Jump to content

master1992g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by master1992g

  1. aodNotify, στην paid version μπορείς να βάζεις ότι χρώμα θες για κάθε εφαρμογή.
  2. Μάλλον τα έχετε μπερδέψει, δεν μιλάμε για την σύνδεση που έχει η κάρτα Sim μας.. μιλάμε για την rom-active csc...και το sammobile αυτό που λέμε δείχνει..
  3. Τι να σου πω, εγώ βλέπω ότι το UI 3.1 για EUR έφτασε 8/3/2021 και σε COS 14/4/2021 ακόμα με UI 3.0 και SECURITY PATCH Μαρτίου είμαστε..
  4. Ακόμα με ui 3.0 στην cosmote και σήμερα σκάει 2o security update Μαρτιου ..πρώτη και τελευταία φορά που αφήνω csc της cosmote σε συσκευή...
  5. Σε cosmote ακόμα τπτ.. με το ui 3.0 έχουμε μεινει...
  6. Επανέρχομαι λοιπόν, σήμερα με 1 ώρα σε κλήσεις έχει γράψει 4.4%, είναι φυσιολογικο? Wifi call είναι ανενεργό, το volte ενεργό.
  7. Έκανα οτι είπες σε ότι εφαρμογή-εφαρμογη συστήματος βρήκα σε σχέση το "τηλεφωνο".. θα επανέλθω με τα αποτελεσματα
  8. Καλησπέρα, τελευταία εχω battery drain από ένα core app- "Αρχεία καταγραφής κλησεων".. γνωρίζει κανείς τι είναι και τι μπορώ να κανω?
  9. Αγορασα την pro version, είναι ακριβώς ότι χρειαζόταν, thanks.
  10. Καλησπέρα, νέος κάτοχος note10+, έχω πρόβλημα με το notification light, είδα σε βιντεο το hole punch effect από το edge lightning+ μέσω good lock το οποίο ήταν ότι πρέπει αλλά στο one ui 3.0 το έχει αφαιρέσει, τι έχετε να προτείνετε, εσείς τι χρησιμοποιείτε?
  11. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, κάποια κολλήματα κυρίως στον chrome και δυσλειτουργία με το μικρόφωνο στις εισερχόμενες κλήσεις. Μέχρι πρότινος το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την μπαταρία, που μετά από 2+χρόνια μάλλον έπεσε η απόδοση, αλλά άρχισε να μου την δίνει μετά το τελευταίο update και μάλλον πάω προς upgrade.
  12. Σε εμενα ηταν ενεργό...το απενεργοποιησα, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
  13. Εμένα πάλι το κάνει αλλά όχι συνέχεια, μπορεί να συμβεί σε μια μέρα να μου το κάνει 2-3 φορές μπορεί και καθόλου. Μου συμβαίνει με το google analytics app που κάνω ανανέωση και παίρνει 30sec και την εφαρμογη του youtube που κολλάει στα μέσα του βίντεο και δεν το φορτώνει καθόλου. Οπότε είτε ανοίγω 4g και το φορτώνει άμεσα ή κλείνω και ξανανοίγω το wifi.
  14. Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα μετά το update του Μαρτίου.
  15. Και εγω το ιδιο θεμα ειχα, απο beta 1 σε beta 2 δεν μου την περνουσε ουτε με adb ουτε με sd. Τελικα δοκιμασα με μια αλλη sd και την περασε κανονικα, και την beta 2 και την 3.
  16. Νέος κάτοχος, έρχομαι από s7 edge, το κινητό είναι τούμπανο, μόνο από την αυτονομία περίμενα περισσότερα. Μόλις πέρασα την one ui, ευπρόσδεκτες όλες οι αλλαγές, αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν υπάρχει πλεόν η αναζήτηση βάσει προσώπων στην gallery.
  17. Και εγώ πάντως από 4.30 ώρες οθόνη με αλλαγμένη μπαταρία, μετά το update του αυγούστου έπεσα στις 3 ώρες. φοράω την EUR ελληνική.
  18. Ναι, αυτά πήρα. Καλά έκανες αφού βιαζόσουν, απλά σαν εναλλακτική/καλύτερο vfm τα ανέφερα.
  19. Τα εργοστασιακά καλώδιο έιναι μέτριας ποιότητας με αποτέλεσμα να χαλάνε εύκολα, ειδικά άμα τα ζορίζεις και λίγο. Και στο s6 και στο s7 χάλασε το καλώδιο μετά τον πρώτο χρόνο και φόρτιζε πολύ αργά. Το θέμα της υγρασίας δεν οφείλεται στο καλώδιο, απλά στέγνωσε το charging port. Τέλος με 10ευρώ έπαιρνες 3 καλώδια ανώτερης ποιότητας, τα έχω αγοράσει στο παρελθόν από κίνα και είναι άριστα(skroutzare->Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable).
  20. Προφανως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο AF, δεν γινεται να εχεις και τα δυο ενεργοποιημενα.
×
×
  • Create New...