DINFUN Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Το iPhone εχει κολλήσει εδώ Το iTunes το βλέπει αλλα μετά το restore που ολοκληρώνει με επιτυχία όπως γράφει με ξαναπεταει στην πάνω οθόνη αντί να βγάλει hello Το dfu mode ειναι διαφορετικό; Είχα αναφέρει πως το πήγα στο irepair αλλα οι τύποι δε πρέπει καν να ασχολήθηκαν μαζί του μια βδομάδα, όποτε το ζήτησα πίσω να ασχοληθώ εγώ Sent from my iPad using Tapatalk Φαίνεται από τη φώτο πως υπάρχει πρόβλημα στη μητρική. Έχει γίνει κάποια επισκευή τώρα τελευταία; Edited July 5, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Όχι καμια, για ποια φωτό λες; αν λες για την πρώτη, ειναι η αντανάκλαση απο το iPad, δεν υπάρχει κάποια γραμμή η κάτι περίεργο Edit: Λύθηκε το πρόβλημα καθώς τελικά υπήρχε bug στο να κάνεις downgrade απο την public beta του iOS 11 σε 10.3.2. Πρέπει πρώτα να κατέβεις σε 10.3.3 beta 4 και μετά σε 10.3.2. Ευχαριστώ DinFun Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 4, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Όχι καμια, για ποια φωτό λες; αν λες για την πρώτη, ειναι η αντανάκλαση απο το iPad, δεν υπάρχει κάποια γραμμή η κάτι περίεργο Edit: Λύθηκε το πρόβλημα καθώς τελικά υπήρχε bug στο να κάνεις downgrade απο την public beta του iOS 11 σε 10.3.2. Πρέπει πρώτα να κατέβεις σε 10.3.3 beta 4 και μετά σε 10.3.2. Ευχαριστώ DinFun Sent from my iPad using Tapatalk Ξανά είπα πολλές φορές. Μην βαζεται beta εκδόσεις Παραλίγο θα έμπαινες σε διαδικασία να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο χωρίς λόγο Ας γίνει μάθημα και σε άλλους εδώ μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Ξανά είπα πολλές φορές. Μην βαζεται beta εκδόσεις Παραλίγο θα έμπαινες σε διαδικασία να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο χωρίς λόγο Ας γίνει μάθημα και σε άλλους εδώ μέσα Μιας που λέμε και για beta, ενώ η public μου φάνηκε σταθερότατη έστω για αυτή τη μια μέρα, δυστυχώς γονάτιζε το iPhone στο θέμα ταχύτητα λες και ήταν 5s με iOS 10. Από Σεπτέμβρη τα νέα για τις βελτιώσεις από μένα. Τάσο να ξέρεις είχα αρχίσει ήδη να γλυκό κοιτάω το SE :) Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 5, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Μιας που λέμε και για beta, ενώ η public μου φάνηκε σταθερότατη έστω για αυτή τη μια μέρα, δυστυχώς γονάτιζε το iPhone στο θέμα ταχύτητα λες και ήταν 5s με iOS 10. Από Σεπτέμβρη τα νέα για τις βελτιώσεις από μένα. Τάσο να ξέρεις είχα αρχίσει ήδη να γλυκό κοιτάω το SE :) Sent from my iPhone using Tapatalk Άσε την official να έχεις τηλέφωνο και τον Σεπτέμβριο θα έρθει το iOS 11 μην βιάζεσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Πως απενεργοποιώ από τη κάμερα το live; Θέλω με το που ανοίγω την εφαρμογή να μην είναι κιτρινισμένο το live. Βοήθεια.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Πως απενεργοποιώ από τη κάμερα το live; Θέλω με το που ανοίγω την εφαρμογή να μην είναι κιτρινισμένο το live. Βοήθεια.... Sent from my iPhone using Tapatalk Ρυθμίσεις- φωτογραφίες και κάμερα - διατήρηση ρυθμίσεων - live photo. Ενεργοποίησε τον διακόπτη και όταν ανοίξεις την κάμερα, βάλε τβν επιλογή της live photo. Όταν το ξανά ανοίξεις λογικά δεν θα είναι επιλεγμένη. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Το iphone 6plus με τελευταία έκδοση δεν συνδέεται με τον φορητό για το προσωπικό hotspot, δοκιμάζει να συνδεθεί αλλά αποτυγχάνει, ο φορητός έχει win 10. Το δοκίμασα σε δυο φορητούς αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι και σημειωτέον έχω δει τους drivers των φορητών και ειναι οκ Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ρυθμίσεις- φωτογραφίες και κάμερα - διατήρηση ρυθμίσεων - live photo. Ενεργοποίησε τον διακόπτη και όταν ανοίξεις την κάμερα, βάλε τβν επιλογή της live photo. Όταν το ξανά ανοίξεις λογικά δεν θα είναι επιλεγμένη. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχετε παρατηρήσει ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το live photo δεν ακούγεται κατά την φωτογράφιση ο ήχος του κλείστρου ενώ όταν απενεργοποιείται επανέρχεται ο ήχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Το iphone 6plus με τελευταία έκδοση δεν συνδέεται με τον φορητό για το προσωπικό hotspot, δοκιμάζει να συνδεθεί αλλά αποτυγχάνει, ο φορητός έχει win 10. Το δοκίμασα σε δυο φορητούς αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι και σημειωτέον έχω δει τους drivers των φορητών και ειναι οκ Δοκίμασε το παρακάτω: Συγγνώμη για τα Αγγλικά, αλλά στο στέλνω από την παραλία και δεν μπορώ να μεταφράσω τώρα... For anyone still having this issue, give this a shot: First, make sure you have iTunes and Apple Mobile Device Support Installed. 1. Go to Device Manager 2. Locate your Apple device (mine was under Portable Devices. It's very possible it's somewhere else for you.) 3. Right click it and select "Update Device Driver." 4. Navigate to C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Devices\Support\Drivers and select that folder 5. Hit next. The driver should install and you'll see "Apple Mobile Device USB Driver" under the "Universal Serial Device USB Driver" section in Device Manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εχετε παρατηρήσει ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το live photo δεν ακούγεται κατά την φωτογράφιση ο ήχος του κλείστρου ενώ όταν απενεργοποιείται επανέρχεται ο ήχος? Έτσι είναι. Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "LIVE", ο ήχος του κλείστρου δεν ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 καλησπερα...επειδη εχασα ενα φορτιστη αυτοκινητου--ουτε τη μαρκα δε θυμαμαι--θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιησω το φορτιστη του bluetooth http://www.plantronics.com/us/product/usb-car-charger θα εχω καποιο θεμα με το τηλεφωνο;επισης οποιος εχει χρονο ας κανει καμια προταση για αγορα φορτιστη..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός"; Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός"; Σιγά σιγά να βάλεις στο πρόγραμμα αλλαγή μπαταρία Έτρεχε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών μπαταριών σε 6s. Κάνε μια αναζήτηση και μπες στον κόπο μήπως τρέχει ακόμα και στην αλλάξουν δωρεάν αν ανήκεις σε παρτίδα με ελάττωμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 10.3.3 ;;;;θα τη βαλετε;την βαλατε ηδη;διαφορες;;;αξιζει; Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Την έβαλα εγώ την 10.3.3. Κλασικά μέσω ΟΤΑ, μετά την εγκατάσταση πάτησα το κουμπί κλειδώματος μέχρι να γράψει απενεργοποιηση και μετά το κεντρικό πατημένο μέχρι να φύγει η επιλογή απενεργοποιησης. Μετά στα καπάκια και ένα forced restart με κρατημενα τα δύο πλήκτρα (μην με ρωτήσεις για ποιο λόγο, είναι κλασικό "τελετουργικο" που κάνω πάντα μετά από κάθε εγκατάσταση λειτουργικού για να καθαρίσει και καλά η ραμ). Πρώτες εντυπώσεις, εάν και είναι ακόμα νωρίς, το κινητό λειτουργεί πολύ ομαλά