση.... άρα θα πρέπει να την κατεβάσω μόνος; και πως κάνω εγκατάσταση από το zip; σας ευχαριστώ θερμά.
  15. πηγαίνω ρυθμίσεις - ελεγχος συστηματος για ενημερωσεις και λέει έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση (5.0.1.)
  16. δηλαδή έβγαλε σε όλους αναβάθμιση που έχουν το L; Μήπως θα χρειαστεί εργοστασιακές ρυθμίσεις; προς το παρον επειδη θα είμαι εκτος βάσης για κανα μήνα δε μπορώ να ασχοληθώ, οπότε θα αναμένω και βλέπουμε. Αν δεν έβγαλε και σε άλλους παρακαλώ ενημερώστε με
  17. Όχι μαμά είναι sorry λάθος παράθεση παιδιά - δε μου δίνει αναβάθμιση στο L
  18. Εμένα πάντως δε μου βγάζει αναβάθμιση στο L :worry: λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση!
  19. περιμένουμε σχόλια και παρατηρήσεις.... δεν ξεχνώ με την 5.01 τι τράβηξα μέχρι την τελευταία σταθερή έκδοση. ελπίζουμε για τα καλύτερα με την 6!!!
  20. Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε!
  21. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται με ανοικτά δεδομένα στο 4g να συνδέεται ένα λαπτοπ που έχω. Αν ναι, πως? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  22. κι εγω με το L καμία αναβάθμιση:blink:
  23. νομίζω οτι για 30€ διαφορα αξίζει το 4g. Με ένα whats up δεν ξεμενεις ποτε, οπου κι αν εισαι
  24. δε χρειάζεται να προσέξεις τίποτα. το παίρνεις με κλειστά μάτια (θα σου έλεγα το 4g). Στα λεφτά του δεν υπάρχει τίποτα άλλο με τέτοια οθόνη και τετοια μπαταρία. Το lollipop που μας βασάνισε σχεδόν όλους λίγο πολύ δεν έχει προβλήματα αν γίνουν σωστά οι αναβαθμίσεις (με επαναφορά εργοστασιακών). Δεν είναι παιχνιδομηχανή, αλλά ένα όμορφο και γρήγορο tablet!
  25. Σας ευχαριστώ παιδιά. Πήρε τα πάνω του ξεκίνησε να φορτίζει μετά από κανά μισάωρο και βάλε βγάλε φορτιστή. Προφανώς αποφορτιστηκε για τα καλά. Δεν το ξαναφήνω τόσο καιρό! Κ πάλι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
×
×
  • Create New...