Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το iPhone εχει κολλήσει εδώ

07835fa1774ab1163efdd7d63a24a8c0.jpg

Το iTunes το βλέπει αλλα μετά το restore που ολοκληρώνει με επιτυχία όπως γράφει με ξαναπεταει στην πάνω οθόνη αντί να βγάλει hello

7d2d84506410436055f79dbf6c6aa3bb.jpg

Το dfu mode ειναι διαφορετικό;

Είχα αναφέρει πως το πήγα στο irepair αλλα οι τύποι δε πρέπει καν να ασχολήθηκαν μαζί του μια βδομάδα, όποτε το ζήτησα πίσω να ασχοληθώ εγώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Φαίνεται από τη φώτο πως υπάρχει πρόβλημα στη μητρική. Έχει γίνει κάποια επισκευή τώρα τελευταία;

Edited by DINFUN

Όχι καμια, για ποια φωτό λες; αν λες για την πρώτη, ειναι η αντανάκλαση απο το iPad, δεν υπάρχει κάποια γραμμή η κάτι περίεργο

Edit: Λύθηκε το πρόβλημα καθώς τελικά υπήρχε bug στο να κάνεις downgrade απο την public beta του iOS 11 σε 10.3.2. Πρέπει πρώτα να κατέβεις σε 10.3.3 beta 4 και μετά σε 10.3.2. Ευχαριστώ DinFun

Edited by dgeorge4

Όχι καμια, για ποια φωτό λες; αν λες για την πρώτη, ειναι η αντανάκλαση απο το iPad, δεν υπάρχει κάποια γραμμή η κάτι περίεργο

Edit: Λύθηκε το πρόβλημα καθώς τελικά υπήρχε bug στο να κάνεις downgrade απο την public beta του iOS 11 σε 10.3.2. Πρέπει πρώτα να κατέβεις σε 10.3.3 beta 4 και μετά σε 10.3.2. Ευχαριστώ DinFun

Ξανά είπα πολλές φορές. Μην βαζεται beta εκδόσεις

Παραλίγο θα έμπαινες σε διαδικασία να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο χωρίς λόγο

Ας γίνει μάθημα και σε άλλους εδώ μέσα

Nokia 8800 Scirocco

Ξανά είπα πολλές φορές. Μην βαζεται beta εκδόσεις

Παραλίγο θα έμπαινες σε διαδικασία να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο χωρίς λόγο

Ας γίνει μάθημα και σε άλλους εδώ μέσα

Μιας που λέμε και για beta, ενώ η public μου φάνηκε σταθερότατη έστω για αυτή τη μια μέρα, δυστυχώς γονάτιζε το iPhone στο θέμα ταχύτητα λες και ήταν 5s με iOS 10. Από Σεπτέμβρη τα νέα για τις βελτιώσεις από μένα. Τάσο να ξέρεις είχα αρχίσει ήδη να γλυκό κοιτάω το SE :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Μιας που λέμε και για beta, ενώ η public μου φάνηκε σταθερότατη έστω για αυτή τη μια μέρα, δυστυχώς γονάτιζε το iPhone στο θέμα ταχύτητα λες και ήταν 5s με iOS 10. Από Σεπτέμβρη τα νέα για τις βελτιώσεις από μένα. Τάσο να ξέρεις είχα αρχίσει ήδη να γλυκό κοιτάω το SE :)

Άσε την official να έχεις τηλέφωνο και τον Σεπτέμβριο θα έρθει το iOS 11 μην βιάζεσαι

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...

Πως απενεργοποιώ από τη κάμερα το live;

Θέλω με το που ανοίγω την εφαρμογή να μην είναι κιτρινισμένο το live.

Βοήθεια....

Πως απενεργοποιώ από τη κάμερα το live;

Θέλω με το που ανοίγω την εφαρμογή να μην είναι κιτρινισμένο το live.

Βοήθεια....

Ρυθμίσεις- φωτογραφίες και κάμερα - διατήρηση ρυθμίσεων - live photo. Ενεργοποίησε τον διακόπτη και όταν ανοίξεις την κάμερα, βάλε τβν επιλογή της live photo. Όταν το ξανά ανοίξεις λογικά δεν θα είναι επιλεγμένη.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:D

Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Το iphone 6plus με τελευταία έκδοση δεν συνδέεται με τον φορητό για το προσωπικό hotspot, δοκιμάζει να συνδεθεί αλλά αποτυγχάνει, ο φορητός έχει win 10. Το δοκίμασα σε δυο φορητούς αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι και σημειωτέον έχω δει τους drivers των φορητών και ειναι οκ

Ρυθμίσεις- φωτογραφίες και κάμερα - διατήρηση ρυθμίσεων - live photo. Ενεργοποίησε τον διακόπτη και όταν ανοίξεις την κάμερα, βάλε τβν επιλογή της live photo. Όταν το ξανά ανοίξεις λογικά δεν θα είναι επιλεγμένη.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχετε παρατηρήσει ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το live photo δεν ακούγεται κατά την φωτογράφιση ο ήχος του κλείστρου ενώ όταν απενεργοποιείται επανέρχεται ο ήχος?

Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Το iphone 6plus με τελευταία έκδοση δεν συνδέεται με τον φορητό για το προσωπικό hotspot, δοκιμάζει να συνδεθεί αλλά αποτυγχάνει, ο φορητός έχει win 10. Το δοκίμασα σε δυο φορητούς αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι και σημειωτέον έχω δει τους drivers των φορητών και ειναι οκ

Δοκίμασε το παρακάτω:

Συγγνώμη για τα Αγγλικά, αλλά στο στέλνω από την παραλία και δεν μπορώ να μεταφράσω τώρα...

For anyone still having this issue, give this a shot:

First, make sure you have iTunes and Apple Mobile Device Support Installed.

1. Go to Device Manager

2. Locate your Apple device (mine was under Portable Devices. It's very possible it's somewhere else for you.)

3. Right click it and select "Update Device Driver."

4. Navigate to C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Devices\Support\Drivers and select that folder

5. Hit next. The driver should install and you'll see "Apple Mobile Device USB Driver" under the "Universal Serial Device USB Driver" section in Device Manager.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εχετε παρατηρήσει ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το live photo δεν ακούγεται κατά την φωτογράφιση ο ήχος του κλείστρου ενώ όταν απενεργοποιείται επανέρχεται ο ήχος?

Έτσι είναι.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "LIVE", ο ήχος του κλείστρου δεν ακούγεται.

καλησπερα...επειδη εχασα ενα φορτιστη αυτοκινητου--ουτε τη μαρκα δε θυμαμαι--θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιησω το φορτιστη του bluetooth http://www.plantronics.com/us/product/usb-car-charger θα εχω καποιο θεμα με το τηλεφωνο;επισης οποιος εχει χρονο ας κανει καμια προταση για αγορα φορτιστη..ευχαριστω

Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός";

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός";

Σιγά σιγά να βάλεις στο πρόγραμμα αλλαγή μπαταρία

Έτρεχε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών μπαταριών σε 6s.

Κάνε μια αναζήτηση και μπες στον κόπο μήπως τρέχει ακόμα και στην αλλάξουν δωρεάν αν ανήκεις σε παρτίδα με ελάττωμα

Nokia 8800 Scirocco

10.3.3 ;;;;θα τη βαλετε;την βαλατε ηδη;διαφορες;;;αξιζει; Ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Την έβαλα εγώ την 10.3.3.

Κλασικά μέσω ΟΤΑ, μετά την εγκατάσταση πάτησα το κουμπί κλειδώματος μέχρι να γράψει απενεργοποιηση και μετά το κεντρικό πατημένο μέχρι να φύγει η επιλογή απενεργοποιησης. Μετά στα καπάκια και ένα forced restart με κρατημενα τα δύο πλήκτρα (μην με ρωτήσεις για ποιο λόγο, είναι κλασικό "τελετουργικο" που κάνω πάντα μετά από κάθε εγκατάσταση λειτουργικού για να καθαρίσει και καλά η ραμ).