και για εμένα τουλάχιστον έχει εμφανή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας (ελπίζω να μην το ματιασω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Την έβαλα εγώ την 10.3.3. Κλασικά μέσω ΟΤΑ, μετά την εγκατάσταση πάτησα το κουμπί κλειδώματος μέχρι να γράψει απενεργοποιηση και μετά το κεντρικό πατημένο μέχρι να φύγει η επιλογή απενεργοποιησης. Μετά στα καπάκια και ένα forced restart με κρατημενα τα δύο πλήκτρα (μην με ρωτήσεις για ποιο λόγο, είναι κλασικό "τελετουργικο" που κάνω πάντα μετά από κάθε εγκατάσταση λειτουργικού για να καθαρίσει και καλά η ραμ). Πρώτες εντυπώσεις, εάν και είναι ακόμα νωρίς, το κινητό λειτουργεί πολύ ομαλά και για εμένα τουλάχιστον έχει εμφανή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας (ελπίζω να μην το ματιασω). Νομίζω πως αυτό το τελετουργικό που κανείς είναι ανούσιο Μικρή ενημερώσει είναι δεν έχει τρομερές αλλαγές. Δεν περιμένουμε κάτι από την αναβάθμιση τρελό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μπορεί να είναι ανούσιο για να γίνεται κάθε φορά μετά από αναβάθμιση, αλλά που και που η συσκευή το χρειάζεται. Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, είναι όντως μικρή, αλλά εκατσαν και δούλεψαν λίγα πραγματάκια όπως τη βελτίωση της μπαταρίας (το 6s μου πήρε γύρω στο μισάωρο έξτρα ώρα χρήσης) και ίσως λίγο ακόμα πιο smooth animations στις "κινήσεις" του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μπορεί να είναι ανούσιο για να γίνεται κάθε φορά μετά από αναβάθμιση, αλλά που και που η συσκευή το χρειάζεται. Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, είναι όντως μικρή, αλλά εκατσαν και δούλεψαν λίγα πραγματάκια όπως τη βελτίωση της μπαταρίας (το 6s μου πήρε γύρω στο μισάωρο έξτρα ώρα χρήσης) και ίσως λίγο ακόμα πιο smooth animations στις "κινήσεις" του λειτουργικού. Αφού το χρειάζεται η συσκευή σου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω Για την αύξηση σε διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο νέο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Είχα μείνει στη 10.3.1 και έβαλα κατευθείαν τη 10.3.3. Καμία αλλαγή. Όλα πάνε νεράκι όπως πριν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μήπως ξέρει κάποιος, αν η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) που θα υπάρχει στο iOS11, θα δουλεύει πλήρως στο 6s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Το ARKit υποστηρίζεται πλήρως από τον A9 επεξεργαστή, άρα και από το iPhone 6S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Το ARKit υποστηρίζεται πλήρως από τον A9 επεξεργαστή, άρα και από το iPhone 6S. .....:thanks:..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλημέρα παιδιά, σκέφτεται η κοπέλα μου μετάβαση σε iphone 6s, επειδή έχω χρόνια να δουλέψω-ασχοληθώ με iOS, από αυτονομία πώς τα πάει, βγάζει την μέρα άνετα? Επειδή κοιτάει για μεταχειρισμένο, υπάρχει κάτι που πρέπει να ελέγξω, π.χ. σαν τον knox της samsung(jailbreak)? Τέλος, βλέπω αρκετές αγγελίες στα 350, είναι καλά θεωρείτε? Ευχαριστωωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Το iphone 6plus με τελευταία έκδοση δεν συνδέεται με τον φορητό για το προσωπικό hotspot, δοκιμάζει να συνδεθεί αλλά αποτυγχάνει, ο φορητός έχει win 10. Το δοκίμασα σε δυο φορητούς αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι και σημειωτέον έχω δει τους drivers των φορητών και ειναι οκ Με wifi, bluetooth ή καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts