Jump to content

Amykles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Amykles

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Amykles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πάτα μια φορά τα πλήκτρα FN και το ESC ταυτόχρονα. Θα επανέλθει στην προτέρα συμπεριφορά.
  2. Έτσι από περιέργεια, τι έκδοση των Windows χρησιμοποιούσες πριν;
  3. Amykles

    iPhone 6

    Λογικό. Ξεκίνησε με iOS 8 και έφτασε στο 12. Έλαβε δηλαδή 4 αναβαθμισμένες εκδόσεις του iOS. Καθόλου άσχημα θα έλεγα.
  4. Οι εικόνες αυτές δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα concept του Michael West. Περισσότερα εδώ. Άλλωστε, παραείναι όμορφο για να είναι από την Microsoft.:lol:
  5. Amykles

    iPhone XS

    Θα πας Settings -> Touch ID & Passcode. Στην ενότητα ALLOW ACCESS WHEN LOCKED, βάλε το Control Center στο OFF.
  6. Head over to Settings, then open Personalization and select Colors from the left menu. Scroll down to the bottom to find a setting that says Choose your default app mode. Select the Light radio button and you are done.
  7. Amykles

    iOS 12

    Δεν μπορείς. Αλλά γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο;
  8. 1. https://support.apple.com/el-gr/HT201371#use 2. Δεν υπάρχει εγγενής δυνατότητα. Ωστόσο, η εφαρμογή αυτή κάνει αυτό που θέλεις.
  9. Amykles

    iPhone 8

    Όχι, δεν έχει. Μόνο τα X, XS και XR έχουν.
  10. Το iCloud lock δεν είναι τοπικό, δηλαδή μια ολική επαναφορά του λειτουργικού συστήματος, διαγράφοντας τα πάντα από τη συσκευή, δεν το αναιρεί. Υπάρχουν υπηρεσίες στο διαδίκτυο οι οποίες υποστηρίζουν πως ξεκλειδώνουν iCloud locked συσκευές, αλλά οι περισσότερες είναι μούφα. Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις, αλλά τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα.
  11. Εφόσον έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ο κάτοχος έχει το δικαίωμα να αιτηθεί το ξεκλείδωμα της συσκευής του, εντελώς δωρεάν. Όσο για τη φυσική του παρουσία, αυτή δεν είναι απαραίτητη, τουλάχιστον σε AT&T, που έχω εμπειρία. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών.
  12. Θα πρέπει αυτός που σου το έδωσε να επικοινωνήσει με το δίκτυο που είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και να αιτηθεί το ξεκλείδωμα της συσκευής.
  13. Amykles

    iPhone 6

    Δες αυτό: "iOS 12 has been designed to almost completely disappear the Bluetooth icon from the status bar. It only appears in the status bar when you connect it to some accessory such as your headphones."
  14. Amykles

    iOS 12

    Οι περιορισμοί στο iOS 12 έχουν αλλάξει ριζικά. Δες τα παρακάτω links για να κατατοπιστείς: https://9to5mac.com/2018/06/28/ios-12-how-to-access-parental-controls-and-restrictions-iphone-ipad/ https://appletoolbox.com/2018/08/where-are-restrictions-in-ios-12-we-found-it-and-more/
  15. Εδώ: https://support.apple.com/el-gr/HT204204
×
×
  • Create New...