Πρώτες εντυπώσεις, εάν και είναι ακόμα νωρίς, το κινητό λειτουργεί πολύ ομαλά και για εμένα τουλάχιστον έχει εμφανή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας (ελπίζω να μην το ματιασω).

Την έβαλα εγώ την 10.3.3.

Κλασικά μέσω ΟΤΑ, μετά την εγκατάσταση πάτησα το κουμπί κλειδώματος μέχρι να γράψει απενεργοποιηση και μετά το κεντρικό πατημένο μέχρι να φύγει η επιλογή απενεργοποιησης. Μετά στα καπάκια και ένα forced restart με κρατημενα τα δύο πλήκτρα (μην με ρωτήσεις για ποιο λόγο, είναι κλασικό "τελετουργικο" που κάνω πάντα μετά από κάθε εγκατάσταση λειτουργικού για να καθαρίσει και καλά η ραμ).

Πρώτες εντυπώσεις, εάν και είναι ακόμα νωρίς, το κινητό λειτουργεί πολύ ομαλά και για εμένα τουλάχιστον έχει εμφανή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας (ελπίζω να μην το ματιασω).

Νομίζω πως αυτό το τελετουργικό που κανείς είναι ανούσιο

Μικρή ενημερώσει είναι δεν έχει τρομερές αλλαγές. Δεν περιμένουμε κάτι από την αναβάθμιση τρελό

Nokia 8800 Scirocco

Μπορεί να είναι ανούσιο για να γίνεται κάθε φορά μετά από αναβάθμιση, αλλά που και που η συσκευή το χρειάζεται.

Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, είναι όντως μικρή, αλλά εκατσαν και δούλεψαν λίγα πραγματάκια όπως τη βελτίωση της μπαταρίας (το 6s μου πήρε γύρω στο μισάωρο έξτρα ώρα χρήσης) και ίσως λίγο ακόμα πιο smooth animations στις "κινήσεις" του λειτουργικού.

Μπορεί να είναι ανούσιο για να γίνεται κάθε φορά μετά από αναβάθμιση, αλλά που και που η συσκευή το χρειάζεται.

Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, είναι όντως μικρή, αλλά εκατσαν και δούλεψαν λίγα πραγματάκια όπως τη βελτίωση της μπαταρίας (το 6s μου πήρε γύρω στο μισάωρο έξτρα ώρα χρήσης) και ίσως λίγο ακόμα πιο smooth animations στις "κινήσεις" του λειτουργικού.

Αφού το χρειάζεται η συσκευή σου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω

Για την αύξηση σε διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο νέο

Nokia 8800 Scirocco

Είχα μείνει στη 10.3.1 και έβαλα κατευθείαν τη 10.3.3. Καμία αλλαγή. Όλα πάνε νεράκι όπως πριν.

Μήπως ξέρει κάποιος, αν η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) που θα υπάρχει στο iOS11, θα δουλεύει πλήρως στο 6s?

Το ARKit υποστηρίζεται πλήρως από τον A9 επεξεργαστή, άρα και από το iPhone 6S.

.....:thanks:.....

Καλημέρα παιδιά, σκέφτεται η κοπέλα μου μετάβαση σε iphone 6s, επειδή έχω χρόνια να δουλέψω-ασχοληθώ με iOS, από αυτονομία πώς τα πάει, βγάζει την μέρα άνετα? Επειδή κοιτάει για μεταχειρισμένο, υπάρχει κάτι που πρέπει να ελέγξω, π.χ. σαν τον knox της samsung(jailbreak)?

Τέλος, βλέπω αρκετές αγγελίες στα 350, είναι καλά θεωρείτε?

Ευχαριστωωωω!

Με wifi, bluetooth ή καλώδιο;

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned